Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Badnewz
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
Pelas
z Volkanem to on ma mało wspólnego...;
przypomina bardziej jakiegoś starego dziada;)

Cytat
edit: a ty pelas znów zaczynasz te swoje chore uwagi xD co teraz bedziesz pisał debilny komentarz bo nie lubisz autora twarzy?? o_O jak nie lubisz i masz dla tego pisać takie komenty to poprostu nie wchodź do tematu wink.gif

lol
jak moge kogoś lubić kogo wogóle nie znam:?? ŻAL...
oceniłem ryjka...
faktem jest że koleś nie wygląda jak Volkan... i nie próbuj mi wmówić, że ryj jest gagnsta zajebisty i wogóle... to jest moje zdanie... i ja w nim VOlkana nie widze;)

Ps. Koles weź zrzuć na looz... to jest moje zdanie...co najlepsze ... autor tematu się tak nie pluje... a Ty tu jedziesz ze swoimi formułkami...
co do pierożków...masz dobrze poinformowanych agentów..smile.gif i co dupa Ci skisła... że taki mamisynek z Ciebie i wpierdalasz wszystko co mamusia pod nos podstawi:?
kolejne twoje edity... lekceważe...szkoda mi czasu na kłótnie z kimś kto stara się dbać o nie swoje interesy...
demiano7
Według mnie jest dobry, podobieństwo może i średnie ale nie wiadomo jaka fota była... natomiast jakość już naprawdę na wysokim poziomie...

edit: a ty pelas znów zaczynasz te swoje chore uwagi xD co teraz bedziesz pisał debilny komentarz bo nie lubisz autora twarzy?? o_O jak nie lubisz i masz dla tego pisać takie komenty to poprostu nie wchodź do tematu wink.gif

edit2: weź lepiej idź rób te swoje pierożki xD a potem daj opis "jak pelas zrobi pierożki to nie ma bata" xDDDD tak jak to zawsze dajesz xD co prawda nie mam twojego gg ale kilka osób mi juz mówiło wink.gif a co do zdania to owszem masz prawo, i ja nie mówie że jest jakaś wykurwista ta twarz i nic nie narzucam ale po co odrazu pisać że starego dziada przypomina o_O a co do żalu to chyba nie wiesz co znaczy to słowo ale używasz je bo jest popularne wink.gif
bartek-brt
Średnio podobny, jakosć całkiem niezła, ale powiedz po co mu dałes brode z edita???
BadNewz
KURW... A ja siedziałem i myślałem dlaczego on ma te "plamy"... Już nawet zastanawiałem się czy się coś nie spieprzyło... Dzięki bartek smile.gif
Orange_91
Volkan nie najgorszy, ale trochę za staro wygląda.
Cytat(demiano7 @ Apr 4 2008, 19:25:46) *
Według mnie jest dobry, podobieństwo może i średnie ale nie wiadomo jaka fota była... natomiast jakość już naprawdę na wysokim poziomie...

edit2: weź lepiej idź rób te swoje pierożki xD a potem daj opis "jak pelas zrobi pierożki to nie ma bata" xDDDD tak jak to zawsze dajesz xD co prawda nie mam twojego gg ale kilka osób mi juz mówiło wink.gif a co do zdania to owszem masz prawo, i ja nie mówie że jest jakaś wykurwista ta twarz i nic nie narzucam ale po co odrazu pisać że starego dziada przypomina o_O a co do żalu to chyba nie wiesz co znaczy to słowo ale używasz je bo jest popularne wink.gif

A ty znowu zaczynasz swoje wychwalanie tego pana za każda pracę i naskakiwanie na kogoś komu sie nie podoba? Fakt Pelas może trochę przesadza z tymi porównaniami ale ty też wyluzuj.
demiano7
orange a czemu cytujesz akurat mnie? i czemu do mnie ten tekst? przeczytaj uważnie co napisałem bo ja napisałem że podobieństwo jest średnie o_O więc o h... chodzi? a twarz jest według mnie wykonana estetycznie... a pelas ma już na koncie tyle postów że powinien jakoś mądrzej komentowac a nie od dziadów twarz nazywa... aż tak źle napewno nie jest i mi nie wmówisz tego bo jak ktos uważa że ta twarz przypomina "starego dziada" to chyba idiotą jest xD Pelas a od mojej mamusi sie odpierdol bo możesz starcic ząbki i następne Twoje słowa mogą byc dość niewyraźne palancie... sorry za OT już nie bede ;P
dj_adriano
Cytat(demiano7 @ Apr 4 2008, 18:56:29) *
orange a czemu cytujesz akurat mnie? i czemu do mnie ten tekst? przeczytaj uważnie co napisałem bo ja napisałem że podobieństwo jest średnie o_O więc o h... chodzi? a twarz jest według mnie wykonana estetycznie... a pelas ma już na koncie tyle postów że powinien jakoś mądrzej komentowac a nie od dziadów twarz nazywa... aż tak źle napewno nie jest i mi nie wmówisz tego bo jak ktos uważa że ta twarz przypomina "starego dziada" to chyba idiotą jest xD Pelas a od mojej mamusi sie odpierdol bo możesz starcic ząbki i następne Twoje słowa mogą byc dość niewyraźne palancie... sorry za OT już nie bede ;P

wyluzuj koleś bronisz tych twarzy jak by były twoje i jeszcze niewiadomo jak zajebiste twarz jest nie najgorsza lecz też wydaje mi się że troche staro wygląda .Co do Pelasa to on już taki jest i nie uwarzam żeby jakoś przesadził z krytykom i pozwól uniknąć takich postów jak ten i zajmijmy sie już ocenianiem twarzy.
BadNewz
Volkan Demirel update

*HAIR texture by... ? Może ktoś wie?
Pelas
ta wersja jest o wiele lepsza;) no i podobieństwo można już dostrzec;...
choć i tak do ideału jeszcze brakuje..

Arek.PL
Może jakies 2 paski by sie przydaly na wloskach po boku i już bedzie dobrze w maire smile.gif
BadNewz
To będzie final chyba, że jeszcze jest coś do poprawy według was.

Volkan Demirel final

Jamnik
Fajna mordka mi się podoba smile.gif
BadNewz
Cytat(BadNewz @ Apr 5 2008, 19:15:00) *
To będzie final chyba, że jeszcze jest coś do poprawy według was.

Volkan Demirel final

EDIT: Jednak go poprawię bo parę rzeczy mi nie pasuję.

Ta EDIT to miał być. Przepraszam.
MaTi10
Fajna mordka ale nie jest najlepsza;] pracuj dalej
don rxf
Słaba twarz, beznadziejnie te paski na wlosach zrobiles...
BadNewz
Spoko, ale nie znalazłem odpowiednich włosów więc sam zrobiłem. Jak masz jakieś to daj, z chcęcią skorzystam.

Arek.PL
Z tego co wiem to on ma 2 paski po swojej lewej stronie a po prawej nie ma smile.gif
Jest całkiem nieźle ale popraw to z paskami, czyli cieńsze i po lewej stronie tylko.

Pozdrawiam
szołpas
nadal słabo ... ćwicz
Cytat(MaTi10 @ Apr 5 2008, 21:28:25) *
Fajna mordka ale nie jest najlepsza;] pracuj dalej

ph34r.gif wacko.gif laugh.gif laugh.gif
Cytat(MaTi10 @ Apr 6 2008, 12:51:30) *
Szolpas: mordka Mi się spodobała i tyle;]
Badnewz popraw włoski,bedzie lepszy ryjek pzdr

to teraz wez przeczytaj swoj post i zrozum cos z niego xDDDDDD
MaTi10
Szolpas: mordka Mi się spodobała i tyle;]
Badnewz popraw włoski,bedzie lepszy ryjek pzdr
Damian.
Weź te paski zrób węższe i na mniejszym opacity
Popraw brodę i łączenie włosków z twarzą , rozciągnięte czoło smile.gif
to chyba na tyle:)
Pozdr smile.gif
MaTi10
Cytat(sZ0lpAs @ Apr 6 2008, 11:43:01) *
nadal słabo ... ćwicz

ph34r.gif wacko.gif laugh.gif laugh.gif

to teraz wez przeczytaj swoj post i zrozum cos z niego xDDDDDD

Chodzi mi o to że podoba mi się ale musi poprawić pare rzeczy i bedzie lepsza;];p

sory za OT
BadNewz
Scott Brown preview

MaTi10
Taki sobie wink.gif poczekam jak z wlosami bedzie wyglądał to wiecej napisze;]
Rafciu666
Cytat(BadNewz @ Apr 6 2008, 18:51:40) *
Scott Brown preview

Dobry brown! dobrze ze go zrobiłeś bo nie ma dobrze wykonanej mordy... czekam na jakieś włoski...
Pozdro
bartek-brt
Powiem tyle:....brawa!
Morda wygląda naprawde dobrze. Mógłbys poprawić szczęke, i wyprostować dziada. Co do włosów proponuje model Irka Jelenia by nbmdave i na nim zrób teksture.
demiano7
zgadzam sie wink.gif włosy pasowały by na tamtym modelu... twarz naprawde wysokiej jakości.
bobex77
dorob wlosy drobne korekty w modelu a naprawde bedzie udana praca.
tak 3maj
Arek.PL
Z włosami będzie świetnie smile.gif
BadNewz
Scott Brown update

*HAIR based on nbmdavs [*] model
Krzysiu12
Cytat(BadNewz @ Apr 8 2008, 00:38:56) *
Scott Brown update

bardzo fajny face, daj download!!! wink.gif
bartek-brt
Bardzo dobry. Wielki progresssssssssssss...
Hal
Najlepsza twoja twarz do tej pory wink.gif
Pozdrawiam.
MaTi10
tak 3-maj coraz lepsze facjaty robisz;]
Arek.PL
No trzeba przyznać że fejs naprawde Bardzo Dobry smile.gif
Rafciu666
zajebisty!! czekam na wiecej nie zrobionych mordek wink.gif Pozdro
Damian.
B.dobry fejs , włoski jakos dziwnie wygladają ;|
Pozdr smile.gif
perONE
jak tak dalej pojdzie to moze nawet przypięcie a pozniej awans o klase wyzej smile.gif
demiano7
No i klasowa twarz Ci wyszła wink.gif zdałby sie download, takie twarze trzeba wydawać tongue.gif
Pelas
świetny ryj..smile.gif
bardzo duże odzwierciedlenie w stosunku do foty...
BadNewz
Scott Brown final (tak mniej więcej będzie wyglądał kiedy go wydam, no może jakieś drobne poprawki smile.gif )

ryba
Twarz naprawde bardzo dobra wink.gif Wlosy zawieraja kilka bledow..
dj_adriano
mam nadzieje że to nie jednorazowy wyskok i że kolejne twarze będą coraz lepsze bo ta jest b.dobra
BadNewz
Dobra jedziemy dalej wink.gif

Bart Goor preview

Wiem, że raczej nie można zaliczyć tej twarzy do udanych... Chodzi mi tu o bmp... Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że fotka nie pozwalała na jakiś "odpowiedni" kolorek... Po prostu zaimprowizowałem smile.gif

PS fotka chyba z 2004 roku : D
Arek.PL
Nie wiem co mam myslec o tej facjacie...
Hmmmm błyszczy się jakoś, i ogólnie bez rewelki, może jak dopniesz mu jakis wloski to bedzie lepiej smile.gif

Pozdrawiam
MYSZa7
Pokaż fotke wink.gif
BadNewz
Gelson Fernandes preview

*HAIR by Mystiq

PS włosy się zmienią, dałem podobne do tych na fotce, z której korzystałem, a teraz o ile wiem chłop jest łysy.
Damian.
Oczy , włosy do poprawy
Pozdr wink.gif
perONE
no oczka jak po imprezie
BadNewz
Ale on takie ma biggrin.gif Jeszcze muszę popracować nad kształtem.
naczelnik5
no oczy troche dziwne ale twarz nawet niezla , twoje bmp ? czy skorzystales z tego co jest w dziale tekstury dla facemakerow ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.