Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Stadionu?napisz Tutaj :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Jamnik
szukam stadionu The Home Depot Center należący do drużyny Los Angeles Galaxy
Krzysiu12
Cytat(Michae(L) 1916 @ Jan 27 2008, 20:34:25) *
Musisz tam wpisać PES.
Pozdrawiam

no to ziomki co mam wpisać w miejsca 1, 2 i 3??

perONE
w 1. PES
w 2. i 3. nic nie musisz i tak rejestracja zakonczy sie pomyslnie
MaTi10
Szukam stadionu AE Larissa,Urawa Red Diamonds,Alianz Arena

PozDr
ronaldo_9
AlianzArena
Krzysiu12
Cytat(perONE @ Jan 29 2008, 21:17:53) *
w 1. PES
w 2. i 3. nic nie musisz i tak rejestracja zakonczy sie pomyslnie

dzięki biggrin.gif
Orange_91
Szukam stadionu Zenitu St Petersburg, może ktoś posiada?
Arek.PL
Stadion Zenitu: >>>DOWNLOAD<<<

Pozdro
Krzysiu12
mógłby ktoś wrzucić stadion UD Almerii, bardzo bym prosił! smile.gif
z góry dzieki
pozdr
Arek.PL
Proszę UD Almeria: >>> DOWNLOAD<<<

Pozdro
Krzysiu12
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 5 2008, 11:12:41) *
Proszę UD Almeria: >>> DOWNLOAD<<<

Pozdro

Wielkie dzięki
Orange_91
Cytat(PLayer-AreK @ Feb 5 2008, 10:30:27) *
Stadion Zenitu: >>>DOWNLOAD<<<

Pozdro

Wielkie dzięki. Potrzebuję jeszcze tylko jednego stadionu którego nie mogę znaleźć więc jeśli ktoś posiada prosiłbym o link. Chodzi mi o stadion Slavi Praga.
rosomak_85
Ja bym był wdzięczny, gdyby ktoś miał i wrzucił Croke Park (Irlandia) oraz Feren
c Puskas Stadion (Węgry). Jakby jakiś się jeszcze austriacki i fiński znalazł to byłoby fajnie...

Ja niestety stadionu Slavii (Eden) nie posiadam.
perONE
Cytat(Orange_91 @ Feb 5 2008, 14:38:32) *
Wielkie dzięki. Potrzebuję jeszcze tylko jednego stadionu którego nie mogę znaleźć więc jeśli ktoś posiada prosiłbym o link. Chodzi mi o stadion Slavi Praga.

Slavia Praga
Dawid-B
Jak ktos moglby wrzucic jakas hale

PS- Znalazlem tylko jedna UEFA Futsal i nie moge juz wiecej znalesc mad.gif

dupinho
mam pomysł moze juz jest nasz new stadion narodowy na euro 2012??
paweł90
Cytat(Dawid-B @ Feb 7 2008, 13:47:01) *
Jak ktos moglby wrzucic jakas hale

PS- Znalazlem tylko jedna UEFA Futsal i nie moge juz wiecej znalesc mad.gif

http://www.sendspace.pl/file/nlNk8HND/

Mam takie
take_me_bite_me
mógłby ktoś podać linki do tych pack'ów ze stadionami całej ligi: niemieckiej, włoskiej, francuskiej, hiszpańskiej, angielskiej i polskiej? były tak fajnie zrobione w rarze, jeden plik=jedna liga i było to wszystko na jednej stronie... ?! albo jakiś big pack z fajnymi stadionami ktoś znalazł może ;> ?

z góry thx. smile.gif

*jak były te linki to sorx, ale żeby przejrzeć 74 strony forum to trzeba mieć niebiańską cierpliwość^^
Rossinho
Potrzebuję stadionów z USA - najlepiej stadioniku LA Galaxy. Z góry thx
adammm87
Witam:) Szukam jakiegos stadionu z Austrii i Iranu:)smile.gif Za pomoc dziekuje:) pozdrawiam:)
take_me_bite_me
OK. Już wszystko znalazłem ;] forum to kopalnia skarbów^^
Orange_91
Cytat(Rossinho @ Feb 10 2008, 15:32:59) *
Potrzebuję stadionów z USA - najlepiej stadioniku LA Galaxy. Z góry thx

Cytat(adammm87 @ Feb 10 2008, 23:44:13) *
Witam:) Szukam jakiegos stadionu z Austrii i Iranu:)smile.gif Za pomoc dziekuje:) pozdrawiam:)

Z USA to mam tylko to
Giants Stadium, New York:
http://files.filefront.com/EU+Giants+Stadi...;/fileinfo.html
Z Austrii nie ma żadnych a z Iranu:
Azadi, Teheran:
http://files.filefront.com/IRA___AzadiTehr...;/fileinfo.html
Takhty-Bandar Abbas City:
http://files.filefront.com/IRN___Takhty_Ba...;/fileinfo.html
adammm87
Dzieki:)smile.gif Slyszalem gdzies ze sa jeszcze stadiony z kanady ale nie moge ich znalezc wiec jakby ktos mial to niech wrzuci:)smile.gif Ja tez postaram sie pomoc innym:)
Rossinho
Thx Orange 91!!
El_Magic
Kiedyś znałem świetne forum (niemieckie bodaj), ze wszystkimi stadionami, jakich dusza zapragnie. Niestety, zapomniałem adresu. Może znacie jakieś ciekawe strony?
Lopez10
http://www.pesforum.de/stadien/
tu masz tematy ze stadionami
El_Magic
Jeszcze jedno pytanie dotyczące poniekąd stadionów, gdzie mogę znaleźć bandy Mistrzostw Świata 2006?
dupinho
wlasnie niech ktos zapoda ta stronke co wspominał El_Magic ja tez ja mialem i tez nie mam dresu sad.gif(
MaTi10
poszukuje stadionów druzyn : Legia Warszawa,ŁKS Łódz,Stadionu Śląskiego,Groclinu Grodzisk,Lecha Poznan,Wisly Kraków,Jagielloni Bialystok bd bardzo wdzieczny z góry dziekuje
Kempu
Już ci wrzucam te stadiony.

EDIT:
łapaj linka
Zrobiłem dupload
Jacmen
Zacząłem robić stronkę ze stadionami mam nawet kilka lig zrobionych masz tu link do naszej ligi http://www.pes6stadiums.dbv.pl/forum/viewt...amp;thread_id=1
Niestety więcej chyba już nie dodam bo nie mam żadnych stadionów ze względu, że stary dysk mi się rozwalił i teraz mam nowy mellow.gif
MaTi10
Dzieki Jacmen nawet nie wiedzialem ze tyle stadionow z Polski jest do PESA oblookam reszte stadionikow na tej Twojej stronce pzdr
Jacmen
Nowa strona ze stadionami !!!

Chciałbym zaprosić wszystkich którzy poszukują stadionów do Pes 6 na moją STRONĘ Udało już mi się dodać stadiony do kilku lig. Postaram się je dodawać systematycznie. Prosiłbym również o rejestrowanie się. Jeśli jest ktoś chętny do pomocy przy stronie niech pisze na moje gg 697340 wink.gif
jacekz40
rolleyes.gif To się chwali, bardzo ładnie, dzięki za taka stronkę, oby tylko przybywało nam stadionów, gratulacje

Chciałbym zaprosić wszystkich którzy poszukują stadionów do Pes 6 na moją STRONĘ Udało już mi się dodać stadiony do kilku lig. Postaram się je dodawać systematycznie. Prosiłbym również o rejestrowanie się. Jeśli jest ktoś chętny do pomocy przy stronie niech pisze na moje gg 697340 wink.gif
[/quote]
Damian.
Ma ktoś paczkę stadionów La Liga , Ligue 1, Premiership , Serie A , Bundesligi , Eredivisie i znanych zespołów z others A i B?
Pojedynczo nie chce mi sie sciagac smile.gif
Pozdr.

P.S.Przydałyby się takie z nowymi bandami, ale inne też mogą byc smile.gif
Z góry dzieki smile.gif
seen
Cytat(jacmen @ Feb 27 2008, 22:54:18) *

Coś masz nieaktualny stadion Wisły..
Jacmen
Jeśli posiadasz aktualny stadion Wisły to prześlij mi na gadu link. Wrzucę go na stronkę wink.gif
Kowalek
Szukam San Siro

Z piękną zieloniutką murawą i białymi bramkami.

Oraz ogólnie jakiś ładnych stadionów z fajnymi murawami ;D

pozdRRawiam
Jacmen
http://pes6stadiums.dbv.pl/forum/viewthrea...amp;thread_id=4 tu masz link do włoskich stadionów wink.gif
Szymanzo
witam smile.gif szukam stadionu Ajaxu Amsterdam! pomoże mi ktoś? bede wdzieczny smile.gif

EDIT: dobra juz sobie poradzilem tongue.gif
Robson21
Szukam stadionu Maracana w Brazylii z góry thanx jezeli ktoś by wrzuciłsmile.gif
MaTi10
3-maj smile.gif MARACANA
Robson21
Cytat(Madrista100 @ Mar 5 2008, 08:43:07) *
3-maj smile.gif MARACANA

hehe dzięki;)
Raffels
Ma ktos moze stadiony druzyn VVV Venlo i de Grafschwap?
Prawdopodobnie nikt do tej pory jeszcze ich nie wykonał.
LeszaKSD
szukam stadionu Zapierdalanki Sarajewo ma ktos ?? biggrin.gif
MaTi10
po co piszeesz takie rzeczy jak tak masz pisac lepiej nie pisz nic ŻAL ;| dobra koniec OT

szukam stadionów P.Ateny, i kiedys mialem taki stadion z Hiszpani bodajze Estepona to była jak ktos znajdzie z gory thx
Przemoo90
Czy powstał kiedyś stadion Ernesta Happela?
MaTi10
z tego co wiem to nie powstal na EURO 2008 wyszły 2 stadiony z Bazylei i z Brna wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.