Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kriss91
Oczywiście, że można. Wystarczy otworzyć ten strój przez GGS i ustawić opacity na 100% i 0% dla koloru przy kolnierzyku i środku opaski na nogę. Potem zapisać i stworzyć folder w katalogu z Realem Madryt. Z tym że właśnie nie da się zrobić tak, że Blancos będą mieli ten kits tylko dla siebie w treningu :/ Można go używać tylko do meczów. Zresztą zaraz zrobię gotowy folder wink.gif

EDIT:
Gotowy folder:
http://files.filefront.com//;6256060;;/
BoBaN
Dzieki Kriss jesteś niezastąpiony:D
matthew
Możecie mi dać linki do strojów Adidas lub Nike Joga Bonito ??? Bo nigdzie nie ma sad.gif
jano
QUOTE(Kriss91 @ Nov 27 2006, 19:29:58) [snapback]100614[/snapback]

A więc zgodnie ze szlakiem ADIDASA "uszyłem" kolejny kits. Wybór padł na Real Madryt biggrin.gif Odbiegłem trochę od wyglądu poprzednich kitsów, gdyż dałem logosy sponosrów, jednak myślę, że kits nie jest zły biggrin.gif

Komentarze bardzo mile widziane biggrin.gif

PS. Jano-te kitsy najwcześniej mógłbym zrobić w weekend.

Ok czekam rolleyes.gif
Kriss91
Jano-z tym będzie problem nieco :/ Mam ostatnio dość dużo nauki. Poza tym chorowałem nieco ostatnimi czasy. Ostatnio zacząłem swoją przygodę z Photoshopem i muszę się przyzwyczaić do niego. Chyba na razie będę robił kitsy nadal w Gimpie. Tak odbiegając od tematu to kilka opcji w PS jest gorszych niż w Gimpie.
jestin
A ma ktos strój alternatywny barcelony czyli jakis 3
Prz3m4s
Kriss, mógł bys zrobic jakis swój wymyslony strój dla arsenalu? bo robisz je po prostu perfekcyjne pod kazdym względem biggrin.gif
Kriss91
Właśnie miałem zrobić strój Arsenalu, ale po prostu nie mam czasu (a już na pewno nie dziś).
kostek
QUOTE(jestin @ Dec 2 2006, 21:52:29) [snapback]101167[/snapback]

A ma ktos strój alternatywny barcelony czyli jakis 3

Na ten sezon?
IPB Image
IPB Image

CODE
# Attribute configuration file auto-generated by GDB Manager

collar = no
model = 0
numbers = "..\barcelona_blue_numbers.png"
shirt.number.location = off
shorts.num-pal.pa = "..\barcelona_gold_numbers.png"
shorts.num-pal.pb = "..\barcelona_blue_numbers.png"
shorts.num-pal.px-tercera = "..\barcelona_yellow_numbers.png"
shorts.number.location = right

/kriss, fajne te stroje treningowe, ale nie podoba mi się ten znaczek na plecach. Gdyby to było w HD, to efekt byłby fajny a tak to jakoś mi się nie podoba...
jestin
własnie ote chodzi dajcie je na jakis serwer .kriss i moze bys wymyslił jakies tez swoje bo zdolnosci to ty maz niekonwencionalne-brawo
Kriss91
Nowy kits-Arsenal (mojego pomysłu):
IPB Image
FOLDER GDB
Jak zawsze please o komentarze i oceny.

PZDR

PS. Sorra, że nie robię kitsów, o które mnie prosicie, ale po prostu mam mało czasu.
kostek
Cześć Kriss. Taka mała prośba... Wiem, ze masz mało czasu ale moze znalazł byś chwilę aby wykonać jakiś alternatywny strój dla villarrealu? Krój najlepiej coś zblizony do tego na dole, ale inny kolor. Nie wiem, moze jakiś biały? Taki zeby jakoś pasował do tego klubu. Co ty na to? Dałbyś rady coś wykombinować?
IPB Image
Pozdro, kostek.
Kriss91
Oki. Postaram się zrobić dla Ciebie kits Villarealu (biały), ale przydałoby się gdybyś zapodał mi logo Aeroport Castello i tego znaczka na barku.

PZDR

PS. Commenty!!
Nelson
Kriss.. Super ten strój Kanonierów ( ! ) , dzięki !
Bardzo Mnie się przyda.
Aha, super dobrałeś kolory na alternativ biggrin.gif .
Dzięki i pozdro.
reS
Kits Arsenalu jak i poprzednie naprawdę świetny.

Może spróbujesz zrobić coś w HD ? biggrin.gif Wiem, że na brak próśb w tej chwili nie możesz narzekać, ale tak na przyszłość dla posiadaczy lepszych kompów mógłbyś coś skrobnąć tongue.gif

pozdro
Prz3m4s
zajebisty kits kanonierów i napewno mi sie przyda:)
Kostek, ustaw sobie te niebieskie bramkarskie na alternatywne:
http://www.wevolution.org/kits.php?cat=spa...page=villarreal

EDIT:

A ja chciałbym się sptać czy możesz zrobić strój bramkarski Realu Madryt?

IPB Image

IPB Image

Jak coś tu masz coś co znalazłem, może się przyda.

IPB Image
skyoca
Kriss moglbys zrobic dla mnie kitsa HD Juventusu ?? Czarno-bialy i caly czarny ??

Z gory dzieki
Kriss91
Alter-masz TUTAJ folder z tym kitsem bramkarskim oraz innymi o takim ułożeniu.
Ostatnio zaczeły wychodzić kitsy w formacie 512x512. Postanowiłem poeksperymentować z z tym rodzajem strojów i oto co mi wyszło biggrin.gif
Manchester United HOME:
IPB Image
collar = no
model = 31
Commenty i ocenki smile.gif

PS. THX za poprzednie commenty.
PS2. Być może zrobię ManU AWAY.
PS3. NEXT-->Villareal Alternative.

Podczas meczu jest ładnie, ale przy wyborze kitsów podgląd jest zjebany :/

Man Utd bardzo ładnie wykonany, może zacznij robic stroje HD ?
krolu
fajnie Ci wyszedł ten kits ManU, ale jak dla mnie to ten temple z pes6 jest beznadziejny...i podczas gry też nie wyglądaja tak dobrze jak te "normalne"...pozdro

PS:dołączam się do proźby o kitsy Juve (oczywiście w HD rolleyes.gif )...pa tongue.gif
Kriss91
Wg mnie ten zmodyfikowany template jest lepszy [lepiej wygląda w grze (chyba tongue.gif)]. Owszem w wyborze kitsów jest do du**, no ale nie siedzimy w tym menu przez kilka minut.
Man Utd bardzo ładnie wykonany, może zacznij robic stroje HD ?

Zacząć?? Chyba nie przeglądałeś poprzednich stron tematu. biggrin.gif Może zrobię coś nowego w przyszłości.
Czekam na więcej komentarzy tongue.gif
Kriss91
Villarreal Third:
IPB Image
Miałem "niezbyt" miłą przygodę przy tworzeniu templatu do tego stroju. Otóż w trakcie kończenia (a dokładnie robiłem getry) GIMP się zaciął i jedynie mogłem się ratować magiczną kombinacją Ctrl+Alt+Del. Oczywiście całą moja praca poszła w ................... (dopiszcie słowo wedle uznania smile.gif ).
Prawdopodobnie dorobię jeszcze białą wersję stroju.

PS. Nie widzę coś zbytnio komentarzy (ManU Home).
PS2. To, że zrobiłem kits Villarrealu dla Kostka, nie znaczy, że przyjmuję zamówienia.
PS3. Komentarze!!
PS4. Na razie nie ma raczej co liczyć na jakiś kits HD w moim wykonaniu (a jeżeli już to nieprędko). Sami wiecie jak jest z czasem.
kostek
Nie spodziewałem się az takiego efektu ;DDD rewelacja, dzięki kriss :*
coley
Kits Manu bardzo fajny aczkolwiek bardziej mi sie podoba strój Villareal jest boski!!!!!!
norek
QUOTE(Kriss91 @ Dec 15 2006, 22:52:35) [snapback]103894[/snapback]

Villarreal Third:
IPB Image
Miałem "niezbyt" miłą przygodę przy tworzeniu templatu do tego stroju. Otóż w trakcie kończenia (a dokładnie robiłem getry) GIMP się zaciął i jedynie mogłem się ratować magiczną kombinacją Ctrl+Alt+Del. Oczywiście całą moja praca poszła w ................... (dopiszcie słowo wedle uznania smile.gif ).
Prawdopodobnie dorobię jeszcze białą wersję stroju.

PS. Nie widzę coś zbytnio komentarzy (ManU Home).
PS2. To, że zrobiłem kits Villarrealu dla Kostka, nie znaczy, że przyjmuję zamówienia.
PS3. Komentarze!!
PS4. Na razie nie ma raczej co liczyć na jakiś kits HD w moim wykonaniu (a jeżeli już to nieprędko). Sami wiecie jak jest z czasem.

Swietny kits.
Kriss91
THX wszystkim za (wreszcie smile.gif ) komentarze. Byłem proszony także o biały kits Villarrealu, więc dorobiłem taką wersję.
IPB Image
PZDR

Wole je od tych 512x512 wink.gif
Nelson
Super oba, z małą przewagą niebieskiego ( bo niebieski tongue.gif )
Dobrze, że zrobiłeś 2 alternatywne, bo ja miałem robić biały, ale Mi to by zajęło trochę czasu no i nie zrobiłbym tak ekstra jak Ty.

Pozdro.
kostek
Masakra ;D Dzięki raz jeszcze za oba kitsy ;]
Smoti
wow Kriss swtne stroje smile.gif
Kriss91
Szczerze mówiąc to nie wiem jakim cudem nie zrobiłem jeszcze kitsu Barcy z logiem Unicef biggrin.gif
IPB Image
Please o komentarze.

PS. Wielkie THX za poprzednie commenty! wink.gif
lala6000
wyjebane w kosmos!!
zyga
Naprawde swietna robota smile.gif
Nelson
QUOTE(lala6000 @ Dec 16 2006, 20:29:13) [snapback]104163[/snapback]

wyjebane w kosmos!!

QUOTE(zyga @ Dec 16 2006, 20:59:09) [snapback]104172[/snapback]

Naprawde swietna robota smile.gif

lala6000
--->nelson wiesz co to są prawa autorskie?? wiec uwazaj!! tongue.gif
grzesio1712
Kriss strój świetny!
PS. czy ktoś mógłby przypomnieć jaki jest model stroju 512x512? Byłbym wdzięczny tongue.gif
Kriss91
model = 31
Zrobię niedługo update stroju, gdyż zauważyłem błędy w grze.
THX za commenty.

PZDR
Levis17
Jesli moge prosic to prosze o komplet stroi Sparty Praga
POZDRAWIAM
Kriss91
UPDATE:
IPB Image
model = 31
collar = no
Nelson
Super stroje, Kriss, ale i tak pozostaję w przekonaniu, iż ostatnimi czasy Villarreal wyszedł Ci na najlepiej.
Czekam aż go pobijesz :] .

QUOTE(lala6000 @ Dec 16 2006, 23:49:21) [snapback]104213[/snapback]

--->nelson wiesz co to są prawa autorskie?? wiec uwazaj!! tongue.gif

biggrin.gif:D:D xD
kksm
Siemka Kriss91,zajefajne stroje.Nie wiem czy robisz stroje na zamówienia ale jak tak to zrób dla mnie ze 2 wymyślone stroje barcy(może złoty i niebieski).Z góry dzięki.Jak możesz zrób je w HD,ale gotowe do wklejenia w uni. cool.gif
rahh
Tobie kriss ten kits wyzej BARCY jak dziala? Masz gF 4 mx tak jak ja :] Pamietasz mnie yyy z pesa 5? lol? zmieniles nr gg ? :> Nie bylo mnie tu dawno i usuneli mi konto za sygnature :/
Nie ogarniam troche :/

na pro-evo bonus3 to ja :]

Cos lipa ten kits! biggrin.gif na BARKACH z tylu jakies dziwne te zlaczenia kolorow :/ i z tylu na kolnierza przeciez powinien byc napis MES QUE UN CLUB !!!!! a nie FC Barcelona^^ wink.gif tongue.gif
arm
Cześć Kriss!

Mógłbyś zarzucić tutkiem robienia kitsów, tylko chodzi mi o takiego bardziej szczegółowego tutka, który pokazuje jak robi się różne rzeczy i ewentualnie paczką templateów i logosów. Chciałem spróbować zrobić kilkakitsów na własny użytek.
Kriss91
rahh-pamiętam. Nie nie zmieniłem nr GG. A więc co do twoich uwag:
-z tyłu kołnierza powinien być napis FC Barcelona. Mes que Un Club jest w wewnętrznej części tylnego kołnierza wink.gif
-dlatego tak dziwnie (wg Ciebie) wygląda ten kits z tyłu, gdyż jest to wersja na rozgrywki UEFA. Tło numeru powinno być jednolitego koloru. Wiem, wygląda to nieco dziwnie, ale tak jest w rzeczywistości.
Z tego kitsu jestem bardzo zadowolny tongue.gif

Teraz arm. Ostatnio na pesfaces pojawiły się tutki.
http://pesfaces.socceraccess.net/viewpage.php?page_id=180
Jest tam także tutek jak zrobić kits. Paczki templatów nie mam (swoich nie dam tongue.gif). Logosy możesz brać z images.google.com. Wpisujesz, np. nike logo, ściągasz obrazek i wycinasz.

PS. Nie pisać mi na GG pytań "jak robi się kitsy", "opiszesz mi krok po kroku jak zrobić kits" lub "nagraj mi jakimś programem jak robisz kits".

PZDR
Prz3m4s
1. kitsy bardzo dobre
2. usun lepiej gg z profilu, bo takich pytan nigdy nie unikniesz tongue.gif
3. tutek, który jest na stronie, którą podałes, jest naprawde lipny, sam go sciągnąłem, ale opisac go moge mniej wiecej tak "jak zrobic najprostszy w świecie strój" tongue.gif dlatego tez kitsów uczyłem sie robic raczej sam, i polecam tą metode innym, którzy są przynajmniej troche obeznani z Photoshopem, lub GIMP'em
arm
Tego tutka juz mam. Chodzi mi np jak w kitsie adidasa zrobić paski itd, a jeżeli chodzi o logosy to wycinam je w Photoshopie? Jeśli tak to jak się to robi?
Prz3m4s
tak, loga wycina się w programie, w którym wykonuje się stroje, ja naprzykład robie to w Adobe ImageReady CS 2 (program, który instaluje ci sie z Photoshopem, i słuzy do edytowania zdjęć itp.) a narzędzie którym to robie nazywa się po angielsku: Magic Eraser Tool, czyli Magiczna guma/narzędzie do wycierania smile.gif

ps.ale są tez inne sposoby, których nie chce mi sie juz opisywac, ale wystarczy ze zajrzysz na google.pl, porządnie poszukasz i będziesz wiedział smile.gif
Kriss91
Sam nie sprawdzałem tego tutka tongue.gif Po prostu ostatnio go zauważyłem.
arm
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 18 2006, 20:14:33) [snapback]104746[/snapback]

tak, loga wycina się w programie, w którym wykonuje się stroje, ja naprzykład robie to w Adobe ImageReady CS 2 (program, który instaluje ci sie z Photoshopem, i słuzy do edytowania zdjęć itp.) a narzędzie którym to robie nazywa się po angielsku: Magic Eraser Tool, czyli Magiczna guma/narzędzie do wycierania smile.gif
ps.ale są tez inne sposoby, których nie chce mi sie juz opisywac, ale wystarczy ze zajrzysz na google.pl, porządnie poszukasz i będziesz wiedział smile.gif

W jakim formacie zapisywać te logosy ?
Ja niestety nie znam funkcji Photoshopa i zrobic jakis strój będzie mi pewnie bardzo ciężko sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.