Dziękuję wszystkim za komentarze (oraz gratulacje w bardzo dużej 'ilości', co jest bardzo miłe

) oraz adminom za przypięcie (które nie było według mnie, aż tak bardzo konieczne), szkoda, że nie mogę już dzielić tematu z Oskarem jednak myślę, że jeśli zdecyduje się on jeszcze robić twarze to zostanie doceniony oraz nagrodzony przypięciem w krótkim czasie, a wtedy mam nadzieję, znów ''połączymy siły''.
Zapowiedziałem paczkę Arsenalu i taka też będzie. Nie wykonam oczywiście wszystkich twarzy, gdyż niektóre są już zrobione kapitalnie, a więc do tego co wykonam dodam inne świetne twarze tak, aby zmieścić w jedym miejscu oblicza wszystkich piłkarzy tego wspaniałego klubu

.
Na razie planuję wykonanie Walcotta, a później ewentualnie Eboue. Mam pewnien dylemat, gdyż don_rxf wykonał jakiś czas temu bardzo dobrą twarz temu zawodnikowi, jednak rozważam ewentualność 'stworzenia' ''mordki'' reprezentanta WKS.
@ Mani3k oczywiście napiszę na previewie, że bazowałem na modelu Drifta bez obaw

. I tak będę robił jeszcze raz preview każdej twarzy gdyż czeka mnie wiele poprawek.