Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Stadionu?napisz Tutaj :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
E 9
Zakładam ten temat aby każdy mógł zapytać się o szukany stadion do SS lub 0_text. Jak posiadacie jakies fajne stadiony to także je tutaj zamieszczajcie.
To ja może zacznę POszukuje Toyota Arena.

POZDRO CHŁOPAKI. wink.gif
lookass
Z deczka dziwny temat wg mnie... po za tym od zakladania tego typu topiców jeśli się nie mylę są moderatorzy unsure.gif
E 9
NIe wiem kto je zakłada smile.gif Ja miałem tylko dobrą intencję. biggrin.gif A ty masz Toyota Stadium?
arm
QUOTE(edi09_99 hetman @ Oct 8 2006, 18:13:39) [snapback]91933[/snapback]

NIe wiem kto je zakłada smile.gif Ja miałem tylko dobrą intencję. biggrin.gif A ty masz Toyota Stadium?

Toyota Arena dla Ciebie cool.gif
CZE - Toyota Arena, Praga.rar
Wookiee
ma ktoś stadion śląski by Kiczu i Veltins Arene zrobioną w rhino?? powstała takowa wogóle??
_maciek_
a ma ktoś Estadio Vicente Calderon??
E 9
Poszukuje stadionu do SS Staeua'y Bukareszt Ghencea Stadium.Z góry thx.Pozdro.
bajkoman
ja szukam jakiejs hali do pesa 6 na ss albo 0tex.
Sivy
Szukam stadionów polskich do Stadium Server. Mogą nawet być klubów z 5 ligi np. MKS Chojniczanki Chojnice biggrin.gif
kostek
Szukam stadionów pod Stadium Server:
Estadion Da Luz
Allianz Arena
Stadion Saragossy oraz Celty Vigo.
Veltins Arena, Gelsenkirchen

Byłbym wdzięczny za pomoc.
E 9
1.Veltins http://www.nt89.net/index.php?pes_id=41&am...amp;stuff_id=34
2.Allianz http://www.speedyshare.com/329320142.html
Reszty poszukam jeszcze.

kostek a masz może 1.Estadio do Drago pod SS ale żeby dzialało bo ta wersja co ja mam to nie działa w przeglądaniu stadionów.
2.Estadio Jalisco
3.San Paolo,Neapol.
4.La Bambonera
5.Miniaturki do wszystkich stadionów(jakie tylko masz możesz wrzucić)POzdrówka i teraz ja czekam na pomoc biggrin.gif .
Bratankow dwoch Apator i Ruch
Ja poszukuje: obojetnie jakie dla Austrii, Bułgarii, Chorwacjii, Fin, HUN, IREland, LAT, Irl. płn., NOR, Rumunia, Serbia, SVK, SLO, SWE, jakichś Afrykańskich, USA, AUStralia, Auxerre, słabszych drużyn holenderskich, Udine, Real Betis, Brugge, Olympiacos, Kopenhagen, Rosenborg, Djurgardens, Besiktas (bez wiszących kibiców)smile.gif , Dynamo Kijów, Boca, River, Sao Paulo. Wiem, że to długa lista ale jak by ktoś coś miał to bardzo prosze. smile.gif
Wookiee
czy powstal może Ataturk olympiat stadi w rhino?? ten stadion na którym był grany finał LM Milan - Liveprool
i jeszcze jedno, prosiłbym o Parken Stadion - FC kopenhaga
Gwidon
QUOTE(Bratankow dwoch Apator i Ruch @ Nov 22 2006, 17:57:08) [snapback]99438[/snapback]

Ja poszukuje: obojetnie jakie dla Austrii, Bułgarii, Chorwacjii, Fin, HUN, IREland, LAT, Irl. płn., NOR, Rumunia, Serbia, SVK, SLO, SWE, jakichś Afrykańskich, USA, AUStralia, Auxerre, słabszych drużyn holenderskich, Udine, Real Betis, Brugge, Olympiacos, Kopenhagen, Rosenborg, Djurgardens, Besiktas (bez wiszących kibiców)smile.gif , Dynamo Kijów, Boca, River, Sao Paulo. Wiem, że to długa lista ale jak by ktoś coś miał to bardzo prosze. smile.gif

te które wypisałem znajdziesz w sieci- reszta nie powstała póki co...

Austrii, Bułgarii, Chorwacjii, IREland, SLO, SWE, USA, Auxerre(?nie pamietam), Real Betis, Brugge, Olympiacos, Kopenhagen, Besiktas (bez wiszących kibiców)smile.gif , Dynamo Kijów(?nie pamietam), Boca, River, Sao Paulo.
Dzieki wielkie. Poszukam jeszcze chociaz juz szukałem wszedzie i sciagnelem chyba kazda paczke smile.gif
E 9
a znalazłeś jakieś z tych co ci Gwidon napisał?POzdro ODp
arm
QUOTE(Gwidon @ Nov 22 2006, 20:00:08) [snapback]99514[/snapback]

te które wypisałem znajdziesz w sieci- reszta nie powstała póki co...

Austrii, Bułgarii, Chorwacjii, IREland, SLO, , USA, AuxerreBrugge,

Mógłbys Gwidon powiedzieć na jakiej stronce mozna znaleźćte stadiony ???
niebardzo :\
Macie może na nie namiary?
saviolka
potrzebuje Phillpis Stadium - PSV Eindhoven do SS ??
jano
Jezeli mozna ja poprosze stadion FC Messina. Jezeli mozesz to wrzuc tez screeny. Dzieki z Gory. ciao
E 9
Prosze ciebie ja http://www.pro-evo.pl/download.php?cmd=click&id=815

IPB Image

Poszukuję miniaturek stadionów do S.S.:
Olympiastadion Berlin,Signal Iduna,Olimpico,Azteca,Zentralstadion.
i stadionów;
1.La Bambonera
2.Estadio JAlisco.
white_wolv
poszukuje stadionu Olimpicco w Turynie (ten na ktorym aktualnie graja Juve i Torino). dzieki smile.gif
jano
E 9 dzieki za stadion. Mam do Ciebie mala prosbe jeszcze. Jak mozesz i masz czas to sklep cala paczuche z polskich stadionow ktore byly zrobione, i je wrzuc.(chodzi mi oczywiscie o wersje do SS) Napewno nie tylko mnie to pokusi do sciagniecia. smile.gif Pozdrowienia i dzieki z gory.
P.s jak nie mozesz lub nie masz czasu Nic wink.gif
E 9
Jano może będe mial czas wieczorem to wrzuce wink.gif.Naazie nie mam czasu.PRzypomnij mi jeszcze ok pisząc na gadulca.POzdro
Bianconeri
Wolf ->Tadam:P Stadio Olimpico, Turin
On jest przekonwertowany z PES5 do PES6, ale lepszy taki niż żaden;] nie ma do niego preview'a, jak mi sie zachce to moze zrobie:P

PS.
FORZA JUVE!;]
(za ten stadion myśle mieć jakieś ulgi na JP w sprawie kartek laugh.gif )
Oczywiście jak jakąś złapie;]
pozdr
Wookiee
Ja prosze o Stade Chaban Delmas Bordeaux...wiem że taki powstał w rhino ale nigdzie nie moge go znaleść :/
lukasz0
elo smile.gif moglby ktos zapodac cala paczke stadionow pod PES'a 6 ? z gory dzieki
mati--14
ja poszukuję stadionu śląskiego i stadionu ruchu chorzów
jak ktoś by miał niech zapuści linkiem
E 9
Proszę o wrzucenie 3 stadionow lub któregoś z nich:
1.Stadion Szachtara Donieck
2.La Bambonera ale nie ta co w grze
3.Estadio Jalisco.

Z góry dzieki za pomoc
MAT92
paczka dla ciebie E9 smile.gif (tylko bez La Bombonera)
http://www.megaupload.com/pl/?d=4YL8BU7S
sk8erboy
Pojawi się paczka polskich stadionów?
Wookiee
mati--14 tu masz genialnie wykonany Stadion Śląski
http://www.megaupload.com/?d=3OKM2T6P

pozdro ;p
Dominoz
Wookie- daj na sendspace.com
Czy to stadion Gwidona?

Daj jakies screeny :]
E 9
QUOTE(MAT92 @ Dec 25 2006, 21:01:56) [snapback]106900[/snapback]

paczka dla ciebie E9 smile.gif (tylko bez La Bombonera)
http://www.megaupload.com/pl/?d=4YL8BU7S

dzieki mati :].Pozdrówka
LYJO
QUOTE(Dominoz @ Dec 25 2006, 22:12:22) [snapback]106930[/snapback]

Wookie- daj na sendspace.com
Czy to stadion Gwidona?

Daj jakies screeny :]

na 100% Gwidona bo nikt inny nie robił tego stadionu...
MAT92
Jak chcecie jakiś stadion to ja chętnie pomoge,mam sporo stadionów wink.gif
maku1988
QUOTE(MAT92 @ Dec 26 2006, 07:50:59) [snapback]107002[/snapback]

Jak chcecie jakiś stadion to ja chętnie pomoge,mam sporo stadionów wink.gif

Jakbyś mógł to zarzuć na jakiegoś serwa stadion Arsenalu, Aston Villi, Blackburn i Boltonu.
kiesiu
ja bym prosił o stadion Bayerny Monachium i Bayeru Leverkusen
E 9
QUOTE(LYJO @ Dec 26 2006, 00:09:31) [snapback]106970[/snapback]

na 100% Gwidona bo nikt inny nie robił tego stadionu...

JAk nie?A kicza to co???Szczerze kiczy wyszedł on lepiej wink.gif
NipponJapanBoy
a ja potrzebuje wszystkie stadiony jakie macie do PES6 + map.txt ...ma ktos jakąś obszerniejszą paczke razem z map.txt ? potrzebuje wszystko oprocz Old Trafford bo mam bardzo ladne... smile.gif

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=6651 moj poprzedni temat (bez echa niestety) moze ktos tu pomoze...
Wookiee
ten link co dałem wcześniej to stadion Śląski by Kicza, który wyszedl mu poprostu genialnie xD a tu macie screen:

IPB Image
sk8erboy
Wookiee dzięki za stadion śląski
Dominoz
O kurde,co to za gowno? :/
Gwidon zrobil lepszego...Fatalny jest :/
Wookiee
hahahahahaha Gwidon zrobił lepszego ?? dobry jesteś.
Naprawde Gwidon jest świetny ale co jak co Śląski mu nie wyszedł ani troche.
tylko w tym stadionie trzeba by zmienić te drzewa za stadionem bo widać jakby były w jakiejś takiej otoczce ...

ps. Dominoz --> to pokaż mi screen'a Ślazka by Gwidon...bo może ja miałem jaką inną wersje jego dzieła alby ty nie odróżniasz dobrego od złego.
Dominoz
A mozesz mi dac jakiegos linka innego?
Np na filefront.com, albo sendspace.com?
Bo nie moge sie wypowiedziec wiecej, bo go nie mam w grze. A z MegaUpload sie nie da sciaganac.
Wookiee
weź sobie z megaupload ściągnij megaupload toolbar
to zajmuje tylko 1.6MB i można z tym ściągać do woli...poprostu nie wyświetla sie ten komunikat o limitach tylko odrazu ściągasz smile.gif
Dominoz
A jak z tego sciagac? Nic nie moge sciagnac,mimo, ze mam to zainstalowane...
Podajcie na innym serwie-byle nie na rapidzie :]
Wookiee
jak masz zainstalowany ten megaupload toolbar to wchodząc w mój link po prawej masz 3literowy kod, okienko i napis DOWNLOAD. poprostu wpisz w to okienko ten kod i naciśnij download i potem ci pisze byś poczekał 45 sekund i jak to zleci to normalnie ściągasz wink.gif nic trudnego
E 9
Siema proszę o wrzucenia stadionu Fiorentiny Artemio Franchi.Z góry thx.POZdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.