szołpas
Aug 20 2008, 22:45
:DDDDDDD chuj wie czy tu polowa społeczenstwa jest taka tępa

ale badgej robi sobie jaja:) ... piesio naszczekał ;dd hau hau hau
demiano7
Aug 20 2008, 22:55
Mortin albo któryś z Adminów, prosze o reakcje ponieważ tego nie da sie już czytać, BadNewz nikogo nie obraził ani nic, wszyscy byliśmy juz świadkami upomnień itp itd... ale na tego pana widocznie to nie działa... Badgej? jak tak to ma wyglądać to może odrazu ja też zaczne sobie rzucać wyzwiska i reszta użytkowników także... prosze o jakąś reakcje

Twarz jak mówiłem super! Byc może link na początku pomyliłeś
luigi7
Aug 20 2008, 22:59
ludzie czy każdy z was musi być adwokatem kogoś;?? don- szołpasa, demiano7- badnewz'a i nawzajem. TO SIĘ NUDNE ROBI:)
co do fejsa jeśli to jest ten co zapodał BIG to świetna mordencja:)
CYTAT
Paput troche nie na temat ale jak musisz im wchodzić w tyłek to ok.
będąc obiektywny muszę stwierdzić, że pojawiły się 2ie grupy... i w obu każdy wchodzi sobie w tyłek;/ uspokójcie się ludzie, bo sprawiacie, że ISSONLINE zaczyna przypominać słynne Pro-evo.pl:
don rxf
Aug 20 2008, 23:00
CYTAT(demiano7 @ Aug 20 2008, 23:59)

Badgej?
wiadomo.
PS. słaby joke z tym face, nie wiem czy ty chcesz na sile byc fajny czy co ?
PS2. Demiano - Konfident
W 100% zgoda z Donem i Szolpasem Badgej to ciota jakich mało na IO
Przemek23
Aug 20 2008, 23:05
CYTAT(demiano7 @ Aug 20 2008, 23:59)

Mortin albo któryś z Adminów, prosze o reakcje ponieważ tego nie da sie już czytać, BadNewz nikogo nie obraził ani nic, wszyscy byliśmy juz świadkami upomnień itp itd... ale na tego pana widocznie to nie działa... Badgej? jak tak to ma wyglądać to może odrazu ja też zaczne sobie rzucać wyzwiska i reszta użytkowników także... prosze o jakąś reakcje

Twarz jak mówiłem super! Byc może link na początku pomyliłeś

Prowokacja?
demiano7
Aug 20 2008, 23:18
CYTAT(Przemek23 @ Aug 21 2008, 00:09)

Prowokacja?
OT ???
Don - konfident wystepuje wśród kolegów a Ty ostatnio pokazujesz że niewiesz co to znaczy
A co do tematu to ile jeszcze facjat zostało do pczuszki?
CYTAT(demiano7 @ Aug 21 2008, 00:22)

Morda koniu !
Narqa noobki
don rxf
Aug 20 2008, 23:28

OT ???
Don - konfident wystepuje wśród kolegów a Ty ostatnio pokazujesz że niewiesz co to znaczy

wiem co znaczy słowo konfident, nie musisz mnie pouczać.

A Ty Badgejowi.
ostatani raz miales zaszczyt zobaczyc jak ci odpowiadam, bo z neonami nie gadam, to samo sie tyczy twojego przydupasa.
Przemek23
Aug 20 2008, 23:35

OT ???
Don -
konfident wystepuje wśród kolegów a Ty ostatnio pokazujesz że niewiesz co to znaczy
A co do tematu to ile jeszcze facjat zostało do pczuszki?

Dobre

Za to ty mówisz na temat ;] Ciągle liżesz dupe temu bananowi.
A po drugie czy wy naprawdę jesteście tacy tępi i nie widzicie że ten fejs to zwykła kradzież z lekką przeróbką...
MYSZa7
Aug 20 2008, 23:35
Świetny Ramsey

Czekam na next fejsy
Oj posypią się bany
demiano7
Aug 20 2008, 23:37
Przemek o który face Ci chodzi że to kradzież? I komu niby został ukradziony?
Przemek23
Aug 20 2008, 23:43
CYTAT(demiano7 @ Aug 21 2008, 00:41)

Przemek o który face Ci chodzi że to kradzież? I komu niby został ukradziony?

Nie sorry, tu się akurat pomyliłem, co nie zmienia faktu że nie mam do niego sympatii, pewnie dostane bana, ale co tam ISS staje się drugim ProEvo, tyle z mojej strony
Kubbas
Aug 20 2008, 23:46
A czym niby było Pro-Evo?...
Co do faceu to nie wiem o co tu chodzi nie wiem czy to jest ten face, który to miał być, w ogóle nie wiem ocb więc się nie wtrącam.
luigi7
Aug 20 2008, 23:48
CYTAT
syfem na kółkach:)
ludzie SPOKÓJ
chcecie się bawić?? to do piaskownicy:)
Przemek23
Aug 20 2008, 23:49
CYTAT(KubbasOG @ Aug 21 2008, 00:50)

Co do faceu to nie wiem o co tu chodzi nie wiem czy to jest ten face, który to miał być, w ogóle nie wiem ocb więc się nie wtrącam.
Na początku dobrym, porządnym serwisem, ale potem stało się zbiorem neowców i dzieciaków z kompleksami
Kubbas
Aug 20 2008, 23:51
Grubo się mylisz
demiano7
Aug 20 2008, 23:52
Kubbas chodzi o to że BadNewz podłożył zjebany fejs żeby co po niektórzy mogli sobie "ulżyć" a potem został podany link do prawdziwego i oryginalnego fejsa...

co niektórych strasznie to oburzyło choć osobiście niewiem czemu. Co do Ciebie przemek to pomyłki sie zdarzają i nie każdego trzeba lubieć

ale nie musisz na przyszłość odrazu tak nerwowo oskarżać

pozdrawiam

i oczekuje na super pake
Przemek23
Aug 20 2008, 23:54
CYTAT(KubbasOG @ Aug 21 2008, 00:55)

Grubo się mylisz

Bo co, bo byłeś jakimś z dupy adminem? Nawet nie wiem jak to było możliwe że ci dali adma.
Byłem na pro-evo trochę dłużej od ciebie synku i wiem jakie naprawdę było to forum i kto zasługiwał na szacunek
djclanv1r00z
Aug 20 2008, 23:58
wrzucił tamta twarz tak jak by na złość wam dlatego że poprostu część użytkowników nie lubi BadNewz'a :/ robi naprawde dobre twarze na dobrym stałym poziomie a przez to że go nie lubicie to czepiacie się w każdej jego pracy... normalnie banałow ... i doszukujecie się niewiadomo czego :/ że np ma oko mało domknięte jakiś grajek czy byle co takiego ... komentowanie prac jest po to aby pomóc danemu użytkownikowi a nie do tego żeby ciągle mu dogryzać ... że on wypisuję przy waszych pracach szczegóły to was odrazu drażni i zamiast obiektywnie ocenić jego prace to robicie sobie nawzajem pociski ...
tyle z mej strony na temat tej "walki" ...
a co do pro-evo to było fajne klimatyczne forum

na każdym forum znajdują się tak zwani "neowcy" ale jak by każdy wszystko wiedział to po co takie fora?? jak to czy tamto na pro-evo ?? tacy nowi użytkownicy też chcą uzyskać pomoc. Czasem są wkurzający i te sprawy... ale my też się od kogoś nauczyliśmy pewnych spraw np. o PES-ie

więc co w tym złego że inni też pytają ??
pozdrawiam
demiano7
Aug 21 2008, 00:04
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 01:02)

wrzucił tamta twarz tak jak by na złość wam dlatego że poprostu część użytkowników nie lubi BadNewz'a :/ robi naprawde dobre twarze na dobrym stałym poziomie a przez to że go nie lubicie to czepiacie się w każdej jego pracy... normalnie banałow ... i doszukujecie się niewiadomo czego :/ że np ma oko mało domknięte jakiś grajek czy byle co takiego ... komentowanie prac jest po to aby pomóc danemu użytkownikowi a nie do tego żeby ciągle mu dogryzać ... że on wypisuję przy waszych pracach szczegóły to was odrazu drażni i zamiast obiektywnie ocenić jego prace to robicie sobie nawzajem pociski ...

na każdym forum znajdują się tak zwani "neowcy" ale jak by każdy wszystko wiedział to po co takie fora?? jak to czy tamto na pro-evo ?? tacy nowi użytkownicy też chcą uzyskać pomoc. Czasem są wkurzający i te sprawy... ale my też się od kogoś nauczyliśmy pewnych spraw np. o PES-ie

pozdrawiam

+10000.....
wypowiedź roku

i jestem całkowicie za... Wiem że to niemożliwe żeby sie teraz wszyscy pogodzili ale może poprostu nie wchodźmy sobie w droge??? Ja sie wyłączam z tej głupiej sprawy... pozdrawiam
Kubbas
Aug 21 2008, 00:22
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 00:02)

pozdrawiam

Racja.
Zwłaszcza co do tego, co udowadnia wypowiedź tego kolegi poniżej:
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 00:02)

na każdym forum znajdują się tak zwani "neowcy"
CYTAT(Przemek23 @ Aug 20 2008, 23:58)

Bo co, bo byłeś jakimś z dupy adminem? Nawet nie wiem jak to było możliwe że ci dali adma.
Byłem na pro-evo trochę dłużej od ciebie synku i wiem jakie naprawdę było to forum i kto zasługiwał na szacunek

Widać po twoich wypowiedziach jaki poziom intelektualny prezentujesz.
Przemek23
Aug 21 2008, 00:31
CYTAT(KubbasOG @ Aug 21 2008, 01:26)

Racja.
Zwłaszcza co do tego, co udowadnia wypowiedź tego kolegi poniżej:
Widać po twoich wypowiedziach jaki poziom intelektualny prezentujesz.
Piszesz tak bo wiesz że mówię prawdę?

Dobra wiem że pewnie już dostanę bana, ale nie chce do końca zaśmiecić tego tematu, jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia to serdecznie zapraszam na gg (13367747), nie martw się, jestem dostępny
Giovani
Aug 21 2008, 07:56
CYTAT(djclanv1r00z @ Aug 21 2008, 01:02)

wrzucił tamta twarz tak jak by na złość wam dlatego że poprostu część użytkowników nie lubi BadNewz'a :/ robi naprawde dobre twarze na dobrym stałym poziomie a przez to że go nie lubicie to czepiacie się w każdej jego pracy... normalnie banałow ... i doszukujecie się niewiadomo czego :/ że np ma oko mało domknięte jakiś grajek czy byle co takiego ...
Może jeszcze powiesz, że on tak nie robił
Damian.
Aug 21 2008, 09:18
CYTAT(MYSZa7 @ Aug 21 2008, 00:39)

Oj posypią się bany

+1
Fajny Ramsey. Pokaż profil.Kiepski żart
Czekam na Almunię.
djclanv1r00z: mordki na częściowe podobieństwo robiło się 2 lata temu. Teraz każdy szczegoł jest bardzo ważny. Badnewz po to daje mordki, aby dawać jakieś rady...
potter
Aug 21 2008, 11:58
Kolejna swietna morda.
Co do klotni, mam zdanie jak djclanv1r00z, po prostu przemawia przez nich zazdrosc ze kolega swoimi mordami przebija ich juz, zrobil najwieksze postepy ostatnio
Tez czekam na Almunie
Mani3k
Aug 21 2008, 12:23
Badnewz kapitalny Ramsey... ogromny postęp.
Powodzenia w dalszych prackach.
-----------------------------------------------------------------
Skonczcie juz z tym cyrkiem na forum, to co sie ostatnio dzieje na lini Badnewz vs Szolpas & Don staje sie lekko mowiac niesmaczne.
perONE
Aug 21 2008, 12:25
CYTAT(Mani3k @ Aug 21 2008, 13:27)

Badnewz kapitalny Ramsey... ogromny postęp.
Rowniez sie ciesze, ze ktos posweica swoj czas na robienie mord dla graczy
Postep widac niesamowity.
Pozdr.
MaTi10
Aug 21 2008, 12:32
Ramsey świetny czekam na pake Arsenalu Badnewz;]
Kozacki Ramsey, brawo. Tylko po co było robić takie zamieszanie głupim żartem... nie wiem.
P.s - Demiano, ale używasz gumki, co?
demiano7
Aug 21 2008, 13:53
O co Ci chodzi?? kolejny obronca uciśnionych??

jak tak bardzo chcesz wiedzieć to używam gumki bo niechce mieć dzieci z Twoją mamą

Mam prośbe, niech nikt juz sie nie zaczepia tak jak to przed chwilka zrobił Jack... Bo niemam zamiaru juz nikogo obrażać itd...
P.S. żeby nie było OT, BadNewz kto następny?
Kłamiesz. Ty nie możesz używać gumki, ponieważ nie masz na co jej włożyć.
kostek - pfff... okej:)
kostek
Aug 21 2008, 17:55
Każdy kolejny głupi post, nic nie wnoszący do dyskusji na temat twarzy od BadNewz będzie sowicie karany.
Ci, którzy już zdążyli zabłysnąć zostali odpowiednio nagrodzeni.
Tomi84
Aug 21 2008, 18:06
Moim zdaniem świetna twarz Ramseya. Brawo.
Jestem pod wrażeniem twojejo Ramseya. Bardzo ładnie zamknełes mu ryj. Czekam na kolejna zajebista morde jakiegos kanoniera. Tylko czemu wrzuciłes na IO to cos. Na dobre to ci nie wyszło. Znowu.
pozdro
Kubbas
Aug 21 2008, 21:01
kostek Ostrzeżony Dzisiaj, 18:54
Dodano do poziomu ostrzeżenia Smiecenie.
Ta kurwa wlepiajcie mi % na siłę dalej

Mortin Ostrzeżony Dzisiaj, 22:13
Dodano do poziomu ostrzeżenia prosze bardzo, na wlasne zyczenie %-)
Dzięks

Nie edytuj moich postów ;]
Mortin: prosze bardzo

polecam sie na przyszlosc ;]
BadNewz
Aug 23 2008, 02:02

Na final, chcę jeszcze poprawić włosy, a mianowicie texturę, aby lepiej zgrywała się z RGB modelu (włosów

).
Vadiim
Aug 23 2008, 02:08
Ty, no idealny dla mnie
Kubbas
Aug 23 2008, 02:28
Świetny, z otwartą mordą lepiej wg mnie
Giovani
Aug 23 2008, 10:07
Wg mnie lepszy z zamkniętymi ustami
siwers99
Aug 23 2008, 10:44
jescze Jacka Wilshara sproboj ;d
Vieczor94
Aug 23 2008, 11:36
Piękna twarz, ale z zamkniętymi ustami lepsza.
djclanv1r00z
Aug 23 2008, 13:23
oby dwie wersje zajebiste

i czekam na pake

pozdro
dikhet
Aug 27 2008, 09:59
pieknie odpicowany, gratulacje
bartek-brt
Aug 31 2008, 16:02
Wydasz te mordki kiedys:)??
CYTAT(reS @ May 26 2008, 15:15)

coś zza zachodniej granicy

CYTAT(reS @ Jun 3 2008, 20:46)

v2

poprawione bmp, i model włosków który od początku nie był do końca dopracowany

v2

postanowiłem poprawić też trochę Reinhardta
Tomi84
Sep 13 2008, 15:17
BadNewz, kiedy planujesz dać download Fabiana i Walcotta ?
Tomi84
Sep 27 2008, 23:06
BadNewz sorry za dubel posta, ale wielka prośba do Ciebie o download dla Walcotta, Fabiana i Ramseya. Niestety obecne wersje które posiadam do pięt nie dorastają tym Twoim.
BadNewz
Sep 27 2008, 23:37
Jeśli paczka będzie gotowa to ją wydam, bo przyznam, że na razie nie ma czego wydawać jeszcze ;ppp W końcu to tylko 5 (?) twarzy ;p
BETA... Włosy będą później

Aha uprzedzam stwierdzenie o przeostrzeniu textury mianowicie rozdzielczość była duża więc tak się może wydawać ;p Na mniejszej rozolucji wszystko jest cacy ;pp
MYSZa7
Sep 27 2008, 23:39
Dla mnie świetny Adebayor
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.