Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Johnes
Bardzo fajne dodatki biggrin.gif
torin
BuLi tu:
http://pespc-files.soccergaming.com/kits.p...ain&page=madrid
znajdziesz perfekcyjnie wykonane stroje Realu, zreszta jest ich troche na sieci. Ale jak chcesz to moge zrobic.
melman 4 link do flagi nie dziala.
Taki efekt w tej chwili:

user posted image
user posted image

I brakujace wczesniej bramkarskie FC Thun:
user posted image
user posted image
melman
nie no full wypas te sroje, co do flag to tu jest link do wszystkich jakie sa, to moze wybierz te ktore tobie najbardziej pasuja
http://www.widzewiak.pl/index.php?site=galeria/flagi

PS. co do strojow realu to chlopakowi chodzilo pewnie zeby te stroje mialy kolnierzyk, a do tych co podales linka tego szczegolu brak
BuLi
QUOTE(melman @ Sep 23 2005, 09:11:39)
PS. co do strojow realu to chlopakowi chodzilo pewnie zeby te stroje mialy kolnierzyk, a do tych co podales linka tego szczegolu brak
[right][snapback]36396[/snapback][/right]

właśnie o to mi chodziło smile.gif

torin, bedziesz w stanie wykonac te stroje razem z tym szczegòłem? smile.gif
z gory dzieki
pzd
torin
QUOTE(BuLi @ Sep 23 2005, 15:52:33)
właśnie o to mi chodziło  smile.gif

torin, bedziesz w stanie wykonac te stroje razem z tym szczegòłem? smile.gif
z gory dzieki
pzd
[right][snapback]36447[/snapback][/right]

Ok, postaram sie.
torin
Czy o taki trzeci stroj Widzewa chodzilo?
user posted image

BuLi zrobilem od poczatku wlasny szablon.
user posted image
Daj znac jesli ci sie podoba to zrobie pozostale dwa Realu wink.gif

A no i jeszcze flagi Widzewa:
user posted image
abus
stròj Realu perfekcyjnie wykonany smile.gif oby tak dalej torin
BuLi
fajny fajny biggrin.gif dawaj reszte biggrin.gif a kolnierzyk jest ? smile.gif
pzd
torin
QUOTE(BuLi @ Sep 25 2005, 22:51:28)
fajny fajny  biggrin.gif dawaj reszte  biggrin.gif a kolnierzyk jest ? smile.gif
pzd
[right][snapback]36894[/snapback][/right]

Przeciez o to glownie chodzilo, wiec jest tongue.gif
I jeszcze cos dla sympatykow Wisly:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
CRIS_89
mam prosbe moglybs zrobic koszluke prosta cala biala z napisem XX LO i znaczek orange i nike i to wszystko nie musi byc dopracowana thx z gory wink.gif
Jocker
Torin za jekie elementy moge podmienic strooj Realu Madryt ? ( chodzi mi o te : uni_coś tam )

Z gòry dzieki biggrin.gif
torin
QUOTE(CRIS_89 @ Sep 26 2005, 07:51:47)
mam prosbe moglybs zrobic koszluke prosta cala biala z napisem XX LO i znaczek orange i nike i to wszystko nie musi byc dopracowana thx z gory  wink.gif
[right][snapback]36918[/snapback][/right]

O to chodzilo:
user posted image

I Real, poprawka domowego i wyjazdowy:
user posted image
user posted image

QUOTE(Jocker)
Torin za jekie elementy moge podmienic strooj Realu Madryt ? ( chodzi mi o te : uni_coś tam )

uni170xx.bin (xx=pa,pb,ga,gb)
_DEVIL_
QUOTE(torin @ Sep 26 2005, 15:56:12)
O to chodzilo:
user posted image

I Real, poprawka domowego i wyjazdowy:
user posted image
user posted image

QUOTE(Jocker)

[right][snapback]36976[/snapback][/right]

no zajebiste torin te stroje!czekamy na bramkarskie realu tongue.gif i reszte trykotòw wisły z orange!!
Jocker
QUOTE(torin @ Sep 26 2005, 15:56:12)

QUOTE(Jocker)

[right][snapback]36976[/snapback][/right]

Wielkie dzieki torin wink.gif smile.gif
BuLi
no kitsy wymiataja smile.gif jeszcze 3-eci i bramkarski smile.gif
pzd
torin
Dzieki chlopaki, fajnie ze sie podobaj. Macie jeszcze 3, reszta w pozniejszym terminie:
user posted image
Johnes
Stroje super. Brawo Torin. 3maj tak dalej wink.gif
boberto
ja jesli mozna to prosze o stroje z napisem: I LO ze znczkiem nike koloru czarnego ze zlotymi nr i zlotym kolorem po boku koszulek i znaczkiem nike na koszulce. Z gòry dzięki.

smile.gif prace zajebiste
Jocker
Torin ja mialbym do Ciebie jeszcze jedno pytanie. Tak wiec chcem sie zapytac czy mozna te stroje wrzucic rowniez do PES'a 5 ?? Jesli tak to za jakie elementy podnienic , bo tam nie ma uni tylko są jakies znaki np. Q<[|ać......

Proshe o pomoc !
CRIS_89
dzeki biggrin.gif dokladnie oto mi chodzilo. Powidzenia w dalszej pracy rolleyes.gif
melman
QUOTE(torin @ Sep 25 2005, 21:59:49)
Czy o taki trzeci stroj Widzewa chodzilo?
user posted image

A no i jeszcze flagi Widzewa:
user posted image
[right][snapback]36877[/snapback][/right]

STR
torin
QUOTE(boberto @ Sep 26 2005, 19:09:14)
ja jesli mozna to prosze o stroje z napisem: I LO ze znczkiem nike koloru czarnego ze zlotymi nr i zlotym kolorem po boku koszulek i znaczkiem nike na koszulce. Z gòry dzięki.

smile.gif prace zajebiste
[right][snapback]37006[/snapback][/right]

Gdzie dokladnie te koszulki maja byc zlote, rekawy czy pod pachami. Kolor nr ustawia sie w samej grze blink.gif Chyba ze czegos nie zrozumialem

QUOTE(Jocker @ Sep 26 2005, 19:53:11)
Torin ja mialbym do Ciebie jeszcze jedno pytanie. Tak wiec chcem sie zapytac czy mozna te stroje wrzucic rowniez do PES'a 5 ?? Jesli tak to za jakie elementy podnienic , bo tam nie ma uni tylko są jakies znaki np. Q<[|ać......

Proshe o pomoc !
[right][snapback]37020[/snapback][/right]

Musisz sprobowac, wiem ze w demie stroj ma trzy slot, osobno na koszulke, getry i spodenki. Wiec chyba trzeba je pokolei wrzucic. W demie sa to: unnamed3180, unnamed3181, unnamed3182.

QUOTE(Juve @ Sep 26 2005, 21:14:45)

Sie zrobi.

Wisla GK (preview)
user posted image
user posted image
torin
Kolejny stuff:

-flagi dla Juve

user posted image

-cos dla fanow Lecha Poznan

user posted image

user posted image

Z pozdrowieniami dla baski18, przypomnialem sobie biggrin.gif
torin
Pozostale stroje Lecha:

user posted image

user posted image

Punktem wyjsciowym dla tego stroju byl ten znajdujacy sie w patchu Liga Polska PES4, podziekowania dla autora.

No i jeszce flagi:
user posted image

Komplet strojow Lecha skonfigurowany pod kitserver TU
Doberman90
Mam proźbe zròb stroje Odry Wodzisław
baski18
Torin mam troche uwag co do tych strojow a mianowicie daje Ci skreeny:
http://img376.imageshack.us/img376/5496/bok6we.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/9351/ramie3cl.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/3710/tors6ge.jpg

a wiec na 1 screenie mamy bok ktory wygalda calkowicie inaczej w oryginale .. mozliwe ze tak zrobic nie mozna ... ale mowie ze wygalda inaczej ...
http://www.lechpoznan.com/fotos.php?id=2565 (jest takei zaokraglenie)
na 2 screenie mamy pokazane rozmyte znaki i wchodzace na siebie .. mozliwe ze bardziej widocznych ich juz zrobic nie mozna ale na pewno mozna je troche lepiej rozmiescic zeby na siebie nie wchodzily
a3 screen pokazuje jak herb Lecha jest przekrzywiony .. to na pewno mozna poprawic smile.gif

Pozdro
torin
QUOTE(Doberman90 @ Sep 27 2005, 15:04:03)
Mam proźbe zròb stroje Odry Wodzisław
[right][snapback]37112[/snapback][/right]

Zdjecia tongue.gif

QUOTE(baski18 @ Sep 27 2005, 15:11:34)
Torin mam troche uwag co do tych strojow a mianowicie daje Ci skreeny:
http://img376.imageshack.us/img376/5496/bok6we.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/9351/ramie3cl.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/3710/tors6ge.jpg

a wiec na 1 screenie mamy bok ktory wygalda calkowicie inaczej w oryginale .. mozliwe ze tak zrobic nie mozna ... ale mowie ze wygalda inaczej ...
http://www.lechpoznan.com/fotos.php?id=2565 (jest takei zaokraglenie)
na 2 screenie mamy pokazane rozmyte znaki i wchodzace na siebie .. mozliwe ze bardziej widocznych ich juz zrobic nie mozna ale na pewno mozna je troche lepiej rozmiescic zeby na siebie nie wchodzily
a3 screen pokazuje jak herb Lecha jest przekrzywiony .. to na pewno mozna poprawic smile.gif

Pozdro
[right][snapback]37117[/snapback][/right]

Lech update:

user posted image

Daj znac jesli moze byc to zrobie pozostale wink.gif
boberto
zlote pod pachami i kolnierzyki zlote jesli mozna reszzta czarna tylko napis i nike zlote tez tongue.gif z gory dzieki

ps: spodenki zlote tongue.gif
mientkivv
koszulki sa w deche torin swietna robota tez chcialem sie za to zabrac ale nie bardzo wiedizalem jak masz gdzies jakiegos tutoriala jak zrobic takie rzeczy technicznie?
torin
QUOTE(boberto @ Sep 27 2005, 21:37:19)
zlote pod pachami i kolnierzyki zlote jesli mozna reszzta czarna tylko napis i nike zlote tez tongue.gif z gory dzieki

ps: spodenki zlote tongue.gif
[right][snapback]37229[/snapback][/right]

Czy oto chodzilo?
user posted image

QUOTE(mientkivv @ Sep 27 2005, 21:52:41)
koszulki sa w deche torin swietna robota tez chcialem sie za to zabrac ale nie bardzo wiedizalem jak masz gdzies jakiegos tutoriala jak zrobic takie rzeczy technicznie?
[right][snapback]37232[/snapback][/right]

Nie mam.

Porcja strojow bramkarskich Wisly:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pozdro.
baski18
Witam, torin no juz coraz lepiej jednak nadal mam uwagi... a wiec ... chyba sie zle zrozumielismy ... logo(napis) Lotto oraz Orange byly wporzadku .. one sa blisko siebie .. w tamtym screenie chodzilo o herb Lecha ktory nadal jest krzywo ustawiony ... i jeszcze co zauwazylem to herb Lecha ma jakby bialy podklad tu masz screena z mojej repliki http://img384.imageshack.us/my.php?image=herb2gh.jpg ... kolejna uwaga to rekawy ... teraz jest to wszystko za nisko ... chodzi o logo Lotto i logo Orange ... to nie moze byc na samym dole rekawu .. logo Lotto ma byc tak jak na mojej replice, a Orange ponad nia .. ale nie tak zeby sie stykaly tylko troche wyzej http://img355.imageshack.us/my.php?image=logo6yp.jpg ... przed ostatia uwaga - tyl koszulki jest za waski .. niektore numery wychodza za niebieska powloczke ... szerokosc niebieskiego pola jest taka jak na przodzie koszulki tyl nie jes wezszy ... jest taki sam !! Ostatnia uwaga dotyczy szerokosci niebieskiego pola na gorze koszulek .. a dokladnie przy kolniezykach prawie nie ma niebieskiego a tak naprawde jest tego duzo http://img282.imageshack.us/img282/3379/33md.jpg Jak nie bedziesz wiedzial dokladnie o co mi chodzi to napisz na gg.

Pozdro
torin
Pozostale stroje Wiselki:
user posted image
user posted image
user posted image

Komplet strojow z konfiguracja do kitservera TU
_DEVIL_
torin a co z tymi bramkarskimi realu??
lukasz0
no Torin odwala kawal DOBREJ roboty:) brawo:]

pozdro
onix_the_chosen
super te stroje wiselki, naprawde dobra robota, swietne trykoty, pozdro cool.gif
Karol Johnn
Yeeeaah.... Torin zajebiste stroiki... Yeeaaah Torin na prezydenta... to zaglosuje na ciebie bo jak narazie to normalnego kandydata brak....
Doberman90
TORIN ZDJ
boberto
QUOTE(torin @ Sep 28 2005, 11:13:04)
Czy oto chodzilo?
user posted image
Nie mam.

Porcja strojow bramkarskich Wisly:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pozdro.
[right][snapback]37287[/snapback][/right]

spoczko stojr ale mam prosbe moglbys w nich zrobic zlote geterki ze znaczkiem nike z gory dzieki.

ps: i jesli mozna to na koszulki mozesz wrzucic taki znaczek : http://img208.imageshack.us/img208/1158/1lo1gg.png
torin
QUOTE(Doberman90 @ Sep 28 2005, 15:59:30)
TORIN ZDJ
boberto
dzieki wielkie torin zajebiste:)smile.gifsmile.gif
kcma
Torin:

"Musisz sprobowac, wiem ze w demie stroj ma trzy slot, osobno na koszulke, getry i spodenki. Wiec chyba trzeba je pokolei wrzucic. W demie sa to: unnamed3180, unnamed3181, unnamed3182."

Dzięki za info, ale jakim programem Ty to edytujesz. Ja włańczam GGG (Games Graphic Studio), wyszukuje O_tex, znajduję "unnamed3180" i zamiast stroju jest puste (białe) miejsce. A jak sprawdzam GS (graphic Studio) to wyskakuje mi błąd.

Mam jeszcze do Ciebie pytanie/prośbę, czy zrobisz mi stroje tej drużyny?

1:

Koszulka:

Tak jak widać na zdjęciu (1:), jakby co to tam jest logo Adidas, tył ma identyczne paski tak jak przòd. Logo. Opaska czerwona z dwoma, czarnymi paskami (na czerwonym tlebiały napisa capitans)

Coś takiego:

----
||||
----

Spodenki:

Zwykłe spodenki (szare) z czarnym paskiem na samym dole.

Getry:

Też szare, logo Adidas na środku i trzy, czarne paski na gòrze (od gòry: szary, czarny, szary, czarny, szary, czarny i reszta szara).

Numery:

Takie jak w stroju drugim, kolor czarny.

2:

Koszulka:

Co tu dużo pisać, zwykła koszulka z logiem PZU.

Spodenki:

Całe czarne.

Getry:

Takie tak jak w pierwszym stroju, tylko kolory zmienione. Całe czarne, logo Adidas białe i trzy, białe paski.

Opaska:

Taka jak w stroju pierwszym.

Numery:

1
2

Zbliżenie:

1

Zròb jeszcze z drugich stroi ten (wystarczy tylko zmienić getry i spodenki).

3:

Koszulka;

Pomarańczowa z dwoma paskami, tył cały pomarańczowy.

Widać jeszcze ten stròj:

Tu
, tu
i tu.

Opaska:

Numery:

Takie jak w pierwszym i drugim, kolor czarny.

4:

Koszulka:

Kolor jasnoniebieski, czarny pasek na środku, logo Adidas i Unia, tył cały jasnoniebieski.

Spodenki:

Całe czarne.

Getry:

Zròb całe jasnoniebieskie (taki kolor jak koszulki).

Numery:

Takie jek w innych strojach, kolor czarny.

Opaska:

Myślę że wiesz o co mi chodzi, więc pozostaje mi czekać.

Pozdro @ll.
torin
QUOTE(kcma @ Sep 28 2005, 22:43:27)
Torin:

"Musisz sprobowac, wiem ze w demie stroj ma trzy slot, osobno na koszulke, getry i spodenki. Wiec chyba trzeba je pokolei wrzucic. W demie sa to: unnamed3180, unnamed3181, unnamed3182."

Dzięki za info, ale jakim programem Ty to edytujesz. Ja włańczam GGG (Games Graphic Studio), wyszukuje O_tex, znajduję "unnamed3180" i zamiast stroju jest puste (białe) miejsce. A jak sprawdzam GS (graphic Studio) to wyskakuje mi błąd.

Pliki w demie przegladam w Game Graphic Studio. Stary GS nie nadaje sie do tego. Ale juz wam moge powiedziec ze te stroje, przynajmniej do dema, sa dobre.

Real Madrid Kits (update+gk):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Flagi(update):
user posted image
user posted image

Comming up next: Zaglebie Lubin.
torin
QUOTE(adjust89 @ Sep 29 2005, 18:10:49)
Cze Torin. Na kiedy byś mògł zrobić te stroje Zagłębia?
[right][snapback]37455[/snapback][/right]

Czlowieku, minely niemal dokladnie 24 godziny. Wyluzuj mad.gif

Zaglebie Lubin (preview):
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Kto wie moze sa juz gotowe tongue.gif
kcma
Najlepiej by było Torin gdybys pisał w pierwszym poście (edytował) co aktualnie robisz i co zamierzasz zrobić jutro, po jutrze... to by ułatwiło Ci pracę i nikt by niepisał głupich postòw (kiedy, za ile, robisz?). Żeby niebyło OT to robisz wspaniałe menusy (ikony w gł. menu). Opròcz stroju (pare postòw wyżej) proszę o menusy o tematy FC Barcelona i jakieś tło z Ronaldinho, jak coś trzeba (obrazki) to pisz. Z tymi menusami i tłem mi się nieśpieszy więc spokojnie biggrin.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.