Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
demiano7
Hmmmm... No więc tak, powiem szczerze że wedługm nie wygląda troche jakby był wkurzony wink.gif ale Adebajorka w nim dostrzegam wink.gif jednak czy jest lepszy od mystiqa? poczekam z osądem na włosy ;p
Giovani
Na mój gust on Adebayora nie przypomina sad.gif
El Guaje
Nie no, przypominać to przypomina, ale czegoś mu brak [chyba włosów xD]. Dopasuj jakieś włoski, wtedy bedzie co oceniać, bo twarz bez włosów daje takie wrażenie,że jest gorsza ogółem. Twarz ciekawa, będą z Ciebie ludzie.
Jamnik
No ja również czekam na włosy, aczkolwiek - tekstura bardzo dobra smile.gif

Pzdr smile.gif
szejk
Zapowiada sie naprawde dobrze.
dj_adriano
A ja czekam na włoski bo mam nadzieje że będzie miał to mini afro.
Damian.
CYTAT(Giovani @ Sep 28 2008, 00:58) *
Na mój gust on Adebayora nie przypomina sad.gif

+ 0.5
Popraw oczy i będzie cacy wink.gif
Mani3k
Nie wiem po co sie zabierasz za Adebayora... na rynku mamy już wystarczająco dobrego i wątpie, że będziesz w stanie go przebić.
Pozdrawiam
Tomi84
QUOTE(Mani3k @ Sep 28 2008, 12:29) *
Nie wiem po co sie zabierasz za Adebayora... na rynku mamy już wystarczająco dobrego i wątpie, że będziesz w stanie go przebić.
Pozdrawiam

Tutaj w pełni zgadzam się z Mańkiem, może nie do konca z tym, że Bad Newz nie jest w stanie przebić Mistiqa ale z robieniem zawodnika, który posiada już dobrą twarz.
Jest jeszcze sporo graczy którzy nie posiadają twarzy lub mają bardzo kiepskie, dlatego myślę, że to tacy zawodnicy powinni być priorytetem dla facemakerów.
Nie bardzo widzę sens w tym, że np na PES faces pojawia się dziesiąty Fernando Torres czy inny zawodnik który ma już masę dobrych twarzy, a inny gracze nie mają ich w ogóle.

Sama mordka Adka bardzo ładna, czekam jeszcze na włosy.

pozdrawiam.
BadNewz
CYTAT(Mani3k @ Sep 28 2008, 12:29) *
Pozdrawiam

Niespecjalnie mnie to zniechęca, co do zawodników, którzy nie mają twarzy lub mają bardzo kiepskie to jeśli chcecie się za nich zabierać to proszę bardzo dla mnie w sumie nieważne jest to czy zawodnik ma twarzy czy nie ma, czy ma dobrą czy ma złą, jeśli chcę komuś storzyć twarz to po prostu to robie.

Nie ma to jak motywacyjne posty na polskim forum ;pppppppppp
Pro-Evo-S
ja tam czekam na twojego adebayora biggrin.gif

wierzę że będzie najlepszy smile.gif

czekam... smile.gif
perONE
Czekam na włosy bo bez nich trudno coś powiedzieć wink.gif Ale wydaje się być dobry.
bartek-brt
CYTAT(BadNewz @ Sep 28 2008, 00:41) *

nie umywa sie do mystiqa, słabe bmp...model nawet nawet.
CYTAT(BadNewz @ Sep 28 2008, 12:44) *
Nie ma to jak motywacyjne posty na polskim forum ;pppppppppp

taaa bo pesfaces rozpieszcza.
CYTAT(reS @ Sep 28 2008, 14:10) *
bartek - na tym forum mimo wysokiego poziomu, mało kto dałby radę zrobić bmp takie "słabe" blink.gif jak badnewz. imo jesteś jedną z tych osób.

widziało sie lepsze bmp jak chociażby u Ramseya. Te mi nie podchodzi.
reS
myślę, że jak się postarasz dasz rade przebić mystiqa.
mógłbyś pokazać screen w mniejszej rozdzielczosci?
czekam na final z włoskami wink.gif

bartek - na tym forum mimo wysokiego poziomu, mało kto dałby radę zrobić bmp takie "słabe" blink.gif jak badnewz. imo jesteś jedną z tych osób.
BadNewz

*based on Alegror's hair

Będą jeszcze poprawki, między innymi włosy .......
Jamnik
Dla mnie najlepszy - i nie obchodzi mnie co sądzą inni smile.gif Bardzo mi sie te włosy podobają

Pozdrawiam smile.gif
Tomi84
Twarz bardzo dobra, ale ten Mistiqa cały czas jakoś bardziej przypomina mi Adebayora, sam nie wiem czemu... wydaje mi się jakiś taki spasiony na twarzy biggrin.gif Za to profil miazga - brawo.

Tym niemniej co do jakości to jest świetna, no i włosy ma najbardziej na czasie. smile.gif

Możesz dać fotkę z której robiłeś?
Zywy
Mi on Adebayora nie przypomina zbytnio. I włosy takie sobie. Wyszła juz jedna lepsza wersja Adebayora z krótkimi włosami
BadNewz
CYTAT(Zywy @ Sep 28 2008, 16:30) *
Mi on Adebayora nie przypomina zbytnio. I włosy takie sobie. Wyszła juz jedna lepsza wersja Adebayora z krótkimi włosami

Tak? To super! Swoją drogą nie widziałem jeszcze Adebayora z krótkimi włosami smile.gif.

T-Mac
swietna praca
tak 3maj
El Guaje
No, wiedziałem, że z włosami będzie wyglądał dużo lepiej, facjata zdecydowanie na plus- brawo. Tomi84 wyglada jakby był 'spasiony na twarzy' pewnie przez te włoski, robi się rzeczywiście taki efekt otyłości ale to głównie przez włosy. Fajny, naprawde fajny ten Adebayor. biggrin.gif

Tak trzym dalej. tongue.gif

Pozdro.
Zywy
CYTAT(BadNewz @ Sep 28 2008, 16:38) *
Tak? To super! Swoją drogą nie widziałem jeszcze Adebayora z krótkimi włosami smile.gif .

Odczuwam ironie w Twoje odpowiedzi dry.gif Jak chcesz to wyszedł taki adebayor, napewno ma lepsze włosy od twojego. Jakbyś mógł to zrób żeby było widać że są jakby kręcone.

BiG
Bardzo dobra twarz.
W tej wiekszej rozdziałce tego nie widać ale w tej wygląda znakomicie.
Tak dalej..
Sebinhoo
CYTAT(Zywy @ Sep 28 2008, 19:35) *
Odczuwam ironie w Twoje odpowiedzi dry.gif Jak chcesz to wyszedł taki adebayor, napewno ma lepsze włosy od twojego. Jakbyś mógł to zrób żeby było widać że są jakby kręcone.

Co to w ogóle za shitt masz w grze ? blink.gif

Adebayor - klasa światowa. Ekspresje i wyraz twarzy to nie wiem jak przeniosłeś tongue.gif

Mozesz troszke bmp przyciemnic wink.gif
bartek-brt
jak masz zamiar robic bardziej aktualne włosy to moze lepiej weź od Eto'o JayM które są chyba 2d...
djclanv1r00z
super Adebayor smile.gif czekam na finala.

pozdro cool.gif
demiano7
A więc tak, Adebayor wyszedł Ci FENOMENALNY smile.gif powiem szczerze że jak zapuści długie włosy to będe używał tego od mystiqa bo do jego face'u bardziej by mi podeszły długie włosy (jakos tak mi pasuja) natomiast w krótkich Twój jest rewelacja smile.gif czekam na kolejne face'y smile.gif
reS
zrób mu większe afro i będzie super wink.gif pzdr
demiano7
Oto nowy fejs BadNewza. On nie może pokazać tej twarzy z powodu bezmyślności adminów sleep.gif w sumie nie jest to nowy fejs tylko jakos nie miał weny go pokazywać tongue.gif
Jamnik
Fajny, fajny, no ale BadNewz ostatnio forme trzyma na stałym wysokim poziomie. Czekam na hair.

BTW: co z paką Arsenalu ?
szejk
Kapitalny fejs!
ryba
Genialne bmp! ph34r.gif
MaTi10
Genial ryjek smile.gif Adebyaora teraz zobaczylem z wlosami i gites ; ]
Tomi84
Teraz jak dałeś zdjęcie Adebayora to powiem, że twarz wyszła Ci jak na to zdjęcie genialnie. Ale włosy dałbym mu te od Owomoyeli Alegora bo bardziej pasują.

Utaka zajebisty smile.gif
scutta9
What a great Utaka !!

I'm waiting for him. happy.gif
luke
demiano7
Genialny El Nino będzie smile.gif
Damian.
Fajny, ale nie potrzebny wink.gif
szejk
Wygląda kapitalnie, ale sa jeszcze wersje Alegora i Pbb które juz go idealnie odają.
Ale każdy robi kogo chce.
Zapowiada sie naprawde swietnie.
BiG
Dobry. Kształt szczeny do tyłka.
Jacmen
Kolejny odgrzewany kotlet ;/

PS: Demiano torresów wyszlo już chyba ze sto więc oceniłem, cos ci nie pasuje ? Każdy ma swoje zdanie
demiano7
CYTAT(Jacmen @ Oct 26 2008, 20:10) *
Kolejny odgrzewany kotlet ;/

A może ocenisz fejs?? każdy robi kogo chce więc jak już piszesz takie pierdoły to chociaż oceń ;/
P.S. zdały by sie włoski 3D ale jakieś nowe, może wtedy będzie bardziej się różnił od tego co Alegor zrobił... smile.gif pozdrawiam wink.gif
the-bhoys
Tyle tych Torresów sleep.gif a Adebayor świetny wink.gif
demiano7
Jackmen ja tu nie jestem od tego żeby mówić czy mi pasuje czy nie wink.gif po prostu to ze jest to "kolejny face..." czy tam "kotlet" według mnie nie jest komentem tylko nabiciem posta tongue.gif takie moje zdanie smile.gif nara
BadNewz
Here, some starych kotletes ^^

Edyt ^^:

DOWNLOAD 1: sendspace.com
http://www.sendspace.com/file/1ee90y
DOWNLOAD 2: speedyshare.com
http://www.speedyshare.com/902578870.html

perONE
Torres bdb i II Ade wink.gif : O
Jamnik
Dobre mordki wink.gif Fajnie że facemakerzy wracają biggrin.gif
djclanv1r00z
no i fajne pyski smile.gif

Adebayor exstra

pozdro cool.gif
Theo Lee
kozacki Walcott cool.gif prawie jak ze zdjęcia - doskonale odwzorowany, zwłaszcza te jego charakterystyczne baczki. Inni też dają czadu
don rxf
Torresa lepszego zrobił Alegor
Adebajora lepszego zrobił mystiq
Walcott niezły, ale z profilu wygląda słabo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.