Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
stQ
moze mi ktos podac linka do strojow zeby pasowaly do tego ofa no i mapa do butow jak wydacie to wstawiac zaraz tongue.gif a i pytanie mam jeszcze jak nazywa sie ten program co wpisuje sie nazwisko pilkarza i wyszukuje go i potem mozna mu dodac buty jakies sie chce? z gory thx
E 9
PEs robi się nudny wiec trzeba cos nowego dodac ! Chce zrobić Los Angeles Galaxy bo amerykanska pilka jest coraz ciekawsza.Mam do was tylko pytanie:Za jaka druzyne moge zrobic ten klub????
pozdro i czekam na pomysły

PS:Macie może wlasne pomysly bo naprawde pes sie robi nudny jak hu* ;/
Orange_91
Cytat(E 9 @ Apr 13 2007, 14:32:55) [snapback]138949[/snapback]
PEs robi się nudny wiec trzeba cos nowego dodac ! Chce zrobić Los Angeles Galaxy bo amerykanska pilka jest coraz ciekawsza.Mam do was tylko pytanie:Za jaka druzyne moge zrobic ten klub????
pozdro i czekam na pomysły
PS:Macie może wlasne pomysly bo naprawde pes sie robi nudny jak hu* ;/

Jak ci sie pes nudzi to jest jeden wybor FIFA rolleyes.gif . A z ciekawych druyn to moglibyscie dodac jakies z ameryki poludniowej.
matthew
tak jak obiecalem, wrzucam brakujace mordki
DOWNLOAD
pozdrawiam smile.gif
szolpas
Thx ale nie skorzystam bo same słabe twarze wink.gif
Brecz
W nastepnym tygodniu zarzuce uni (stroje), tylko w nastepnym bo bede mial lacze 1 mb/s biggrin.gif a nie 128kb/s :\All jest okey wink.gif
Damian.
Brakuje takze:
Jesus Navas(sevilla)
Fabregas
Robben
Dejan Stankovic
Hargraves
Rensing

Jak ktos jest to przepraszam i to wg. mnie najelpsze mordy z pesfaces.co.uk

Paczka z tymi twarzami: http://www.sendspace.com/file/r9rw7i
E 9
Cytat(Damianinho @ Apr 13 2007, 20:38:20) [snapback]139109[/snapback]
Brakuje takze:
Jesus Navas(sevilla)
Fabregas
Robben
Dejan Stankovic
Hargraves
Rensing

Jak ktos jest to przepraszam i to wg. mnie najelpsze mordy z pesfaces.co.uk

Paczka z tymi twarzami: http://www.sendspace.com/file/r9rw7i

O Fabregasie i Roobenie pisalem ze mam ich w 0_text i zapomnialem wrzucic wink.gif a tamtych nie zauwazylem ze sa ich bardzo dobrze wykonane twarze wink.gif.pozdro
Damian.
Mam pytanie. Czy jest jakas ograniczona liczba twarzy w pes6?
Szarzan
Jeżeli używasz kitservera to mozesz ich dodac ile tylko dusza zapragnie. Z 0_text jest inaczej bo tam jest okreslona liczba slotów i zapewne nie dla kazdego znajdzie sie wolny slot by dodac twarz. smile.gif
E 9
Damianinho po co piszesz takie glupoty ze brakuje twarzy,a potem ze jesli ich nie ma to niech ktos wykona.Sam dobrze ze nie wiesz czy sa takie dobrze wykonane czy nie a pisze ze brakuje.Nie ma tych twarzy w dobrej wersji wiec ich nie ma.Proste.Pozdro
Pejsy
Ja sprawdzilem ten OF i podsumuje go tak:
- Bardzo dobrze wykonane transfery, statystyki rolleyes.gif
- Jedyną rzeczą przez którą wyrzuciłem ten OF jest za mała ilość twarzy i włosów (pewnie powiecie ze moge skompletowac sobie sam, ale ja jestem leniwy biggrin.gif za duzo sie bawilem przy moim starym OFie, nie chce mi sie drugi raz tego robic). Powinienes dodac wiecej mordek pilkarzy mniej znanych+dodac pilkarzy typu Kaka, Robben [dla przykladu Twoje spakowane mordki zajmuja 25mb a moje zajmuja 70+mb]
- Przydalby sie folder z koszulkami bo ludzie czesto beda o niego prosic
E 9
Cytat(Pejsy @ Apr 15 2007, 07:28:43) [snapback]139398[/snapback]
Ja sprawdzilem ten OF i podsumuje go tak:
- Bardzo dobrze wykonane transfery, statystyki rolleyes.gif
- Jedyną rzeczą przez którą wyrzuciłem ten OF jest za mała ilość twarzy i włosów (pewnie powiecie ze moge skompletowac sobie sam, ale ja jestem leniwy biggrin.gif za duzo sie bawilem przy moim starym OFie, nie chce mi sie drugi raz tego robic). Powinienes dodac wiecej mordek pilkarzy mniej znanych+dodac pilkarzy typu Kaka, Robben [dla przykladu Twoje spakowane mordki zajmuja 25mb a moje zajmuja 70+mb]
- Przydalby sie folder z koszulkami bo ludzie czesto beda o niego prosic

Dzieki za pozytywną opinie wink.gif
A co do twoich rad:
-w sumie masz racje ze troszq malo twarzy ale staralem sie dodawac tylko te w najlepszej jakości wink.gif
-A o Kace,Robbenie,R10 i Fabregasie pisalem ze zapomnialem,poniewaz mam ich facjaty w 0-text i wydawalo mi sie ze sa w kitserverze tongue.gif
-stroje moze wrzuce jak bede mial troszq czasu ale na pewno nie caly folder uni,tylko OTher League i OE.
POZDRo
Pejsy
Jest duzo twarzy dobrej jakosci, kwestia checi tongue.gif Tutaj masz wszystko, ale napewno znasz te stronke http://www.pesfaces.co.uk/news.php
Mam pewien pomysl ktory pomoglby Ci skompletowac face&hair w wiekszej liczbie, a mianowicie wrzucilbym na jakis serwer moje mordki+plik map (jest tam wiekszosc pilkarzy z ligi angielskiej,hiszpanskiej,wloskiej,sporo holenderskiej i dosc duzo francuskiej, niemiecka bylaby do wywalenia bo masz tu lige polska+sporo others). Poprostu mordki z ww lig (tych ktorych mam wiekszosc) uzylbys moich, a dodalbys wybrane przez siebie twarze do lig OTHERS (w sumie czesc druzyn z others by sie zgadzala)+ polskiej. Mysle ze zaoszczedziloby Ci to duzo pracy, a wydaje mi sie ze mordki ktore mam sa dosc dobrej jakosci, sam sporo wybieralem i wymienialem. W ten sposob w ~2h chyba skompletowalbys niezl? baze mordek do Twojego OFa.
Zostaloby wrzucic jeszcze folder z kitsami.
Pozdro
BoBaN
Spoko, jeśli chcesz nas wspomóc to będzie to bardzo miłe z twojej strony. Czekamy na twój upload;) Ja sie zgadzam;) nie wiem jak E9 ale myśle że on też nie bedzie miał nic przeciwko;)
Pejsy
http://rapidshare.com/files/26159187/face_hair.rar.html

Mam nadzieje ze zrobicie nowe mordki jak najszybciej.
Poprostu bedziecie musieli pobawic sie w pliku map tzn przekopiowac potrzebne wpisy graczy (najlepiej cala lige angielska,wloska,francuska,holenderska a samemu zrobic others A,B,C [w sumie to others C juz zrobiliscie wiec roboty macie malo]) a potem mordki walnac do jednego folderu.

Przy okazji prosze o folder z kitsami pasujacymi do tego OFa, albo przynajmniej zeby ktos wrzucil kitsy do wszystkich polskich druzyn. Z gory dzieki

Pozdro
BoBaN
pod nieobecność Edsona zajmę sie tym;) dzieki za pomoc;)
Pejsy
Nudzilo mi sie wiec sam zrobilem mordki
http://rapidshare.com/files/26330282/mordki.rar.html
Jak ktos oceni niech napisze ktore mordki sa do poprawy i ktore dodac. Przy okazji poprawie u siebie wink.gif

Wczesniej nie zwrocilem na to uwagi ale teraz jak gralem to dopiero zauwazylem ze zrobilscie OFa ze zlymi odzywkami komentatora tzn przy 1-0 mowi ze 2-0 itp :[
Visi0n
wiadomo coś już na temat kitsów ... będą one dostępne ?

yo!
matthew
czy mozecie wrzucic stroje z Other Leagues A,B,C z plikami map ?
bo wkurza to, ze jak gram z CSKA Moskwa, to maja stroje Boca Juniors
itd. huh.gif prosze o odpowiedz..
Ściągnij paczkę od Whan`a :* i zaaplikuj odpowiedni map.txt
Rand
Kiedy bedzie of bez OE, tylko z bundesligą?? BO chyba jak narazie wyszedł ten z OE, czy sie mylę i nie zauważyłem tego ofa od Bobana??
Kempu
Mam pytanie, czy wyszedł już cały patch, bo mnie nie było troszę a w tych wszystkich postach nic nie mogę znaleźć?

Może by wypadało edytować 1 post?!
E 9
Kempu:OF i FACE/HAIR SERVER JUŻ ZOSTAŁ WYDANY.wink.gif

Po kilkugodzinnej nauce do egzaminu postanowiłem powoli robić małe update'y żeby OF byl jeszcze lepszy.

Jak dotąd zrobiłem:
-Uaktualnilem w 75% skład Ascoli:(dodany Di Biagio i Delvecchio)
-Dodany nowy talencik(Andoni Cabrero-16 letni Meksykanin przebywający na 10-dniowych testach w Realu)

Jesli ktos chce wrzuce screeny.

POZDRo

Damian.
Niewiem czy to było zrobione umyślnie , ale zarówno w Realu Madryt jak i w Realu Madryt Castilla gra Miguel Torres. Może wypadało zrobic go w Realu Madryt?

E 9
Cytat(Damianinho @ Apr 21 2007, 20:21:28) [snapback]140824[/snapback]
Niewiem czy to było zrobione umyślnie , ale zarówno w Realu Madryt jak i w Realu Madryt Castilla gra Miguel Torres. Może wypadało zrobic go w Realu Madryt?

Zrobobiłem tak z nim i De La Red'em bo oni raz grają tu raz tu wiec rozumiesz wink.gifwink.gifwink.gif

Jakieś propozycje do OF'a?
Sam chcialem dodac La Galaxy i Club America(potęga z Meksyku)
Cesc
Cytat(E 9 @ Apr 21 2007, 22:17:38) [snapback]140820[/snapback]
-Dodany nowy talencik(Andoni Cabrero-16 letni Meksykanin przebywający na 10-dniowych testach w Realu)

Jesli ktos chce wrzuce screeny.

No zapodaj screeny
Roni 7
Ja jestem za Galaxy i Club America tylko jak wrzucisz update to wrzuc tez stroje tych druzyn pozdro:)
Damian.
Ja jestem za samym Galaxy. Mozna by wwalić tą druzynę za Lokomotiv Moskwe
Kempu
Mógłby ktoś zarzucić linkami do tego co już wyszło...
E 9
Dzisiaj miałem chwilke czasu(odpoczynek od nauki przed egzaminem bleee) więc siedzialem na kompie
i wyczytałem,że dzis z Barca A trenowali najlepsi z BarcyB:Gio Dos Santos,Krkic,Jesus Olmo.Z tego co pamiętałem nie robiłem Olmo wiec go zrobiłem bo przyda sie do barcy no nie?

POZDRo
Roni 7
Przyda sie przyda osobiście czekam na update z niecierpliwościa:)
Damian.
Czy planujecie dodać stroje dla drużyn do paczki czy bedzie tlyko FACE & HAIR i OF?
E 9
Cytat(Damianinho @ Apr 24 2007, 06:01:05) [snapback]141302[/snapback]
Czy planujecie dodać stroje dla drużyn do paczki czy bedzie tlyko FACE & HAIR i OF?

Jesli wrzuce stroje,to tylko dal nowych druzyn z OF'a jesli takowe bedą wink.gif.NA dzien dzisiejszy jest na 99,9 % przesądzone LA Galaxy wink.gif,a folder ich stroii wrzuce oczywiscie.POZDRo rolleyes.gif

pS:Prace ruszają w czwartek ;].Tylko za jaki zespól mam robić Galaxy?
Damian.
za Lokomotiv Moskwa zrób. Wątpie że ktoś nimi gra, w ich druzynie niema żadnych twarzy z kitservera
E 9
Cytat(Damianinho @ Apr 24 2007, 14:26:39) [snapback]141382[/snapback]
za Lokomotiv Moskwa zrób. Wątpie że ktoś nimi gra, w ich druzynie niema żadnych twarzy z kitservera

Za Lokomotiv jakoś nie bardzo bo specjalnie robiłem tą druzynę rolleyes.gif a teraz mam kasować??
Za co innego moge machnąć Galaxy?

PS:Jutro wieczorkiem pokaze screeny z drobnego update ktore zbliża sie powoli(oczywiscie bedzie juz z Galaxy).Chcecie jeszcze cos nowego w OF'ie bo bede mial czas? rolleyes.gif
BoBaN
Sory Edson że nie moge Ci teraz pomóc ale mam max zjebany czas teraz... jesli mozesz cos nowego zrobić to popraw ilość Twarzy i Włosów w faceserverze:)
Roni 7
Ja bym wywalił i Rosenborg i Djurgardens a zastapił LA Galaxy i Club America...
seen
ROni dobrze gada. biggrin.gif Fajny OF biggrin.gif
PS 450 post ;P
Damian.
Wwalcie twarze z paczek mortina i dona , mavube s'n (chyba) , palopa, del horno nowitzkiego , smitha jaya (Pewnie to już zrobiliście)

Dbry pomysł z zastąpieniem Rosenborg i Djurgardens CLub America i Galaxy
E 9
Cytat(Damianinho @ Apr 24 2007, 19:08:21) [snapback]141468[/snapback]
Wwalcie twarze z paczek mortina i dona , mavube s'n (chyba) , palopa, del horno nowitzkiego , smitha jaya (Pewnie to już zrobiliście)
Dbry pomysł z zastąpieniem Rosenborg i Djurgardens CLub America i Galaxy

Wiem że to najlepsze rozwiazanie ale KONAMI obdarzylo te 2 druzyny licencjami i niestety nie da sie tego zmienic w OF'ie a w plikach 0-textu czy cos w tym stylu nie umiem sie zbytnio bawic ;/
Damian.
aha , ej E9 może wywalisz z barcy Jordi Gomeza , Paco Montanesa , Andrea Orlandi , PItu , Pene i Marc Valiente. Nigdy niebylio w pierwsym sq (niebyli nawet na treningach a są)tongue.gif Troche dziwny pomysł , ale myśle ze nikt nimi niebedzie grac.

http://www.pesfaces.co.uk/downloads.php?cat_id=23 - czemu Mackay i Foster?
Rand
Cytat(Damianinho @ Apr 24 2007, 19:36:50) [snapback]141477[/snapback]
aha , ej E9 może wywalisz z barcy Jordi Gomeza , Paco Montanesa , Andrea Orlandi , PItu , Pene i Marc Valiente. Nigdy niebylio w pierwsym sq (niebyli nawet na treningach a są)tongue.gif Troche dziwny pomysł , ale myśle ze nikt nimi niebedzie grac.

mógłbym sie z Tobą zgodzić, ale jakby tak wyłączyć z tego Marca Valiente, bo nawet przed sezonem była mowa że Rijkard chciał go włączyć do pierwszego składu i że wciąż go bacznie obseruje. Wiec skoro jest taki Real Castilla to można taką potencjalną gwiazde obrony Barcy zostawić, nie?? Moze to taki przyszły Puyol będzie wink.gif Ale co do reszty to też nie wróże za dużej przyszłości (ew Jordi Gomez gdzieś jeszcze popyka czy Orlandi tongue.gif)

BTW kiedy bedzie OF z Bundesligą Bobana??
BoBaN
co do wersji ofa z bundeslig? to nie wiem kiedy wyjdzie:( chcia?bym ja jak najpredzej wydac ale nie mam zbytnio czasu... mam sporo zaliczen w budzie, zjebany plan, do tego jeszcze ?ycie prywatne, dlatego staram sie to jakos pogodzic. Jak znajde wiecej czasu to napewno wydam ofa. Pozdro!
Orange_91
Cytat(E 9 @ Apr 24 2007, 21:17:08) [snapback]141470[/snapback]
Wiem że to najlepsze rozwiazanie ale KONAMI obdarzylo te 2 druzyny licencjami i niestety nie da sie tego zmienic w OF'ie a w plikach 0-textu czy cos w tym stylu nie umiem sie zbytnio bawic ;/

W PES FAN EDITOR sie da zmienc herb tym druzynom.
E 9
Cytat(Orange_91 @ Apr 25 2007, 09:41:28) [snapback]141552[/snapback]
W PES FAN EDITOR sie da zmienc herb tym druzynom.

A nazwe da sie zmienic?Bo jak tak to super wink.gif wink.gif.Za Djrgardens bedzie Galaxy biggrin.gif.Tylko napisz ORange_91 jak to dokladnie zrobic w PesFanie to tylko formacje ustawialem unsure.gif .POzdro
Orange_91
Cytat(E 9 @ Apr 25 2007, 12:49:53) [snapback]141573[/snapback]
A nazwe da sie zmienic?Bo jak tak to super wink.gif wink.gif.Za Djrgardens bedzie Galaxy biggrin.gif.Tylko napisz ORange_91 jak to dokladnie zrobic w PesFanie to tylko formacje ustawialem unsure.gif .POzdro

Tak da sie zmienic nazwe, skrot druzyny podczas gry itp po prostu wlanczasz PES FANA i dajesz zakladke team a dalej to juz raczej sie zorientujesz.
E 9
Cytat(Orange_91 @ Apr 25 2007, 11:02:27) [snapback]141575[/snapback]
Tak da sie zmienic nazwe, skrot druzyny podczas gry itp po prostu wlanczasz PES FANA i dajesz zakladke team a dalej to juz raczej sie zorientujesz.

Ok to nie było trudne tongue.gif ale teraz cos o czym nie mam pojecia.W Of'ie u milanisty druzyny z licencjami jak np.Barca,Sevilla mialy stroje zrobione poprostu w edit.JAk zrobic zeby dla Djurgardens zrobic takie stroje bo lipa tak troszq ;/ POmozesz Orange??
Orange_91
Cytat(E 9 @ Apr 25 2007, 16:39:35) [snapback]141631[/snapback]
Ok to nie by?o trudne tongue.gif ale teraz cos o czym nie mam pojecia.W Of'ie u milanisty druzyny z licencjami jak np.Barca,Sevilla mialy stroje zrobione poprostu w edit.JAk zrobic zeby dla Djurgardens zrobic takie stroje bo lipa tak troszq ;/ POmozesz Orange??

To juz jest problem nie do rozwiazania nie da sie im zrobic w edicie stroji. A te druzyny Barcy i Sevilli nie mogly mies stroi z edita bo to druzyny licencjonowane wiec ich stroje czyta z 0_texta.
E 9
Cytat(Orange_91 @ Apr 25 2007, 15:48:04) [snapback]141652[/snapback]
To juz jest problem nie do rozwiazania nie da sie im zrobic w edicie stroji. A te druzyny Barcy i Sevilli nie mogly mies stroi z edita bo to druzyny licencjonowane wiec ich stroje czyta z 0_texta.

Sciagnij milanisty OF'a unsure.gif Ja nie wiem jak on to zrobił,wgrywam jego Of'a i mam stroje z Unicefem,poprostu zrobione w edit huh.gif .Nie mam pojecia jak on to zrobil ale to przydatna rzecz w miare.POZDRo i dzięki za pomoc wink.gif masz u mnie piwko xD ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.