Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Stadionu?napisz Tutaj :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
perONE
CYTAT(kardys @ Sep 13 2008, 21:05) *
Chlopaki macie moze stadion Widzewa bardzo potrzebny z góry dziekuje

download
Mani3k
Szukam stadionu...
Dietmar-Hopp-Stadion (TSG 1899 Hoffenheim)
Z góry dzięki.
Zywy
Pewnie przewijała się taka prośba pare razy, ale mógłby mi ktoś wrzucić halę do pesa na jakiś serwer bo znalazłem tylko rapid
perONE
CYTAT(Zywy @ Sep 20 2008, 13:58) *
Pewnie przewijała się taka prośba pare razy, ale mógłby mi ktoś wrzucić halę do pesa na jakiś serwer bo znalazłem tylko rapid

TUTAJ znajdź podpunkt fantasy tongue.gif
erni13
Ale tam jest na RS.
I jak można by było to proszę o tutorial jak je zainstalować(Te ze strony głownej padły sad.gif)
perONE
CYTAT(erni13 @ Sep 20 2008, 18:29) *
Ale tam jest na RS.
I jak można by było to proszę o tutorial jak je zainstalować(Te ze strony głownej padły sad.gif)

W Fantasy znalazłem tylko jeden stadion na RS.
tutek instalacji nie wygasł download

Soccer-Hale

erni13
Po zrobieniu tego co na filmie(U mnie 52 sek).Dalej stadionu niemam.W folderze kitserver nie miałem "Stadiums" więc go stworzyłem i wkleiłem tam pliki.

perONE
CYTAT(erni13 @ Sep 21 2008, 09:38) *
Po zrobieniu tego co na filmie(U mnie 52 sek).Dalej stadionu niemam.W folderze kitserver nie miałem "Stadiums" więc go stworzyłem i wkleiłem tam pliki.

A plik map stworzyłes?
OskaR
Mógłby ktoś wrzucić stadiony Stoke, Hull i WBA ?
popolupo
Hull nie ma

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12388
erni13
Nie zrobiłem.A jak to zrobić?
tadzikowy
siema gostki.poszukuję paczki ze stadionami drużyn z champions league.nie musi być to najnowsza paczka,zależy mi na tym aby były w stylu CL

z góry thx
perONE
CYTAT(tadzikowy @ Sep 22 2008, 18:00) *
siema gostki.poszukuję paczki ze stadionami drużyn z champions league.nie musi być to najnowsza paczka,zależy mi na tym aby były w stylu CL

z góry thx

CL Stadiums by Milerinho

k-ten
Proszę o wrzucenie wszystkich stadionów EPL.
Liczę na Was wink.gif
perONE
CYTAT(Jack @ Sep 22 2008, 19:13) *
Proszę o wrzucenie wszystkich stadionów EPL.
Liczę na Was wink.gif

tadzikowy
CYTAT(perONE @ Sep 22 2008, 18:25) *
CL Stadiums by Milerinho

dzięki wielkie ziomek

pokój cool.gif
Kucik
Czy ktorys ze stadium makerow zrobil, badz ma w planach zrobic stadion im. Zdzisława Krzyszkowiaka w Bydgoszczy? Mysle, ze jest to aktualnie jeden z ladniejszych obiektow w naszym kraju wink.gif

erni13
Ponawiam prośbę.
perONE
CYTAT(erni13 @ Sep 23 2008, 12:37) *
Ponawiam prośbę.

pobierz jakaś paczkę stadionów np. z OEP 4.0 i później aby dodać nowy stadion po prostu wklejasz go do stadiums bez zbędnych wpisów na map'a wink.gif
zomek
wiem ze jest zalozony nowy temat o stadionach przez Orange ale kiedys tez widzialem niezlego linka z serbskiej stronki czy forum o pesie i tam bylo wiecej stadionow podajrze , macie linka??

JUŻ NIEWAŻNE JAK KTOŚ CHCE TO : http://pes-serbia.com/vb/showthread.php?t=6095
Kosot
Ma ktoś stadion WKS Śląsk Wrocław
z góry txn
Jacmen
NIE
taxi00
Pilnie poszukuje stadionu Amsterdam Arena ale koniecznie z białymi siatkami i belkami w bramkach >

Wersja Eltomy jest zajebista ale brakuje belek a siatki sa jakies takie kiepsko widoczne
perONE
CYTAT(taxi00 @ Sep 25 2008, 11:03) *
Pilnie poszukuje stadionu Amsterdam Arena ale koniecznie z białymi siatkami i belkami w bramkach >

Wersja Eltomy jest zajebista ale brakuje belek a siatki sa jakies takie kiepsko widoczne

a ten? download
taxi00
miało byc z belkami w bramkach.....
michal1994
siema moglby ktos podac link do pobrania stadionu Arki Gdynia i Polonia Bytom, bym byl bardzo wdzieczny smile.gif
Orange_91
CYTAT(michal1994 @ Sep 26 2008, 14:32) *
siema moglby ktos podac link do pobrania stadionu Arki Gdynia i Polonia Bytom, bym byl bardzo wdzieczny smile.gif

Stadion Arki Gdynia jest w budowie a Polonii Bytom nie powstał.
k-ten
Panie i Panowie potrzebuje stadionów z Serie A.
Dozgonna wdzieczność.
zuraw12
Orange_91 zebrał wszystkie stadiony w jednym miejscu (ten dział temat stadiony do PES 6) tam są wszystkie stadiony Serie A i jeszcze inne włoskie.
CYTAT(Jack @ Sep 26 2008, 19:35) *
Panie i Panowie potrzebuje stadionów z Serie A.
Dozgonna wdzieczność.
demiano7
prosiłbym bym o jakiś fajny stadion liverpoolu... Wiem że łatwo znaleźć ale chodzi o to ze niechce mi sie każdego wkładać i patrzyć jak wyglada, prosze dla tego o link i screena jeśli mozna wink.gif
perONE

download
demiano7
Niezawodny perONE smile.gif wielkie dzięki smile.gif
taxi00
Ponawiam prośbe o Amsterdam Arena KONIECZNIE Z BELKAMI W BRAMKACH

POMOCYYYYYY
michal1994
siema ma ktos jakies dobre Anfield Roud? z gory dzieki

PS. potrzebuje takiego w ktorym w bramkach beda beleczki... bardzo mi zalezy
F.C. Barcelona
Szukam Allianz Arena ale w wersji dla TSV 1860 Munchen, bede bardzo wdzieczny. pozdro
Red Bull
Szukam stadionów z oryginalnej bazy PES6 w wersji pod StadiumServer
Tomi84
QUOTE(Red Bull @ Sep 30 2008, 21:13) *
Szukam stadionów z oryginalnej bazy PES6 w wersji pod StadiumServer

Poszukaj TUTAJ, powinny być wszystkie.
Milerinho
CYTAT(michal1994 @ Sep 30 2008, 19:02) *
siema ma ktos jakies dobre Anfield Roud? z gory dzieki

PS. potrzebuje takiego w ktorym w bramkach beda beleczki... bardzo mi zalezy

W mojej paczce CL robilem belki na ANFIELD ROAD.... pzdr.
michal1994
CYTAT(milerinho @ Oct 2 2008, 18:53) *
W mojej paczce CL robilem belki na ANFIELD ROAD.... pzdr.

a moglbys podac link do twojej paczki ? smile.gif
Milerinho
happy.gif happy.gif happy.gif happy.gif
FAN PES6
A ma ktoś może boisko z sztuczną murawą? Powstało coś takiego?

I jeśli ktoś ma jakieś stadiony ale wzorowane na polskich słabszych ligach (małe trybuny, bez zadaszenia itp) to wrzucajcie.

michal1994
moglby ktos przerobic mi troche stadion Liverpoolu? A mianowicie rozjasnic murawe...

Bo w TYM jest troche za ciemna...

Albo zmienic siatki w TYM na takie jakie ma ten powyzej, bym byl bardzo wdzieczny
Milerinho
Pozniej pobawie sie Anfield narazie jak chcecie macie tu moja najnowsza edycje.. ;] cool.gif

dziki91
Może tutaj ktoś pomoże, co zrobić aby każda drużyna miała przypisany stadion np.Manchester - Old Traford itd. np wchodząc w mecz towarzyski trzeba wybierac stadion a jak to zrobic zeby manchester miał już dopasowany stadion
Dzięki za odp.
mariolazi
CYTAT(dziki91 @ Oct 9 2008, 23:02) *
Może tutaj ktoś pomoże, co zrobić aby każda drużyna miała przypisany stadion np.Manchester - Old Traford itd. np wchodząc w mecz towarzyski trzeba wybierac stadion a jak to zrobic zeby manchester miał już dopasowany stadion
Dzięki za odp.

Musisz mieć poprawnie napisany plik map w folderze stadiums tam gdzie masz kitserver'a...
Było już pare razy mówione, przeszukaj forum i stronke a na pewno znajdziesz szczegóły wink.gif

PS. Nie musisz nabijać tego samego post'a we wszystkich tematach ze stadionami!
Sam się prosisz adminów o bana robiąc wszędzie offtopic... Szukanie naprawde nie boli tongue.gif
perONE
Mam takie pytanie. Wie ktos co to za stadion?

Dzięki ;*
Tomi84
Estadio Jose Zorilla - stadion Realu Valladolid [ http://stadiony.net/stadium.php?s=204 ]
dziki91
Moge prosić o stadion Śląska Wrocław ?
Varies.
Stadionu Slaska jest w trakcie konwertu smile.gif
popolupo
chcecie stadion Lorient, czy juz macie?

wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.