Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Kriss91
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kriss91
CAPATAIN wink.gif ale tak się zlał napis, że faktycznie wyszło CAPTAN. THX za ocenki.
Kriss91
tongue.gif Literówka w poście. Na stroju jest CAPTAIN
Kriss91
Jaki kits w moim wykonaniu chcielibyście ujrzeć (nie biorę się za alternativy, classici i raczej nie polska liga).
Pelas
no to może strój repry Polski?
Kriss91
Jeżeli więcej użytkowników napisze posta z prośbą o ten kits, spróbuję go zrobić.
MAT92
Ja też jestem za tym strojem co PELAS,przydał by się jakiś fajny kits naszej reprezentacji
bilak
ja tez jestem za ntym kitsem
co do ManUntd to bardzo fajny IMO

P.S. nie znam sie za bardzo an kitsach
maku1988
Kriss a mógłbyś zrobić takie numery jakie wykonałeś dla mnie w temacie Comeback'a tylko czerwone lub czy posiadacz jakieś nowsze kitsy Wisły.
don rxf
QUOTE(Pelas @ Feb 7 2007, 00:11:11) [snapback]120252[/snapback]

no to może strój repry Polski?

jestem za ;-) uszyj cos dla naszych kopaczy ;-P
Kriss91
Ostatni secik kitsów w moim wykonaniu na najbliższe kilka(naście/dziesiąt) dni (szczegóły w 2gim temacie-Stuff by Kriss91).
POLAND KITSPACK:
HOME:
IPB Image
AWAY:
IPB Image
GOALKEEPER:
IPB Image
PZDR wink.gif
ComeBack
Super stroje!!
3maj sie!!wracaj szybko
POZDRAWIAM;)
Pelas
świetne kitsy:
don rxf
Pojechałeś, o to chodziło ;-D Super.
Fuji
zajebongo stroje wink.gif
Xabierr
Brak slow... my chcemy stroje ! biggrin.gif pozdro
Flisak
Zajefajne kitsy!!!!!! pozdro
Bartezz
Wyjebany w kosmos,
WRACAJ SZYBKO !!!
Prz3m4s
świetne ostatnie kitsy smile.gif
Varies.
świetne kitsy polski...
tak jak mówi Bartezz wracaj szybko
kostek
QUOTE(Kriss91 @ Feb 10 2007, 19:38:15) [snapback]121466[/snapback]

Ostatni secik kitsów w moim wykonaniu na najbliższe kilka(naście/dziesiąt) dni (szczegóły w 2gim temacie-Stuff by Kriss91).
POLAND KITSPACK:

Zajebisty wink.gif
Jak wrócisz to fajne gdybyś dorobił wersję niebieską na tym nowym modelu pumy.
ScOuT
<-- Poprosze o zrobienie Reprezentacji Polski i Ukrainy z takim logiem na rekawach aale bez tego ostatniego paska.
Flisak
Cytat(dZiKi135 @ May 26 2007, 16:09:42) [snapback]149927[/snapback]
<-- Poprosze o zrobienie Reprezentacji Polski i Ukrainy z takim logiem na rekawach aale bez tego ostatniego paska.

Nie pisz we wszystkich tematach z kitsami tego samego. Zwłaszcza, że w tym temacie dawno jest już cisza i nie ma podstaw do tego, aby go odświeżać, gdyż Kriss napisał, że to już koniec z kitsami
Kriss91
No i w końcu mamy wakacje. Więcej wolnego czasu itd. Ostatnio wzięła mnie jakoś ochota, żeby zrobić sobie jakiś strój. Problem w tym, że kompletnie nie wiem jaki. Jakieś propozycje?? smile.gif

PS. Od razu piszę z góry, że nie daję sobie uciąć ręki, że zrobię kits. Żeby pretensji potem do mnie nie było tongue.gif
.:KUNA:.
nowy dla man utd
krolu
spoko ze się wkoncu zdecydowałeś ;P
w takim razie ja proponuje Juve albo Ajax albo Ol.Lyon. Moga byc na ten sezon,dziekowa z góry.
pozdro
Flisak
Fajnie że i ty wracasz do kitsów. Ja proponuje, abyś pokazał nam, że nie wyszedłeś z formy i zrobił strój adidasa na nowy sezon. Krój strojów adasia jest trudny, więc pokarzesz próbkę swoich umiejętności wink.gif Może to być Bayern Monachium.
MAT92
Ja też jestem za Manchesterem United
Kriss91
Nieciekawie mi się wszystko złożyło. W obecnych dniach miałem robić kitsy, ale zaczęła mi się rehabilitacja nogi :| Tak, więc z czasem u mnie trochę krucho (pół dnia poza domem z przymusu sad.gif ). Postaram się jednak coś wykombinować jeśli chodzi o stroje. Mam kilka pytań (?) do was:
-jaki rozmiar kitsu (osobiście myślałem o HD. Najlepiej 1024x512)
-jaki template?? A'la WE10, czy PES6 (ten z innym rozłożeniem partii stroju)
-jaka drużyna (myślałem o Liverpoolu Away, ale jestem otwarty co do propozycji)
Byłbym zapomniał. Robię template Adidasa, coś takiego:

O Nike'u pomyśli się nieco później. ManU było już robione kilka razy (jeśli koniecznie chcecie go w moim wykonaniu to patrzcie, poprzednie zdanie) smile.gif

PZDR
krisunio
siemanko dla mnie moglbys zrobic stroj grecji i serbi hd :] bylbym bardzo wdzieczny gdyz nigdzie nie moge ich znalesc
poZdro smile.gif z gory thxx
Moglby ktos takze dac linka do tych stroi zrobionych przez Sparka ponoc tam jest grecji i serbi
Narka smile.gif i Pozdro smile.gif
rychal(rsix)
Skoro robisz nowy template Adidasa może skrobniesz kits HD Realu Madryt rolleyes.gif ??..
PS: Wracaj szybko do zdrowia wink.gif !!..
Flisak
Cytat(krisunio @ Jul 1 2007, 21:27:33) [snapback]159734[/snapback]
siemanko dla mnie moglbys zrobic stroj grecji i serbi hd :] bylbym bardzo wdzieczny gdyz nigdzie nie moge ich znalesc
poZdro smile.gif z gory thxx
Moglby ktos takze dac linka do tych stroi zrobionych przez Sparka ponoc tam jest grecji i serbi
Narka smile.gif i Pozdro smile.gif

Sory kriss, że w twoim temacie, ale ludzie, którzy piszą posty o te stroje Grecji i Serbii już mnie wkurzają, więc dam im linki do tych stroi, bo oni nigdy tego nie znajdą(bo nie chcą szukać)
Grecja
Serbia
I są to stroje nie hd
krisunio
Siema sory kriss ze w twoim temacie ale Flisak przesadza. Te stroje ktorych dal linki widzialem 100 razy i takie mam w kitserverze ale one sa do bani . Wiec prosze wszedzie gdzie tylko moge aby ktos zrobil je w wersji HD smile.gif Jakbys mogl je zrobic bylbylm niezmiernie wdzieczny.
POzdrawiam smile.gif
Flisak
Cytat(krisunio @ Jul 2 2007, 16:18:04) [snapback]159926[/snapback]
Siema sory kriss ze w twoim temacie ale Flisak przesadza. Te stroje ktorych dal linki widzialem 100 razy i takie mam w kitserverze ale one sa do bani . Wiec prosze wszedzie gdzie tylko moge aby ktos zrobil je w wersji HD smile.gif Jakbys mogl je zrobic bylbylm niezmiernie wdzieczny.
POzdrawiam smile.gif

Jeżeli ty uważasz, że te stroje są do bani to chyba nie ma takiej rzeczy na świecie która by cię usatysfakcjonowała. Wykonanie tych stoi jest idealne i w grze wyglądają bardzo dobrze
krisunio
Mnie cieszą np. takie stroje co ty na to ?? znajdz mi takie stroje grecji i serbi to bedziesz dobry !!!!!
Patrol91
Cytat(krisunio @ Jul 2 2007, 16:38:17) [snapback]159934[/snapback]
Mnie cieszą np. takie stroje co ty na to ?? znajdz mi takie stroje grecji i serbi to bedziesz dobry !!!!!

siema Krisunio!:) skad masz te stroje :| Najlepszy strój jaki widzialem :] nie no ten strój to masakra biggrin.gif juz widze jak sie ten strój w grze prezentuje ;] jak mozesz wrzuc jakies stroje
pozdro
Flisak
Cytat(krisunio @ Jul 2 2007, 16:38:17) [snapback]159934[/snapback]

Słaby strój. Oprócz dobrej jakości log to tam nic dobrego nie ma. Np. ten znak wody jest okropny, rozpikselowany i w ogóle, prawie wcale nie ma szyć. Ja bym tego stroju nie wrzucił do gry
Patrol91
Cytat(Flisak @ Jul 2 2007, 16:54:56) [snapback]159943[/snapback]
Słaby strój. Oprócz dobrej jakości log to tam nic dobrego nie ma. Np. ten znak wody jest okropny, rozpikselowany i w ogóle, prawie wcale nie ma szyć. Ja bym tego stroju nie wrzucił do gry

Co ty chcesz od tego stroju ??:| spooko strój wink.gif ładnie prezentuje sie w grze :] To zrób lepszy strój Serbii i GRecji jak mozesz ??:> thx Krisunio za strój Czechów
JEZIOR
Wypasiony strój!Nareszcie duza rozdzielczosc a nie te małe gówniane... laugh.gif
ComeBack
Mi tez tek kits se nie podoba...nic specjalnego...troche dziwne ze logo pumy na klatce jest ok a na ramionach beznadzieja...
POZDRAWIAM;)
Kriss91
rolleyes.gif Ale się ruch zrobił w moim temacie. Ucieszyłoby mnie to bardzo, gdyby rozchodziło się o mój kits, nie zaś jak jest, o cudzy dry.gif Pora więc wtrącić kilka słów w swoim (!) temacie.
krisunio-nie wiem po co piszesz w każdym temacie o kitsach o swoim zamówieniu. Mogłeś przecież stworzyć nowy temat z prośbą o kitsy HD (bo widzę, że chodzi Ci o właśnie takie). Gdybyś przeczytał kilka ostatnich postów (czego zapewne nie zrobiłeś), dowiedziałbyś się, że nie mam teraz zbytnio czasu sad.gif Nie wyrabiam się nawet, żeby usiąść sobie przed kompem i w coś sobie zagrać, a co dopiero zrobić jakiś strój. Cała ta bieganina kończy mi się po tym tygodniu (mam szczerą nadzieję). Postaram się wtedy zasiąść do swojej prehistorycznej maszyny i zrobić cokolwiek do PESa. Na razie muszę jednak przygotować sobie jakąś konkretniejszą texturę do strojów HD. Tymczasem jednak powracam do swoich pytań:
Cytat(Kriss91 @ Jun 26 2007, 17:04:58) [snapback]157803[/snapback]
"...Mam kilka pytań (?) do was:
-jaki rozmiar kitsu (osobiście myślałem o HD. Najlepiej 1024x512)
-jaki template?? A'la WE10, czy PES6 (ten z innym rozłożeniem partii stroju)
-jaka drużyna (myślałem o Liverpoolu Away, ale jestem otwarty co do propozycji)..."

Na razie tylko Rychal odpowiedział na nie (a raczej na tylko dwa pytania).
Powracając do waszej konwersacji o stroju Czech. Kits nie prezentuje niczego specjalnego. Wydaje Wam się jedynie dobry, gdyż znak wodny oraz logosy były wycinane ze zdjęć prawdziwego stroju. Szycia są nieco nierówne. To samo tyczy się wypełnienia wstawek. Ogólnie jest dość średnio.

AMEN
Flisak
Cytat
1.jaki rozmiar kitsu (osobiście myślałem o HD. Najlepiej 1024x512)
2.jaki template?? A'la WE10, czy PES6 (ten z innym rozłożeniem partii stroju)
3.jaka drużyna (myślałem o Liverpoolu Away, ale jestem otwarty co do propozycji)

1) 1024X512
2)WE10
3)Jeżeli ty chcesz Liverpool to ja na to idę(bo będę miał do pesa dobry strój)
Patrol91
Cytat(Flisak @ Jul 2 2007, 20:50:58) [snapback]160021[/snapback]
1) 1024X512
2)WE10
3)Jeżeli ty chcesz Liverpool to ja na to idę(bo będę miał do pesa dobry strój)

Lepiej zrób Grecji wink.gif
GooFy
Moim zdaniem kits powinien byc 512x256 ponieważ żeby uzyskac coś fajnego trzeba się wysilic, popracowac dłużej i wogóle te HD nie przypadają mi do gustu. Na HD wszystkie efekty są dobrze widoczne, loga nie ulegają zniekształceniu, dlatego każdy po jakimś 2 miesięcznym doświadczeniu może spokojnie dobry kits zrobic. A w zwykłych... tu wyższa szkoła jazdy.
To moje zdanie. A jeżeli niewiesz jaki kits zrobic to proponuję jakiś Klasyczny czyli np manutd z logo sharp, nie łatwo go będzie zrobic bo Collar itd.
Kriss91
Szczerze powiedziawszy, żeby zrobić super strój HD trzeba spędzić jeszcze więcej czasu niż na mniejszym kitsie. Co do powiązania kitsów HD z doświadczeniem, to owszem dla początkującego o wiele łatwiej jest zrobić kits HD (m. in. z powodów przez Ciebie podanych). Jednak ktoś kto siedzi dłużej w edycji, zrobi o wiele lepszy kits od jakiegoś "amatora". Jest w stanie nadać lepsze efekty logosom, itd. itp. Na dniach postaram się zrobić template Adidasa (o którym już wcześniej pisałem), następnie pewnie kilka kitsów na nim. Potem się pomyśli. Co do klasycznych kitsów to nie jestem ich zwolennikiem (bynajmniej nie wrzucam sobie takowych do GDB).

PZDR
Xelin1908
KRIS jestes mistrzem w tej dziedzinie biggrin.gif jak zobaczyelem stroj chelsea to z krzesla spadlem!! biggrin.gif genialne ;] pozdro mam nadzieje ze kiedys zrobisz jakis ŁKSu Łódź biggrin.gif
Kriss91
No więc zrobiłem sobie mały "Powrót do przeszłości" tongue.gif Nie jest to jednak Liverpool jak wcześniej pisałem lecz Real Madryt. Szczerze mówiąc wyszedłem nieco z formy (chyba?? smile.gif ).
REAL MADRID 07/08 HOME:

Commenciki smile.gif

Xelin1908-może kiedyś... biggrin.gif
GooFy
Bardzo ładnie jednak poprzednie kitsy ,, miały to coś"
Kriss91
Może te uczucie masz przez to, że dałem o wiele delikatniejsze ciene na linie templatu oraz przez to, że kits jest biały tongue.gif Chociaż z drugiej strony mogę się mylić i faktycznie nie mam już tego "Powera".
JEZIOR
Fajny kits ale właśnie, nie ma tego"czegoś"...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.