Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Stadionu?napisz Tutaj :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Arek.PL
Cytat(milerinho @ Dec 13 2007, 16:14:24) *
Apropo stadionow Euro 2008 to w najblizszym czasie pojawią sie 2 stadiony ze szwajcarji Mojej edcji.

No to juz na nie czekam milerinho wink.gif

PZDR
Milerinho
Dziś około 23 prawdopodobnie jeden stadion będzie gotowy w moim i Dikheta temacie Stadium Edit Milerinho & Dikhet cool.gif
Arek.PL
Cytat(milerinho @ Dec 13 2007, 22:40:26) *
Dziś około 23 prawdopodobnie jeden stadion będzie gotowy w moim i Dikheta temacie Stadium Edit Milerinho & Dikhet cool.gif

I nie ma ;/

PZDR wink.gif
Milerinho
Cytat(PLayer-AreK @ Dec 15 2007, 20:27:27) *
I nie ma ;/

PZDR wink.gif

Spokojnie to jest kwestia 10 Min. A w między czasie mógłby ktoś mi wrzucić Nowe Wembley?
gavi
Siemaneczko mam prośbe szukam 1 wersji stadionu Legii do pes-a 5. Głownie chodzi mi o bandy stoen-u itp. bo są w tej wersji jak ktoś ma niech zarzuci pzdr.!
Milerinho
Cytat(PLayer-AreK @ Dec 15 2007, 20:27:27) *
I nie ma ;/

PZDR wink.gif

Już jest wink.gif Stadion
Szymanzo
Witam, czy mógł bym prosić o paczke stadionów Serie A ;] z góry bardzo dziękuje ;]
Red Bull
Mam ważne pytanie:

Czy ktoś posiada jakieś stadiony, takie jak z oryginalnego PES6 tylko że przekonwertowane na kitservera?
Chodzi mi o identyczne stadiony, zwłaszcza żeby miały identyczne murawy?
Arek.PL
Witam, mam do was ogromną prośbe stracilem swojego kitservera i i probuje odzyskac stadion mniej wiecej jakie mialem, juz 3/4 ich mam ale brakuje mi jeszcze kilku a mianowicie:
(bd podawal nazwy druzyn bo nazw stadionow wiekszosci nie znam;/)
ANGLIA:
Anfielda Road, Liverpool

FRANCJA:
FC Lorient
OL.Lyon
RC Strasbourg
FC Metz
SM Cean

WŁOCHY:
Genoa FC 1973
SSC Napoli

OTHERS:
Anderlecht Bruksela
Club Brugge

Niemcy:
Hansa Rostock
Karlsruher SC

naprawde bd wdzieczny za jakakolwiek pomoc.

Pozdrawiam
bartm
Cytat(PLayer-AreK @ Dec 21 2007, 12:32:42) *
Witam, mam do was ogromną prośbe stracilem swojego kitservera i i probuje odzyskac stadion mniej wiecej jakie mialem, juz 3/4 ich mam ale brakuje mi jeszcze kilku a mianowicie:
(bd podawal nazwy druzyn bo nazw stadionow wiekszosci nie znam;/)
ANGLIA:
Anfielda Road, Liverpool

FRANCJA:
FC Lorient
OL.Lyon
RC Strasbourg
FC Metz
SM Cean

WŁOCHY:
Genoa FC 1973
SSC Napoli

OTHERS:
Anderlecht Bruksela
Club Brugge

Niemcy:
Hansa Rostock
Karlsruher SC

naprawde bd wdzieczny za jakakolwiek pomoc.

Pozdrawiam

Wszystkiego najlepszego xD

DOWNLOAD
Arek.PL
Cytat(bartm @ Dec 21 2007, 14:43:01) *
Wszystkiego najlepszego xD

DOWNLOAD

Kapitalnie, wielkie dzieki:)

PZDR
demiano7
przepraszam, wytłumaczy mi ktoś dlaczego w kitserverze mam ponad 100 stadionów a jak gram to mam do wyboru tylko te co w zwykłym pesie...? sad.gif czekam na odp...
Poczytaj w manualu dołączonym do KitServera, gdzie i jakim klawiszem wybiera się stadiony z KitServera właśnie.
demiano7
nie za bardzo wiem o co chodzi... sad.gif zawsze tylko twarze, włosy, buty mnie interesowały... sad.gif
wali-góra
bardzo bym prosił o jak najwiecej stadionów z anglii i hiszpanii do PES 6... z góry dziekuje
Peras
szukam ogólnie wszystkich stadionów pamietam że było gdzieś jakieś zagraniczne forum z masa stadionow z kazdej strony swiata jednak jego adresu nie moge sobie przypomniec. Wiec jakby ktoś mogl to błbym wdzieczny. z gory wielkie dzieki

edyta: prośba nieaktualna sam sobie poradziłem smile.gif
sparkman
Peras mógłbyś podać linka do tego zagranicznego forum , gdzie jest masa stadionów rolleyes.gif , jeżeli go odnalazłeś .

Z góry thankx biggrin.gif
ronaldo_9
Cytat(sparkman @ Dec 26 2007, 22:02:43) *
Peras mógłbyś podać linka do tego zagranicznego forum , gdzie jest masa stadionów rolleyes.gif , jeżeli go odnalazłeś .

Z góry thankx biggrin.gif

ja znalazlem cos takiego, tyle ze chyba trzeba sie zarejestrowac

Download Svih Stadiona

pozdro
sparkman
Cytat(ronaldo_9 @ Dec 26 2007, 22:08:18) *
ja znalazlem cos takiego, tyle ze chyba trzeba sie zarejestrowac

Download Svih Stadiona

pozdro

Masakra ohmy.gif  , nie wiedziałem, że wyszła aż tak duża ilość stadionów , wielkie thankx rolleyes.gif
E 9
Na wyżej podanej stronce wymagana jest rejestracja...wszycho ok ale ocb w tym pytaniu antyspamowym? O_o
Ovo je klasicna provera da li ste covek ili masina. Molimo vas napisite rec PES

???
E 9
Cytat(E 9 @ Dec 26 2007, 22:53:32) *
Na wyżej podanej stronce wymagana jest rejestracja...wszycho ok ale ocb w tym pytaniu antyspamowym? O_o
Ovo je klasicna provera da li ste covek ili masina. Molimo vas napisite rec PES

???

EDIT: Dobra strzelił oN ocb ;P już nie trzeba pomocy mi ;D

Kur** zamiast wziąść edit nacisnąłem na nowego posta...prosze go usunac ;]]
czarek
Jeśli ktoś by mógł to proszę o upload w jednym linku (może byc rapidshare) następujących stadionów

Santiago Bernabeu
Camp Nou (wersja, gdzie są loga Barcy przy bramkach)
Old Trafford
Stamford Bridge
San Siro (wersja obojętna czy Milan czy Inter)
Phillips Stadium
Veltins Arena
Allianz Arena

i jeśli ktoś posiada, to Stadion Olimpijski z Monachium (wiem, że taki powstał) i Ataturka ze Stambułu (Finał LM 2005r.)
Zagłębiak
Szuam stadionu Ludowego Zagłębia Sosnowiec ma ktoś??
JuveR
Powtarzam się no ale...
Poszukuję turyńskiego Stadio Olimpico smile.gif Ostatnio robiłem reinstall systemu i mi przepadł stadion :/ Z góry dzięki

Już nieaktualne. Niewiedziałem że jest ten stadion w downloadzie smile.gif
OskaR
Z gory sorry za OT ale nie chcialem zakladac nowego tematu.

Czy kto dalby rade usunac bandy z tego stadionu, tak zeby mozna bylo sobie wrzucac jakie sie chce ?
problem tkwi w tym ze bandy na tym stadionie nie sa tak jak normalnie w pliku default w folderze adboads_tex tylko bandy sa na jedenej teksturce w pliku stad_main.bin.
Link do stadionu:
http://files.filefront.com/Fratton+parkrar...;/fileinfo.html
gavi
Cytat(Zagłębiak @ Dec 27 2007, 11:24:09) *

Także proszę o ten stadion.
M19
Poproszę o paczkę stadionów z ligi włoskiej tongue.gif
ronaldo_9
Cytat(Zagłębiak @ Dec 27 2007, 11:24:09) *

z tego co wiem to walczu wykonal ten stadion oraz fantastyczna legie ale...do fify
a ta legia jest naprawde zajebista. chcialbym sie mylic biggrin.gif
czarek
Cytat(czarek @ Dec 27 2007, 08:56:22) *
Jeśli ktoś by mógł to proszę o upload w jednym linku (może byc rapidshare) następujących stadionów

Santiago Bernabeu
Camp Nou (wersja, gdzie są loga Barcy przy bramkach)
Old Trafford
Stamford Bridge
San Siro (wersja obojętna czy Milan czy Inter)
Phillips Stadium
Veltins Arena
Allianz Arena

i jeśli ktoś posiada, to Stadion Olimpijski z Monachium (wiem, że taki powstał) i Ataturka ze Stambułu (Finał LM 2005r.)

refresh

jeśli chociaż nie możecie dac upa tych wszystkich które wymieniłem to dajcie chociaż Bernabeu, Camp Nou i Stamford Bridge
demiano7
stadiony

tu masz te trzy najpotrzebniejsze;) nie wiem czy barce mam taką jaką chciałeś ale mam tylko taką na swoim kompie... pozdro;)
perONE
czarek masz tongue.gif
pobierz
zaraz dam Camp Nou

Edit:
kamp noł
demiano7
perONE wyprzedziłeś mnie tongue.gif ale jak już wrzuciłem na server to dam:P może ktoś skorzysta;)

reszta stadionów
Jacmen
Macie tu paczkę polskich stadionów wrzucałem je ale do tematu z OE patch więc macie je tu może się komuś przyda.
Witam. Wiele osób prosiło na forum o Polskie stadiony od Pes 6 więc postanowiłem zebrać paczkę
stadionów z naszej Orange Ekstraklasy. Paczka zawiera 15 stadionów naszej ligi:Wisła Kraków,
Legia Warszawa,Lech Poznań, Korona Kielce,GKS Bełchatów,Zagłębie Lubin, Górnik Zabrze,
Jagiellonia Białystok,Odra Wodzisław,Ruch Chorzów,Cracovia Kraków,Widzew Łódź, ŁKS Łódź.
W paczce znajduje się również Stadion Narodowy. Nie ma w paczce niestety stadionów dwóch drużyn
naszej ligi:Polonii Bytom i Zagłębia Sosnowiec. Jeśli ktoś posiada owe stadiony to proszę o
wstawienie ich na forum.Twórców stadionów niestety nie znam. Pozdrawiam Jacmen.

Zapraszam do pobierania oto link Orange Ekstraklasa Stadiums
Soory że na rapidzie no ale jak ktoś będzie chciał na inny server to niech ktoś inny wstawi wink.gif
seen
Tych stadionów których Ci brakuje nie ma i nie będzie na 99% ...
OskaR
Ma ktos moze Santiago Bernabeu od nt89 ?
Bede bardzo wdzieczny.
gavi
Cytat(jacmen @ Dec 29 2007, 14:49:50) *
Macie tu paczkę polskich stadionów wrzucałem je ale do tematu z OE patch więc macie je tu może się komuś przyda.
Witam. Wiele osób prosiło na forum o Polskie stadiony od Pes 6 więc postanowiłem zebrać paczkę
stadionów z naszej Orange Ekstraklasy. Paczka zawiera 15 stadionów naszej ligi:Wisła Kraków,
Legia Warszawa,Lech Poznań, Korona Kielce,GKS Bełchatów,Zagłębie Lubin, Górnik Zabrze,
Jagiellonia Białystok,Odra Wodzisław,Ruch Chorzów,Cracovia Kraków,Widzew Łódź, ŁKS Łódź.
W paczce znajduje się również Stadion Narodowy. Nie ma w paczce niestety stadionów dwóch drużyn
naszej ligi:Polonii Bytom i Zagłębia Sosnowiec. Jeśli ktoś posiada owe stadiony to proszę o
wstawienie ich na forum.Twórców stadionów niestety nie znam. Pozdrawiam Jacmen.

Zapraszam do pobierania oto link Orange Ekstraklasa Stadiums
Soory że na rapidzie no ale jak ktoś będzie chciał na inny server to niech ktoś inny wstawi wink.gif

Wrzuciłem na innego serwa aby żadnych limitów nie było http://www.sendspace.com/file/zxk831
paweł90
Szukam stadionu Sevilli
lajper
Poszukuje stadionów dla :

SEVILLA FC

Fenerbahce Stambuł

FC Porto

Olympiakos Pireus

Dziekuje.
E 9
Bardzo bym prosił o wrzucenie paczki stadionów w wersji na LM (tych, które grają w obecnej edycji).JEżeli ktoś pomoże składam z serca płynące Bóg zapłać rolleyes.gif
czarek
Cytat(lajper @ Dec 30 2007, 21:24:26) *
Poszukuje stadionów dla :

SEVILLA FC

Fenerbahce Stambuł

FC Porto

Olympiakos Pireus

Dziekuje.

Sevilla
http://files.filefront.com/ESP___Sanchez_P...;/fileinfo.html
Pireus
http://files.filefront.com/GRE___Karaiskak...;/fileinfo.html
Porto
http://files.filefront.com//;6475385;/
Fenerbahce Stambuł
http://files.filefront.com/TUR___Sukru_Sar...;/fileinfo.html

OskaR
Ma ktos moze ten stadion ?
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=8024
krzych1921
Moglibyscie podać stadion GLASGOW RANGERS!!!!
czarek
Cytat(krzych1921 @ Dec 31 2007, 17:11:35) *
Moglibyscie podać stadion GLASGOW RANGERS!!!!

http://files.filefront.com/SCO___Ibrox_Par...;/fileinfo.html

rolleyes.gif
OskaR
Wystarczy troszke poszukac:
http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=432

Edit:
Czarek wyprzediles mnie tongue.gif
krzych1921
Moglibyście podac stadion POloni Warszawa.. i stadion JUVE... za ostani stadion Ibrox Dzięki wielkie...!!!!
OskaR
Ale chodzi ci o Delle Alpi czy o ten drugi ?
krzych1921
CHODZI MI O STADIONY POLONI WA-WA I STADIO DELLE ALPI...!!!!!I STADION JAKIś Z WęGIęR BY SIę PRZYDAłbiggrin.gif
adison88
EUR - (HUN) Szusza Ferenc Stadion,Ujpest
czarek
Cytat(krzych1921 @ Dec 31 2007, 22:46:37) *
CHODZI MI O STADIONY POLONI WA-WA I STADIO DELLE ALPI...!!!!!I STADION JAKIś Z WęGIęR BY SIę PRZYDAłbiggrin.gif

POLONIA
http://files.filefront.com/POL+++Stadion+P...;/fileinfo.html

Juve (prawdopodobnie)
http://files.filefront.com//;6550005;/
krzych1921
chciałbym aby ście wrzucili stadiony:CHIEVO , SIENA,REGGINA,ASCOLI I TORINO!!!!!BRADZO PROSZE~!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.