Ale się ruch zrobił w moim temacie. Ucieszyłoby mnie to bardzo, gdyby rozchodziło się o mój kits, nie zaś jak jest, o cudzy

Pora więc wtrącić kilka słów w swoim (!) temacie.
krisunio-nie wiem po co piszesz w każdym temacie o kitsach o swoim zamówieniu. Mogłeś przecież stworzyć nowy temat z prośbą o kitsy HD (bo widzę, że chodzi Ci o właśnie takie). Gdybyś przeczytał kilka ostatnich postów (czego zapewne nie zrobiłeś), dowiedziałbyś się, że nie mam teraz zbytnio czasu

Nie wyrabiam się nawet, żeby usiąść sobie przed kompem i w coś sobie zagrać, a co dopiero zrobić jakiś strój. Cała ta bieganina kończy mi się po tym tygodniu (mam szczerą nadzieję). Postaram się wtedy zasiąść do swojej prehistorycznej maszyny i zrobić cokolwiek do PESa. Na razie muszę jednak przygotować sobie jakąś konkretniejszą texturę do strojów HD. Tymczasem jednak powracam do swoich pytań:
Cytat(Kriss91 @ Jun 26 2007, 17:04:58) [snapback]157803[/snapback]
"...Mam kilka pytań (?) do was:
-jaki rozmiar kitsu (osobiście myślałem o HD. Najlepiej 1024x512)
-jaki template?? A'la WE10, czy PES6 (ten z innym rozłożeniem partii stroju)
-jaka drużyna (myślałem o Liverpoolu Away, ale jestem otwarty co do propozycji)..."
Na razie tylko
Rychal odpowiedział na nie (a raczej na tylko dwa pytania).
Powracając do waszej konwersacji o stroju Czech. Kits nie prezentuje niczego specjalnego. Wydaje Wam się jedynie dobry, gdyż znak wodny oraz logosy były wycinane ze zdjęć prawdziwego stroju. Szycia są nieco nierówne. To samo tyczy się wypełnienia wstawek. Ogólnie jest dość średnio.
AMEN