Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
reS
No stroje oczywiście zajebiste cool.gif pzdr
Damian.
Super przydadzą się do OE Patcha.
Pozdro:]
Flisak
Stroje po prostu świetne. JESTEŚ MISTRZEM!!!!
ScOuT
Brawo!! Extra kitsy mojego ukochanego Slaska!!
T-Mac
swietne prace jak zawsze zreszta smile.gif
Smoti
Swietna robota torin,jedziesz zkoksem(czyt.strojami)bardzo ładnie
AdamSzmulki
Świetne smile.gif tak trzymaj..
kostek
Zajebiste stroje, nic dodać, nic ująć.
INTELEKT
Bardzo dobre biggrin.gif
torin
Zdobywca Pucharu Polski:

GROCLIN DYSKOBOLIA GRODZISK WLKP. 06/07 FULLSET:

- 3D MODEL: 114
- COLLAR: NO

DOWNLOAD:

sharebee
speedyshare
LeszaKSD
zajebongo stroje SUPER dzieki Torin smile.gif
INTELEKT
Wow, kozackie wink.gif

Da się je jakoś ustawic żeby działały w piątej odsłonie pesa?
krolu
świetny secik...brava wink.gif
T-Mac
smakowe te kitsy biggrin.gif
kostek
Pjerwsza klasa kitsy ;]
reS
Ciężko wychwycić jakąś wadę w Twoich kitsach wink.gif dla mnie perfekt.
Flisak
Idealne kitsy! Próbowałem kiedyś zrobić stroje dla Groklinu, ale nie umywają się do twojego nawet w 20%
AdamSzmulki
ekstraklasa wink.gif jak zawsze ogladam z podziwem! kto nastepny??
Smoti
chwalenie Ciebie staje sie nude ;P
znowu znakomita robota,
dawdi17
Polska scena PES'a jest zdecydowanie najlepsza na świecie właśnie dzięki takim artystom jak Ty! Brawo!
eye63
Cytat(Flisak @ May 19 2007, 22:53:17) [snapback]148582[/snapback]
Idealne kitsy! Próbowałem kiedyś zrobić stroje dla Groklinu, ale nie umywają się do twojego nawet w 20%

Z założeniem, że i tak sobie pochlebiłeś wink.gif żarcik

Stroje genialne pod każdym względem.
matthew
Super kitsy, dzieki wink.gif
RBK
Stroje naprawdę eleganckie wink.gif Z resztą tak, jak zawsze, tak trzymaj!! Pozdro
jarek1989
wielkie dzięki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif super biggrin.gif 10000000000/ 10 biggrin.gif
torin
RUCH CHORZOW 06/07 FULLSET:

- 3D MODEL: 59
- COLLAR: NO (AWAY: YES)

DOWNLOAD:

sharebee
speedyshare
Varies.
Cytat(torin @ May 20 2007, 19:48:42) [snapback]148744[/snapback]

DOWNLOAD:

sharebee
speedyshare

ŁOOOOOOOOOOO ph34r.gif Rzadisz laugh.gif laugh.gif
Ekstra estetyka wink.gif
P.S.:Mógłbys odpowiedzieć na PW jakich efektów używasz pliss biggrin.gif:D:)
Kriss91
Heh. Widzę Torin, że jesteś na fali. "Ciachasz" kitsy, jak kiedyś T-Mac mordki. Każdy kits, co do jednego, wymiata. Tak trzymać wink.gif

PS. Criss123-takie rzeczy to tajemnica zawodowa smile.gif Każdy ma swój styl, przez siebie dopracowywany przez wiele miesięcy.
RBK
Cytat(torin @ May 20 2007, 19:48:42) [snapback]148744[/snapback]

DOWNLOAD:

sharebee
speedyshare

Następne świetne wyroby. Widzę, że narzuciłeś mocne tempo. Oby tak dalej smile.gif Pozdro
E 9
Zajebiste stroje thx za download juz pobieram ph34r.gif.Groclin też supcio ;] ;] ale do takich zeczy juz przyzwyczailes

ODbiegajac od tematu:Zajebisty meczyk wczoraj w Białymstoku obejzelismy ;] dbry ten Cwielong z Ruchu,nawet salto zrobil bo nie uznanej bramce biggrin.gif.Torin z okazji meczu tych dwoch beniaminkow OE(bo to juz jest w 99/9% fakt) zrob moze next JAgusie rolleyes.gif

POZDRO
qazwsx
Wery Najs kits wink.gif Wydaje mi się, że logo Ruchu na home [i na bramkarskim i tym z pola ] jest za małe. Zobacz np. na tej fotce :

ogólnie ostatnie stroje kapitalne i jeszcze w jakim tempie biggrin.gif
barman_2000
Torin dlaczego nie ma Ruchu w wersji pucharowej, skoro ten klub jest w OE patchu w ekstraklasie to mógłbyś takie też zrobić, a tak poza tym kitsy rewelka zresztą jak wszystkie
torin
Cytat(qazwsx @ May 20 2007, 20:12:56) [snapback]148756[/snapback]
Wery Najs kits wink.gif Wydaje mi się, że logo Ruchu na home [i na bramkarskim i tym z pola ] jest za małe. Zobacz np. na tej fotce :

ogólnie ostatnie stroje kapitalne i jeszcze w jakim tempie biggrin.gif

Jesli o to chodzi to zobacz jak to wyglada w grze wg mnie jest wrecz idealnie biggrin.gif Taki model 3d, ze trzeba troche zmniejszyc wink.gif

Cytat(barman_2000 @ May 20 2007, 20:32:01) [snapback]148769[/snapback]
Torin dlaczego nie ma Ruchu w wersji pucharowej, skoro ten klub jest w OE patchu w ekstraklasie to mógłbyś takie też zrobić, a tak poza tym kitsy rewelka zresztą jak wszystkie

Jak zacznie sie nowy sezon i beda grali w Orange (afery i jeszcze raz afery, nie znasz dnia ani godziny tongue.gif ) to oczywiscie zrobie update z odpowiednimi logosami.
Dzieki za wszystkie komentarze, pozdrawiam.
Flisak
Torin, przez Ciebie muszę się ciągle powtarzać laugh.gif . To zaczyna się robić nudne tongue.gif tongue.gif STROJE GENIALNE!! Będę to powtarzał chyba do końca świata i jeszcze dzień dłużej - jesteś najlepszy
kostek
Jak zwykle zajebiście odwzorowane kitsy...
reS
Bardzo ładnie wykonany strój Niebieskich wink.gif pzdr
RBK
Torin, jakie następne kitsy planujesz wydać?? Pozdro wink.gif
qazwsx
Miałeś racje torin. Logo wygląda idealnie. Wcześniej zobaczyłem tylko na bmp i wydawało mi się, że logo jest dosyć małe, a nie miałem czasu wrzucić do pesa. Po zobaczeniu jak kitsy wyglądają "w praniu", widzę, że logo jest git ;D
PzdR i życze więcej takich _idealnych_ prac wink.gif
Dorzucam się jeszcze do pytania kto następny ;]
Roger
Logo w grze prezentuje się super, stroje jak zawsze cudnie wykonane, tak trzymaj torin smile.gif
Smoti
nie no Torin wymiatasz wink.gif znakomite stroje Groclinu
torin
Dzieki za wszystkie komentarze smile.gif
W odpowiedzi jaki kits nastepny:

kostek
Zajebisty kolorek ten pomarańczowy...
INTELEKT
Coś nie wczytuje obrazka, jaka to drużyna?
krolu
Cytat(INTELEKT @ May 25 2007, 22:13:14) [snapback]149757[/snapback]
Coś nie wczytuje obrazka, jaka to drużyna?

Kszo
jochen
Jako, że jest to kits torina a ja tylko pozwoliłem sobie go troche zedytować to przypinam się do tego tematu z nowym kitsem ŁKS-u.

DOWNLOAD
krolu
Dzieki no ale nie bedą długo grać z tym "klejem" na koszulce... wink.gif ale sie przyda...
artysta germanista
torin well done juz zasysam
jochen
Cytat(krolu @ May 30 2007, 15:16:27) [snapback]150538[/snapback]
Dzieki no ale nie bedą długo grać z tym "klejem" na koszulce... wink.gif ale sie przyda...

Począwszy od meczu z Arką do końca sezonu i później też...
jar3k-1987
torin, a czy była by taka możliwość abyś zrobił zestaw strojów dla drugiej drużyny Wisły Kraków??
AdamSzmulki
Torin cos ostatnio milczy w tym temacie smile.gif moze szykuje sie jakas niespodzianka biggrin.gif hehe. A co do stroju LKS-u jochena to zwaliles ca?? jako?c tego kitsa w porównaniu z pierwsza wersja no a logo tez za pieknie nie wyglada.
torin
KSZO OSTROWIEC 06/07 FULLSET:

- COLLAR: YES

DOWNLOAD:

sharebee
speedyshare

Ostatnio mam mniej czasu stad tak dlugo bez nowych kitsow. Co do LKS to cos zjebales ten stroj blink.gif Tak jak juz mowilem update wszystkich kitsow zrobie po zakonczeniu brakujacych kompletow (zostalo ich 3 wink.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.