Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
BadNewz
Muszę jeszcze popracować nad profilem włosów więc prosiłbym o jakieś fotki, jeśli to nie problem... Dzięki z góry.

luigi7
świetny ryj:)
Van Persie także bardzo udany
djclanv1r00z
no ładnie ładnie tongue.gif paczka będzie exstra smile.gif

pozdro cool.gif
szołpas
No Fabianski bardzo dobry, nie podobaja mi sie tylko wlosy na dole
sądze ze idzie to poprawic
demiano7
Stary działy Ci sie pomyliły xD świetny ryj! IMO najlepszy Fabian na rynku smile.gif
Damian.
Rzeczywiście po lewej stronie cos dziwnie to wygląda.
nie pasuje mi lewe oko, ale to kwestia gustu.

zobaczyć ven persiego z otwartą gębą to tak, jak r10(to będzie zawsze r10) z zamkniętą mordką.

B.fajne

pozdro
szejk
Morda wypaśna. Dziwie sie że cie jeszcze nie przeniesli
norek
CYTAT(BadNewz @ Aug 3 2008, 17:44) *
Muszę jeszcze popracować nad profilem włosów więc prosiłbym o jakieś fotki, jeśli to nie problem... Dzięki z góry.

Genialny, przenoszę wink.gif
demiano7
Gratulacje! Ostatnie twarze musiały zadziałać na adminów wink.gif nie było innej opcji wink.gif jeszcze raz gratuluje i obys teraz robił jeszcze lepsze facjaty smile.gif
Jacmen
Brawo wreszcie Cię doceniono, świetny ryj wink.gif
don rxf
BadNewz moze i robi dobre mordy, ale Res napewno nie trzyma odpowiedniego poziomu wink.gif
Mani3k
Ogromny postęp BadNewz, bardzo dobre mordki.
Zarówno Fabiański i Denilson klasa światowa, brawo!
PS. Starajcie sie (apel do wszystkich) wyryc na preview'ie ze bazowaliscie na modelu innego facemakera, nie tylko notka pod zdjeciem.
Giovani
No k**** Fabiańskim zabiłeś ohmy.gif to wyraża więcej niż 10 słów biggrin.gif
Zajebiasczy!
reS
CYTAT(don rxf @ Aug 3 2008, 20:42) *
BadNewz moze i robi dobre mordy, ale Res napewno nie trzyma odpowiedniego poziomu wink.gif

spokojnie, z pewnych przyczyn od pewnego czasu nie prowadzę już wspólnej "działalności" z badnewzem, więc jeżeli kiedyś najdzie mnie ochota na zrobienie twarzy to założę swój temat w odpowiednim dziale.
nazwa topicu jest już zmieniona na poprawną.

Fabiański świetny, zasługiwałeś na awans od dawna. już teraz prezentujesz poziom wyższy niż kilka osób z tego działu.
Mortin
CYTAT(reS @ Aug 3 2008, 21:24) *
Fabiański świetny, zasługiwałeś na awans od dawna. już teraz prezentujesz poziom wyższy niż kilka osób z tego działu.

podbijam wink.gif
szejk
Brawo dla ciebie. I tak długo z tym wzlekali
mam nadzieje ze sie przydadza

Damian.
Od dłuższego czasu zasługiwałeś na przypięcie smile.gif
pozdro
Jamnik
Gratuluję przypięcia biggrin.gif
BadNewz
Dziękuję wszystkim za komentarze (oraz gratulacje w bardzo dużej 'ilości', co jest bardzo miłe happy.gif ) oraz adminom za przypięcie (które nie było według mnie, aż tak bardzo konieczne), szkoda, że nie mogę już dzielić tematu z Oskarem jednak myślę, że jeśli zdecyduje się on jeszcze robić twarze to zostanie doceniony oraz nagrodzony przypięciem w krótkim czasie, a wtedy mam nadzieję, znów ''połączymy siły''.

Zapowiedziałem paczkę Arsenalu i taka też będzie. Nie wykonam oczywiście wszystkich twarzy, gdyż niektóre są już zrobione kapitalnie, a więc do tego co wykonam dodam inne świetne twarze tak, aby zmieścić w jedym miejscu oblicza wszystkich piłkarzy tego wspaniałego klubu wink.gif.

Na razie planuję wykonanie Walcotta, a później ewentualnie Eboue. Mam pewnien dylemat, gdyż don_rxf wykonał jakiś czas temu bardzo dobrą twarz temu zawodnikowi, jednak rozważam ewentualność 'stworzenia' ''mordki'' reprezentanta WKS.

@ Mani3k oczywiście napiszę na previewie, że bazowałem na modelu Drifta bez obaw wink.gif. I tak będę robił jeszcze raz preview każdej twarzy gdyż czeka mnie wiele poprawek.
Tomi84
Fabian jak żywy. Graty przypięcia.
MYSZa7
BDB Fabiański.Brawo za przypięcie,w pełni zasłużone.
jonhio
Dokładnie ale powinno być trochę wcześniej:D
szołpas
gratki za przypięcie ktore sie należało
bartek-brt
CYTAT(szołpas @ Aug 4 2008, 11:37) *
gratki za przypięcie ktore sie należało

+1

Postaraj sie porpawić te wsłosy pod uszami i mimo co schować mu zęby:)
E 9
Konkretnie wykonany Fabian...widać, że paczka będzie imponująca happy.gif

Gratki za przypięcie cool.gif
potter
No brawo, Fabian zajebisty
Przydałby się Almunia jak juz ktos mowil
No i gratulacje za to samo co koledzy wyżej. smile.gif
Jacmen
Nie wiem czy to nie dopatrzenie, ale Norek zapomniałeś chyba o czymś..... ;d ;d O randze patchmakera dla Badnewza ;d A po drugie czekam na kolejne mordki, które prezentują się coraz lepiej ;d
dikhet
swietny fabianski
djclanv1r00z
brawo brawo smile.gif

to jest to tongue.gif

świetny fabian tongue.gif

i brawo za przypięcie smile.gif

pozdro cool.gif
Earl
Genialny Fabiański happy.gif
Pozazdrościć talentu tongue.gif
Giovani
Daj BINa Fabiana biggrin.gif
Patryk_96
Fabiański ekstra! Czekam na Bina.

Pozdro

BadNewz
HaHa

A teraz nowy smile.gif

Nad profilem jeszcze popracuję.
djclanv1r00z
jaka różnica xDDD

ogromna wink.gif

super odwzorowany smile.gif

pozdro cool.gif
Damian.
Profil poprawisz

a więc:
zrób żeby po lewej stronie miał taki sam kształt jak po prawej(przy czole) wiesz ocb
no i cholerka mi te oczy nie pasują u Hitlera biggrin.gif

Reszta zajebioza ohmy.gif

Tamten nie jest aż taki gorszy, lepiej mu bez wąsów

odp. no ok, jak uważasz,
Fajne buciki na tej fotce xDD
BadNewz
CYTAT(Damianinho @ Aug 5 2008, 20:02) *
Profil poprawisz

a więc:
zrób żeby po lewej stronie miał taki sam kształt jak po prawej(przy czole) wiesz ocb
no i cholerka mi te oczy nie pasują u Hitlera biggrin.gif

Reszta zajebioza ohmy.gif

Tamten nie jest aż taki gorszy, lepiej mu bez wąsów

Wiem, pewnie chodzi Ci o linię włosów, ale jest tak celowo gdyż po prostu on tak ma biggrin.gif

Spójrz photo
Zdjęcie nie jest aż takie stare, po prostu ta linia tak leci od lewej na prawą w dół smile.gif .

@ Timak ok zobaczę co się da zrobić wink.gif.
demiano7
What the fuck??? :blink:o_O co za fejs wacko.gifblink.gif minimalne poprawki jeszcze i ta twarz bedzie nie do przebicia! czekamy na kolejne! wub.gif
szejk
podoba sie i to nawet bardzo, postęp jaki zrobiłes w 3 czy 4 miesiace po prostu niesamowity
T-Mac
Theo jak sie patrzy
jak bys mogl teksture nosa troszke poprawic tzn prawa strone (jak patrzymy) zrobic jak lewa, wiesz bez tej rysy smile.gif
Jamnik
Kolejna bardzo dobra morda smile.gif Popraw co uważasz za słuszne i daj bina smile.gif
don rxf
Kozak, ale popraw uszy, bo ma za bardczo kwadratowe.
luigi7
to co don powiedział..smile.gif
reszta wymiata:)
niesamowite prace robisz
Tomi84
Kolejna zajebista twarz, zrobiłeś kolosalne postępy. Graty i oby tak dalej.
szołpas
CYTAT(BadNewz @ Aug 5 2008, 19:56) *
HaHa

A teraz nowy smile.gif

Nad profilem jeszcze popracuję.

o kurwa... zajebiście wygląda
ale profil klapa
reS
Świetny Walcott.
Według mnie profil bdb, ładnie zmapowane poliki. pzdr
Mortin
ogromny postep
tak trzymaj
pozdro
BadNewz
Update

Teraz profil jest raczej dobry (dałem lewą stronę, aby lepiej wszystko 'uchwicić')

Korzystałem między innymi z tych fotek (kształt głowy):
1
2

Final będzie już do paczki, dokonam jeszcze kliku drobnych korekt.
demiano7
Teraz profil jest idealny!!! Jedna z najlepszych mord jakie wyszły do PESa6 smile.gif
Kubbas
Czy to, że jedno oko jest różne od drugiego było zamierzone?wink.gif

Świetna twarz smile.gif
dikhet
swietna twarz dobry profil;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.