Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kriss91
Jeśli chodzi ci o font nazwiska to wklejasz do folderu ze strojem plik z literkami i dajesz nazwę font
Jeśli chcesz dać nowe numerki to w oknie numbers wskazujesz miejscówę numerków. Więcej chyba juz tłumaczyć nie muszę nie?? biggrin.gif
Kriss91
I kolejny kits:
IPB Image
Jak zawsze please o commenty.
kostek
Wyrosłeś na świetnego kitsmakera. Świetny kits!

edit: ano, hehe, pomyłka wink.gif
qazwsx
QUOTE(kostek @ Sep 15 2006, 14:20:01) [snapback]89125[/snapback]

Wyrosłeś na świetnego facemakera. Świetny kits!

Chyba na Kitsmakera biggrin.gif
No a tak to sie zgodze - strój Celtiku niczego sobie wink.gif
Jaymz
Fantastyczna robota, świetny strój Celticu smile.gif
Voytec
potrzebuje kitsa chelsea najwyższej rozdzielczości. kriss, dałbyś rade? :>
Kriss91
Możliwe biggrin.gif Jeśli będę miał czas, to zrobię smile.gif
E 9
A mozesz dac folder gdb z tym strojem Celticu jak mozesz bo u mnie błedy wyskakuja jakies głupie.Prosze pomoz tongue.gif Pozdro
Voytec
ok dzięki za fatyge kriss ale sobie poradziłem :] mam cały set na HD :] pozdr.
kluivert777
kriss mam małą prośbe smile.gif
jak byś miał chwilke czasu zrobił byś kitsy barcy z tymi nowym żółtym napisem unicef i home i away, oraz bramkarski błękitno-szary z czarnymi spodenkami też z żółtym unicef?? smile.gif
Będe bardzo wdzięczny cool.gif
no i myślę że nie tylko ja ale wszyscy kibice barcy którzy grają w pes'a wink.gif
kroczek
Mam takie pytanie odnosnie stroje SPLP.Dlaczego kiedy pilkarze mają dlugi rekaw to sa zdygane znaczki orange i firmowe np: puma w widzewie i lechu
grzesio1712
QUOTE(kluivert777 @ Sep 16 2006, 05:31:22) [snapback]89235[/snapback]

kriss mam małą prośbe smile.gif
jak byś miał chwilke czasu zrobił byś kitsy barcy z tymi nowym żółtym napisem unicef i home i away, oraz bramkarski błękitno-szary z czarnymi spodenkami też z żółtym unicef?? smile.gif
Będe bardzo wdzięczny cool.gif
no i myślę że nie tylko ja ale wszyscy kibice barcy którzy grają w pes'a wink.gif

http://www.pes5-collection.de.vu/ <-- na tej stronie są te stroje Barcy wink.gif musisz wejść w "Spanien - Primera Division" i wybrać ten temat "FC Barcelona 2006/2007 - by eleanor". Kitsy zrobione przez kel'a są wersją ligową
Kriss91
Sorra, że nic ostatnio nie publikowałem, ale sami dobrze wiecie jak to jest z wolnym czasem w roku szkolnym. Mam dla was 2 stroje (home&away) rosso-nerich (tak to się pisze?? tongue.gif). Stroje zrobiłem już dość dawno, ale sam nie wiem dlaczego, nie pokazałem ich.
IPB Image
IPB Image
Wiecie co od was oczekuję tongue.gif

PZDR
Riki101
Bardzo ładne stroje smile.gif

ps.dlaczego już nie robisz stroi w wysokiej rozdzielczości?
Vadim06
QUOTE(Kriss91 @ Sep 25 2006, 16:56:45) [snapback]90672[/snapback]

Sorra, że nic ostatnio nie publikowałem, ale sami dobrze wiecie jak to jest z wolnym czasem w roku szkolnym. Mam dla was 2 stroje (home&away) rosso-nerich (tak to się pisze?? tongue.gif). Stroje zrobiłem już dość dawno, ale sam nie wiem dlaczego, nie pokazałem ich.
IPB Image
IPB Image
Wiecie co od was oczekuję tongue.gif

PZDR

Mnie się wydaje, że troszkę za duże krycie nałożyłeś na spodenki w stroju HOMe..Co za tym idzie ? Mało widoczny template..

Ale ogólnie stroje bardzo ładne:)

norek
Moze sprobuj cos w HD zrobic? wink.gif
Kamerun
Stroje bardzo fajnie zrobione smile.gif. Widac ze robisz postepy.

Mam jeszcze pytanie o stroje w tym patchu dodajacym nasza lige z forum pro-evo. Czy ty robiłeś wszystkie stroje polskich klubów?
Kriss91
Ekhm. Trochę mnie zdziwiła twoja wypowiedź. A co do patcha to NIE robiłem: ŁKS Łódź, Gornika Łęczna, Polonii Warszawa, Pogoni Szczecin oraz Odry Wodzisław. Te kitsy robił Coley. Resztę strójów robiłem ja.
Voytec
bardzo idane kitsy. może przygotuj coś w HD, jak wcześniej wspomniał norek.

pozdrawiam
Kamerun
QUOTE(Kriss91 @ Sep 25 2006, 22:21:48) [snapback]90727[/snapback]

Ekhm. Trochę mnie zdziwiła twoja wypowiedź. A co do patcha to NIE robiłem: ŁKS Łódź, Gornika Łęczna, Polonii Warszawa, Pogoni Szczecin oraz Odry Wodzisław. Te kitsy robił Coley. Resztę strójów robiłem ja.

Hehe tak myślałem bo to widac:). I jeszcze mam prośbe mógłbyś zrobic stroje łęcznej ? Troche lepsze niż Coley'a?
Kriss91
PSV HOME 06/07

Chcieliście strój w wysokiej rozdzielczości? Proszę bardzo biggrin.gif

collar = yes

Sorra, że daję nie na imageshacku, ale rozmiar stroju wynosi 1.6 mb (bez indexowania palety), a limit na imageshack wynosi 1.5 mb. Nie redukowałem palety kolorów, żeby strój był lepszej jakości wink.gif Za to daję na wyślijto. Server, z którym raczej nie będzie problemów biggrin.gif

PSV HOME 06/07

Jak zawsze please o ocenki.

PS. Kamerun-raczej marne szanse, żebym zrobił jakiś kits z Orange. Ciągłe robienie kitsów do jednej ligi może znudzić. Naprawdę.
krolu
dzieki wielkie Kriss za ten strój... smile.gif pozdrawiam x2.gif
kostek
zajebisty kits... brawo.
kluivert777
Tak patrze po tych wszytkich forach i niegdzie nie ma fajnego stroju fc barcelony z logiem unicef dry.gif
Kriss91 ty robisz świetne kitsy może jak byś miał chwilke czasu zrobił bys fajną paczke kitsów ( home,away,gk) fc barcelony wink.gif
mam nadzieje że zrobisz te kitsy bo naprawde niema jeszcze dobrych kistów barcy HD z logiem unicef sad.gif
będe bardzo wdzięczyny... cool.gif

PS....i nie tylko ja bo myśle że wszyscy kibice barcy którzy ciupią w pesa będą ci wdzięczni wink.gif
Kriss91
Hehe. Oki. Zrobię kits Barcy. Ale nie spodziewaj się go w jakimś super szybkim tempie. Ostatnio mam czasu jak na lekarstwo :/
grzesio1712
QUOTE(kluivert777 @ Oct 1 2006, 13:32:43) [snapback]91298[/snapback]

Tak patrze po tych wszytkich forach i niegdzie nie ma fajnego stroju fc barcelony z logiem unicef dry.gif
Kriss91 ty robisz świetne kitsy może jak byś miał chwilke czasu zrobił bys fajną paczke kitsów ( home,away,gk) fc barcelony wink.gif
mam nadzieje że zrobisz te kitsy bo naprawde niema jeszcze dobrych kistów barcy HD z logiem unicef sad.gif
będe bardzo wdzięczyny... cool.gif

PS....i nie tylko ja bo myśle że wszyscy kibice barcy którzy ciupią w pesa będą ci wdzięczni wink.gif

http://pesfan2006.pe.funpic.de/wbb2/thread...228983ac6c5ab02
tutaj masz przeróżne stroje Barcy w różnych wielkościach, nie wiem kto je wykonał, ale są dobre tongue.gif sorry Kriss, że zabrałem ci robote tongue.gif
Kriss91
Hehe. Czemu zabrałeś? Przecież w końcu mogę zrobić własny strój Barcy wink.gif Strojów nigdy za wiele biggrin.gif
E 9
Ej ale jak bedziesz robił to zrób w tej standardowej rozdzielczosci prosze smile.gif .Pozdro
Voytec
poszukaj w standardowej rozdzielczości z unicefem. bo napewno jest, a jak kriss będzie się brał za kitsa to na HD a nie na standard ohmy.gif

pozdrawiam
norek
QUOTE(Kriss91 @ Sep 30 2006, 11:10:25) [snapback]91178[/snapback]

PSV HOME 06/07

Chcieliście strój w wysokiej rozdzielczości? Proszę bardzo biggrin.gif

collar = yes

Sorra, że daję nie na imageshacku, ale rozmiar stroju wynosi 1.6 mb (bez indexowania palety), a limit na imageshack wynosi 1.5 mb. Nie redukowałem palety kolorów, żeby strój był lepszej jakości wink.gif Za to daję na wyślijto. Server, z którym raczej nie będzie problemów biggrin.gif

PSV HOME 06/07

Jak zawsze please o ocenki.

PS. Kamerun-raczej marne szanse, żebym zrobił jakiś kits z Orange. Ciągłe robienie kitsów do jednej ligi może znudzić. Naprawdę.

Popraw linka bo usuneli plik z serwera wink.gif
Kriss91
Proszem Ciem bardzom tongue.gif tongue.gif
http://files.filefront.com//;6028984;;/
norek
QUOTE(Kriss91 @ Oct 16 2006, 20:20:06) [snapback]92752[/snapback]

teraz moge ocenic...swietna robota, Tak 3maj.
Songo Q
QUOTE(Kriss91 @ Oct 16 2006, 22:20:06) [snapback]92752[/snapback]

Fachowa robota, oby dalej tym tropem. wink.gif
Kriss91
WITAM PONOWNIE W MOIM TEMACIE!!
Dawno nie robiłem żadnego kitsu (ostantni-30 września :? ). Otóż w wolnej chwili stworzyłem treningowy kits Adidasa (mojego pomysłu). Trochę wyszedłem z wprawy, ale myślę, że i tak kits jest dobry.

IPB Image

model = 0
collar = no
Please o ocenki i commenty.

PS. W przyszłości być może pokuszę się o zrobienie kitsów treningowych (na tym templacie) takich klubów jak Milan, Real itp.
norek
QUOTE(Kriss91 @ Nov 25 2006, 13:02:57) [snapback]100021[/snapback]

WITAM PONOWNIE W MOIM TEMACIE!!
Dawno nie robiłem żadnego kitsu (ostantni-30 września :? ). Otóż w wolnej chwili stworzyłem treningowy kits Adidasa (mojego pomysłu). Trochę wyszedłem z wprawy, ale myślę, że i tak kits jest dobry.

IPB Image

model = 0
collar = no
Please o ocenki i commenty.

PS. W przyszłości być może pokuszę się o zrobienie kitsów treningowych (na tym templacie) takich klubów jak Milan, Real itp.

Wyglada bardzo ciekawie. Dalbys rade zrobic mi kits 2048x1024 oczywiscie Twój wlasny pomysl abym uzywal go do swoich previewow mord. Jesli sie zgodzisz to zarzuce swoje logo. Pozdrawiam.
Kriss91
Oki. Możesz wrzucić swoje logo. Poza tym, chyba lepiej by było gdybyś podał m/w zarys, jak ma wyglądać kits. Co ma na nim być itp. Tylko jedna sprawa: nie wiem dokładnie na kiedy zrobię ten strój. Ostatnio mam mocno ograniczoną ilość wolnego czasu, ale postaram się zrobić go jak najszybciej.

PS. Previewy twarzy robisz w PESie 5??

Pozdrawiam
Smoku12
co to sa stroje HD ?
Kriss91
W większej rozdzielczości, np. 1024x512 albo 2048x1024.
Smoku12
a je tez mozna wgrac do kitservera ?
Kriss91
Na razie tylko do PESa 5 na kitserver.
Kriss91
Szablony HD (zresztą jak wszystkie innne, robię sam).
Po 1sze-nie rób offtopicu (możesz przecież utworzyć własny temat).
Po 2gie-wiem jaką techniką robione są te stroje biggrin.gif Po prostu skleiłeś kilka strojów w jeden i pododawałeś logosy.
Po 3cie-ten "krzyżyk" na barku jest fatalnie zrobiony.
Po 4te-jakość i rozmiary logosów-złe
Po 5te-rób w 100% swoje kitsy, i ćwicz. Z czasem nabierzesz doświadczenia i wprawy.
Smoku12
spoko ale zarzuc jakis szablonik na hd
Kriss91
Przykro mi, ale raczej nie dam ci moich templatów.
Norek-nie uzyskałem jeszcze od Ciebie żadnej odpowiedzi.
Kriss91
Zgodnie z zapowiedzią stworzyłem nowy strój na podstawie mojego najświeższego templatu. Pod moje igły i nici trafiły najlepsze materiały, dzięki czemu mogłem stworzyć kits o wg mnie dobrej jakości. Co z tego wyszło? Ino stworzyłem kits dla Rosso-nerich. Wszytsko mojego pomysłu biggrin.gif
IPB Image
Wiecie o co mi chodzi biggrin.gif Commenty!!

PS. Norek-pisz OCB póki mam wenę biggrin.gif (JOKE)
BiG
Przekozacki kit!
Swietny template!
jano
Kriss91 moglbys zrobic stroj fc messiny (rosso-gialli) Grazie. Dziekuje z gory .
Jezeli potrzebujesz screenow napisz.
Kriss91
A więc zgodnie ze szlakiem ADIDASA "uszyłem" kolejny kits. Wybór padł na Real Madryt biggrin.gif Odbiegłem trochę od wyglądu poprzednich kitsów, gdyż dałem logosy sponosrów, jednak myślę, że kits nie jest zły biggrin.gif
IPB Image

Komentarze bardzo mile widziane biggrin.gif

PS. Jano-te kitsy najwcześniej mógłbym zrobić w weekend.
BiG
Wydaje mi się ze ten ze sponsorami jest o wiele lepszy...
Spróbuj zrobic może Chelsea...
Albo uszyj nowy template nike...
BoBaN
QUOTE(Kriss91 @ Nov 27 2006, 17:29:58) [snapback]100614[/snapback]

A więc zgodnie ze szlakiem ADIDASA "uszyłem" kolejny kits. Wybór padł na Real Madryt biggrin.gif Odbiegłem trochę od wyglądu poprzednich kitsów, gdyż dałem logosy sponosrów, jednak myślę, że kits nie jest zły biggrin.gif
IPB Image

Komentarze bardzo mile widziane biggrin.gif

PS. Jano-te kitsy najwcześniej mógłbym zrobić w weekend.

świetny kits blancos:) mozna go normalnie wrzucic do kitservera? jak włacze trening to bede miał ich kitsa? jesli nie to jak to zrobić?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.