Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kamerun
QUOTE(Kriss91 @ Aug 5 2006, 16:10:47) [snapback]82782[/snapback]

Jest cienkie, bo takie musi być. Gdybym dał szersze w grze byłoby rozciągnięte i spłaszczone. Powiedz mi z jakiego powodu ludzie podchodzą z takim dystansem do patchy autorstwa forumowiczów z pro-evo. Przecież też musimy włożyć w patcha dużo pracy. Owszem udał się bardzo patch chłopakom z issonline, ale to nieznaczy, że nie staramy się, aby nasz efekt końcowy był również dobry.

No nie wiem ale ja osobiscie do pro-evo nie mam przekonania. Wiem ze musicie wlozyc duzo pracy ale sadze ze i tak patch z issonline wypadnie lepiej. Chodzi mi tutaj o doswiadczenie chlopakow. Ale mimo wszystko powodzenia.
Palerinho
QUOTE(Kriss91 @ Aug 5 2006, 16:29:32) [snapback]82790[/snapback]

Niestety lukasz. Tak jak wcześniej. Kitsy bedą po wyjściu patcha. Ale thx za zainteresowanie biggrin.gif

Kiedy patch wyjdzie?
Kriss91
W takim tempie jak teraz 2 tygodnie max.
Nelson
Jak tak patrzę na twoje kitsy, to odechciewa mi się robić...
Bo wątpię, żebym doszedł do takiego poziomu.

10/10
Kriss91
THX za wszelkie commenty. A co do Nelsona. Każdy może dojść do takiego poziomu jak ja, albo i nawet większego. Potrzeba jedynie czasu, chęci i wytrwałości. Więc traktujcie moje kitsy może jako motywację biggrin.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Kriss91 @ Jul 28 2006, 11:08:21) [snapback]81070[/snapback]
Kołnierz jest winą alph'y. Znalazłem ją na jakimś forum biggrin.gif W najbliższym czasie zrobię własną alphę i kołnierz powinien się wtedy lepiej prezentować.

A stroju jakiej drużyny być oczekiwał vadim??
Nie rozumiem w sumie problemu z wgrywaniem. Lepsza jakość kitsu+więcej szczegółów dzięki rozmiarowi. Paleta nie jest indexowana, więc kolorki są o wiele lepsze smile.gif Wystarczy skopiować dwa pliki do folderu i jest smile.gif

PS. Jeśli macie najnowszego kitserver'a i chcecie korzystać z kitsów w większej rozdzielczości, otwórzcie plik kload z folderu z kitserverem. Zmieńcie wpis:
#DLL.2 = "kitserver\kserv-HD.dll" #kitserver-HighDefinition
na:
DLL.2 = "kitserver\kserv-HD.dll" #kitserver-HighDefinition

Czy po korekcie tego wpisu mozna korzystac i jednoczesnie z obydwu rozdzielczosci trykotów ? czy nalezy przestawic sie tylko na jedną ?

i skasujcie wpis:
DLL.2 = "kitserver\kserv.dll" #kitserver
lub zmieńcie na:
#DLL.2 = "kitserver\kserv.dll" #kitserver

PZDR, czekam na więcej commentów i sugestii smile.gif
Kriss91
Po korekcie wpisów będzie można korzystać z kitsów każdego rozmiaru, ale gra będzie chodziła chyba nieco wolniej.
BiG
Kamerun wcale nie masz racji z tym logiem właśnie że ono takie powinno być
PZDR
rumun7
Prosił bym o kits Widzewa Łódź. A kiedy wyjdzie ten patch? Już sie sie mogę doczekać. Pozdro 600V
Overmars
Mam taką prośbę, mógłby ktoś zapodac linka z najnowszymi strojami na sezon 06/07, bo z Filefront i sendspace nie moge sciagnąc najlepiej na rapidshare, a pojedynczo wiecie jak to jest. Dziex i pozdro smile.gif
Kriss91
Prosił bym o kits Widzewa Łódź. A kiedy wyjdzie ten patch? Już sie sie mogę doczekać. Pozdro 600V

Patch powinien wyjść, gdzieś za 1,5 tyg.
torin
Spoko kitsy, widze ze sie rozwijasz tongue.gif Mam zastrzezenia do kolorow, zbyt wyraziste, takie jaskrawe (chyba wiesz ocb wink.gif ) Sprawdz jescze w grze jak wygladaja znaczki orange na rekawach bo wydaje mi sie ze na dlugich beda zbyt rozciagniete. Pozdrawiam.
Kriss91
Torin-specjalnie nie redukuję nasycenia kolorów, gdyż chcę, aby odpowiadały rzeczywistym. A może ja mam jakąś wadę wzroku, że widzę bardziej wyraziste kolory?? tongue.gif

THX za ocenę biggrin.gif PZDR
Jea10
Mam prośbe zrobił byś stroje Milanu, ale do PES4 ??
WZÓR Z PES4

A tu kilka fotek stroju :

1th
2th
3th

Nie mam pojecia jak tworzy sie stroje wiec nie wiem czy fotki pasują sad.gif
jesli byś mógł to zrób biały strój i bramkarski rolleyes.gif
PZDR.
Licze na ciebie

Kriss91
Sorra, ale nie mam na razie zbyt wiele wolnego czasu z powodu robienia strojów do polskiej ligi. Nie przyjmuję na razie ŻADNYCH zamówień. Przykro mi.
Kriss91
REAL HOME:
http://rapidshare.de/files/31190937/real.png.html
Jutro dam alfę.

Proszę o ocenki i commenty.
kluivert777
kriss mam małe pytank zrobiłeś kitys barcy away i gk? smile.gif
PS.Kisty realu są normalnie bardzo realne tongue.gif
świetne, najlepsze jakie widziałem cool.gif

.Piotrek.
Kriss gratulacje, strój bardzo dobrze wykonany smile.gif
Jest po prostu perfekcyjny, oby tak dalej
grzesio1712
Kriss strój Realu jest przesmerfastyczny unsure.gif Czekam na wersje finalną, bo ten Realu co teraz mam, również HD, jest niezaciekawy tongue.gif Pozdrawiam
PS. 150 post cool.gif
Kriss91
THX za commenty. W najbliższym czasie dam alfę, bo teraz robię komplecik Chelsea lecz już w normalnej wielkości.

PS. Nie. Nie robiłem kitsów Away i Gk Barcy.
Kriss91
A więc jak już wcześniej mówiłem zrobię komplet Chelsea. A więc oto i stroje:
HOME
IPB Image
AWAY
IPB Image
THIRD
IPB Image
GK
IPB Image
Dla ułatwienia zrobiłem FOLDER GDB.
Jak zawszę please o commenty i ocenki, których ostatnio jak na lekarstwo.

PZDR
.Piotrek.
Stroje są super, wszystko jest świetne smile.gif
Najlepsze stroje Chelsea Londyn jakie widziałem smile.gif
Zaraz dodam sobie je do PESa
Gratulacje Kriss cool.gif
Voytec
fantastyczne stroje. a może spróbuj zrobic jest większej rozdzielczości? a przynajmniej domowy?
coley
chelsea wymiata !!! IPB ImageIPB Image
zaraz sciągam i wrzucam do ks
prutek
Coś mi tu pachnie że Torin ma konkurencje, to dobrze bo beda jeszcze "lepsiejsze" stroje biggrin.gif
grzesio1712
stroje Chelsea kozackie tongue.gif dla mnie tylko drugi strój (biały) nie podpasował, ponieważ jak dla mnie za mocno wyraźne cienie na templacie (chyba wiesz o co chodzi?). Wiem wiem, marudze tongue.gif ale to kwestia gustu, tak trzymać towarzyszu obywatelu biggrin.gif
PS. teraz czekam na strój Real Madryt HD tongue.gif
kostek
zajebisty komplecik Chelsea... gratulacje ;]
Kriss91
THX wielkie za commenty. Prawdopodobnie na następny ogień pójdzie AC Milan smile.gif
krolu
brawa dla Ciebie Kriss91 za te stroje......czy można sie spodziewać wersji tych kitsów w wersji HD
???
.pozdrawiam
Kriss91
Niestety, ale narazie nie wykonam tych kitsów z powodu ograniczenia wolnego czasu.
Riki101
Świetna paczka Chelsea smile.gif tak trzymaj
Kriss91
Mała zmiana planów smile.gif Z braku dobrej jakości stroju Liverpoolu i tymczasowej choroby (to pewnie przez tych patałachów nazywających się reprezentantami Polski, nie ubliżając Smolarkowi i kilku innym chłopakom) zakasałem rękawy, zebrałem wszelkie materiały nici i szudełka biggrin.gif i "uszyłem" trykot klubu naszego "imprezowicza" (swoją drogą też się nie popisał). Kits ten robiłem nieco na szybkiego (chociaż w sumie nie jest zbytnio skomplikowany), lecz z pewnością nie jest kiepski (bynajmniej mi się tak wydaje. A może to przez tą chorobę?? biggrin.gif ).
IPB Image
Wiadomo o co proszę biggrin.gif

PZDR
E 9
Kriss a moze mógłbyś zrobić stroj Jagiellonii na obecny sezon ten z napisem "Caly Białystok z Jagiellonia"???? Jesli potrzebujesz fotek to napisz.Czekam na twoją ODP

PS:Wypas stroj Liverpoolu9+/10. wink.gif

grzesio1712
Kriss strój Liverpoolu bardzo ładny wink.gif Mam pytanko odnośnie strojów Realu Madryt, czy wydasz je? tongue.gif
PS. Zapomniałbym, czy ten kits Liverpoolu posiada kołnierzyk tak jak w rzeczywistości
Kriss91
Już niedługo wyjdzie patch użytkowników forum pro-evo dodający polską ligę, ze wszystkimi strojami polskiej ligi na nowy sezon.

EDIT:
Grzesio co do kołnierza to nie jestem pewien. Jest to wczesna wersja, której jeszcze nawet nie sprawdzałem w grze biggrin.gif, lecz raczej nie będzie na niej jakichś wybryków i błędów.
E 9
A to bardzo fajnie OE Patch moze bedzie milo teraz godnego konkurenta smile.gif A mógłbyś pokazać jakiegoś screena z tym strojem Jagi kriss??? Prosze I czekam
Kriss91
I kolejne kitsy do kompletu:
AWAY:
IPB Image
GK:
IPB Image
Prawdopodnie dorobię jeszcze trzeci strój blues-manów biggrin.gif
E 9
Super kitsy jak dla mnie 10/10 czekam jescze na ten 3 kits klubu naszego polskiego króla parkietu smile.gif A może zarzucisz całym folderem GDB.?

PS:To co może pokażesz te stroje Jagi bardzo proszę?!
Kriss91
Folder dam, kiedy skończę cały komplet.
http://img156.imageshack.us/img156/865/jagahomefinaleoi3.png
Po 1sze: nie miej do mnie pretensji o to, że jest logo Żubra zamiast napisu "Cały...". Kiedy się pytałem, która wersja stroju jest poprawna zostałem poinformowany, że ta z Żubrem. Ale zostanie to poprawione w updacie bo już wszystko jest składane w całość i uploadowane, więc nie za bardzo jest jak to zmienić już teraz.
coley
stroje bomba !!!!
kurde brakuje mi tu pewnej emotki tongue.gif
Kriss91
I ostani kits do kompleciku:
IPB Image
A już niedługo dam gotowy folder GDB. Jak zawsze ocenki please.
Riki101
Bardzo ładne produkcje tak trzymaj ph34r.gif
Kriss91
Tak jak obiecywałem, zrobiłem folder z kitsami Liverpoolu.
http://rapidshare.de/files/32059227/Liverpool.rar.html
Kriss91
Wprawdzie nie jest to mój strój, ale co tam. Pan chciał, Pan ma biggrin.gif
http://img213.imageshack.us/img213/7475/celticawayir1.jpg
Znalazłem gdzieś taki kits. A i nie zapomnij zmienić formatu na png, bo już mi się nie chciało, bo dopiero co wróciłem ze szkoły. tongue.gif
Kriss91
No niestety nie mam tego stroju. Niestety, ale go nie zrobię. Po 1sze muszę jeszcze nadrabiać zaległości pochorobowe, a po 2gie nie lubię zbytnio robić strojów ze starych sezonów. Chociaż mam w planie stroje Celticu smile.gif lecz te na nowy sezon.
Tlen
Sorka, że tu piszę Kriss... ale mam do ciebie pytanie... jesteś świetnym kitsmakerem... więc na pewno wiesz jak zrobic napisy na koszulce w innej czcionce... bo mi się nie chcą zrobic... wrzuciłem czcionkę do folderu ze strojem, zmieniałem wszystkie modele 3 d w GDB managerze.... i nic z tego ...
Proszę pomóż mi smile.gif
Mój nr gg 7113345
Nelson
Full Wypas stroje biggrin.gif
Tak 3m.
pozdro i pracuj.
Kriss91
THX wszystkim za commenty. A co do twojego pytania Tlen to do ustawienia czcionek użyj programu GDB Manager. Osobiście polecam starszą wersję 1.0, ponieważ jest ona bardziej intuicyjna i wogóle łatwiejsza w obsłudze. A co do stroju "seltiku" biggrin.gif to kto wie. Może kiedyś zrobię biggrin.gif
Voytec
kriss masz może stroje chelsea najwyższej rozdzielczości? potrzebne!
Tlen
heh no właśnie używam tego GDB MAnagera ... a i tak nie wiem jak to zrobic :/
Tzn. nie wychodzi mi w żadną stronę :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.