Już moge?? Ale już teraz w tym momencie?? To zaraz upać zacznę
Dajcie żyć....
spoko

poprostu kazdy by juz chcial miec

bo dobrze przerobiony pes6 jest narazie duzpo lepszy niz 09
jak zacznie sie edycja 09 to Ci dadza spokoj:D
Jagiellonczyku. Czekam na download

Pozdro
Wszyscy czekają na premiere Of-a, ja też

ukończyłeś już wszystko?
Do tego OF'a nie będzie trzeba instalować jakiś patchów itp?
Wystarczy "czysty" PES6?Z tego co się orientuję to tak ale to jest zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe
CYTAT(Raku @ Oct 21 2008, 13:07)

Do tego OF'a nie będzie trzeba instalować jakiś patchów itp?
Wystarczy "czysty" PES6?Z tego co się orientuję to tak ale to jest zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe

Marzenia sie spełniają ... nic nie trzeba

, wgrywasz na czystego PES'a, dodajesz kitservera i napierd**** ;P
pzdR
unikat
Oct 22 2008, 18:20
Dawaj uploada bo już świat nie może się doczekać
A ja nie mogę się doczekać ŚWIĘTEGO SPOKOJU....
d-wade
Oct 22 2008, 20:12
Rzepa7 jesteś tak samo upierdliwy jak ten gościu z twojego avatara. E9 nie przejmuj się tylko rób swoje. Pzdr.
unikat
Oct 23 2008, 14:11
Dobra dobra czekam .. na dzień premiery
Jak tam z pracami:] a reprezentacje aktualizowałes???
Jacmen
Oct 24 2008, 07:44
Of jest już zrobiony i reprezentacje są na pewno zaktualizowane. E9 z tego co pisał kończy teraz f/h server ;d
Tomek775
Oct 24 2008, 12:19
Fajnie by było sobie pograć już dzisiaj na tym ofie albo przynajmniej w ten weekend
simon1987
Oct 24 2008, 14:05
Mam pytanie, może troche glupie ale czy te OF to aktualizacja do OE v.4
Jacmen
Oct 24 2008, 14:13
Faktycznie głupie pytanie ;d To jest zupełnie inny of ;d
demiano7
Oct 24 2008, 16:19
E9 mam małe pytanko odnoście f/h serwera... jak duzy masz zbiór?? pytam z ciekawości bo wiem że w patchu który robi kubbas i reszta ma byc około 4 tys mord

pozdr
E9 dużo ci jeszcze zostało:]??
unikat
Oct 24 2008, 17:16
Dobra nie katujcie go dajcie mu zebrać f/h kitserver

Ja mogę spróbować zebrać do tego stroje tylko nie umiem z jpg. zrobić żeby działał w pesie, ale jak ktoś pomoże to mogę zebrać i w zależności od wagi uploadować, ale z tym będzie gorzej.
Wydaje mi się, że po dodaniu wszystkiego co mi zostało do wgrania wyjdzie mniej wiecej 2100-200 twarzy. Nie mam pojęcia jak udało się zebrać 4000 tys. twarzy chłopakom od Kubbas'a...jeśli wszystkie są ok itp. itd., to czapki z głów

pzdR
Tomek775
Oct 24 2008, 17:40
E9 a dużo jeszcze masz do zrobienia???
Kiedy premiera?
Damian.
Oct 24 2008, 18:21
CYTAT(E 9 @ Oct 24 2008, 18:36)

Wydaje mi się, że po dodaniu wszystkiego co mi zostało do wgrania wyjdzie mniej wiecej 2100-200 twarzy. Nie mam pojęcia jak udało się zebrać 4000 tys. twarzy chłopakom od Kubbas'a...jeśli wszystkie są ok itp. itd., to czapki z głów

pzdR
Chyba coś źle zrozumial demiano

4000 plików(twarze i włoski) , a nie 4000 twarzy

Jeżeli chcesz f/h dla jakiejś ligi,klubu,reprezentacji to jak coś to GG

zawsze szybicej wyjdzie OF
A więc czekamy...
Pozdrawiam
demiano7
Oct 24 2008, 20:17
CYTAT(Damian. @ Oct 24 2008, 19:25)

Chyba coś źle zrozumial demiano

4000 plików(twarze i włoski) , a nie 4000 twarzy

Jeżeli chcesz f/h dla jakiejś ligi,klubu,reprezentacji to jak coś to GG

zawsze szybicej wyjdzie OF
A więc czekamy...
Pozdrawiam
No to mój błąd

sorki i czekam
E9 mam pytanie. Możliwe że było już to gdzieś wcześniej powiedziane więc sorry. Czy w Twoim of'ie będą aktualne statystyki wszystkich (większości) zawodników? Nie lubię gdy Adriano ma 99 równowagi i siły strzału, albo podobnych dysproporcji u innych piłkarzy :]
Jamnik
Oct 25 2008, 08:09
Heh, gdyby miał takie rzeczy poprawiać to z rok by OFa nie było. Takie rzeczy to można imho samemu zmienić
Rok to leciutka przesada, bo sam robiłem ligę francuską z 8godz max wliczając w to transfery i nowych zawodników, których nie było w PES'ie. Oczywiście wg strony PES Stats Database. No ale spoko, wyrozumiałość i respekt dla E9 :]
Orange_91
Oct 25 2008, 10:48
CYTAT(shox @ Oct 25 2008, 09:06)

E9 mam pytanie. Możliwe że było już to gdzieś wcześniej powiedziane więc sorry. Czy w Twoim of'ie będą aktualne statystyki wszystkich (większości) zawodników? Nie lubię gdy Adriano ma 99 równowagi i siły strzału, albo podobnych dysproporcji u innych piłkarzy :]
Z tego co wiem to w ofie E9 nie będzie takich dysproporcji. Statystyki bierze z database itp. Zresztą wystarczy ściągnąć jego poprzednie ofy i widać, że wszystko jest zrobione bardzo dobrze.
Tak shox, statystyki są poprawiane...w OFie mam statystyki utworzone przez najlepszych stats makerów na świecie, więc spoko

...
Odnoście kitseavera do OFa
Będzie On tutaj wrzucony czy trzeba będzie go sobie samemu szukać?
Sorry jeśli to jest głupie pytanie. Jestem totalnie zielny jeśli chodzi o takie rzeczy :/
MaTi10
Oct 26 2008, 14:52
Napewno tutaj się znajdzie

pozostaje czekać
d-wade
Oct 26 2008, 16:26
Mam prośbę: czy mógłyś wrzucić swój map do foleru uni by można było skompletować sobie stroje?
CYTAT(wks śląsk @ Oct 26 2008, 16:30)

Mam prośbę: czy mógłyś wrzucić swój map do foleru uni by można było skompletować sobie stroje?
Odezwij się do mnie na gadu jutro, to ci podeśle bo aktualnie nie mam czasu, pzdR
demiano7
Oct 26 2008, 20:56
E9 mam pytanie, jak to jest z tym kitserwerem? ja musze mieć swój zainstalowany a Ty tylko face'y i hair'y dasz? czy jak? a co do OFa to jakie ligi w nim będą oprócz oryginalnych? bundesliga i eredivisie? czy może portugalska?
CYTAT(demiano7 @ Oct 26 2008, 21:00)

E9 mam pytanie, jak to jest z tym kitserwerem? ja musze mieć swój zainstalowany a Ty tylko face'y i hair'y dasz? czy jak? a co do OFa to jakie ligi w nim będą oprócz oryginalnych? bundesliga i eredivisie? czy może portugalska?
Tak możesz mieć swój, wgrasz OF'a i moj face/hair i bedzie pieknie działać. Oprócz oryginalnych lig jest Ekstraklasa w Other C + Bundesliga w Other B, reszta bez zmian
a kiedy sie mozemy spodziewac tego OF`a ?
nie wiem tydzien miesiac

?
Mam pytanie
Czy w others zmieniły sie jakies druzyny??
CYTAT(jejor @ Oct 29 2008, 12:10)

Mam pytanie
Czy w others zmieniły sie jakies druzyny??
Owszem, ale skład Other A i Other B zostawie jak narazie w tajemnicy...;]
Oprócz F/h bd cos wydawał??
Damian.
Oct 30 2008, 19:15
Ja się interesuję

Co do repr...Zostawiasz tych co zrezygnowali z kadr(Thuram,Coupet,Bąk,Koller itd.)?
Rozumiem ze składy Euro 2008 to składu z nimi?
pozdrawiam
całego juz skompletowales face i fair serva ?? czy to tylko repry masz
CYTAT(jejor @ Oct 30 2008, 19:38)

całego juz skompletowales face i fair serva ?? czy to tylko repry masz
Male urozmaicenie, żeby nie wiało nudą

face/hair mam na ukończeniu...cierpliwie, już nie długo

Damiankq a więc tak: Kadra Polski jest taka jak ostatnie powołania Leo. Bąka więc nie ma, lecz tamci są. Myślę, że jak narazie kadry z Euro to najlepsze rozwiązanie

, nie chciałem aby praca nad updatem z okazji Euro poszła na marne hehe.
pzdR
Damian.
Oct 30 2008, 20:02
CYTAT(E 9 @ Oct 30 2008, 19:45)

Damiankq a więc tak: Kadra Polski jest taka jak ostatnie powołania Leo. Bąka więc nie ma, lecz tamci są. Myślę, że jak narazie kadry z Euro to najlepsze rozwiązanie

, nie chciałem aby praca nad updatem z okazji Euro poszła na marne hehe.
pzdR

Ok ok, nie doczytałem z Naszą Kadrą.
no może i tak
ładnie f/h ci idzie
E9, no czekam i czekam;) Co z tym OF'em??

Dawno mnie nie było...
Jak zwykle super wykonanie. Czekamy niecierpliwie na finalizację OF-a
Jeszcze pytanie. Hondurasu ostatecznie nie robiłeś?
MaTi10
Oct 31 2008, 19:00
Edson pracuj

ja również oczekuję na owoce Twojej pracy
Czekamy na ofa dawaj edson:]
Co tak ucichło nagle:/ ??
bd of??
Ricardo
Nov 4 2008, 20:11
Oj nie martw się, będzie jak będzie. Ja też czekam z niecierpliwością na tego of'a i jakoś daje radę.
CYTAT(Ricardo @ Nov 4 2008, 20:15)

Oj nie martw się, będzie jak będzie. Ja też czekam z niecierpliwością na tego of'a i jakoś daje radę.
Ale ty to nie ja
Ciekawe kiedy bd??
Może nigdy?? dajcie Mu spokój
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.