Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
MYSZa7
Bardzo dobra twarz.
Jacmen
Zajebista mordka Bandezw, mogę prosić o profil ??
Damian.
Nabierasz wprawy:)
Musze przyczepic sie do łaczenia włoskow z twarzą, popraw to.
Jak będziesz tak podchodzic do mord (nie robie bo ktos robi) to nikogo nie skrobniesz xD
Pozdr wink.gif
reS
CYTAT(Damianinho @ nie, 15 cze 2008 - 16:06) *
Jak będziesz tak podchodzic do mord (nie robie bo ktos robi) to nikogo nie skrobniesz xD
Pozdr wink.gif

Jak bym się dowiedział, że ty go robisz to bym się zbytnio nie przejął wink.gif
żarcik xD
poprawie to łączenie i wezmę się za kogoś innego.
ryba
Pomodeluj go jeszcze troche i moze byc swietny,bo jakosc jest bardzo dobra biggrin.gif
Sebinhoo
v.2 o wiele lepsza wink.gif Popracuj nad modelem kapke i włoskami
Kubbas
Nieźle biggrin.gif Kilka poprawek i będzie idealnie wink.gif
luke
MYSZa7
Łączenie włosków po bokach,może trochę oczy i bmp.
reS
imo zajebisty Mutinho, imo najlepszy Mutinho wink.gif pzdr

p.s Mysza co Ci nie pasuje w jego bmp ? blink.gif
olivier
Zajebista morda,choć poprawiłbym oczy.

P.S-reS może mysza widzi co innego niż my.
MYSZa7
CYTAT(reS @ nie, 15 cze 2008 - 21:46) *
imo zajebisty Mutinho, imo najlepszy Mutinho wink.gif pzdr

p.s Mysza co Ci nie pasuje w jego bmp ? blink.gif

Nie pasuje mi i tyle wink.gif
CYTAT
badnewz 22:05:43
tobie pasować nie musi ( :
Mysza 22:05:56
no ok kazdy ma swoje zdanie
badnewz 22:05:57
może zazdościsz bo sam takiego nie zrobisz ( : ?
badnewz 22:05:59
nara
Mysza 22:06:01
lol
badnewz 22:05:43
tobie pasować nie musi ( :
Maks 22:05:56
no ok kazdy ma swoje zdanie
badnewz 22:05:57
może zazdościsz bo sam takiego nie zrobisz ( : ?
badnewz 22:05:59
nara
Maks 22:06:01
lol
badnewz 22:20:26
oj biedna pokrzywdzona myszka ;( nie płacz proszę... I co pochwaliłeś się? Gratuluję cya
Maks 22:20:44
czym sie pochwalilem??
Maks 22:21:01
pokazuje tylko jakim jestes idiota
badnewz 22:21:18
przkro mi jak mam tak do ciebie mówi
badnewz 22:21:48
miałeś spięcie w inkubatorze, ale to nie moja wina nara szolpas marna jest nie zapomnij mu napisać ( :
Maks 22:22:04
lol

blink.gif
szołpas
I co jak napisze ze mi bmp nie pasuje albo włosy to zaraz mi bedziesz coś pisał na gg?
morda dobra , popraw oczy wyprostuj je , profil i włosy sie wrzynają
... wyloozuj małolat wkoncu wink.gif
elo ;*
Damian.
Morda b.dobra.
IMO dodaj trochę kontrastu.
Popraw łączenie włosków, baki i oczy.
Fajne włosy, ale zalatują trochę zielenią.
Pozdr
luke
CYTAT(luke @ nie, 15 cze 2008 - 21:09) *

Morda wzorowa, do poprawy ten kosmetyczny błąd po lewej stronie w łączeniu włosów z czołem.

A co do konfliktu... To panowie zażegnajcie wszelkie spory, waści i nieporozumienia, nie można tak żyć w ciągłej nienawiści wink.gif
bartek-brt
CYTAT(luke @ nie, 15 cze 2008 - 21:09) *

Super morda. Pewnie niebawem cie przypną, beziesz super facemakeram na skale światową tylko szkoda że zawsze będziesz takim niedorostkiem ktory ciągle płacze i pluje sie do każdego.
demiano7
Myśle że jeszcze ze dwie twarze na tym poziomie i lecisz do zaawansowanych tongue.gif
BiG
Jak coś napisze nie tak to mi będzie na gg pisał ? x)) Doooobre xD

Twarz całkiem oka, ale przypomina bardziej jakiegoś starego dziadziusia.. Czekam na gg x))
Arek.PL
Jakośc twarzy jest naprawdę imponująca smile.gif
Włosy bardzo mi sie podobają.

Pozdrawiam
Arek.PL
BMP jak dla mnie bardzo dobre, włosy również klasa światowa smile.gif
Pozostaje czekać na download.

Pozdrawiam
k-ten
CYTAT(bartek-brt @ nie, 15 cze 2008 - 23:10) *
tylko szkoda że zawsze będziesz takim niedorostkiem ktory ciągle płacze i pluje sie do każdego.

+1

Co do mordy...bardzo udana. Fajne włosy.

Jestem na gg.
Jacmen
Świetna morda, popraw tylko łączenie przy włosach, przy lewej stronie wink.gif Co do mordek jesteś najlepszym początkującym bez wątpienia, świetne mordy robisz wink.gif
reS

badnewz jak już ktoś napisał, wyrasta na świetnego facemakera wink.gif ale postaram się nie odstawać bardzo xD

p.s hair chyba od s'na
Kubbas
Wyśmienita.
Arek.PL
BMP na 5+ !
Gratki ! wink.gif

Pozdrawiam
Sebinhoo
Takiego Kovaca to jeszcze nie było biggrin.gif
MYSZa7
Czoło,oczy(model jak i mapowanie),trochę łaczenie włosów bo bokach i mapowanie jego prawego policzka.Reszta BDB wink.gif
ryba
Nie widzialem fotki ale super wyglada (:
Mortin
CYTAT(demiano7 @ nie, 15 cze 2008 - 23:10) *
Myśle że jeszcze ze dwie twarze na tym poziomie i lecisz do zaawansowanych tongue.gif

zeby byc w zaawansowanych nie wystarcza robic dobre ryjki, trzeba tez soba cos reprezentowac
Jacmen
Świetna morda kovaca najlepsza jaka wyszła do tej pory wink.gif
reS
next
voytazz13
ajjj miazaga jak dla mnie wink.gif tylko jedna uwaga, po jego lewej stronie w jednym miejscu jest troche kanciaste łączenie wlosow (wzyna sie?)

pozdro
Kubbas
wow

świetny.

czekam na murzynka ; D
MYSZa7
Nie pasują mi oczy,ponownie czoło no i popraw mapowanie po bokach bo za bardzo rozciągnięty.Reszta BDB.
pkar
W końcu porządny Krancjar! Czekam z niecierpliwością na download smile.gif
OskaR
CYTAT(MYSZa7 @ czw, 19 cze 2008 - 20:16) *
Nie pasują mi oczy,ponownie czoło no i popraw mapowanie po bokach bo za bardzo rozciągnięty.Reszta BDB.

Podpisuję się pod tym obiema rękami, poza tym jakoś staro wygląda.
Arek.PL
CYTAT(pkar @ czw, 19 cze 2008 - 23:11) *
W końcu porządny Krancjar! Czekam z niecierpliwością na download smile.gif

Jeśli chcesz porządnego Krancjara to zobacz ta paczke całkiem niedawno wydaną przez Alegora:

DOWNLOAD

Sorki że nie na temat ale nie mogłem się powstrzymać:)

PS twarz dobra chociaż Niko Krancjara aż tak bardzo mi nie przypomina, włosy 5/6 twarz 4+/6.

Pozdrawiam
Paput
Krancjar od Alegora jest zajebisty,
Twój niejest zły ale i nie jalepszy
bartek-brt
CYTAT(reS @ czw, 19 cze 2008 - 17:58) *
next

Troszke zaburzone proporcje mają twoje ostatnie mordy. Środek twarzy jest zdecydowanie za szeroki. Usta też zwęzić trzeba bedzie. Reszta jest całkiem ok.
reS
Spoko, nie zauważyłem, że Alegor go robił. Skoro tak to nie będę go wykańczał bo i tak nikomu się nie przyda.
IMO mój Krancjar jest podobny, może nie do tego Alegora ( pewnie tym się niektórzy sugerują closedeyes.gif ) ale do fotki raczej jest.
jeśli zrobię kogoś w najbliższym czasie to raczej też z chorwacji, ale raczej planuje przerwę wink.gif pzdr

Arek.PL
CYTAT(reS @ pią, 20 cze 2008 - 12:15) *
Spoko, nie zauważyłem, że Alegor go robił. Skoro tak to nie będę go wykańczał bo i tak nikomu się nie przyda.
IMO mój Krancjar jest podobny, może nie do tego Alegora ( pewnie tym się niektórzy sugerują closedeyes.gif ) ale do fotki raczej jest.
jeśli zrobię kogoś w najbliższym czasie to raczej też z chorwacji, ale raczej planuje przerwę wink.gif pzdr

Szkoda że planujesz przerwę bo Twoje fejsy w ostatnim czasie robiły dość dużą furorę,
Może skrobnij jeszcze kilka twarzy mniej znanych kopaczy...

Pozdrawiam
reS
Jamnik
Ładny Henry, ale po co kolejny na scenie ?
demiano7
Jak to kiedyś powiedział Don, każdy może robić face jaki chce, póki uważa ze mozna gracza wykonać lepiej. Według mnie świetny Henryk smile.gif
MYSZa7
BDB Henry wink.gif Ale może spróbuj z innej fotki.
Paput
Wescie na jakis inny serwer previewa jak by ktoś mógł bo niechce mi się wczytac
Arek.PL
Twarzyczka całkiem spoko się prezentuje.
Może trochę oczy popraw jak możesz aby nie gapił się w górę tylko prosto tongue.gif

Damian.
Fajny Henryk, ale IMO 2-3 Henryki są juz perfekcyjne smile.gif
Pozdr wink.gif

Paput:
BiG
Tekstura ust przeostrzona. Tak to świetny.. ale może lepiej wziąć się za grajków których nie ma jeszcze w Pesie ?
reS
Model, który wykonał Mystiq dotychczas najlepiej oddawał Henrego.
Mi jednak zawsze coś nie pasowało w jego bmp przez co twarz traciła na podobieństwie.
Bmp Badnewza imo najlepiej oddaje ryj samego zawodnika dlatego dla mnie best Henryk. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.