Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
torin
Cytat(jarek1989 @ Jun 30 2007, 23:05:14) [snapback]159518[/snapback]
torin mam sprawe biggrin.gif moge użyć Twych stroi do patha który prubuje zrobić biggrin.gif odpowiedz mi na to prosze biggrin.gif pozdro czekam biggrin.gif

Mozesz, wyraznie zaznaczajac autora tongue.gif

Jak wiecie jestesmy z chlopakami calkowicie zajeci nadchodzacym updateOE. W zwiazku z tym cos co sie tam znajdzie. Moj pierwszy stroj na takim szablonie:

Badzcie wyrozumiali tongue.gif
GooFy
Słabizna... Wróć lepiej do starego. Loga beznadziejne. Kolorki też. Na logach nie zauważyłem nawet efektów...
Lepiej wracaj do templatu WE10
T-Mac
dla mnie bomba smile.gif
ComeBack
Kits bardzo schludny ale bez rewelacji...wracaj do 512-256
POZDRAWIAM;)
MAT92
Świetny kits Torin smile.gif
Ale i tak wolę twoje kitsy 512x256 tongue.gif
Roger
kits jak zawsze bardzo dobry, ale jak wspomnieli koledzy, wracaj do 512x256 wink.gif
sawyer
Kits boski, ale posluchaj poprzednikow tongue.gif
torin
Spoko, spoko panowie cool.gif W przypadku Opola nie udalo mi sie znalezc odpowiedniego modelu 3d na szablonie we10 stad taka wersja smile.gif Zdecydowanie wole szablon we10 a ten pes6 wydaje mi sie okropny ale warto miec jakies pojecie jak zrobic na nim stroj bo kto wie jakimi szablonami bedziemy dyponowac w najnowszej odslonie pes'a. Pozdrawiam
kostek
Nieźle, ale jakoś logo Odry mi się nie widzi. Wyblakłe jakieś w porównaniu z resztą stroju. wink.gif
artysta germanista
Kits mi sie nie podoba bo:

1.Jest w rozdzielczości,której nienawidze mad.gif
2.Nie jestem jakimś tam znawcą kitsów,ale wkeiles tylko tuitaj loga

To zrobisz mi te flagi??;p
GooFy
Czasem można się wkurzyć... Jak ja bym zrobił taki kits to byście powiedzieli że beznadziejny... dry.gif Spójrzcie prawdzie w oczy KITS DO DUP***Y I zbyt wiele pracy przy nim niebyło.
Kriss91
Może i faktycznie Torinowi się lekko "powinęła noga", ale wygląd kitsu (w sumie to złudzenie) jest spowodowany rodzajem templatu. Ci, którzy się nudzą, niech zeskalują ten kits do templatu WE10. Wogóle "inny" kits wyjdzie.
Jeśli chodzi o sprawy techniczne to jest jak być powinno. Oczywiście można się przyczepić do nieznacznych detali jak nieco nierówne wstawki na górze koszulki czy nieco niewidoczne logo firmy sportowej na froncie kitsu (wg mnie lepiej by było zrobić tutaj obramowanie na odwrót, tzn. bliżej loga-biały, dalej-czarny).
torin
Tak czytajac wasze opinie to szczerze mowiac widze ze mam do czynienia z samymi amatorami, wyjatkiem jest tu Kriss91, ktory rzeczywiscie wie o czym mowi i o co w kitsmakingu biega tongue.gif Otoz na kazdym logo jest dodany efekt i nie ma sensu go bardziej eksponowac bo w grze bedzie to fatalnie wygladalo. Fakt ze wstawki u gory troche krzywe, owszem troche sie z nimi spieszylem ale to da sie szybko skorygowac. Jakosc log jest do poprawy, nie powiedzialem ze kits jest w 100% skonczony tongue.gif GoooooFy a ty sie chlopcze nie oburzaj tak, wyraziles swoja opinie i dobrze. Zrob tyle kitsow co ja to pogadamy, bo jak narazie nie potrafisz wykonac realistycznego szablonu wiec doradzam jednak odrobine wiecej skromnosci. Tyle.
GooFy
Ja sie nieoburzam. To pierwsze. Po drugie to daruj sobie odzywki typu ,,chłopcze, dziecko synu" itd Bo niemasz pojęcia ile mam lat i jak wyglądam. Trzecie to wcale niemówię że robie lepsze kitsy niż Ty. Poprostu piszę że nikt nie daje tu obiektywnych ocen. Ja męczę się dwoję i troję żeby zrobic fajny kits. A tu raptem 3 osoby oceni. I to zwykle te same. I mam na myśli to że Ty zrobisz kits to wszyscy klękają. A ja zrobie podobny to mówią że beznadziejny. I z łaski swojej mógłbyś kiedyś ocenić prace nncyh. A nie uważać się za cwaniaka co robi Najlepsze kitsy. Raptem raz oceniłeś w moim temacie. A sprawdź sobie ile razy ja to zrobiłem tutaj. Poprostu denerwują mnie takie zachowania. Bo robisz kitsy od dłuższego czasu to już cwaniaczysz. I nieprzyjmujesz krytyki. Mamsz na to dowód, napisałem że kits beznadziejny a ty już wyskakujesz z takimi tekstami.
kroczek
Strój Odry bardzo ładny a zrobisz nowe stroje Górnika Zabrze?Pozdro
Orange_91
Cytat(GoooooFy @ Jul 12 2007, 20:20:49) [snapback]162919[/snapback]
Ja sie nieoburzam. To pierwsze. Po drugie to daruj sobie odzywki typu ,,chłopcze, dziecko synu" itd Bo niemasz pojęcia ile mam lat i jak wyglądam. Trzecie to wcale niemówię że robie lepsze kitsy niż Ty. Poprostu piszę że nikt nie daje tu obiektywnych ocen. Ja męczę się dwoję i troję żeby zrobic fajny kits. A tu raptem 3 osoby oceni. I to zwykle te same. I mam na myśli to że Ty zrobisz kits to wszyscy klękają. A ja zrobie podobny to mówią że beznadziejny. I z łaski swojej mógłbyś kiedyś ocenić prace nncyh. A nie uważać się za cwaniaka co robi Najlepsze kitsy. Raptem raz oceniłeś w moim temacie. A sprawdź sobie ile razy ja to zrobiłem tutaj. Poprostu denerwują mnie takie zachowania. Bo robisz kitsy od dłuższego czasu to już cwaniaczysz. I nieprzyjmujesz krytyki. Mamsz na to dowód, napisałem że kits beznadziejny a ty już wyskakujesz z takimi tekstami.

Najbardziej mnie zdziwilo jak napisales ze jak Ty zrobiles kits podobny do tego Torina to mowia ze jest beznadzjeny a jego wychwalaja. Jakos sobie nie przypominam zebys ktorymkolwiek kitsem zblizyl sie do poziomu Torina. Raz tylko zrobiles bardzo dobry kits to potem okazalo sie ze go zajebales. A co do oceniania to jesli Torin nie ma zyczenia oceniac prac innych to jego wola i wcale nie musi tego robic. Moze po prostu nie lubi nabijac postow typu Brawo swietny kits.
.:KUNA:.
Ładny kitsy!
GooFy
Cytat(Orange_91 @ Jul 13 2007, 11:13:34) [snapback]163051[/snapback]
Najbardziej mnie zdziwilo jak napisales ze jak Ty zrobiles kits podobny do tego Torina to mowia ze jest beznadzjeny a jego wychwalaja. Jakos sobie nie przypominam zebys ktorymkolwiek kitsem zblizyl sie do poziomu Torina. Raz tylko zrobiles bardzo dobry kits to potem okazalo sie ze go zajebales. A co do oceniania to jesli Torin nie ma zyczenia oceniac prac innych to jego wola i wcale nie musi tego robic. Moze po prostu nie lubi nabijac postow typu Brawo swietny kits.

To niech nie nabija. Niech pisze sensownie. Ale po mojemu to jest hamskie że cały czas wystawia kitsy a sam nie raczy ocenić komukolwiek. Jak by każdy jak to nazwałeś ,,Niemiał życzenia" to forum niemiało by sensu. Poto wystawiamy prace żeby je ktoś ocenił a jak by każdy nie miał życzenia to były by tematy takie że każdy by pisał w swoim i pokazywał tylko twarze bądź kitsy. A nawet niezaglądał by do tematów innych tak jak to robi Torin. I następna rzecz to nie poruwnuję siebie do Torina ale mówię że inni kitsmakerzy starają się i czekają nieraz całymi dniami na komentarz a gdy zrobią jakiś strój to widzą ze 3 koment typu ,,Pracuj" ,,Trenuj" ,,Czytaj tutki" ... I wreszcie ostatnia rzecz to, to że twierdzę że gdybym ja zrobił taki kits zapewne usłyszałbym ,,Popracuj" ,,Beznadziejny" ,,Niepodoba mi się" ,,Brak efektów" Itd. Więc ie bulwersujcie się gdy wyrażam własne zdanie panowie cwaniacy co uważają się za Lepszych bo są w Pol-evo czy robią dodatki dłuzej.
torin
Nikt tu nie zgrywa cwaniaka, bo np nalezy do jakiegos temu patchmakerskiego. Po chuj mielibysmy to robic. A to sie akurat zgadza ze nie pisze w innych tematach bo nie lubie pisac czegos co nie mam sensu i nic nie wnosi do tematu, a co najwazniejsze nie ma czasu przegladac forum. Stroje robie dla siebie, a ze przy okazji ktos na tym skorzysta to moge tylko powiedziec iz jest mi milo z tego powodu. Bardzo prosze nie wylewaj w moim temacie swoich frustracji, jesli juz chcesz to robic zaloz sobie w odpowiednim dziale temat w stylu "Mam problem ze soba..." Nie odpowiadaj na tego posta, nie mam zamiaru kontynuowac tej polemiki...
Hal
GoooooFy odpuść już.
Torin, ostatni strój ładny, ale odbiega od twoich poprzednich prac wink.gif
Pozdro wink.gif

kroczek
Cytat(torin @ Jul 13 2007, 19:24:00) [snapback]163305[/snapback]
Nikt tu nie zgrywa cwaniaka, bo np nalezy do jakiegos temu patchmakerskiego. Po chuj mielibysmy to robic. A to sie akurat zgadza ze nie pisze w innych tematach bo nie lubie pisac czegos co nie mam sensu i nic nie wnosi do tematu, a co najwazniejsze nie ma czasu przegladac forum. Stroje robie dla siebie, a ze przy okazji ktos na tym skorzysta to moge tylko powiedziec iz jest mi milo z tego powodu. Bardzo prosze nie wylewaj w moim temacie swoich frustracji, jesli juz chcesz to robic zaloz sobie w odpowiednim dziale temat w stylu "Mam problem ze soba..." Nie odpowiadaj na tego posta, nie mam zamiaru kontynuowac tej polemiki...

Skonczmy ta zalosna kłotnie,przeciez kazda taka kłótnia opóźnia prace nad kolejna wersją OE Patcha na która wszyscy czekamy.Pozdrawiam i życze owocnej pracy.
torin
Cytat(e_adrian @ Jul 12 2007, 17:00:01) [snapback]162847[/snapback]
To zrobisz mi te flagi??;p

Calkiem zapomnialem je zamiescic tongue.gif

artysta germanista
ooo fajnie wyszly a masz jakis template do flag?? podeslkij na pw plis
.:KUNA:.
Ladne flagi moze teraz je zaczniesz robic masowo;]
Hal
Proponuje zmienić nazwe tematu na "Stuff by Torin" biggrin.gif
Flagi bardzo smerfne :DDDDDDd
TOMaSSon 94
Cytat(TOMaSSon 94 @ Jul 17 2007, 13:01:57) [snapback]164525[/snapback]

Kto? odpowie??

Ma kto? paczk? flag z ligi polskiej??
Je?li taka powsta?a...
Darekk89
Siemka! ma ktoś z was namiary na nowe stroje PGE GKS Bełchatów??a może ktoś z was zrobi nowy strój, będą występować w najnowszym template Adidasa, bodajże takim samym jak ma Legia: Template. A oto screeny: 1 , 2 , 3.
Spróbujcie zrobić nowe stroje dla tej drużyny, będę wdzięczny.
torin
Nasze zespoly niezle zaczely szastac kasa, coraz lepsze marki tongue.gif Co mnie bardzo cieszy. Wszystkie stroje oczywiscie wykonam. Musicie sie jednak uzbroic w cierpliwosc, az poznamy cale komplety smile.gif Pozdrawiam.
TOMaSSon 94
Cytat(torin @ Jul 18 2007, 16:31:42) [snapback]164941[/snapback]
Nasze zespoly niezle zaczely szastac kasa, coraz lepsze marki tongue.gif Co mnie bardzo cieszy. Wszystkie stroje oczywiscie wykonam. Musicie sie jednak uzbroic w cierpliwosc, az poznamy cale komplety smile.gif Pozdrawiam.

Czyli do rozpoczęcia ligi?
seen
Torin ja bym prosił Ciebie ze jak wykonasz nowy strój Białej Gwiazdy żebys wydał alternativa z Białą Gwiazdą zamiast herbu ssa . wink.gif
potter
Cytat(torin @ Jul 11 2007, 19:56:56) [snapback]162616[/snapback]
Mozesz, wyraznie zaznaczajac autora tongue.gif

Jak wiecie jestesmy z chlopakami calkowicie zajeci nadchodzacym updateOE. W zwiazku z tym cos co sie tam znajdzie. Moj pierwszy stroj na takim szablonie:

Badzcie wyrozumiali tongue.gif

Nareszcie moja drużyna , mam nadzieję ze będzie w nowym patchu tongue.gif Pojadę potem na mecz z laptopem i porównam tongue.gif
Jacmen
Torin mam do ciebie prośbę . Mógłbyś zrobić stroje dla drużyny Derby Country. Bo robie Ofa do Orange ekstraklasy patcha i by sie stroje przydały bo jak dobrze wiemy pojawiły sie nowe drużyny w innych ligach jeśli możesz to chociaż odpisz. z góry dzieki
barman_2000
wejdź na www.pes-revolution.de tam na forum i na kitsy na nowy sezon i tam są
INTELEKT
Torin skończysz stroje dla Stali?
reS
Może pokusisz się o wykonanie nowego biało-czarnego stroju dla Widzewa ?biggrin.gif

Galeria z meczu z Zagłębiem

http://www.sebafoto.com/453/zaglebie-lubin-widzew-lodz/
karolinho
Torin mógłbyś może dać chociaż niedokończoną paczkę nowych stroii OE zawsze lepsze to niż nic wink.gif .
ARASS
Cytat(M19 @ Aug 6 2007, 13:47:50) [snapback]171282[/snapback]

eee a nie odwrotnie ? wink.gif Raczej białe stroje są domowe a te niebieskie wyjazdowe . Wczoraj w meczu z Legią Górnik grał w białych strojach biggrin.gif

Po[Z]dro
barman_2000
wszystkie nowe stroje będą w update do OE patcha więc się nie martwcie
Destroyer56
Torin musze powiedziec ze wszystkie stroje, ktore robisz sa świetne smile.gif Kiedy mniej wiecej bedzie wydana ta paczka ze strojami OE na ten sezon?
ScOuT
Zrobisz moze caly folder GDB Zaglebia Lubin rolleyes.gif Albo jeszcze PGE Belchatow rolleyes.gif
artysta germanista
czego torin nie prezentujesz swoich umiejętności kreawieckich??biggrin.gif czyzbys byl na wakacjach??
seen
Mam Torin pytanie - szykujesz nowe "szmatki" Wisełki? pozdro
INTELEKT
Kolejne długie milczenie torina...
TOMaSSon 94
... Bo torin wyda stroje przy okazji OE Patch v.3 smile.gif
Jacmen
Teraz Torin nie ma pewnie czasu więc na pewno sie odezwie jak będzie mógł może ma teraz ważniejsze sprawy na głowie wink.gif
torin
Dokladnie nie mam teraz zbyt duzo czasu. Kazda wolna chwile wykorzystuje na produkcje nowych strojow (no moze prawie kazda wink.gif ). Aktualnie nic nie bede publikowal gdyz wszystkie nowe stroje znajda sie w update do patcha. Pozdrawiam.
LYJO
czekam z niecierpliwością na Twoje kolejne dzieła smile.gif
narazie PES poszedł w odstawke do momentu wyjścia update smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.