Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
MYSZa7
Lepiej zrób zwykłe włoski.Wtedy ta twarz z pewnością zyska na wyglądzie.I popraw to co poprzednicy.
reS
imo bardzo dobra robota chociaż bmp mogło by być troszkę bardziej wyostrzone.
włoski według mnie dają rade, 10 razy wole takie które w grze wyglądają bdb, niż z wypaśnym bmp od frontu i chujowym wyglądem z proflu. pzdr
demiano7
CYTAT(reS @ Jul 6 2008, 20:49) *
imo bardzo dobra robota chociaż bmp mogło by być troszkę bardziej wyostrzone.
włoski według mnie dają rade, 10 razy wole takie które w grze wyglądają bdb, niż z wypaśnym bmp od frontu i chujowym wyglądem z proflu. pzdr

+100 przecież w grze nie patrzy sie od przodu tylko ogólnie od góry, np Rakitić Szolpasa ma zajebista przednią teksture włosów ale w grze wygląda hujowo bo z przodu ma zafarbowane włosy a z boków nie ;/ IMO bardzo dobry face, może żeczywiście wygląda staro ale mi ta fotka wogóle ie podchodzi (dziwnie wyszedł na niej).
don rxf
CYTAT(demiano7 @ Jul 6 2008, 21:41) *
+100 przecież w grze nie patrzy sie od przodu tylko ogólnie od góry, np Rakitić Szolpasa ma zajebista przednią teksture włosów ale w grze wygląda hujowo bo z przodu ma zafarbowane włosy a z boków nie ;/ IMO bardzo dobry face, może żeczywiście wygląda staro ale mi ta fotka wogóle ie podchodzi (dziwnie wyszedł na niej).

no tak, ale wlosy poprostu nie wyszly, bez napinania sie prosze huh.gif
Morda dobra wink.gif
szołpas

jak dobrze dobierzesz RGB włosów do przedniej tekstury to w grze wyglądają ładnie biggrin.gif
tak jak pisałem najpierw popraw włosy happy.gif
bartek-brt

Powiem tak:
Marchena(szolpas) i Cazorla(mój)
Front: zajebisty, tył taki sam
Ballack(Allegor) i Bendtner(badnewz)
Front: średni, tył: taki sam (kiepski)

Co innego jakby sie do włosych 3D robiło bmp baków, tył oraz góre włosów dla danego kopacza. Wystarczy zobaczec na Inieste od s'n, model moze ten sam ale teksturki są nowe, Fabregas od allegora tak samo. I wygląda to naprawde zajebiscie, ale nie powiesz mi że wolisz takie włosy co zrobił badnewz niż allegor. Wiem że zrobienie nowej teksury baków oraz tyłu jest zapewne bardzo trudne...
Arek.PL
CYTAT(BadNewz @ Jul 6 2008, 19:26) *

P.S. Jeśli włosy okażą się szitem, mam w planie zrobić je ''normalnie'' smile.gif

EDIT: ja tam się nie 'wkurwiam' czyjąś nieudolnością :DDDDDDDDDD

Mi to nie bardzo bendtnera przypomina.
reS
CYTAT(PLayer-Arek @ Jul 7 2008, 12:13) *
Mi to nie bardzo bendtnera przypomina.

To sobie zobacz fotke stronę wcześniej.
Arek.PL
CYTAT(reS @ Jul 7 2008, 12:29) *
To sobie zobacz fotke stronę wcześniej.

Widziałem, i zdania nie zmienię.

BadNewz
CYTAT(PLayer-Arek @ Jul 7 2008, 12:58) *
Widziałem, i zdania nie zmienię.

Tak to jest jak się widzi kogoś raz na 3 lata... 'bendtnera' ci nie przypomina... OK, tylko, że to jest Bendtner.

Proponuję skończyć pisać głupoty tym samym robić syf w temacie nie tylko mi, ale też reSowi, no chyba, że kolega chce sobie ponabijać bo jeśli tak to proszę bardzo.
Arek.PL
CYTAT(BadNewz @ Jul 7 2008, 14:33) *
Tak to jest jak się widzi kogoś raz na 3 lata... 'bendtnera' ci nie przypomina... OK, tylko, że to jest Bendtner.

Proponuję skończyć pisać głupoty tym samym robić syf w temacie nie tylko mi, ale też reSowi, no chyba, że kolega chce sobie ponabijać bo jeśli tak to proszę bardzo.

Widze że przyjmusz tylko pozytywne komentarze.
Wyrażając swoją opinie nie robie syfu.
Od dzisiaj nie będę komentował Twoich prac bo widzę że nie potrafisz przyjmować krytyki.

PS. W przeciwieństwie do Ciebie Bendtnera widziałem na żywo i to nie raz.
BadNewz
CYTAT(Arek.PL @ Jul 7 2008, 15:49) *
Od dzisiaj nie będę komentował Twoich prac bo widzę że nie potrafisz przyjmować krytyki.

Bardzo jestem rad z tego powodu.

P.S. Skąd możesz wiedzieć czy ja go widziałem czy nie ^^
perONE

a mozesz powiedziec co w nim jest nie tak? Szczegoły jak szczegóyl, Badnewz to  dopiero poczatkujacy facemaker ale podobiesntwo jest OK. powiedz prosze konkrety
demiano7
A co do włosków to jasne że nie są lepsze od tych alegora wink.gif ale ja wole włosy 3D od zwykłych i dla mnie wyglądają badziej realsitycznie, Szolpas jak możesz to podaj RGB do Rakitica bo za cholere nie moge podpasować ;/ A co do napinania to sie nie napinam xD
reS

zwróć uwagę, że twarz robi się z fotki, a nie z wyobraźni.
jeśli masz w ten sposób oceniać twarze to faktycznie tego nie rób.
demiano7

chyba w tv w lidze mistrzów jak pisało "na żywo" tongue.gif
Arek.PL
CYTAT(demiano7 @ Jul 7 2008, 23:10) *
chyba w tv w lidze mistrzów jak pisało "na żywo" tongue.gif

Jesteś tego pewien ?
don rxf
O co Ci chodzi ? Nie mógł go widzieć na żywo wacko.gif ?
perONE
CYTAT(don rxf @ Jul 8 2008, 11:43) *
O co Ci chodzi ? Nie mógł go widzieć na żywo wacko.gif ?

Chodzi o to, ze nie potrafi sie okreslic co wg. niego jest zle w Bendtnerze i nie ocenia wykonanego fejsa po fotce tylko poprzez pryzmat swoich osobistych przezyc  dry.gif

demiano7
CYTAT(perONE @ Jul 8 2008, 12:06) *
Chodzi o to, ze nie potrafi sie okreslic co wg. niego jest zle w Bendtnerze i nie ocenia wykonanego fejsa po fotce tylko poprzez pryzmat swoich osobistych przezyc dry.gif

Właśnie, mógł sobie go widzieć 200000 razy na żywo (albo w tv tongue.gif ) ale tylko dzieci sie zasłaniają tym przy ocenianiu faceów... sam pomyśl Don, co myslisz o takiej wypowiedzi (on nie wygląda jak on bo ja go widziałem na żywo). Mnie taka ocena nie przekonuje xD
Damian.
Macie te problemy...
Arek ma 20lat(tak ma w profilu), więc nie nazywaj go dzieckiem xD
Widział, czy nie widział co to za różnica?
Arek napisz mu co ma poprawić. BadNewz poprawi (wątpie) i będzie git smile.gif
pozdr
Arek.PL
"(on nie wygląda jak on bo ja go widziałem na żywo)."

Tylko kto tak napisał ? Ja?!
Szukałem takiego postu ale nie mogłem znaleźć.
Z tym że widziałem Bendtnera na żywo to był wątek odnoszący sie do wypowiedzi Twojego kochanka który powiedział że ja go chyba nie widziałem.

Podtrzymuje moją opinie i tyle.
Twarz którą ostatnio wykonał Badnewz nie przypomina mi zawodnika Arsenalu Nicklasa Bendtnera.

PS. Jest to mój ostatni post w waszym temacie.

Cyu excl.gif

perONE
CYTAT(Arek.PL @ Jul 8 2008, 13:03) *
"(on nie wygląda jak on bo ja go widziałem na żywo)."
Tylko kto tak napisał ? Ja?!
Szukałem takiego postu ale nie mogłem znaleźć.

PS. Jest to mój ostatni post w waszym temacie.

Pozdr. nikt nie bedzie płakał

jezeli nawet nie potrafisz okreslic co jest w twarzy nie tak to wybacz ale takie gadanie ze "nie jest podobny bo JA go widzialem na zywo" to troche glupie. Twarz zazwyczaj sie porownuje z fotka z ktorej zostala wykona a nie z wyobrazni czy jak tam wolisz" spotkan" z zawodnikiem.
Arek.PL
CYTAT(perONE @ Jul 8 2008, 13:15) *

demiano7
Stary to był tylko taki przykład wypowiedzi! o_O Więc jak szukałeś po forum takiego sformułowania to sorry ale coś z Tobą nie tak xDDD a kochankiem możesz nazywać sobie swoich rodziców czy kogo tam chcesz... Więc skończmy ten temat i idź poogladać sobie kogoś na żywo o_O
wojczech7
QUOTE(demiano7 @ Jul 8 2008, 16:18) *
Stary to był tylko taki przykład wypowiedzi! o_O Więc jak szukałeś po forum takiego sformułowania to sorry ale coś z Tobą nie tak xDDD a kochankiem możesz nazywać sobie swoich rodziców czy kogo tam chcesz... Więc skończmy ten temat i idź poogladać sobie kogoś na żywo o_O

Nie masz racji, a najgłośniej krzyczysz... Arek napisał, że widział Bendtner'a na żywo w odpowiedzi na zarzut, że nie wie, jak wygląda, a nie jako argument potwierdzający tezę, że jest niepodobny... Ten przykład wypowiedzi właśnie to potwierdzał, dlatego Arek go umieścił i specjalnie dla takich 'inteligentów' jak Ty podkreślił o co mu chodziło... Więc jeżeli z kimkolwiek jest coś nie tak, to tym kimś jesteś Ty... o_O

Żeby nie było: morda przyzwoita, niemniej włosy pozostawiają sporo do życzenia wink.gif
Kubbas
Z fotki: twarz bardzo dobra

Bez fotki: Arek ma rację nie przypomina ta twarz tego kopacza, chyba, że w wieku 30 lat tak będzie wyglądał. Złą fotkę chyba dobrałeś BN.

demiano7 co za wypierdek. Na co te wyzwiska dzieciaku?
demiano7
CYTAT(KubbasOG @ Jul 8 2008, 16:53) *
Z fotki: twarz bardzo dobra

Bez fotki: Arek ma rację nie przypomina ta twarz tego kopacza, chyba, że w wieku 30 lat tak będzie wyglądał. Złą fotkę chyba dobrałeś BN.

demiano7 co za wypierdek. Na co te wyzwiska dzieciaku?

Jakie wyzwiska??? o_O z tego co tu widać to chyba jest tylko jedno, i padło w poscie arka... nazwał mnie kochankiem... Czytaj ze zrozumieniem dzieciaku neo... a jak cos masz to pisz prosze na PW ok? Nie róbmy juz tu syfu. Jak cos chcesz to mi napisz ale nie tu, narazie wink.gif
szołpas
lol
Mortin
jeszcze jeden post nie na temat, a autor takowego postu zostanie dozywotnio zbanowany, tudziez na okres 3 lat, zeby wkoncu dorosl ...
BadNewz
Włosy będą (na razie nie mam pomysłu biggrin.gif ) wink.gif Twarz właściwie gotowa, ale jeszcze nad nią popracuję...

luke
Ładnie, schludnie, estetycznie, popraw tylko nos i dorób kłaki wink.gif
szejk
Dla mnie bomba!
Jamnik
Dokładnie, twarz bardzo ładna smile.gif Niemal w 100 % odwzorowany do fotki, dorób włoski i czekamy na download wink.gif
bartek-brt
CYTAT(BadNewz @ Jul 10 2008, 14:47) *
Włosy będą (na razie nie mam pomysłu biggrin.gif) wink.gif Twarz właściwie gotowa, ale jeszcze nad nią popracuję...

Popraw kolorek, mozesz też zwęzić twarz żeby szyja była bardziej szersza.
Najlepiej jakbys napisał to Mańka żeby wysłał swoje włosy bo wątpie żeby jego twarz z cieniamy była lepsza od twojej.
jonhio
geniusz!!!!:D
BadNewz

P.S. Martin CaceRES biggrin.gif
reS
twarz na wypasie ;]
zajebista robota
bartek-brt
Cienkie włosy...czoło za wysokie.
BadNewz
Lepiej zrobić samemu niż wziąć od Alegora... Nie odpisuj.

Próbowałem zrobić włosy w takim stylu jak poniżej i myślę, że jak na pierwszy raz wcale nie jest źle:
Giovani
Wg mnie bartek trochę przesadzasz, mi ten fejs zajebiście przypadł do gustu, szczególnie właśnie włosy, nie wiem o co ci chodzi w sumie sleep.gif
bartek-brt
CYTAT(BadNewz @ Jul 14 2008, 01:02) *
Lepiej zrobić samemu niż wziąć od Alegora... Nie odpisuj.

Tobie pewnie by nie dał...
Ogarnij sie lala troche, jakosc kiepska, i są za wysoko.

ssij
nie odpisuj
a nie sory ty bedziesz edytował swój post 10 razy jak to robisz
reS
CYTAT(bartek-brt @ Jul 14 2008, 01:00) *
Cienkie włosy...czoło za wysokie.

cienkie włosy : )
w dziale początkujący rzadko uświadczysz lepszej jakości (tym bardziej, że włoski tego typu to trochę więcej dłubania), ale spooko..
obiektywna ocena bez żadnych osobistych animozji..

ta wasza cała internetowa kosa jest dla mnie śmiechu warta

BiG
Mańka o wiele lepszy. Włosy słabej jakości ale jak na Ciebie to dobrze. Teksturka ryja ciekawa ale za dużo cieni i przebarwień. W porównaniu do Bendtnera to o wiele lepiej. Tam wyszedł niepodobny i słabej jakości. yoł.
Jamnik
Ryjek mi się podoba. Fajne włoski
MYSZa7
Twarz swietna,troche popraw wloski i bedzie super wink.gif
Damian.

i daj profil

aha no i on ma rozpuszczone włoski(chyba ze tylko na podpisanie przyjechał bez opaski)

kacper_
Mi tam się podoba, super mordka wink.gif
luke
CYTAT(reS @ Jul 14 2008, 02:07) *
cienkie włosy : )
w dziale początkujący rzadko uświadczysz lepszej jakości (tym bardziej, że włoski tego typu to trochę więcej dłubania), ale spooko..
obiektywna ocena bez żadnych osobistych animozji..

ta wasza cała internetowa kosa jest dla mnie śmiechu warta

+1

CYTAT(Damianinho @ Jul 14 2008, 10:52) *

i daj profil

aha no i on ma rozpuszczone włoski(chyba ze tylko na podpisanie przyjechał bez opaski)

Większość zawodników, którzy mają długie włosy na meczach grają w opaskach, gumkach lub związanych kłakach wink.gif

Co do twarzy to jestem naprawdę pod wrażeniem, świetne bmp i model, popraw tylko wysokość czoła, obniżając włosy.

PS: Zrób go na palecie Y laugh.gif
BadNewz
Nic więcej nie poprawiam tongue.gif I tak za długo się bawiłem biggrin.gif

Download sendspace.com
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.