PUNKT NR.9
ZROBIĆ AKTUALNE SKŁADY DLA UKOCHANEJ OE

Jeszcze drobne elementy i wsio

)
Pliss Komentujcie ;p
EDIT:Postaram sie dodać jeszcze zawodnikow,ktorzy jada na Mundial U-20
Jak narazie idzie świetnie, oby tak dalej

Rozumiem of na wykończeniu ?? Bo mam nadzieje że nie karzesz nam czekać do końca okienka transferowego

Jedyne co to potem przydadzą się małe update'y np po miesiącu bo przez taki okres czasu to troche transferów będzie. Mam nadzieje że będzie jak mówię

Jak nie to E 9 wyprowadź mnie z błędu
Nie ;p ;p karze ;p ;p OF bedzie zgodnie z planem ;] ;]
A moge robic tak jak mowisz update co miesiac

) z transferami
Cos ciezko z tymi komentami ;/ ;/ ;/
Dla kogo ja to robie dla jednej,dwoch moze trzech osob?
kostek
Jun 20 2007, 22:34
Wyluzuj. OF dość oryginalny, zapewne nie jedna osoba ściągnie a niekoniecznie musi skomentować. (Bo zasadniczo to co tu do komentowania?

Statsy dwóch, czy trzech grajków z OE?)
Pozdr Edson... (;
Cytat(kostek @ Jun 20 2007, 21:38:23) [snapback]155943[/snapback]
Wyluzuj. OF dość oryginalny, zapewne nie jedna osoba ściągnie a niekoniecznie musi skomentować. (Bo zasadniczo to co tu do komentowania?

Statsy dwóch, czy trzech grajków z OE?)
Pozdr Edson... (;
Nop w sumie racja ;p ;p ;p ;p
Ale jak prosze czy maja cus do zaproponowania albo cus do poprawy to tez sie nie odzywaja ;p?Nio chyba ze OF jest idealny i nie trzeba go poprawiac

umc umc

POZDRO kostek ;]
Vespa64
Jun 20 2007, 22:51
Ta OE bedzie na patchu V2 ??
Super

! Jak dla mnie ;]
w sumie masz racje komentów mogłoby być mimo wszystko więcej

ja tu eseje pisze (post 623) a inni bez odzewu. Dobra rada albo propozycja nie zaszkodzi
A co do tych update'ów to wtedy bez żadnych zmian oprócz transferów bo potem gram jakimś Celticiem ligę, robie update a tam Ruch Radzionków, zamiast połowy zawodników z mojej ML jakieś puste miejsca, albo nieznane murzyny

a jak będą same transfery to każdy bez żenady sobie update'a zrobi
To kiedy wychodzi, w piątek,
Ja bym tym naszym piłkarzom z OE podwyższył statsy, o 1-2 w porywach do 3. Np. Taki Brożek.
no ja juz sie nie moge doczekac chocaiaz wychodzi juz jutro
a bedzie al Ittihad?
Takie pytanko na dobranoc:Chce powolutku zrobić OE na sezon 07/08.Oczywiscie wszystkie transfery pewne w 1005 sa juz w OF'ie ale chodzi o beniaminkow.Jak wiadomo JAGA i Ruch już są ale trzeba dodać za Pogon Polonie B. i za Łęczna Zagłebie S. NArazie nie mam tyle czasu zeby to tak szybko robic jak to było z OE ale pytanko do was ktora pierwsza:Zagłębie czy Polonia??Plz pomóżcie bo nie wiem co robic ;p
szołpas
Jun 21 2007, 21:31
Tak jak pisalem ci na gadu Polonia

))
Cya
Damian.
Jun 22 2007, 07:09
Polonia , chyba to lepsy wybór
OFICJALNA DATA WYDANIA OF'A:
24.06.07 ;P NIEDZIELA
POWOD PRZESUNIECIA O KILKA DNI:ROZPOCZECIE PRAC NA ZAGLEBIEM SOSNOWIEC I BRAK KILKU ZAWODNIKOW..
MYSLE ZE TO WSZYSTKO WYJDZIE NAM NA DOBRE...
DAMY RADE
Ile w tym ofie jest drużyn tureckich?? Bo patrzac po ostatnich transferach wielu dobrych zawodników przechodzi m.in. do Galatasaray i do Fenerbahe, chyba chcą powalczyć o jakieś dobre miejsca w LM. Jeżeli masz tylko jedną drużynę to dobrym wyjściem byłoby zrobienie drugiej. W końcu w turcji gra również wielu dobrych zawodników, na MŚ w korei byli nawet drudzy, myślę że zasługują na dwie ekipy, zwłaszcza że te drużyny są lepsze od wielu w other jak Fc Kopenhaga, Sparta praga itp. Ostatnio do Galatasaray przeszedł m.in. dopbry pomocnik z Schalke- Lincoln. W fenerbahe gra m. in. Kezman, Roberto Carlos, C. Kazim-Richards natomiast do Galatasaray przeszedł ostatnio m. in. T. Linderoth dość dobry reprezentant Szwecji.
W każdym razie jak masz 1 ekipe rozważ zrobienie drugiej. Podstawowy skład którejśc z nich i tak jest na podstawowym ofie więc część zawodników da rade zrobić szybko....
wszystkie wyzej wymienione przez ciebie transfery sa juz zrobione od wczoraj a Linderoth'a wrzucilem kilka dni temu ;p ;p ;p wiec z tym luzzz...W OF'ie jest Galatasaray i Fenerbahce.
MAM juz polowe Zagłebia S..
EDIT:A Turcja w Korei była 3 a nie 2 ;p
Tak jak mowiłem wiara czyni cuda

.W pół dnia zrobiłem Zagłębie Sosnowiec.
a wiec....
OF by E9 WYDANY !!!Zawartość:-wszystkie transfery na sezon 07/08 zrealizowane do dnia wczorajszego.
-2 beniaminki EPL: Birmingham i Sunderland
-Zwycięzca Copa Libertadores: Boca Juniors B.A.
-reszta z poprzedniej wersji...
Screeny:

Download:
sendspacefilefrontspeedysharePROSZE

Comments plisss
MOZECIE WRZUCAC NA GŁÓWNĄ
szołpas
Jun 22 2007, 18:16
thx
PS.dobrze ze jest ktos taki jak "OF maker

" na tym forum
who_me
Jun 22 2007, 18:30
Od kiedy to Lincoln jest juz w Galata( nie ma zadnego potwierdzenia)? Troche te twoje transfery wybiegaja w przyszlosc za bardzo.
wielkie dzieki ci juz mam go u siebie
samuel666 czytaj to co jest napisane wyzej to nie boli
Jest już w Galatasaray ;// podpisał dzisiaj kontrakt.Wiec nie ucz mnie co jest zle bo tak jak pisalem robilem tlyko potwierdzone transfery...
Czytaj troszeczke...
Damian.
Jun 22 2007, 19:00
Wedlug mnie najlepszy of jaki powstał , ale nieśćiagne gdyz niebedzie dobrze dzialac z OE patchem
a ja niemam oe patha i ten of jest zajebisty
Szkoda że jutro wyjeżdżam, proszę, zarzućcie za ten czas kawałkiem map'a do stroi do tego o'fa oraz stroje tych nowych drużyn
Jesteście WIELCY.
Super ze moge korzystac z Waszego OFa. Wielkie slowa uznania!!!
multi25
Jun 23 2007, 09:36
OF bardzo fajny, uwzględnone transfery, młode talenty i w ogóle... Myślę jednak, że wielu zawodników ma zaniżone statystyki, głównie Polacy. Poprawiłbym Błaszczykowskiego, Gargułę, Kaźmierczaka, Saganowskiego...
Zauważyłem też, że wielu młodych polskich piłkarzy ma wszystkie statystyki podobne... Np wszystko około 70. Jakbyś strzelał jej po prostu
Cytat(multi25 @ Jun 23 2007, 08:40:39) [snapback]156607[/snapback]
OF bardzo fajny, uwzględnone transfery, młode talenty i w ogóle... Myślę jednak, że wielu zawodników ma zaniżone statystyki, głównie Polacy. Poprawiłbym Błaszczykowskiego, Gargułę, Kaźmierczaka, Saganowskiego...
Zauważyłem też, że wielu młodych polskich piłkarzy ma wszystkie statystyki podobne... Np wszystko około 70. Jakbyś strzelał jej po prostu

NIe znam wielu piłkarzy wiec wiekszosci tym nieznanym ustawiłem podobny poziom umiejetnosci...
Oczywiscie wielu takze ma poprawne staty bo lontaktowalem sie z kibicami klubow zey dokladnie mi pomogli przy statach..

Postaram sie nad tym popracowac

"Jesteście WIELCY" - niestety ten update robiłem sam...

ale takie jest zycie ze czasem samemu samemu trzeba sie narobic zeby cos osiagnac ;P
Pierwsze wrazenia jak najbardziej pozytywne:)
++ dobre składy
+ Barcelona w końcu z Crossasem i innymi

+ Boca świetnie zrobiona
+jak dla mnie piłkarze polscy bardzo dobrze zrobieni i nie powinni mieć wyższych not.
uwagi:
-brak VFB Stuttgart ( wiem że byłaby to 4 drużyna z Niemiec, ale chyba na to zasługują :> ) Po za tym są lepsi niż Copenhaga czy inny zespół Djurgardens!!
-no może Kaźmierczak troszke lepszy mógłby być
-W takim man u. Eagles jest lepszy od nowego nabytku Naniego, w wielu statsach u nich powinno być bardziej wyrównane albo nawet na korzyść Naniego (ale to moje zdanie
Ogólnie jest bardzo dobrze jedyne nad czym najbardziej ubolewam to Stuttgart no i licze na kolejne updatty z najnowszymi transferami

Ale przy tym jest chyba mniej roboty niż przy tworzeniu drużyn

Dzięki za ofa
Damian.
Jun 23 2007, 12:08
+ Chęci zrobienia dla tak malej grupy osob
+ Transfery
Możesz juz dodac do Barcelony Yaya Toure i Henrego , oraz Quagliarella w Udinese
Zajebiście, Super of, to teraz masz troche przerwy jaieś 2 tygodnie, nie ma co robić of'a co 3 dni. Zajebiście.
Varies.
Jun 23 2007, 15:38
Cytat(samuel666 @ Jun 22 2007, 19:34:58) [snapback]156497[/snapback]
Od kiedy to Lincoln jest juz w Galata( nie ma zadnego potwierdzenia)? Troche te twoje transfery wybiegaja w przyszlosc za bardzo.
Cytat(E 9 @ Jun 22 2007, 20:00:27) [snapback]156508[/snapback]
Jest ju? w Galatasaray ;// podpisa? dzisiaj kontrakt.Wiec nie ucz mnie co jest zle bo tak jak pisalem robilem tlyko potwierdzone transfery...
Czytaj troszeczke...

E_9 ma racje...:
Bartolomeus
Jun 23 2007, 15:48
ściągnął bym gdybym miał wpisy w mapie w kitserwerze dobre a tak to nie ma to sensu!
Ale gratulacje dla E_9
neo2114
Jun 23 2007, 18:06
Znakomity OF. Obecnie chyba najlepszy. Bardzo mi się podoba, jedyne czego mi brakuje to VFB Stuttgart. Prosiłbym o dodanie mistrza Niemiec w nastepnym upatde'u . E9, rozwaz to jesli mozesz.
Świetny OF jestem z Ciebie dumny Edson:) sam wykonałeś kawał dobrej roboty!!
odezwij się do mnie w sprawie uni i f&h:) 3m sie;)
Cytat(neo2114 @ Jun 23 2007, 17:10:54) [snapback]156791[/snapback]
Znakomity OF. Obecnie chyba najlepszy. Bardzo mi się podoba, jedyne czego mi brakuje to VFB Stuttgart. Prosiłbym o dodanie mistrza Niemiec w nastepnym upatde'u . E9, rozwaz to jesli mozesz.
Tio juz dawno miałobyć zrobione ale poprostu zabrakło mi czasu

Postaram sie to zrobić w next wersji ktora pojawi sie tak jak obiecałem za miesiac
TERAZ BIORĘ URLOP
neo2114
Jun 23 2007, 22:02
Bardzo sie ciesze. Wykonales naprawde wspaniala robote. Milego urlopu
Liedson +10
Jun 24 2007, 15:15
rowniez zycze milego urlopu

moze po powrocie zuploadowalbys swojego ks? bo wiekszosci nie chce sie poprawiac takiej ilosci wpisow...
Cytat(Liedson +10 @ Jun 24 2007, 14:19:19) [snapback]157063[/snapback]
rowniez zycze milego urlopu

moze po powrocie zuploadowalbys swojego ks? bo wiekszosci nie chce sie poprawiac takiej ilosci wpisow...
Jutro albo we wtorek na pewno wrzuce face i hair

) a boots mam praktycznie pusty.Uni jakoś nie chce mi sie wrzucac bo mam słaby transfer bo giere ściągam ale pomyśle nad tym za jakiś czas ;p.
THX ZA KOMENTARZE i życzenia urlopowe ;p xD
lukasz0
Jun 24 2007, 16:40
noo super ! wielkie uznanie !! <browar>
Liedson +10
Jun 24 2007, 16:44
Cytat(E 9 @ Jun 24 2007, 16:32:37) [snapback]157075[/snapback]
Jutro albo we wtorek na pewno wrzuce face i hair

) a boots mam praktycznie pusty.Uni jakoś nie chce mi sie wrzucac bo mam słaby transfer bo giere ściągam ale pomyśle nad tym za jakiś czas ;p.
THX ZA KOMENTARZE i życzenia urlopowe ;p xD

uni to praktycznie nie jest problem nawet moge go sam zrobic

no i git ze twarze wrzucisz
lukaldinho
Jun 25 2007, 11:56
świetny of, kiedy update?
przeciez tera byl update

czytaj troche
a zreszta E9 ma teraz wolne
Czego jeszcze Henry'ego nie ma w Barcelonie ?;O
Zeby nie bylo to tu na szybko znalazlem potwierdzenie
http://sport.onet.pl/74327.1,1248702,1559567,wiadomosc.html
Figus90
Jun 25 2007, 13:17
Zdecydowanie najlepszy OF na tą chwilę
Cytat(Brecz @ Jun 25 2007, 12:20:10) [snapback]157397[/snapback]
Czego jeszcze Henry'ego nie ma w Barcelonie ?;O
NAstepny co mu czytanie przeszkadza ;p ;p
W poscie,w ktorym wydalem OF'a wyraznie pisze ze transfery wszystkie do DNIA WCZORAJSZEGO.A Henry przeszedł do Barcy dzien po wydaniu OF'a..ale teraz oczywiscie jest juz u mnie w OF'ie razem z Yaya Toure ;p.
PZDr
Brecz przecierz jak ci cos nie w kolorek to sam mozesz se zmienic jak np nowe transfery wiec nie czaje cie
A sorka, gdzies napisales ze oficjalne wydanie 24 i dlatego to napisalem

Zwracam honor

A gdzie gra ten Yaya Toure ?
to se zobacz na date kiedy pisal tego posta i bedziesz wiedzial
Co Ty nie powiesz ? Masz jeszcze jakies rady ?Poprostu sie pomylilem omg...Chyba sie moze zdarzyc :/ A zapytalem bo moze przypadkowo z pospiechu nie dodali go do Barcy...Ja juz sobie odrazu dodalem spokojnie

Dzieki Szolpas, nie chcialem sobie bic kolejnego posta i spamic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.