Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Stadionu?napisz Tutaj :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Lechu17
potrzebny link ze stadionami Manchesteru United, Realu Madryt, Chelsea, Arsenalu, AC Milanu, Interu, Valenci w wersji LM ?
B@rt
Santiago Bernabeu
Old Trafford
Więcej ni wrzucałem, bo mam taki wolny upload, że się o komputer boje xD Jutro Wrzucę resztę oprócz Walencji i Milanu, bo nie mam sad.gif
Ma ktoś może stadiony Polonii Warszawa i Cracovii (obojętne jaki)?
Kamiloxx
Mam na dysku tylko stary Cracovii i Polonii: KLIK!

EDIT: Zawisza dla Darka: KLIK!
Lechu17
Potrzebne stadiony Bundesligi. Ma ktoś ?
M4TT
Witam.
Pilnie poszukuje stadionu Śląska Wrocław
7ySy
Szukam i szukam stadionu Galatasaray. Ma ktoś może takowy na stanie?wink.gif
orlando00
Szukam stadionu Groclinu
Bardzo prosze o pomoc
osek23
Szukam stadionu Los Angeles Galaxy.
paweł90
Szukam stadionu ADO Den Haag. Powstał taki w ogóle?
B@rt
Z tego co wiem to chyba nie powstał sad.gif
Ja natomiast poszukuję dopieszczonych stadionów dla klubów z naszej T-Mobile Ekstraklasay, a szczególnie:
-GKS Bełchatów
-Górnik Zabrze
-Jagiellonia Białystok
-Ruch Chorzów
-Śląsk Wrocław (JustMe1987
wrzucał w temacie o rosterze do ISS Legue)
patryk1997
Witam

czy ma ktoś stadiony takie z przedziału lat 1974/1990

takie z czasów bońka

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Lechu17
ma ktoś stadion Santiago Bernabeu ? Bo ja mam jakiś zepsuty bo trybuny są całę białe .. ;/
kksm
Czy powstało kiedykolwiek coś takiego jak stadion Tura Turek bo coś kiedyś obiło mi się o uszy ale to chyba przy ostatniej części OE patcha, wtedy to Tur był chyba w 1 lidze. Jak ktoś ma to bardzo proszę.
B@rt
Lechu17 w loadcf w folderze głównym kitservera zaznacz show crowds on all cameras
kksm wydaje mi się, że nie powstał, ale jeśli nie mam racji to niech ktoś mnie poprawi smile.gif
Milerinho
Witam potrzebuje Moja edycje stadionu Sparty Pragi byłbym wdzięczny gdyby ktoś zapodał smile.gif
WOG007007
Witam ma z was ktoś może stadion zawiszy bydgoszcz?
RavenFCB
Czesc
prosze stadion BAZALY, Baník Ostrawa,Czechy.
Dzieki
B@rt
Nie wiem czy działa, bo nie pobierałem, ale łap https://rs265l34.rapidshare.com/#!downl...05DBEC5CEE3|0|0
RavenFCB
Dzieki smile.gif
Robson21
Poszukuje wszystkie stadiony   ukrainskie i polskie jakie  sa   mozliwie  zrobione  na  Euro 2012  smile.gif
Jankes
Szukam dobrej edycji Stamford Bridge (z belkami w bramkach). A czy ktoś posiada stadUnpacker z folderem yokohama, aby dodawać belki do stadionów?
For3st06
potrzebuje jakies ladne old trafford wersje ligowa.
Jason Bourne
Poszukuję stadionu realu madryt, ale z murawą b.dobrą, bo ta z 6v5 jest beznadziejna
PS Chodzi mi o ligowy
For3st06
http://www.mediafire.com/?49qbb7y7a768568 

santiago bernabeu
Jason Bourne
możesz wrzucić na inny serwer smile.gif
Naggi
Szukam stadionu BVB Signal Iduna Park. Koniecznie z taka murawa jak tu na zdjeciu:

http://www.mmatrailers.com/forums/showthre...diums-for-PES-6 <

Mialem go kiedys ale na starym kompie ...
alex89
Najlepszy stadion Marsylii jaki macie poprosiłbym smile.gif
For3st06
ma ktos old trafford z murawa ladna HD moze byc ? 
Milerinho
CYTAT(Naggi @ Jan 19 2012, 14:32) *
Szukam stadionu BVB Signal Iduna Park. Koniecznie z taka murawa jak tu na zdjeciu:

http://www.mmatrailers.com/forums/showthre...diums-for-PES-6 <

Mialem go kiedys ale na starym kompie ...

Tez go szukalem ale linki wygasly ;/
For3st06
jest nowy stadion wisly zrobiony ?
NLP
niestety nie, ale może uda mi się znaleźć kogoś, kto zrobi konwert z pes 2011
Jason Bourne
Poszukuję stadionu futsalowego z niebieską nawierzchnią, wiem że w jakims patchu kiedyś był.Kryty stadion z niebieską nawierzchnią i kolorowymi bramkami jak od szczypiorniaka
B@rt
CYTAT(piecia1990 @ Mar 8 2012, 20:49) *
Poszukuję stadionu futsalowego z niebieską nawierzchnią, wiem że w jakims patchu kiedyś był.Kryty stadion z niebieską nawierzchnią i kolorowymi bramkami jak od szczypiorniaka

Proszę smile.gif
FAN - Futsal Stadium
Jason Bourne
Dziękuję Bart biggrin.gif
arek16lodz
Zrobi ktoś stadion ŁKS z nową trybuną pod łukiem , ten łuk co zegar jest
arek16lodz
Mógłby ktoś zrobić tą ,,trybunę'' na łks-ie pod łukiem na którym jest zegar , dla chętnych daje foty

I przy okazji , mógłby ktoś zrobić kibiców takich jak są na stadionach legii czy cracovii tych nowych ,zrobić też kibiców łks-u zamiast tych szarych ?
RavenFCB
Szukam Bukowej taka jak na zdjecju :
http://imageshack.us/photo/my-images/237/gks25yp.jpg/
Jamnik
Ja natomiast mam pytanie, dawno nie gościłem na scenie PES, czy powstał jakiś stadion Pogoni ?
JustMe1987
CYTAT(Jamnik @ Apr 20 2012, 08:30) *
Ja natomiast mam pytanie, dawno nie gościłem na scenie PES, czy powstał jakiś stadion Pogoni ?

Catch http://speedy.sh/GbPrU/POL-Stadion-im.-Flo...on-Szczecin.rar
arek16lodz
a powstał Floty ,albo ŁKS-u z nową trybunką ?
T-Mac
nie ma ich
przemopolska
Można prosić link z jakąś fajną wersją stadionu Ruchu Chorzów. Pozdrawiam.
Giovani
Witam, nie będę zakładał nowego tematu, bo nie będę zaśmiecał forum.
Mam pytanie. Mój problem polega na tym, że kitserver nie przykleja mi danego stadionu do danej drużyny.
Chodzi o to, że jak gram mecz powiedzmy z Bilbao, to sam muszę wybrać ich stadion, bo kitserver mi nie dopasowuje.
Dziękuje z góry
Giovani
Ktoś wie?
Milerinho
w pliku map daj taka sama nazwe jak sie nazywa stadion przy np bilbao
Giovani
Tak jest, ale i tak nie działa sad.gif
Michcio89
A spróbuj tak że jak se wybierasz stadiony daj strzał (Może 2 razy) ja tak mam i mi znajduje stadion
Bulka79
Przed meczem kiedy wybierasz stroje,pilke i stadion,przy wyborze stadionu przyciskiem "strzału" ustaw "Home Team Sadium" i to wszystko...
I masz wszystkie stadiony przypisane do danej druzyny....
Giovani
Dzięki bardzo smile.gif
Kolega bułka chyba z kropką ma problemy, bo nie potrzebnie ich tak wiele.
Zawsze sie znajdzie jakis problem.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.