Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
szołpas
:DDDDDDD chuj wie czy tu polowa społeczenstwa jest taka tępa biggrin.gif
ale badgej robi sobie jaja:) ... piesio naszczekał ;dd hau hau hau rolleyes.gif
demiano7
Mortin albo któryś z Adminów, prosze o reakcje ponieważ tego nie da sie już czytać, BadNewz nikogo nie obraził ani nic, wszyscy byliśmy juz świadkami upomnień itp itd... ale na tego pana widocznie to nie działa... Badgej? jak tak to ma wyglądać to może odrazu ja też zaczne sobie rzucać wyzwiska i reszta użytkowników także... prosze o jakąś reakcje tongue.gif Twarz jak mówiłem super! Byc może link na początku pomyliłeś wink.gif
luigi7
ludzie czy każdy z was musi być adwokatem kogoś;?? don- szołpasa, demiano7- badnewz'a i nawzajem. TO SIĘ NUDNE ROBI:)
co do fejsa jeśli to jest ten co zapodał BIG to świetna mordencja:)

CYTAT
Paput troche nie na temat ale jak musisz im wchodzić w tyłek to ok.

będąc obiektywny muszę stwierdzić, że pojawiły się 2ie grupy... i w obu każdy wchodzi sobie w tyłek;/ uspokójcie się ludzie, bo sprawiacie, że ISSONLINE zaczyna przypominać słynne Pro-evo.pl:biggrin.gif
don rxf
CYTAT(demiano7 @ Aug 20 2008, 23:59) *
Badgej?

wiadomo.

PS. słaby joke z tym face, nie wiem czy ty chcesz na sile byc fajny czy co ? huh.gif

PS2. Demiano - Konfident
Paput
W 100% zgoda z Donem i Szolpasem Badgej to ciota jakich mało na IO
Przemek23
CYTAT(demiano7 @ Aug 20 2008, 23:59) *
Mortin albo któryś z Adminów, prosze o reakcje ponieważ tego nie da sie już czytać, BadNewz nikogo nie obraził ani nic, wszyscy byliśmy juz świadkami upomnień itp itd... ale na tego pana widocznie to nie działa... Badgej? jak tak to ma wyglądać to może odrazu ja też zaczne sobie rzucać wyzwiska i reszta użytkowników także... prosze o jakąś reakcje tongue.gif Twarz jak mówiłem super! Byc może link na początku pomyliłeś wink.gif

Prowokacja?
demiano7
CYTAT(Przemek23 @ Aug 21 2008, 00:09) *
Prowokacja?

OT ???

Don - konfident wystepuje wśród kolegów a Ty ostatnio pokazujesz że niewiesz co to znaczy wink.gif

A co do tematu to ile jeszcze facjat zostało do pczuszki? tongue.gif
Paput
CYTAT(demiano7 @ Aug 21 2008, 00:22) *

Morda koniu !
Narqa noobki
don rxf
OT ???

Don - konfident wystepuje wśród kolegów a Ty ostatnio pokazujesz że niewiesz co to znaczy wink.gif

wiem co znaczy słowo konfident, nie musisz mnie pouczać.

A Ty Badgejowi.

ostatani raz miales zaszczyt zobaczyc jak ci odpowiadam, bo z neonami nie gadam, to samo sie tyczy twojego przydupasa.
Przemek23
OT ???

A co do tematu to ile jeszcze facjat zostało do pczuszki? tongue.gif

Dobre biggrin.gif

Za to ty mówisz na temat ;] Ciągle liżesz dupe temu bananowi.
A po drugie czy wy naprawdę jesteście tacy tępi i nie widzicie że ten fejs to zwykła kradzież z lekką przeróbką...
MYSZa7
Świetny Ramsey wink.gif Czekam na next fejsy wink.gif

Oj posypią się bany wink.gif
demiano7
Przemek o który face Ci chodzi że to kradzież? I komu niby został ukradziony? huh.gif
Przemek23
CYTAT(demiano7 @ Aug 21 2008, 00:41) *
Przemek o który face Ci chodzi że to kradzież? I komu niby został ukradziony? huh.gif

Nie sorry, tu się akurat pomyliłem, co nie zmienia faktu że nie mam do niego sympatii, pewnie dostane bana, ale co tam ISS staje się drugim ProEvo, tyle z mojej strony
Kubbas
A czym niby było Pro-Evo?...

Co do faceu to nie wiem o co tu chodzi nie wiem czy to jest ten face, który to miał być, w ogóle nie wiem ocb więc się nie wtrącam.
luigi7
CYTAT

syfem na kółkach:)
ludzie SPOKÓJ
chcecie się bawić?? to do piaskownicy:) laugh.gif
Przemek23
CYTAT(KubbasOG @ Aug 21 2008, 00:50) *

Co do faceu to nie wiem o co tu chodzi nie wiem czy to jest ten face, który to miał być, w ogóle nie wiem ocb więc się nie wtrącam.

Na początku dobrym, porządnym serwisem, ale potem stało się zbiorem neowców i dzieciaków z kompleksami
Kubbas
Grubo się mylisz smile.gif
demiano7
Kubbas chodzi o to że BadNewz podłożył zjebany fejs żeby co po niektórzy mogli sobie "ulżyć" a potem został podany link do prawdziwego i oryginalnego fejsa... wink.gif co niektórych strasznie to oburzyło choć osobiście niewiem czemu. Co do Ciebie przemek to pomyłki sie zdarzają i nie każdego trzeba lubieć wink.gif ale nie musisz na przyszłość odrazu tak nerwowo oskarżać tongue.gif pozdrawiam smile.gif i oczekuje na super pake tongue.gif
Przemek23
CYTAT(KubbasOG @ Aug 21 2008, 00:55) *
Grubo się mylisz smile.gif

Bo co, bo byłeś jakimś z dupy adminem? Nawet nie wiem jak to było możliwe że ci dali adma.
Byłem na pro-evo trochę dłużej od ciebie synku i wiem jakie naprawdę było to forum i kto zasługiwał na szacunek wink.gif
djclanv1r00z
wrzucił tamta twarz tak jak by na złość wam dlatego że poprostu część użytkowników nie lubi BadNewz'a :/ robi naprawde dobre twarze na dobrym stałym poziomie a przez to że go nie lubicie to czepiacie się w każdej jego pracy... normalnie banałow ... i doszukujecie się niewiadomo czego :/ że np ma oko mało domknięte jakiś grajek czy byle co takiego ... komentowanie prac jest po to aby pomóc danemu użytkownikowi a nie do tego żeby ciągle mu dogryzać ... że on wypisuję przy waszych pracach szczegóły to was odrazu drażni i zamiast obiektywnie ocenić jego prace to robicie sobie nawzajem pociski ...

tyle z mej strony na temat tej "walki" ...

a co do pro-evo to było fajne klimatyczne forum smile.gif na każdym forum znajdują się tak zwani "neowcy" ale jak by każdy wszystko wiedział to po co takie fora?? jak to czy tamto na pro-evo ?? tacy nowi użytkownicy też chcą uzyskać pomoc. Czasem są wkurzający i te sprawy... ale my też się od kogoś nauczyliśmy pewnych spraw np. o PES-ie smile.gif więc co w tym złego że inni też pytają ?? biggrin.gif

pozdrawiam cool.gif
demiano7
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 01:02) *
wrzucił tamta twarz tak jak by na złość wam dlatego że poprostu część użytkowników nie lubi BadNewz'a :/ robi naprawde dobre twarze na dobrym stałym poziomie a przez to że go nie lubicie to czepiacie się w każdej jego pracy... normalnie banałow ... i doszukujecie się niewiadomo czego :/ że np ma oko mało domknięte jakiś grajek czy byle co takiego ... komentowanie prac jest po to aby pomóc danemu użytkownikowi a nie do tego żeby ciągle mu dogryzać ... że on wypisuję przy waszych pracach szczegóły to was odrazu drażni i zamiast obiektywnie ocenić jego prace to robicie sobie nawzajem pociski ...

a co do pro-evo to było fajne klimatyczne forum smile.gif na każdym forum znajdują się tak zwani "neowcy" ale jak by każdy wszystko wiedział to po co takie fora?? jak to czy tamto na pro-evo ?? tacy nowi użytkownicy też chcą uzyskać pomoc. Czasem są wkurzający i te sprawy... ale my też się od kogoś nauczyliśmy pewnych spraw np. o PES-ie smile.gif więc co w tym złego że inni też pytają ?? biggrin.gif

pozdrawiam cool.gif

+10000.....
wypowiedź roku wink.gif i jestem całkowicie za... Wiem że to niemożliwe żeby sie teraz wszyscy pogodzili ale może poprostu nie wchodźmy sobie w droge??? Ja sie wyłączam z tej głupiej sprawy... pozdrawiam wink.gif
Kubbas
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 00:02) *

pozdrawiam cool.gif

Racja.

Zwłaszcza co do tego, co udowadnia wypowiedź tego kolegi poniżej:
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 00:02) *
na każdym forum znajdują się tak zwani "neowcy"

CYTAT(Przemek23 @ Aug 20 2008, 23:58) *
Bo co, bo byłeś jakimś z dupy adminem? Nawet nie wiem jak to było możliwe że ci dali adma.
Byłem na pro-evo trochę dłużej od ciebie synku i wiem jakie naprawdę było to forum i kto zasługiwał na szacunek wink.gif

Widać po twoich wypowiedziach jaki poziom intelektualny prezentujesz.
Przemek23
CYTAT(KubbasOG @ Aug 21 2008, 01:26) *
Racja.

Zwłaszcza co do tego, co udowadnia wypowiedź tego kolegi poniżej:

Widać po twoich wypowiedziach jaki poziom intelektualny prezentujesz.

Piszesz tak bo wiesz że mówię prawdę? smile.gif
Dobra wiem że pewnie już dostanę bana, ale nie chce do końca zaśmiecić tego tematu, jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia to serdecznie zapraszam na gg (13367747), nie martw się, jestem dostępny smile.gif
Giovani
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 01:02) *
wrzucił tamta twarz tak jak by na złość wam dlatego że poprostu część użytkowników nie lubi BadNewz'a :/ robi naprawde dobre twarze na dobrym stałym poziomie a przez to że go nie lubicie to czepiacie się w każdej jego pracy... normalnie banałow ... i doszukujecie się niewiadomo czego :/ że np ma oko mało domknięte jakiś grajek czy byle co takiego ...

Może jeszcze powiesz, że on tak nie robił huh.gif
Damian.
CYTAT(MYSZa7 @ Aug 21 2008, 00:39) *
Oj posypią się bany wink.gif

+1

Fajny Ramsey. Pokaż profil.Kiepski żart cool.gif
Czekam na Almunię.

djclanv1r00z: mordki na częściowe podobieństwo robiło się 2 lata temu. Teraz każdy szczegoł jest bardzo ważny. Badnewz po to daje mordki, aby dawać jakieś rady...
potter
Kolejna swietna morda.
Co do klotni, mam zdanie jak djclanv1r00z, po prostu przemawia przez nich zazdrosc ze kolega swoimi mordami przebija ich juz, zrobil najwieksze postepy ostatnio
Tez czekam na Almunie
Mani3k
Badnewz kapitalny Ramsey... ogromny postęp.
Powodzenia w dalszych prackach.
-----------------------------------------------------------------
Skonczcie juz z tym cyrkiem na forum, to co sie ostatnio dzieje na lini Badnewz vs Szolpas & Don staje sie lekko mowiac niesmaczne.
perONE
CYTAT(Mani3k @ Aug 21 2008, 13:27) *
Badnewz kapitalny Ramsey... ogromny postęp.

Rowniez sie ciesze, ze ktos posweica swoj czas na robienie mord dla graczy wink.gif
Postep widac niesamowity.

Pozdr. wink.gif
MaTi10
Ramsey świetny czekam na pake Arsenalu Badnewz;]
k-ten
Kozacki Ramsey, brawo. Tylko po co było robić takie zamieszanie głupim żartem... nie wiem.

P.s - Demiano, ale używasz gumki, co?
demiano7
O co Ci chodzi?? kolejny obronca uciśnionych?? wink.gif jak tak bardzo chcesz wiedzieć to używam gumki bo niechce mieć dzieci z Twoją mamą wink.gif Mam prośbe, niech nikt juz sie nie zaczepia tak jak to przed chwilka zrobił Jack... Bo niemam zamiaru juz nikogo obrażać itd...

P.S. żeby nie było OT, BadNewz kto następny?
k-ten
Kłamiesz. Ty nie możesz używać gumki, ponieważ nie masz na co jej włożyć.

kostek - pfff... okej:)
kostek
Każdy kolejny głupi post, nic nie wnoszący do dyskusji na temat twarzy od BadNewz będzie sowicie karany.
Ci, którzy już zdążyli zabłysnąć zostali odpowiednio nagrodzeni.
Tomi84
Moim zdaniem świetna twarz Ramseya. Brawo.
szejk
Jestem pod wrażeniem twojejo Ramseya. Bardzo ładnie zamknełes mu ryj. Czekam na kolejna zajebista morde jakiegos kanoniera. Tylko czemu wrzuciłes na IO to cos. Na dobre to ci nie wyszło. Znowu.
pozdro
Kubbas
kostek Ostrzeżony Dzisiaj, 18:54
Dodano do poziomu ostrzeżenia Smiecenie.

Ta kurwa wlepiajcie mi % na siłę dalej smile.gif

Mortin Ostrzeżony Dzisiaj, 22:13
Dodano do poziomu ostrzeżenia prosze bardzo, na wlasne zyczenie %-)

Dzięks wink.gif

Nie edytuj moich postów ;]

Mortin: prosze bardzo wink.gif polecam sie na przyszlosc ;]
BadNewz

Na final, chcę jeszcze poprawić włosy, a mianowicie texturę, aby lepiej zgrywała się z RGB modelu (włosów biggrin.gif).
Vadiim
Ty, no idealny dla mnie wink.gif wink.gif
Kubbas
Świetny, z otwartą mordą lepiej wg mnie biggrin.gif
BiG
Czekamy na download!
Giovani
Wg mnie lepszy z zamkniętymi ustami wink.gif
siwers99
jescze Jacka Wilshara sproboj ;d
Vieczor94
Piękna twarz, ale z zamkniętymi ustami lepsza. smile.gif
djclanv1r00z
oby dwie wersje zajebiste wink.gif

i czekam na pake biggrin.gif

pozdro cool.gif
dikhet
pieknie odpicowany, gratulacje
bartek-brt
Wydasz te mordki kiedys:)?? rolleyes.gif
CYTAT(reS @ May 26 2008, 15:15) *
coś zza zachodniej granicy wink.gif

CYTAT(reS @ Jun 3 2008, 20:46) *
v2

poprawione bmp, i model włosków który od początku nie był do końca dopracowany wink.gif

v2

postanowiłem poprawić też trochę Reinhardta

Tomi84
BadNewz, kiedy planujesz dać download Fabiana i Walcotta ?
Tomi84
BadNewz sorry za dubel posta, ale wielka prośba do Ciebie o download dla Walcotta, Fabiana i Ramseya. Niestety obecne wersje które posiadam do pięt nie dorastają tym Twoim.
BadNewz
Jeśli paczka będzie gotowa to ją wydam, bo przyznam, że na razie nie ma czego wydawać jeszcze ;ppp W końcu to tylko 5 (?) twarzy ;p

BETA... Włosy będą później wink.gif

Aha uprzedzam stwierdzenie o przeostrzeniu textury mianowicie rozdzielczość była duża więc tak się może wydawać ;p Na mniejszej rozolucji wszystko jest cacy ;pp
MYSZa7
Dla mnie świetny Adebayor tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.