Skoro tyle tutaj o mnie, wiec uznalem za stosowne sie wtracic
Po pierwsze:
@Kriss91 stroj Francji calkiem fajny. Kilka moich wskazowek:
- robiac szablon nie obrysowuj kazdego elementu (czyt. paski adidasa), pamietaj ze te linie maja odzwierciedlac, powiedzmy szwy i zagiecia na stroju
- staraj sie dodac jakies efekty na wszelkie loga i pozostale elementy
Po drugie:co do waszej dyskusji, rzeczywiscie pomoc by sie przydala. Ale wg mnie opcja ze strojami HQ odpada. A czemu? Juz po wydaniu patcha pare osob ma problemy z plynnascia gry, poza tym z tymi kitsami jest jednak duzy problem jesli chodzi o dopasowanie wszelkich elementow zwiazanych z template, kanalem alpha itd. Mysle ze jest to nowinka ktora raczej sie nie przyjmie. Z reszta jak to ostatnio uslyszalem od
kel'a "Prawdziwe umiejetnosci kitmakerskie, widac wlasnie na starym stylu kitsow..."
Osobiscie jak juz pisalem nie bede raczej robil strojow HQ, bo po prostu moj komp z nimi nie wyrabia
Po trzecie: Update do OE. Z tego co do tej pory zdazylem sie zorientowac to nalezy wykonac stroje dla zespolow:Arka(komplet), Cracovia(bez gk), Leczna(komplet), Groclin(gk), Lech(komplet), Legia(komplet), Widzew(komplet), Wisla(komplet). Troche tego jest, ale dla 3 teamow mam juz komplety gotowe.
Tyle z mojej strony. Pozdrawiam.
P.S.
@Kriss91 nie przestawaj publikowac kitsow, trenuj, trenuj...