Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
reS
Trochę pomęczyłem się w Photoshopie i Oedicie zanim postanowiłem pokazać efekty swojej pracy. Tak, więc oddaje pod głos opinii publicznej jedną z moich pierwszych mordek wink.gif

John Terry [preview]

Liczę oczywiście na jakieś oceny i ewentualnie podpowiedzi.

pozdro.
Damian.
Jeśli t twoja pierwsza twarz to b.dobrze to wróży
Pelas
mało kto miał taki początek;d bardzo dobry face
olo
Brawo, bardzo dobra twarz wink.gif powodzenia w przyszlosci... masz zamiar robic Widzewiakow? Bo chyba jestes kibicem Widzewa, nie?
Orange_91
Jak na poczatek to bardzo dobra praca oby tak dalej.Jak dla mnie to on troche za czerwony w niektorych miejscach jest.
Fuji
wroze ci swietlana przyszlosc wink.gif
Smoti
Wykonanie ok,ale podobienstwa ocenic nie moge bo nie wiem jak wyglada.
don rxf
QUOTE(oscaar @ Mar 10 2007, 20:01:54) [snapback]129580[/snapback]

Trochę pomęczyłem się w Photoshopie i Oedicie zanim postanowiłem pokazać efekty swojej pracy. Tak, więc oddaje pod głos opinii publicznej jedną z moich pierwszych mordek wink.gif
Michał Zapaśnik [preview]
IPB Image

Liczę oczywiście na jakieś oceny i ewentualnie podpowiedzi.

pozdro.

Ładnie jak na poczatek ale...BMP za czerwone popraw usta, oczy, nos, i troche brode smile.gif Ogółem mało podobny, ale b. dobrze zaczynasz smile.gif
chatek
No no niezły debiut smile.gif pokaż fotkę
reS
QUOTE(o.l.o1 @ Mar 10 2007, 20:20:47) [snapback]129588[/snapback]

Brawo, bardzo dobra twarz wink.gif powodzenia w przyszlosci... masz zamiar robic Widzewiakow? Bo chyba jestes kibicem Widzewa, nie?

Gdyby były jakiś dobre foty Widzewiaków to napewno bym ich robił. Niestety brakuje mi narazie umiejętności żeby słabe bmp nadrobic dobrym modelem wink.gif

QUOTE(chatek1 @ Mar 10 2007, 21:37:45) [snapback]129613[/snapback]

No no niezły debiut smile.gif pokaż fotkę

Klik

Dzięki za wszystkie komentarze i czekam na kolejne biggrin.gif
olo
chyba mam pare takowych wink.gif zaraz wyedytuje posta i dam

Grzelczak wink.gif
IPB Image

Iwan... przyklad Widzewiaka, chyba Ci nie musze pisac tongue.gif
IPB Image

strong Klos... gdzies widzialem jego lepsza fote, chyba ma ja Kostek
IPB Image

Stefano Italiano smile.gif wiem ze robil go Timak, ale dam jak cos. On robil chyba z mniejszej
IPB Image

Madera
IPB Image

eks widzewiak-konieczny nawet nie wiem gdzie on teraz gra
IPB Image

Pozdro wink.gif jutro BOT, zobaczymy wink.gif
reS
Po krótkiej przerwie czas na moją (oficjalnie) drugą produkcję. Jutro popracuje napewno jeszcze nad oczami i być może spróbuje zrobić jakieś włoski.. smile.gif

Zbigniew Grzybowski [preview]
IPB Image
Fuji
podoba mi sie i to bardzo wink.gif
majcher_
niestety troche gorsza od poprzedniej.... mysle ze model jest dobry ale jakos bmp (zwlaszcza na czole) nie powala.

pozdrawiam,
majcher.
olo
zgadzam sie, poprzednia twarz lepsza wink.gif moze dlatego ze grzybowskiego zrobil juz T-Mac i w porownaniu z jego praca niestety tamta jest duzo lepsza wink.gif
wysprostuj mu usta i bmp chyba przeostrzone jest... jak nieoficjalnie robiles jeszcze jakies mordy oe to daj mi je na pw jak mozesz wink.gif
pzdr.
.:CR7:.
nie wiem jak koleś wygląda ale prezentuje się nieźle biggrin.gif
reS
Next

Stefano Napoleoni [preview]
IPB Image

Stefano zazwyczaj gra we włoskach ala Marquez ( tzn. z kucykiem tongue.gif ) . Na preview dałem mu jednak taki fryz ze względu na beznadziejny wygląd "kucyka" z edit mode.
Fota z której robiłem klik

Zapraszam do komentowania
olo
popraw oczy przede wszystkim no i srednio podobny smile.gif
tez chyba ze wzgledu na prace T-MAca smile.gif pzdr.
Mortin
podobny jest, ale ma braki w modelu
chociazby oczy i brwi
pozdro
Simon
dobry wloch. wifdzialem go na ostatnim meczu z botem i wiem jak wyglada. wiec moge z czystym sumieniem powiedziec ze jest podobienstwo
kostek
Zapaśnik dobra jakość, podobieństwo by uszło.

Grzybowski - słabo... (względem poprzedniej mordy, bo jak na początki to i tak jest ok)
AdamSzmulki
Pierwsze Twoje twarzyczki a jakośc juz jest niezła smile.gif Pozdro!
Hojrak Red Devil
jak na początek to nawet mogą być , ale mnie osobiście si ę nie podobają ,poćwicz jeszcze trochę i będzie dobrze
don rxf
QUOTE(oscaar @ Mar 14 2007, 18:41:42) [snapback]130746[/snapback]

Next

Stefano Napoleoni [preview]
IPB Image

Stefano zazwyczaj gra we włoskach ala Marquez ( tzn. z kucykiem tongue.gif ) . Na preview dałem mu jednak taki fryz ze względu na beznadziejny wygląd "kucyka" z edit mode.
Fota z której robiłem klik
Zapraszam do komentowania

popraw oczy, usta i jeszcze pare elementow.
ciekawie się prezentuje tongue.gif
reS
Next

Tomasz Folta [preview]
IPB Image
Chyba nieźle.
Fuji
ladny, ale jakis przesuniety w nasza lewa wink.gif
don rxf
QUOTE(oscaar @ Mar 16 2007, 02:11:11) [snapback]131132[/snapback]

Next

Tomasz Folta [preview]
IPB Image

Jakiś skrzywiony mi się wydaje wink.gif
olo
jakosciowo bdb, a co do podobienstwa sie nie wypowiem bo go nie znam wink.gif
bobex77
bmp całkiem sensowne robisz podszkól sie w modelu a bedzie dobrze.
pozdro
luke
Pare poprawek (głównie w modelu) a będzie naparwde dobra twarz. Pracuj, pracuj smile.gif
reS
Poprawiona wersja Folty z moimi pierwszymi włoskami.

Tomasz Folta [preview 2]
IPB Image

Zapraszam do komentowania.
luke
No więc tak, po pierwsze to widać kolego, że dbasz o twarze i byle czego nie wstawiasz na forum, więc facemaker z Ciebie będzie. Co do ostatniej twarzy, to musisz się pobawić modelem włosów, bo czoło teraz jest strasznie małe, a poza tym dobrze by było jakbyś jeszcze w bmp twarzy troche pobawił się z okolicą ust smile.gif Bo ta część psuje efekt. A tak to ładna morda (jak na 2 strone tematu biggrin.gif) smile.gif
Fuji
popraw model bo jakis taki przesuniety w nasza lewa wink.gif
olo
bardzo ladna twarz, tak jak napisal Luke, widac ze sie starasz smile.gif laczenie wloskow popraw
Damian.
dobra twarz. Będzie z ciebie może jakis dobry facemaker
chatek
Fajny smile.gif zaokrąglij włosy no chyba że on tak ma smile.gif
ryba
QUOTE(oscaar @ Mar 18 2007, 16:41:12) [snapback]131836[/snapback]

Poprawiona wersja Folty z moimi pierwszymi włoskami.

Tomasz Folta [preview 2]
IPB Image

Zapraszam do komentowania.

Jakosciowo robisz ladne twarze,ale nad modelami musisz wiecej siedziec,jak na poczatek to jest bdb.

PS.dobra textura wlosow.
don rxf
troche błędów w modelu ale niezle ci idzie (;
AdamSzmulki
Naprawde dobrze jakościowo twarze smile.gif myśle że kiedyś możesz dorównać jakąścią najlepszym tongue.gif
reS
Poprawiłem trochę włosy aby były jak najbardziej podobne do foty. To chyba już chyba finalna wersja.

Tomasz Folta [preview 3]
IPB Image
AdamSzmulki
no i naprawde ładny face niema co smile.gif
norek
QUOTE(oscaar @ Mar 18 2007, 22:12:54) [snapback]131947[/snapback]

Poprawiłem trochę włosy aby były jak najbardziej podobne do foty. To chyba już chyba finalna wersja.

Tomasz Folta [preview 3]
IPB Image

Mordka ladna jednakze wlosy zle wtapiaja sie w czolo...
don rxf
QUOTE(oscaar @ Mar 19 2007, 00:12:54) [snapback]131947[/snapback]

Tomasz Folta [preview 3]
IPB Image

juz lepiej smile.gif
olo
no lepiej, moglbys mu jeszcze oczy troche przymknac
Hojrak Red Devil
Może być , fajny mi się podoba
reS
Kamil Biecke [preview]
IPB Image

W najbliższym czasie postaram się wykonać włoski, ale póki, co zapraszam do komentowania.
reS
Ponieważ nikt nie ocenia mojej ostatniej mordy a temat spadł mi już na drugą stronę postanowiłem go sam podbić. Muszę też przyznać jestem trochę tym zdziwiony huh.gif
bobex77
Wydaje mi sieze texture twarzy juz opanowales natomiast nie wiem jak z modelem bo ów Pana nie znam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.