Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Simon
kriss - te stroje zaje....e wygladaja w grze. rewelacja
Pelas
brawo. Kitsy rewelacja. Czekam na następne
Kriss91
Kolejny kits:
Manchester United Alternative:
IPB Image
Komentarze i ocenki bardzo mile widziane.
Next kit-->Chelsea Alter
zyga
Stroj wypas, bardzo mi sie podoba ten temp smile.gif
Pelas
kozacki:D aby więcej takich prac
Vadim06
Zajebisty... Kapitalna robota.
Prz3m4s
zajebisty kits biggrin.gif szkoda, ze 3 ostatnie robiles na tym samym template sad.gif
tadzik_666
wy.ebany kits.zawaliście się nii gra.z niecierpliwością czekam na kits chelsea.oby był też tak wy.ebany
Kriss91
Przemas-nie chcę Cię obrazić, ale Ty robisz praktycznie ciągle kitsy na tym samym templacie (dodatkowo jest już dość stary i był dostępny dla wszystkich).
Po prostu jest to template Nike'a mojego pomysłu. Robię na nim treningowe kitsy Nike'a.
I nie 3 ostatnie kitsy tylko 2. Po 1szym kitsie zrobiłem jeszcze Villarreal Barcę oraz Real GK.
THX za poprzednie i czekam na kolejne komentarze wink.gif
Nelson
Owszem, Manchesteru bardzo ładny, jednak Realu w ogóle Mi się nie podoba, beznadziejny jak na Ciebie.
coley
QUOTE(Kriss91 @ Dec 23 2006, 23:24:58) [snapback]106366[/snapback]

Kolejny kits:
IPB Image

kolejne cudo ohmy.gif
keep it up
juhas

Kolejny kits:
IPB Image
Next kit-->Chelsea Alter

Kriss91 jaki jest confing dla tego stroju?

Kits wyjebany w kosmos.
Jesteś jednym z najlepszych kitsmakerów
Kriss91
Config:
model = 0
collar = no

THX wielkie za wszystkie komentarze. Chelsea alter zrobię chyba dopiero po świętach. Sami wiecie jak to jest wink.gif
Nelson-chodzi Ci o Real GK?? Hmm. Owszem nie jestem z niego w 100% usatysfakcjonowany, lecz żeby od razu beznadziejny (nawet jak na mnie). No cóż smile.gif O gustach się nie rozmawia. Przynajmniej szczera wypowiedź. THX

Jeszcze raz THX za oceny i komentarze w moim temacie.
NipponJapanBoy
IPB Image

cudowny ! piekny ! Dzieki Krissssssssssssss biggrin.gif

btw. w grze herb na spodenkach jest jakby rozciagniety...jest duzo wiekszy od tego na klacie (taka drobna uwaga) moze nie razi za bardzo ale prosisz o szczere oceny smile.gif ...jak dla mnie kits jest pierwsza klasa i czekam na kolejne dla diabełków a w miedzyczasie moze pomyslisz nad trykotem dla Interu? Wesołych i dzieki

btw. moge prosic o template do tego stroju ? masz moze jakies inne template Nike ?

norek

Kolejny kits:
IPB Image
Next kit-->Chelsea Alter

Dasz rade trzasnac mi cos takiego w HD tyle ze zamiast loga manchesteru moje logo oraz jakis ciekawy kolnierzyk? Odpowiedz mi w psotaci PM aby nie robic Ci tu syfu. Pozdrawiam.
A stroj manchesteru sam w sobie piekny.
Kriss91
Norek-napisałem na PW. Czekam na odpowiedź.

Pojutrze MOŻE zrobię jakiś kits wink.gif
Wielkie THX za komentarze.
Nelson
Mistrzu, postaraj się w niedalekiej przyszłości Skrobnać coś dla Milanu wink.gif .
Heh, taka nieoficjalna prośba smile.gif .
Wesołych wink.gif .
MAT92
Config:
model = 0
collar = no

czy tylko to wystarczy wpisać w config
Prz3m4s
tak smile.gif
jestin
Czy mozna jakos poprac te wszystkie stroje po sa zajefajne.
Prz3m4s
QUOTE(jestin @ Dec 25 2006, 19:52:23) [snapback]106883[/snapback]

Czy mozna jakos poprac te wszystkie stroje po sa zajefajne.

wkładasz do pralki i masz poprane biggrin.gif
jestin
sorki ale ze mnie analfabeta .POBRAĆ HA HAHHAAAAAAAAA.Za duzo browara . tongue.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(jestin @ Dec 26 2006, 00:57:11) [snapback]106947[/snapback]
sorki ale ze mnie analfabeta .POBRAĆ HA HAHHAAAAAAAAA.Za duzo browara . tongue.gif

no klikasz prawym bierzesz wypierz i pierzesz... tongue.gif no bierzesz zapisz obraz jako i jazda...
Kriss91
Kolejny kits (miałem go zrobić po świętach w sumie):
CHELSEA ALTERNATIVE
IPB Image
Możliwe, że się przyczepicie do kolorystyki, ale wg mnie taka właśnie pasuje do Chelsea. Wreszcie coś bardziej mrocznego biggrin.gif Komentarze i ocenki mile widziane.

EDIT:

Gryf w grze trochę mało widoczny jak dla mnie, moze przez numerki, reszta spoko!
Pelas
uhuuh kosmiczny:D i bardzo realny biggrin.gif dobra robota
możesz podać model i collar?
Kriss91
model = 0
collar = no
don rxf
QUOTE(Kriss91 @ Dec 27 2006, 01:14:33) [snapback]107397[/snapback]

Kolejny kits (miałem go zrobić po świętach w sumie):
CHELSEA ALTERNATIVE
IPB Image
Możliwe, że się przyczepicie do kolorystyki, ale wg mnie taka właśnie pasuje do Chelsea. Wreszcie coś bardziej mrocznego biggrin.gif Komentarze i ocenki mile widziane.

Zajebisty.
tadzik_666
dzięki kriss za spełnienie mojej prośby.strój chelsea w kosmos wyjebany.jeszcze raz dzięki i pozdro
Nelson
QUOTE(Kriss91 @ Dec 26 2006, 23:14:33) [snapback]107397[/snapback]

Kolejny kits:
CHELSEA ALTERNATIVE
IPB Image

O w mordę blink.gif .
Wyjebisty!!! blink.gif
coley
boski !!!
zakochalem sie tongue.gif
matthew
Oo mój Boże ! Nie jestem kibicem Chelsea, ale ten strój jest nie do opisania ! Cudo !!! Wielkie brawa, tak trzymaj. wink.gif Niedawno odkryłem ten topic, wszyskie stroje super ! smile.gif

P.S. Jak będziesz miał kiedyś czas, to sklej coś z herbem Legii, w barwach srebrno czarnych.
Pozdro

jestin
o ja pierdo......e wyjebany w kosmos .Stary ty powinieneś pracować w branży projektanta strojów sportowych.Daj BINA smile.gif ohmy.gif
Wojo
Kriss91 ja widze że tu pełno strojów i pare z OE ale mają te cholerne logo :/ . Jestem tu nowy bo pro-evo wygasło no i ktoś moze mi poradzic gdzie są stroje HD do OE ??

A tak pozatym Kriss zarombista robota 10/10 (chelsea)
milano '
To jest az smieszne co ty robisz. Tak wyjebanych stroji nie widzialem nigdy. Jak zrobiłes tamten Mialnu to byłem pod wrazeniem ze mozna cos takiego zrobic. Zauważyłem ze duzo z Hiszpanii, chcialbym zebys wiecej innych robil. np. Włoskich (AC MILAN ) tongue.gif
Nie no ale Angielskie holandi jakis lepszych wiesz rozne
Kami(L)
.......

(Ja już nie wiem co powiedzieć)
Kami(L)
.......

(Ja już nie wiem co powiedzieć)

PRZEPRASZAM PRZYPADKOWO ZROBIŁY SIĘ DWA POSTY

PROSZĘ O USUNIĘCIE!!!
Prz3m4s
bez komentarza tongue.gif

zajebisty biggrin.gif
Kriss91
NEXT KIT:
INTER ALTERNATIVE
IPB Image
collar = no
model = 0
Wielkie THX za poprzednie komentarze. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że ten kits Chelsea się spodoba biggrin.gif Commenty nowego kitsu mile widziane tongue.gif
Prz3m4s
CUDO biggrin.gif !! kolory idealnie ze sobą współgrają biggrin.gif

juz jest u mnie w grze biggrin.gif
zyga
Ladny, dobra robota Kriss smile.gif
Nelson
Bardzo ładny, tylko jak alternatywny to chyba jakieś inne kolory, nie ?; )
norek
QUOTE(Kriss91 @ Dec 27 2006, 17:23:51) [snapback]107638[/snapback]

NEXT KIT:
INTER ALTERNATIVE
IPB Image
collar = no
model = 0
Wielkie THX za poprzednie komentarze. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że ten kits Chelsea się spodoba biggrin.gif Commenty nowego kitsu mile widziane tongue.gif

No kolejny kits z seri alternative. Kitsy w tym stylu co do jednego prezentuja sie bardzo dobrze.
chatek
Ostatnie kitsy extra . tak 3maj
Pelas
znowo great work:D ale mi się już znudziły te rodzaje kitsa;D
aMandrake
Kriss91 czy mógłbyś zrobić alternatywny strój Chelsea w technice HD, byłbym bardzo wdzięczny biggrin.gif
tadzik_666
ostry kits interu.bardzo dobrze dobrane kolory.już kolejna dycha dla ciebie 10/10
jestin
Panie Kriss91 czy da PAN jakies BINY .Bo czekamy i czekamy i jakos nie mozemy sie doczekac .A tak na marginesie 10\10.
Kriss91
Biny?? A po co biny?? Ściągasz sobie kits na dysk, wrzucasz do kitservera i tyle. Czas binów kończy się wraz z nadejściem kitserverów wink.gif
jestin
to zapodaj jakis link z kad pobrac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.