Cytat(michal1994 @ Aug 23 2007, 14:39:51) [snapback]177062[/snapback]
sciagnelem ten stdion so dales link, na prawde niezly tylko troche stary, bo na bandach sa reklamy stare (benq-siemens)
i zauwazylem ze siatki w bramece (z bernabeu co dlaes link) tez sa biale ale w zimie, ale z pewnoscia tobie chodzilo o wielkosc dziurek w siatce
. nie podoba mi sie jedno na tym stadionie
mam kanal "Real Madrid TV" i ogladam mecz nieraz i nigdy nie widzialem z prawej strony wielkiego cienia jaki znajduje sie na tym stadionie. nie chodzi o to ze chciclabym doskonale santiago bernabeu (no ale jesli bedzie to nic nie szkodzi
)tylko jak na jednej polowie swieci slonko, a na drugiej jest wielki cien do mi sie zle gra i dla tego napisalem ta uwage.(wiem od czego jest cien!od trybun) <<< napisalem to dla tych ktorzy lapia za slowka
. zeby nie wyszlo ze jestem tepy 
chcialbym zeby powstalo naprawde super Estadio Santiago Bernabeu.
PS. sory, ze dwa posty pod soba
i zauwazylem ze siatki w bramece (z bernabeu co dlaes link) tez sa biale ale w zimie, ale z pewnoscia tobie chodzilo o wielkosc dziurek w siatce
chcialbym zeby powstalo naprawde super Estadio Santiago Bernabeu.
PS. sory, ze dwa posty pod soba
Jeśli chodzi o bandy to chętnie bym też pobrał jakiś z nowymi bandami, ale chyba jeszcze taki nie wyszedł. Zresztą Bernabeu te co zrobiło KONAMI też jest świetne. Z bramkami dokładnie jak powiedziałeś. W tamtym dziurki w siatkach są za duże a w tym są w sam raz. Gdyby murawa była jeszcze gładsza to idealnie by się prezentowało.