Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
torin
QUOTE(kcma @ Sep 29 2005, 20:01:25)
Najlepiej by było Torin gdybys pisał w pierwszym poście (edytował) co aktualnie robisz i co zamierzasz zrobić jutro, po jutrze... to by ułatwiło Ci pracę i nikt by niepisał głupich postòw (kiedy, za ile, robisz?). Żeby niebyło OT to robisz wspaniałe menusy (ikony w gł. menu). Opròcz stroju (pare postòw wyżej) proszę o menusy o tematy FC Barcelona i jakieś tło z Ronaldinho, jak coś trzeba (obrazki) to pisz. Z tymi menusami i tłem mi się nieśpieszy więc spokojnie biggrin.gif .
[right][snapback]37473[/snapback][/right]

Spoko wink.gif Zarzuc zdjeciami i napisz jak to bys widzial, to sie zrobi.

Zaglebie Lubin:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

FC Artmedia Petr
kcma
1. Więc tak... mam pytanie czy można zrobićtak żeby do PES4 dać takiego dużego GiF'a (512x512) i czy to by wypaliło?

2. Coś na temat Barcy podam Ci dziś bądz jutro.

3. Przy okazji, zrobiłek tak jak pisałem w pierwszym poście,... kiedy mogę się spodziewać moich koszulek?

Pozdrawiam -.-|K|(C||M|/A\-.-
torin
QUOTE(kcma @ Sep 30 2005, 07:23:20)
1. Więc tak... mam pytanie czy można zrobićtak żeby do PES4 dać takiego dużego GiF'a (512x512) i czy to by wypaliło?

2. Coś na temat Barcy podam Ci dziś bądz jutro.

3. Przy okazji, zrobiłek tak jak pisałem w pierwszym poście,... kiedy mogę się spodziewać moich koszulek?

Pozdrawiam -.-|K|(C||M|/A\-.-
[right][snapback]37509[/snapback][/right]

Tzn. gdzie chcesz tego gifa wrzucic blink.gif

Unia Hrubieszow (preview):
user posted image
albin22
podaje linka na koszulki gieksy http://www.gieksa.pl/koszulki.php
_DEVIL_
QUOTE(torin @ Sep 29 2005, 02:52:18)
Pliki w demie przegladam w Game Graphic Studio. Stary GS nie nadaje sie do tego. Ale juz wam moge powiedziec ze te stroje, przynajmniej do dema, sa dobre.

Real Madrid Kits (update+gk):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Flagi(update):
user posted image
user posted image

Comming up next: Zaglebie Lubin.
[right][snapback]37399[/snapback][/right]

torin powiem jedno miodzio!
Dziekuje barco stary!

PS.Kcma--wiesz co to znaczy edytowac posty??
PS2.Torin ale jak mam zaladować te stroje do dema skoro otwieram plik O.tex progrsem Game Graphic Studio , wyszukuje te pliki ze strojami realu i mam biale pole nie widze zadnego stroju zebym mògł na niego przeciagnać nowy!!Please
kcma
PS.Kcma--wiesz co to znaczy edytowac posty??

Wiem, zobacz ile osòb pisze posta, ktoś inny i znòw ona. Tylko mi niemòw że nabijam, bo co mi to daje, poprostu się wypowiadam.

PS2.Torin ale jak mam zaladować te stroje do dema skoro otwieram plik O.tex progrsem Game Graphic Studio , wyszukuje te pliki ze strojami realu i mam biale pole nie widze zadnego stroju zebym mògł na niego przeciagnać nowy!!Please

Ja też tak mam, spròbuj kliknąć na to pole co trzeba wrzucić stròj
(z dysku), potem przeciągnij na puste pole. Powinno zadziałać, ale ja tego niepròbowałem.

Tzn. gdzie chcesz tego gifa wrzucic blink.gif

No np. do tych ikon w głòwnym menu, żeby się ruszały.

Kilka obrazkòw, myśle że coś wymyślisz cool.gif :

Tą tapete chcem w menu ML (wiem że sam to musze ustawić), jak możesz usuń te litery na dole biggrin.gif

Tą zròb tak jaką titlescreen i usuń tylko ten adres internetowy

Na ikony znajdz coś sam bo ja niemoge:(

Unia Hrubieszow (preview):
user posted image

No stròj super, czekam na resztę smile.gif!

MAM JESZCZE PROŚB
adjust89
Stroje Zagłębia Lubin są bajeranckie!!! Dzięki, jesteś wielki! smile.gif
torin
Unia Hrubieszow:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Title screen i background:
user posted image
user posted image

Comming soon: Unia GK.
melman
a ja doczekam sie na ten stroj bramkarski WIDZEWA?? zy jednak z tych zdjec co dalem nie da sie go zrobic
torin
QUOTE(melman @ Sep 30 2005, 20:00:35)
a ja doczekam sie na ten stroj bramkarski WIDZEWA?? zy jednak z tych zdjec co dalem nie da sie go zrobic
[right][snapback]37580[/snapback][/right]

Stary wyluzuj, po prostu na smierc zapomnialem. Bedzie. Git wink.gif

Unia Hrubieszow GK:
user posted image
kcma
Good job, very nice.
torin
Zalegly stroj bramkarski Widzewa:
user posted image
kostek
ej chłopaki a jak z tej stronki co torin wrzuca dodatki można coś ściągnąć ? co trzeba kliknąć jak już sie wczyta głowna? pzdr
melman
QUOTE(torin @ Sep 30 2005, 22:57:50)
Zalegly stroj bramkarski Widzewa:
user posted image
[right][snapback]37605[/snapback][/right]

No i jest GIT, DZIEKI!!
kcma
QUOTE(melman @ Oct 1 2005, 10:16:07)
No i jest GIT, DZIEKI!!
[right][snapback]37645[/snapback][/right]

Stròj doskonały, ale wydaje mi się że już taki ktoś robił smile.gif

PS. Czekam na flagi UniHrubieszòw, ale moge poczekać, jeszcze raz dzięki za stroje UH smile.gif

PS II. MAM PROŚB
torin
QUOTE(kcma @ Oct 1 2005, 13:37:32)

PS. Czekam na flagi UniHrubieszòw, ale moge poczekać, jeszcze raz dzięki za stroje UH smile.gif

PS II. MAM PROŚB
_DEVIL_
QUOTE(kcma @ Oct 1 2005, 13:37:32)

PS II. MAM PROŚB
GKS KATOWICE
Prosiłbym o zrobienie koszulek GKS Katowice... Wrzucam fotki.... Z gòry dzęki
kcma
1. Dzięki za pomoc z tym GGS.

2. Torin pisałem jakie chcem flagi, niezbyt wymagające. (zobacz pare postòw wcześniej).

3. plik o jakie nazwie jest odpowiedzialny za flagi (w 0_tex.)?

4. Zrobisz mi flage i emblant z logiem Uni, tylko normalne, na jakimś jednokolorowym tle (j jak robie to mi wychodzi rozmazany obraz sad.gif)
GKS KATOWICE
Ja prosiłbym o diwe rzeczy pierwsza to stròj gks Katowice...
a druga czy ktos mi moze powiedziec jak sie pòxniej je wrzyca do PES/a???
PROSZ
wojczech7
siema torin. Mam wielka prośbe. Mogłbys zrobic stroje Juve do dema pes5?? Tu masz fotki:
home - przòd
away- przòd
away- calosc
3 komplety- przòd
alternative - tył
away- tył
home- tył
logo tamoil
herb juve

Mysle, ze to Ci powinno wystarczyc, a jezeli nie to pisz. Pozdrawiam i cierpliwie czekam na efekt finalny
vager
A jak się wrzuca flagi zespołòw??
BuLi
QUOTE(devil905 @ Sep 30 2005, 14:01:55)
PS2.Torin ale jak mam zaladować te stroje do dema skoro otwieram plik O.tex progrsem Game Graphic Studio , wyszukuje te pliki ze strojami realu i mam biale pole nie widze zadnego stroju  zebym mògł na niego przeciagnać nowy!!Please
[right][snapback]37535[/snapback][/right]

no właśnie mam to samo, czcionki tez nie moge podmienic, niby wszystko jest ok a w grze ciagle jest ta stara blink.gif
jesli ktos ma nowe stroje itp. w demie to niech sie podzieli swoja wiedzą smile.gif
kostek
ej no nie chce zaśmiecać ale mògłby ktoś powiedzieć tongue.gif jak sie to wszystko (np.flagi) zassysa? pzDr

osz qrde ale siara ohmy.gif thx ale kapnąłem się sam ale thx jeszcze raz ze sie ktos odezwał tongue.gif
_DEVIL_
QUOTE(::kostek:: @ Oct 5 2005, 19:40:51)
ej no nie chce zaśmiecać ale mògłby ktoś powiedzieć tongue.gif jak sie to wszystko (np.flagi) zassysa? pzDr
[right][snapback]38152[/snapback][/right]

''zapisz obrazek jako...'' prosze pana laugh.gif
kostek
torin ja bym prosił:

1. Nowe stroje bayernu
torin
QUOTE(vager @ Oct 2 2005, 17:58:28)
A jak się wrzuca flagi zespołòw??
[right][snapback]37807[/snapback][/right]

Za pomoca Graphic Studio. Za flagi zespolow klubowych odpowiadaja trzy pliki znajdujace sie w 0_text.afs, tzn: st_tare_tex_cl00.bin, st_tare_tex_cl01.bin, st_tare_tex_cl02.bin, st_tare_tex_cl03.bin.

QUOTE(::kostek:: @ Oct 5 2005, 20:00:03)
torin ja bym prosił:

1. Nowe stroje bayernu

[right][snapback]38159[/snapback][/right]

Zdjecia prosze.

Troche mnie nie bylo ale mam dla was tym razem duzy dodatek:
user posted image

Download

I zalegle dla kcma:
user posted image

A co do strojow w demie to sie panowie wstrzymajcie narazie. Bo ich importowanie nie jest do konca jeszcze jasne. Pozdro dla wszystkich i czekam na zamowienia wink.gif

P.S. Strojow Gks Katowice to juz chyba nie musze robic, bo einar wykonal wink.gif
kcma
Dzięki za flagi, a te z ang. ligi to bomba : ) Zrobisz mi jeszcze flage Uni taką co widać przed meczem jak się wybiera dròżynę, co kibice nią machają. Proszę, bo ja jak robie to mi się rozmazuje. : (
torin
QUOTE(kcma @ Oct 7 2005, 14:16:39)
Dzięki za flagi, a te z ang. ligi to bomba : ) Zrobisz mi jeszcze flage Uni taką co widać przed meczem jak się wybiera dròżynę, co kibice nią machają. Proszę, bo ja jak robie to mi się rozmazuje. : (
[right][snapback]38303[/snapback][/right]

Masz:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(bartosz05 @ Oct 7 2005, 14:34:10)
Torin jesteś znakomity, byś mògł zrobić pierwszy i drugi stròj Ajaxu Amsterdam no i jeszcze flagi.

Ps.Powinniśmy cie na rękach nosić. Ròb więcej tych dodatkòw.
[right][snapback]38304[/snapback][/right]

Ajax Amsterdam banners:
user posted image
Zrobione mialem juz wczesniej a co do strojow, zdjecia prosze.
kcma
Dzienki za wszystko co dla mnie zrobiles, jestes super facet smile.gif
wojczech7
Co prawda napisalem w poscie, ze bede czekal na stroje juve cierpliwie, ale cos nie widze zadnego odzewuz Twojej, Torin, strony :[ Moze przegapiles moja prosbe unsure.gif Spojrz pare postow wczesniej zamiescilem taka jedna, malutka prosbenke... Czekam na rozwiazanie sytuacji
torin
QUOTE(torin @ Oct 7 2005, 13:58:12)
A co do strojow w demie to sie panowie wstrzymajcie narazie. Bo ich importowanie nie jest do konca jeszcze jasne. Pozdro dla wszystkich i czekam na zamowienia  wink.gif

Tak wiec do dema ci tych strojow nie zrobie ale jak chcesz to do PES4 spoko smile.gif
ronaldinho100

mogbys zrobic stroje fc barcelony??
ronaldinho100
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelo...tor/4/dummy.jpg tu sa zdjęcie fc barcelony kitsa
saper
QUOTE(ronaldinho100 @ Oct 8 2005, 22:45:08)
mogbys zrobic stroje fc barcelony??
[right][snapback]38480[/snapback][/right]

QUOTE(ronaldinho100 @ Oct 9 2005, 13:53:33)
http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelo...tor/4/dummy.jpg tu sa zdjęcie fc barcelony kitsa
[right][snapback]38520[/snapback][/right]

Istnieje taka opcja jak edytuj. Te stroje można łatwo na goglach znaleść smile.gif

PROSZE ;-)
ronaldinho100
QUOTE(saper @ Oct 9 2005, 12:36:10)
Istnieje taka opcja jak edytuj. Te stroje można łatwo na goglach znaleść  smile.gif

PROSZE ;-)
[right][snapback]38525[/snapback][/right]
dzienki wielkie jestes wielki
torin
Juventus Turyn Home:

user posted image

Juventus banners:

user posted image
ronaldinho100
mogbys zrobic czarne stroje z logiem:białą obwòdka kwardrat w środku napis zajazd polonez,czrane getry z pomaranczowymi pasami
dzienki z gòry
torin
Troszke mnie nie bylo, a to z tego wzgledu ze w tygodniu jestem dosc zajety. Ewentualny czas na zrobienie jakiegos dodatku mam tylko przez weekend. Prosze wiec wszystkich o cierpliwosc i wyrozumialosc.Pozdrawiam

Zaglebie Sosnowiec Red (preview):
user posted image
@Bakel daj znac czy kolory sa dobre i ogulnie czy ci pasuje, oraz jaka jest opaska kapitanska i co to za znaczek na rekawach. Wszystkie stroje sa praktycznie gotowe brakuje tylko tych dwoch szczegolow. wink.gif
BuLi
torin, wiadomo juz cos o strojach do pes5 i ich importowaniu ? przydal by mi sie nowy stroj realu do dema smile.gif
pzd
Lanek
Torin a umiesz robić avatary?
norek
QUOTE(BuLi @ Oct 14 2005, 22:45:50)
torin, wiadomo juz cos o strojach do pes5 i ich importowaniu ? przydal by mi sie nowy stroj realu do dema  smile.gif
pzd
[right][snapback]39197[/snapback][/right]

nie nazywam sie torin ale stroje do pes5 robi sie tak samo jak do wczesniejszych czesci tyle ze na bmp plecy sa wieksze ....a importuje sie tak samo jak w pes4 smile.gif
jastrzab
.
BuLi
QUOTE(norek @ Oct 15 2005, 16:25:21)
nie nazywam sie torin ale stroje do pes5 robi sie tak samo jak do wczesniejszych czesci tyle ze na bmp plecy sa wieksze ....a importuje sie tak samo jak w pes4 smile.gif
[right][snapback]39284[/snapback][/right]

to moze ktos (czytaj norek tongue.gif ) zrobi mi stròj np. realu tongue.gif do pes-a5? smile.gif
importuje sie tak samo? przez GGS cos nie moge...zamiast stroju jest białe tło... blink.gif
byłbym rad gdyby ktoś mi pomògł biggrin.gif
pzd
norek
QUOTE(BuLi @ Oct 15 2005, 22:49:58)
to moze ktos (czytaj norek tongue.gif ) zrobi mi stròj np. realu  tongue.gif do pes-a5? smile.gif
importuje sie tak samo? przez GGS cos nie moge...zamiast stroju jest białe tło... blink.gif
byłbym rad gdyby ktoś mi pomògł  biggrin.gif
pzd
[right][snapback]39331[/snapback][/right]

1. przy wgrywaniu wcisnij taki czarny kwadracik dopiero pozniej przesun:)
2. norkowi niechce sie robic strojow..
p.s temat robienia strojow przez norka zamkniety...wiec ciiiiiiiicho smile.gif dry.gif
kcma
QUOTE(BuLi @ Oct 15 2005, 21:49:58)
to moze ktos (czytaj norek tongue.gif ) zrobi mi stròj np. realu  tongue.gif do pes-a5? smile.gif
byłbym rad gdyby ktoś mi pomògł  biggrin.gif
pzd
[right][snapback]39331[/snapback][/right]

A jakie pliki sa odpowiedzialne za stroje?
michau000
QUOTE(kcma @ Oct 16 2005, 00:46:18)
A jakie pliki sa odpowiedzialne za stroje?
[right][snapback]39336[/snapback][/right]

dobre pytanie... troche mnie denerwuje, ze teraz nie ma okreslonej nazwy danego pliku, tylko same numerki blink.gif
kcma
Niech ktoś napisze jakie numerki są odpowiedzialne za te stroje i jak ma to niech poda linka do stroi do PES5 bo te w demie chyba z PES4 są jakieś jakby z puzzly.
BuLi
podobno za stroje odpowiedzialne są te pliki : unnamed3180, unnamed3181, unnamed3182. Osobno za koszulke, spodenki i getry. Tylko ciągle nie wiem jak je zamienic...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.