Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Sebinhoo
Extra klasa biggrin.gif
arm
Mistrzostwo Świata! biggrin.gif
Varies.
Hichon zajebisty ;D
torin
CYTAT(__SaNd1__ @ Feb 26 2009, 20:47) *
torin mozes wykonac paczke AC Milan z kitsami s tego sezonu Serie A\ UEFA Cup zalezy mi na kitsy do pucharu UEFA tongue.gif

Wystarczy ze sobie powielisz foldery i zmienisz overlay na uefa, stroje sa takie same biggrin.gif Pozdrawiam.
Dzieki za komenty.

GooFy
Mieciesz przyjacielu biggrin.gif i dobrze o tym wiesz ;]
arm
Zajebiste kitsy jak zwykle!
Sebinhoo
Kolejna extra robota wink.gif Wykonałbyś może Standard Liege bo maja chyba taki sam template ? smile.gif
torin
Pomysle wink.gif

DZIKU
Kolejny raz zajebiste stroje
perONE
Extra wink.gif
Sebinhoo
Miodne stroje biggrin.gif Albo nie rób tego Standardu, sam spróbuje tongue.gif
GooFy
Narzuciłeś tempo, stroje jak zwykle przywędrowały z lepiej rozwiniętej technologicznie cywilizacji biggrin.gif Może teraz Recreativo Huelva ? happy.gif
bedi
extra biggrin.gif
arm
Jak zwykle ekstra kitsy!
Varies.
Super Sampdoria smile.gif
torin
Oto secik ktory wykonalem dla @Taribo z forum evo-web:

I cos jeszcze(w gdb wersja strojow dla CL):

Orange_91
Jak zawsze mistrzowska robota. wink.gif
djclanv1r00z
Partizan wymiata świetna sprawa biggrin.gif
Sebinhoo
fantasticoo. smile.gif
WKS
Super Partizan na to czekałem 10/10
Jamnik
Partizan super smile.gif Pytanko mam: czy te loga VW takie dziwne są ? tzn nie są idealnie okrągłe
torin
CYTAT(Jamnik @ Mar 18 2009, 21:00) *
Partizan super smile.gif Pytanko mam: czy te loga VW takie dziwne są ? tzn nie są idealnie okrągłe

Takie musza byc, poniewaz w grze teksturka jest rozciagana od pewnego fragmentu koszulki, czyli w pesie sa juz okragle tongue.gif
JustMe1987
Prima cool.gif
GooFy
No stroje przednie, z "Partyzanta" raczej nie skorzystam, ale Roma już wędruje do GDB biggrin.gif
arm
Jak zawsze zajebista jakość!
Można prosić o nowe linki do Partizana i Romy, bo dotychczasowe nie działają...
Stuart17
Kapitalne kitsy
Mani3k
Kapitalne sety Serie A, świetnie się prezentują w EDIT Mode... cool.gif
Pozdrawiam
6ha
Potrzebuje kitsów i loga w stylu ekstraklasa patch 5.0 tej oto drużyny. smile.gif

Home Kits: http://www.listatransferowa.pl/images/stor...egorz_juzwa.jpg
http://www.wigry.foxnet.pl/strona/images/m...ig/PICT0113.JPG
http://www.wigry.foxnet.pl/strona/images/m...ig/PICT0211.JPG
http://www.wigry.foxnet.pl/strona/index.php/galeria/view/9

Strój wyjazdowy cały ciemno błękitny z owymi logami i oznaczeniami, bramkarskie jeden cały zielono ciemny drugi czarny z owymi logami i oznaczeniami.

Herb: http://www.wigry.foxnet.pl/cutenews/data/upimages/herb.jpg

Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś zechciał się tym zająć. Z góry wielkie dzięki. biggrin.gif

Wrazie braku chęci przynajmniej prosiłbym o samo logo w takim stylu jakim są loga w ekstraklasa patch 5.0
potter
Dziś odbyła sie prezentacja nowych strojow reprezentacji Polski, jakbys znalazl pare fotek, to fajnie by bylo jakbys je wykonal, bo nikt tego lepi nie zrobi
Smoti
Torin mógłbym prosić stroje Juventusu??
torin
CYTAT(potter @ Mar 24 2009, 13:43) *
Dziś odbyła sie prezentacja nowych strojow reprezentacji Polski, jakbys znalazl pare fotek, to fajnie by bylo jakbys je wykonal, bo nikt tego lepi nie zrobi

Jesli chodzi o kadre nie ma innej mozliwosci, na bank zrobie kitsy. Z reszta jak widze po zdjeciach taki template juz wykonalem dla Belgii biggrin.gif

CYTAT(Smoti @ Mar 24 2009, 15:02) *
Torin mógłbym prosić stroje Juventusu??

Mam w planach, z tym ze obecnie musze dokonac aktualizacji strojow dla niektorych teamow z Polski wink.gif
Cierpliwosci, Juve chcialbym tez skrobnac wink.gif Pozdrawiam.
__SaNd1__
CYTAT(torin @ Mar 24 2009, 17:33) *
Mam w planach, z tym ze obecnie musze dokonac aktualizacji strojow dla niektorych teamow z Polski wink.gif
Cierpliwosci, Juve chcialbym tez skrobnac wink.gif Pozdrawiam.

Torin czy wykonas/bedom w EP V 5/ nowe stroje Korony Kielce ? Pozdro wink.gif
torin
Na pewno w kolejnej odslonie EP pojawia sie nowe stroje glownie dla zespolow 1 ligii jak Widzew czy Korona, na razie jednak pokazane zostaly tylko pojedyncze komplety podstawowe, czekam na reszte.
Jak wszyscy to wszyscy tongue.gif

frodo998
ooo... taaak biggrin.gif
Tolox11
Swietny robota, fajnie kits, nowe koszulki is simple ale piekne, ja chce czerwony koszulka wink.gif  

ps: jak sie ma moj polski?  laugh.gif

Stuart17
Thx za downa tongue.gif
bedi
dziekowac piekne ;D
TomaLL
Co tu dużo mówić, po prostu wspaniałe : D
czubinho
a ja mam pytanko, co mam zrobic żeby byly nazwiska na koszulkach? z gory dziex
a co do strojow to fajne. nawet bardzo
pzdr.
lukasz44
Super :-D , dzięki za Download , pozdrooo
__SaNd1__
Torin Naj - wysza klasa swietne kitsy pozdro tongue.gif
mariusz0103
Kitsy jak zwykle świetne ale jestem zawiedziony, bo miał to być model stroi na sezon 09/10 a ten wygląda jak z 2008. PZPN to się zawsze postara.Pozdro tongue.gif
barman_2000
zobacz oryginalne fotki i porownaj z tymi nike co sa obecnie i wtedy sie wypowiedz to sa dwie inne koszulki, a zeby nie bylo OT no to nawet nie trzeba komentowac, kitsy swietne
kaczy7777
Ohydne te stroje, ale w grze jak zwykle będą wygladac świetnie.
Wielkie dzięki torin cool.gif
Varies.
miazga...zrobiłbyś Herhe BSC ?Przydalby sie ten secik na 512x256...
Pozdrawiam
WKS
Poziom ten sam , kapitalne kitsy naszej Reprezentacji , pozdro !
qwerte
Ekstra, kapitalny, prima, bombowy, superowy, odjazdowy, odlotowy, bajerancki, byczy, obłędny, morowy, fajny, fajowy, fajowski, klawy, szałowy, wystrzałowy, wyskokowy, zakręcony, wdechowy, rewelacyjny, perfekcyjny, genialny, dobry, świetny, bezbłędny, wspaniały, tip-top, OK, okay, okej, w dechę, w deseczkę strój.

CYTAT(Tolox11 @ Mar 24 2009, 22:32) *
Swietny robota, fajnie kits, nowe koszulki is simple ale piekne, ja chce czerwony koszulka wink.gif  

ps: jak sie ma moj polski?  laugh.gif

Should be grammatically correct is:
Świetna robota, fajne kits'y, nowe koszulki są proste ale piękne, ja chcę czerwoną koszulkę. wink.gif
Your polish is good.
potter
No i ekstra
Szybko, ładnie i od razu z linkiem
thx

cztery, cztery, cztery biggrin.gif
Raul1991
Torin, możesz jeszcze raz 'upnąc' link do kitsów Polski 09/10? Bo nie działa sad.gif
Pepis21
Na Home i Away nie powinno być metki i napisu NikeFit poza tym bardzo ładnie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.