Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukasz Stadionu?napisz Tutaj :)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Piciu
Cytat(michal1994 @ Aug 23 2007, 14:39:51) [snapback]177062[/snapback]
sciagnelem ten stdion so dales link, na prawde niezly tylko troche stary, bo na bandach sa reklamy stare (benq-siemens)
i zauwazylem ze siatki w bramece (z bernabeu co dlaes link) tez sa biale ale w zimie, ale z pewnoscia tobie chodzilo o wielkosc dziurek w siatce tongue.gif . nie podoba mi sie jedno na tym stadionie mellow.gif mam kanal "Real Madrid TV" i ogladam mecz nieraz i nigdy nie widzialem z prawej strony wielkiego cienia jaki znajduje sie na tym stadionie. nie chodzi o to ze chciclabym doskonale santiago bernabeu (no ale jesli bedzie to nic nie szkodzi tongue.gif)tylko jak na jednej polowie swieci slonko, a na drugiej jest wielki cien do mi sie zle gra i dla tego napisalem ta uwage.(wiem od czego jest cien!od trybun) <<< napisalem to dla tych ktorzy lapia za slowka tongue.gif. zeby nie wyszlo ze jestem tepy smile.gif
chcialbym zeby powstalo naprawde super Estadio Santiago Bernabeu.
PS. sory, ze dwa posty pod soba smile.gif

Jeśli chodzi o bandy to chętnie bym też pobrał jakiś z nowymi bandami, ale chyba jeszcze taki nie wyszedł. Zresztą Bernabeu te co zrobiło KONAMI też jest świetne. Z bramkami dokładnie jak powiedziałeś. W tamtym dziurki w siatkach są za duże a w tym są w sam raz. Gdyby murawa była jeszcze gładsza to idealnie by się prezentowało.
Vadiim
Dziś wydam swoją wersję Santiago Bernabeu (bez rewelacyjnii jednak) - więc może komuś podpasi smile.gif
Więcej szczegółów w moim temacie - za jakieś 30 min.
Pozdrawiam.
michal1994
Cytat(iHala Madrid! @ Aug 23 2007, 18:53:37) [snapback]177190[/snapback]
Jeśli chodzi o bandy to chętnie bym też pobrał jakiś z nowymi bandami, ale chyba jeszcze taki nie wyszedł. Zresztą Bernabeu te co zrobiło KONAMI też jest świetne. Z bramkami dokładnie jak powiedziałeś. W tamtym dziurki w siatkach są za duże a w tym są w sam raz. Gdyby murawa była jeszcze gładsza to idealnie by się prezentowało.

fajnie by bylo jak by np. na bernabeu byla inna rozpietosc siatek(czyli jak by to napisac...hmm..oo...boczne siatki sa dluzsze tongue.gif ) bylo by luksusowo
widzialem screen'y z pes2008 tam siatki beda chyba inne inny ksztalt...mam nadzije ze nie na kazdym stadionie takie same smile.gif jak teraz. fajne by bylo takie cos jak np. pilka uderzona po ziemi wpada do bramki uderza w rurke to ktorej jest przypieta siatka i pilka idzie w gore. fajnie pomazyc. zobaczymy co bedzie w kolejej czesci pes.

PS. wiem ze to nie temat do marzen tongue.gif
dj_adriano
Cytat(michal1994 @ Aug 23 2007, 19:11:40) [snapback]177209[/snapback]
fajnie by bylo jak by np. na bernabeu byla inna rozpietosc siatek(czyli jak by to napisac...hmm..oo...boczne siatki sa dluzsze tongue.gif ) bylo by luksusowo
widzialem screen'y z pes2008 tam siatki beda chyba inne inny ksztalt...mam nadzije ze nie na kazdym stadionie takie same smile.gif jak teraz. fajne by bylo takie cos jak np. pilka uderzona po ziemi wpada do bramki uderza w rurke to ktorej jest przypieta siatka i pilka idzie w gore. fajnie pomazyc. zobaczymy co bedzie w kolejej czesci pes.

PS. wiem ze to nie temat do marzen tongue.gif

no mi tez zajebiście sie podoba ten nowy wygląd siatek w 2008 biggrin.gif ale w tym PES'ie często piłka uderzała mi o tą "rurke" i szła w góre ;PP
Piciu
Ja osobiście nie widziałem nowych siatek z PESa 08. Ale jednak powinni zrobić na Bernabeu takie same siatki jak są teraz. Od razu lepiej się gra.

Cytat(Vadiim @ Aug 23 2007, 19:11:10) [snapback]177208[/snapback]
Dziś wydam swoją wersję Santiago Bernabeu (bez rewelacyjnii jednak) - więc może komuś podpasi smile.gif
Pozdrawiam.

Ja będę czekał i zobaczę czy ciekawy ...

Cytat(michal1994 @ Aug 23 2007, 19:11:40) [snapback]177209[/snapback]
pilka uderzona po ziemi wpada do bramki uderza w rurke to ktorej jest przypieta siatka i pilka idzie w gore. fajnie

w Fifie tak jest ...

P.S. Wie ktoś jakie wymagania będzie mieć PES 2008?
michal1994
Cytat(iHala Madrid! @ Aug 23 2007, 19:27:53) [snapback]177225[/snapback]
Ja osobiście nie widziałem nowych siatek z PESa 08. Ale jednak powinni zrobić na Bernabeu takie same siatki jak są teraz. Od razu lepiej się gra.
Ja będę czekał i zobaczę czy ciekawy ...
w Fifie tak jest ...
P.S. Wie ktoś jakie wymagania będzie mieć PES 2008?

no w fifa to dla mnie jeden wielki szajs, wole pes'a tongue.gif ale w fifie to ona troszeczke do gory pojdzie a mi chodzi o to ze pilka odbija sie od tej rurki leci po siatce (najpierw srodkowej a potem gornej i dotyka poprzeczki) o to wlasnie mi chodzi tongue.gif

Cytat(Vadiim @ Aug 23 2007, 19:11:10) [snapback]177208[/snapback]
Pozdrawiam.

dajcie mi dokladny link tej strony co vadiim wydal santiago, bo nie moge znalesc. z gory dzieki

Cytat(dj_adriano @ Aug 23 2007, 19:20:38) [snapback]177219[/snapback]
no mi tez zajebiście sie podoba ten nowy wygląd siatek w 2008 biggrin.gif ale w tym PES'ie często piłka uderzała mi o tą "rurke" i szła w góre ;PP

a na co masz pes2008? a na santiago jakie sa siatki. jak bys mogl to bys dal screena siatek santiago bernabeu( o ile to mozliwe) bede bardzo wdzieczny dj_adriano
TOMaSSon 94
Cytat(michal1994 @ Aug 23 2007, 20:16:14) [snapback]177242[/snapback]
no w fifa to dla mnie jeden wielki szajs, wole pes'a tongue.gif ale w fifie to ona troszeczke do gory pojdzie a mi chodzi o to ze pilka odbija sie od tej rurki leci po siatce (najpierw srodkowej a potem gornej i dotyka poprzeczki) o to wlasnie mi chodzi tongue.gif
dajcie mi dokladny link tej strony co vadiim wydal santiago, bo nie moge znalesc. z gory dzieki
a na co masz pes2008? a na santiago jakie sa siatki. jak bys mogl to bys dal screena siatek santiago bernabeu( o ile to mozliwe) bede bardzo wdzieczny dj_adriano

Moglibyście nie pie****** o Fifie? blink.gif Nie ten temat dry.gif
A jakie wymagania będzie mieć PES 2008 nikt nie wie (no może twórcy wiedzą rolleyes.gif )
Piciu
Cytat(michal1994 @ Aug 23 2007, 20:16:14) [snapback]177242[/snapback]
siatek santiago bernabeu( o ile to mozliwe) bede bardzo wdzieczny dj_adriano

Jak widać boczne siatki są wydłużone, bramka staje się bardziej głębsza ...
dj_adriano
ja mam cos takiego

albo tak..

pzdr.. wink.gif
dj_adriano
Cytat(TOMaSSon 94 @ Aug 23 2007, 20:34:52) [snapback]177253[/snapback]
Moglibyście nie pie****** o Fifie? blink.gif Nie ten temat dry.gif
A jakie wymagania będzie mieć PES 2008 nikt nie wie (no może twórcy wiedzą rolleyes.gif )

ująłeś tam dj_adriano dry.gif a ja za przeproszeniem nie pie****e o fifie..

sorry za post pod postem..zapędziłem się..
Vadiim
Mnie się bramki wykonane na Santiago podobają smile.gif
Wiadome,że jest to normalny wzór bramki jakie są w grze..
Ale nie samowity klimat Santiago (a raczej bramką będącym na nim ) oddaje ten element w bramce, w której do pewnego momentu jest trawa, a potem zaczyna się jakis inny materiał ziemny ;p
dzieki temu naprawdę mozna poczuc klimat tego stadionu wink.gif

A jezeli chodzi o model bramki (siatki ) to w tym się nie zagłębiam, bo wiem, że po prostu nie da sie tego zmienic smile.gif
michal1994
hehehe, pomylilo mi sie bo dj_adriano cos pisal o pes2008 a ja pomyslalem ze on ma pes2008 <lol> tongue.gif
bo mi chodzilo czy w pes2008 beda takie siatki wydluzone tongue.gif (a dokladnie "ciekawe czy beda") a i to jest mozliwe ze w pes6 pilka po dolnym uderzeniu idzie w gore?

bo dj_adriano napisal "ale w tym PES'ie często piłka uderzała mi o tą "rurke" i szła w góre ;PP" mi nie poszla jeszcze nigdy sad.gif
Vadiim
Cytat(michal1994 @ Aug 23 2007, 20:59:55) [snapback]177283[/snapback]
hehehe, pomylilo mi sie bo dj_adriano cos pisal o pes2008 a ja pomyslalem ze on ma pes2008 <lol> tongue.gif
bo mi chodzilo czy w pes2008 beda takie siatki wydluzone tongue.gif (a dokladnie "ciekawe czy beda") a i to jest mozliwe ze w pes6 pilka po dolnym uderzeniu idzie w gore?

bo dj_adriano napisal "ale w tym PES'ie często piłka uderzała mi o tą "rurke" i szła w góre ;PP" mi nie poszla jeszcze nigdy sad.gif

Nie .. Raczej wszystkiego siatki (oraz model bramek) będa takie jak na screenach / filmikach .
Choc..
obym się mylił..
Choc raczej jestem przekonany święcie, że będzie tak jak pisze ...

A co do tego bardzo efektownego elementu w grach .. (piłka lecąca po siatce w górę ) ..
Niestety takie cos widoczne jest tylko w FIFA (od 06 roku .. ) - niestety ;P

W pesie tego zwyczajnie nie ma..
I nie ma tutaj znaczenia równiez czy w bramce jest belka, czy tez jej po prostu nie ma..

A trzeba przyznac, ze szkoda..
Bo wyglada to zawsze prze bosko smile.gif
michal1994
oj idzie burzaa :/ ktorys dzien z kolei.
poprosilbym o stadion na ktorym real madryt rozgrywal mecze towarzyskie. np. z psv pare meczy tak mozgrywal. i jak mozna to poprosze jeszcze o filmiki o pes2008, bo vadiim wspominal ze "na filmikach" czyli jakies sa. za pomoc z gory dzieki tongue.gif
Auer
Posiada ktoś stadion Yokohama? A i jakby ktoś zarzucił stadionami dla całej serie a (w downloadzie link nie działa dry.gif ) i całej La Liga to byłbym bardzo wdzięczny, z góry thx!

P.S. Przydałoby się też kilka stadionów z ligi portugalskiej biggrin.gif
krzysiex1992
ja bym prosił o stadion Fc Porto z dobra murawa thx biggrin.gif
BARCA_mes_que_en_club
Ma ktoś paczke stadionów z Bundesligi z beniaminkami?? Jak tak to prosilbym o wrzucenie;)
dj_adriano
Cytat(krzysiex1992 @ Aug 24 2007, 09:54:53) [snapback]177359[/snapback]
ja bym prosił o stadion Fc Porto z dobra murawa thx biggrin.gif

fC PORtO
11A
moge prosic kogos o stadiony valenci mallorci i bordo?wszystkie do KS
z gory dzia

pozdro
thierry14
ma ktoś ładny i porządny Emirates Stadium???????
TOMaSSon 94
Cytat(Boruc1 @ Aug 24 2007, 09:01:29) [snapback]177348[/snapback]
Posiada ktoś stadion Yokohama? A i jakby ktoś zarzucił stadionami dla całej serie a (w downloadzie link nie działa dry.gif ) i całej La Liga to byłbym bardzo wdzięczny, z góry thx!
P.S. Przydałoby się też kilka stadionów z ligi portugalskiej biggrin.gif

Yokohama International Stadium
La Liga (bez beniaminków)
Serie A (bez beniaminków)
Stadion Benfici Estadio Da Luz
Stadion FC Porto Estadio Do Dragao
Stadion Sportingu Jose Arvalade Seculo XXI

Cytat(alek @ Aug 24 2007, 15:06:07) [snapback]177589[/snapback]
moge prosic kogos o stadiony valenci mallorci i bordo?wszystkie do KS
z gory dzia
pozdro

Stadion Valenci Mestalla
Stadion Mallorci Ono Stadi

Cytat(thierry14 @ Aug 24 2007, 15:47:05) [snapback]177616[/snapback]
ma ktoś ładny i porządny Emirates Stadium???????

Stadion Arsenalu Emirates Stadium
11A
TOMaSSon 94 sorry ale to nie chce sie sciagac pisze "Your download has failed. There were no available download servers. Click here to try your download again." (wiem co to znaczy) i jak tam klikam to nic sie nie robi HELP sad.gif

pozdro
11A
Adison wielkie dzia tongue.gif

pozdro
Auer
Wielkie dzięki TOMaSSon! Przydadzą się! THX!
michal1994
jak mozna to poprosze o stadiony z eredivision (liga holenderska) na sezon 2006-07. z gory dzieki wink.gif
adison88

EREDIVISIE +FC GRONINGEN
Nie ma VVV Venlo i Graafschap tzn. niezostaly utworzone.
TOMaSSon 94
Ktoś już to dawał... dry.gif
TOMaSSon 94
sad.gif sad.gif Dwa posty mi wyskoczyły
Proszę o usunięcie tego posta
Auer
Potrzebuje tak:
Stadiony dla całej Ligue1, Coca-Cola Premiership,
Allianz Arena (Bayern),
AOL Arena (Hamburg),
AWD Arena (Hannover),
BayArena (Bayer),
Borussia Park (Borussia Mönchengladbach) ,
Commerzbank Arena (Frankfurt),
Gottlieb-Daimler-Stadion (Stuttgart),
Olympiastadion (Hertha),
Veltins Arena (Schalke),
Volkswagenarena (Wolfsburg),
Weserstadion (Werder),
Celtic Park (Cetltic),
Sukru Saracoglu Stadi (Fenerbache),
Ali Sami Yen Stadi (Galatasaray),
Maracana (bardzo mi zależy na tym stadionie),
Signal Iduna Park (Borussia)

Z góry dziękuję!!! wink.gif
Auer
Chłopie jesteś wieeeeelki! Dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
michal1994
potrzabuje stadiony z serie A. z gory dzieki happy.gif
adison88

michal1994
dzieki adison. jeszcze mam prosbe o takie stadiony: (sory ze tak duzo chce tongue.gif )
stadion ADO
stadion Ajax'u (tylko zeby murawa nie byla w stylu jaka wykonali KONAMI "chodzi mi o te kolka" wolalbym proste linie tongue.gif )
RKC Waalwijk
Feynordu

z gory dzieki!

PS. i jeszcze groningen bo ten co dal adison88 to chyba nie dziala
adison88
Stadion ADO Den Haag i RKC Waalwijk niezostaly jeszcze stworzone do PES'a.

Stadion Ajax'u ver.Beta by Eltoma chyba najlepszy stadion ajaxu jaki widzialem:

DOWNLOAD

HOL - De Kuip,Rotterdam
DOWNLOAD
qwert
Poszukuje stadionu Arki Gdynia chociaz nie wiem czy taki został zrobiony cool.gif
adison88
O ile sie niemyle stadion Arki Gdynia jeszcze niepowstal.
michal1994
poprosze jeszcze najlepszy stadion PSV. z gory dzieki tongue.gif
adison88
HOL - Phillips Stadium,Eindhoven

DOWNLOAD
TOMaSSon 94
Cytat(qwert @ Aug 25 2007, 15:56:47) [snapback]178017[/snapback]
Poszukuje stadionu Arki Gdynia chociaz nie wiem czy taki został zrobiony cool.gif

Stadion Arki wyjdzie prawdopodobnie wraz z ukazaniem się OE Patch v3.0 dry.gif
makaveli88
moglby ktos wrzucic mozliwie najlepszy stadion camp nou?z bandami oryginalnymi i jakas fajna murawka;) z gory thx, ps jeszcze jak by byly czarne siatki to wogole wypasik
barpec94
Ja poszukuje stadionow z OE
A dokladniej to :

-Stadion Łks-u
-Widzewa
-Zagłębia
-Poloni Bytom
-Zagłębia Sosnowiec
-Górnika Zabrze
-Jagiellonii
-Odry Wodzisław

Z gory Dziękuje biggrin.gif:)smile.gif
dj_adriano
no to z góry mowie ze bedzie Ci cieżko znaleźć te stadiony..;P
Vadiim
Cytat(dj_adriano @ Aug 27 2007, 23:36:19) [snapback]178918[/snapback]
no to z góry mowie ze bedzie Ci cieżko znaleźć te stadiony..;P

Dlaczego ?
Wszystkie zostały wykonane, oprócz oczywiscie :
-Poloni Bytom
-Zagłębia Sosnowiec

Wiec, nie rozmawiaj glupot ;p
dj_adriano
Cytat(Vadiim @ Aug 28 2007, 13:42:14) [snapback]179029[/snapback]
Dlaczego ?
Wszystkie zostały wykonane, oprócz oczywiscie :
-Poloni Bytom
-Zagłębia Sosnowiec

Wiec, nie rozmawiaj glupot ;p

no tak..sam nawet nie widziałem a mam je u siebie.. tongue.gif tongue.gif
tylko nie mogłem sobie ich skojarzyc..sorry very tongue.gif
adison88
Masz tam niektore wink.gif .

Odra Wodzislaw by T-mac
DOWNLOAD

Stadion Zagłębia Lubin (by Gwidon) edited by Vadim
DOWNLOAD

STADION JAGIELLONII

STADION WIDZEWA

STADION GÓRNIKA ZABRZE

ŁKS-u nie mam tongue.gif i tych co Vadim wspomniał.
barpec94
Dziekuje biggrin.gif Mam nadzieje ze jeszcze LKS i Polonia Bytom oraz Sosnowiec wyjda tongue.gif Kazdemu sie przydadza te stadiony smile.gif
TOMaSSon 94
Cytat(adison88 @ Aug 28 2007, 15:44:09) [snapback]179083[/snapback]
Masz tam niektore wink.gif .

Odra Wodzislaw by T-mac
DOWNLOAD

Stadion Zagłębia Lubin (by Gwidon) edited by Vadim
DOWNLOAD
STADION JAGIELLONII

STADION WIDZEWA

STADION GÓRNIKA ZABRZE

ŁKS-u nie mam tongue.gif i tych co Vadim wspomniał.

Stadion ŁKS'u jest zrobiony
Link: DOWNLOAD
barpec94
Cos nie dziala mi link do stadionu odry...
@Down no dobrze ale nie wiem czy to przeczytaja xD a co do stadionow to wole tutejszych projektantow tongue.gif Jesli tak moge Ujac biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.