MaTi10
Sep 17 2007, 20:47
Torin mam wielką prośbe o wykonanie kitsa
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9525 z Góry dzieki
TOMaSSon 94
Sep 23 2007, 21:15
E 9 Auriko wykonał ten strój

PS. Zgadzam się, torin wykonał super robotę przy patchu
Cytat(TOMaSSon 94 @ Sep 23 2007, 20:19:52) [snapback]186341[/snapback]
E 9 Auriko wykonał ten strój

PS. Zgadzam się, torin wykonał super robotę przy patchu

W sumie tak ale wiadomo co z kitsami robi torin

dlatego mam nadzieje ze dorobi kitsy dla (J)
Cytat(E 9 @ Sep 23 2007, 21:57:31) [snapback]186311[/snapback]
Dopiero wrocilem z roznych wojarzy. Wysylajac chlopakom katalog
uni rzeczywiscie nie umiescilem tam Jagi. Chcialem zrobic fullsecik ale nie mam pojecia jakie sa stroje rezerwowe, chyba nie byly jeszcze prezentowane

Takze jesli masz jakies info to czekam

Brakuje jeszcze paru kompletow np Polonii W-wa. Mozecie sie ich spodzewac w najblizszym czasie
Flisak
Sep 24 2007, 15:22
Torin, mógłbyś pokazać tu swoje stroje zrobione do patcha? Ja nie będę raczej ściągał, bo nie używam żadnych patchy, ale chciałbym zobaczyć twoje produkcje.
Cytat(torin @ Sep 24 2007, 14:01:53) [snapback]186623[/snapback]
Dopiero wrocilem z roznych wojarzy. Wysylajac chlopakom katalog
uni rzeczywiscie nie umiescilem tam Jagi. Chcialem zrobic fullsecik ale nie mam pojecia jakie sa stroje rezerwowe, chyba nie byly jeszcze prezentowane

Takze jesli masz jakies info to czekam

Brakuje jeszcze paru kompletow np Polonii W-wa. Mozecie sie ich spodzewac w najblizszym czasie
Nom dokładnie masz racje ani razu chłopaki jeszcze nie grali w wyjazdowych koszulkach wiec pa i pb mozesz dac tą żółto-czerwoną

Czekam z niecierpliwoscia ;]] pzdr
Torin, czy mógłbyś w wolnej chwili wrzucić jeszcze raz tutka do robienia kitsów??? Z góry dzięki!
ronaldo_9
Jan 18 2008, 17:48
Dobra robota, już wrzucam do OE patch'a
może przerzucisz się na format 512X512, będzie jeszcze lepsza jakość twoich kitsów
może wykonasz nowe stroje polski jak będzie wiadomo w jakich będą grać na euro, pozdro
Orange_91
Jan 18 2008, 17:56
Świetnie, że powróciłeś mistrzu. Kitsy jak zwykle na najwyższym poziomie i nie ma nic do zarzucenia w wykonaniu.
Świetny powrót torin!
Będziesz też robił kitsy do pesa2008??
ronaldo_9
Jan 18 2008, 18:40
Jeśli się nie obrazisz to dla leniwych wykonałem uptade folderów gdb Legii i Zagłębia.
Legia&Lubinpozdro
Jacmen
Jan 18 2008, 19:27
Stroje świetna powrót w wielkim stylu mam nadzieje, że z ilością stroi się dopiero rozkręcasz
Jak ktos kiedys powiedzial na jednej z polskich telewizji: king is back.
Swietne stroje.
Swietne kitsy jak zawsze!
Jak znajdziesz wolną chwilę to może przy okazji rozpoczynającego się jutro Pucharu Narodów Afryki zrobisz stroje dla 2-ki finalistów o które już kiedyś Cię prosiłem, a mianowicie dla Mali i Gwinei??? Obie drużyny grają w strojach firmy Airness więc template jest identyczny, tylko kolorystyka jest inna...
Na tej stronce znajdziesz fotki kitsów Gwinei:
http://gallery.ruwenzori.net/main.php/v/sp...NationalGuinee/W meczu z Kamerunem domowe, z Wybrzeżem Kości Słoniowej wyjazdowe, a w meczu z Rennes trzecie.
Mali:

w domowym spodenki są żółte a skarpety czerwone albo jest na odwrót, nie jestem tego pewien więc ewentualnie możesz zrobić dwie wersje, wyjazdowe całe białe jak u Gwinei, natomiast trzecie wyglądają tak:

Mam nadzieję, że skusisz się na zrobienie tych kitsów

Lub też dla innych finalistów z których większość gra w strojach Pumy...
Cytat(arm @ Jan 19 2008, 13:34:53)

Swietne kitsy jak zawsze!
Jak znajdziesz wolną chwilę to może przy okazji rozpoczynającego się jutro Pucharu Narodów Afryki zrobisz stroje dla 2-ki finalistów o które już kiedyś Cię prosiłem, a mianowicie dla Mali i Gwinei??? Obie drużyny grają w strojach firmy Airness więc template jest identyczny, tylko kolorystyka jest inna...
Na tej stronce znajdziesz fotki kitsów Gwinei:
http://gallery.ruwenzori.net/main.php/v/sp...NationalGuinee/W meczu z Kamerunem domowe, z Wybrzeżem Kości Słoniowej wyjazdowe, a w meczu z Rennes trzecie.
Mali:

w domowym spodenki są żółte a skarpety czerwone albo jest na odwrót, nie jestem tego pewien więc ewentualnie możesz zrobić dwie wersje, wyjazdowe całe białe jak u Gwinei, natomiast trzecie wyglądają tak:

Mam nadzieję, że skusisz się na zrobienie tych kitsów

Lub też dla innych finalistów z których większość gra w strojach Pumy...
Jak dorzucisz jeszcze jakies info na temat bramkarskich kompletow to moze sie skusze
Co do bramkarskich to znajdziesz trochę fotek na tej stronce którą Ci podałem, jak zobaczysz na fotkach te stroje mają też miejscami logo firmy Uhlsport, bo Gwinea wcześniej grała właśnie w strojach tej firmy i zostały one chyba przerobione pod Airness. Co do kolorystyki to domowe mają czarną bluzę z żółtym logiem i żółtymi elementami i czarne spodenki a skarpety białe, wyjazdowe to jasnoniebieska bluza z czarnym logiem airness i czarnymi elementami, czarne spodenki i czarne skarpety z żółtym logiem. Tak jak wspomniałem te stroje bramkarskie są przerabiane, ale już jutro na otwarcie mistrzostw Gwinea gra z Ghaną, mecz będzie na Eurosporcie i będziesz mógł zobaczyć czy będą takie same jak na fotkach czy też będzie jakaś różnica. Mam nadzieję, że się skusisz!

Zapomniałem napisać, że przypuszczalnie stroje bramkarskie Mali mają taką samą kolorystykę, ale tego na 100% nie jestem pewien
Jacmen
Jan 19 2008, 16:07
Stroje jak zwykle perfekcyjne <brawo>
Powrót Króla xD ... Kosmiczne stroje...
perONE
Jan 19 2008, 16:12

extra przzydadza sie na pewno
kostek
Jan 19 2008, 16:14
Klasa. (;
Flisak
Jan 19 2008, 16:15
Stroje fantastyczne. Widać, że przerwa na forum nie uczyniła cię gorszym, jak to niekiedy bywa.
PS Czy w home rękawy nie powinny być niebieskie?
Cytat(Flisak @ Jan 19 2008, 16:19:45)

Stroje fantastyczne. Widać, że przerwa na forum nie uczyniła cię gorszym, jak to niekiedy bywa.
PS Czy w home rękawy nie powinny być niebieskie?
Slusznie...juz poprawione. Dzieki.
No nareszcie wróciłeś ;D i od razu wielkie bumm!!! Świetne te kitsy, oczywiście dziękówa za down'a.
Moze wykonałbyś komplet dla Jagi bo nie było w OE 3.0 nowych kitsów z OE, a przed przerwą od edycji wspominałeś że postarasz się je wykonać...Dlatego pytam ;DD
pzdR
Jacmen
Jan 19 2008, 19:25
Też sie przychylam do prośby E 9 bo w swoim ks mam jeszcze te stare stroje Jagi
Flisak
Jan 19 2008, 20:12
Cytat(jacmen @ Jan 19 2008, 19:29:06)

Też sie przychylam do prośby E 9 bo w swoim ks mam jeszcze te stare stroje Jagi

To zajrzyj do mojego tematu z kitsami, bo ja zrobiłem nowe stroje Jagi.
PS sory torin, że nie na temat twojego stroju
Swietny secik jak zawsze!
kroczek
Jan 20 2008, 09:03
Mógłbyś zrobi stroje Polonii Warszawa , Zagłebia Sosnowiec lub trzeci bramkarski Wisły ten niebieski z meczu z Groclinem i Sląskiem.
artysta germanista
Jan 20 2008, 09:13
wspaniała ta Steua i Legia

wiadomo je3steś najlepszym kitsmakerem w Polsce
Te fotki odnośnie Mali i Gwinei które dawałem wcześniej są już niestety nieaktualne

Jeśli sięnie mylę to bardzo podobny lub identyczny template strojów Auxerre, Lille
Mali home:

Mali away:

Gwinea home:
http://www.gettyimages.com/Search/Search.a...ventId=79014294Gwinea away jest identyczny z home tylko cały biały z czerwonymi elementami.
Niestety nie znalazłem do tej pory fotek kitsów bramkarskich które też są nowe.
Jagiellonia Bialystok 07/08:
3D model: 59
collar: no

Download:SharebeeSpeedy Share
Jacmen
Jan 24 2008, 18:36
Flisak
Jan 24 2008, 18:50
ronaldo_9
Jan 24 2008, 19:07
fajne kitsy ale flisak też wywiązał się z zadania i nie wiem czy będę podmieniać

edit: faktycznie bardziej się postarałeś

i zadbałeś o szczegóły, pozdro.
kroczek
Jan 24 2008, 19:32
No to może jak jestes przy ZINIE to walniesz Polonie Warszawa?A Jaga 9.5\10 nie daje maksa zebys nie spoczol na laurach
Secik jak zawsze pierwszorzędny! Klasa!
Orange_91
Jan 25 2008, 14:00
Stroje Jagielloni po prostu kosmiczne.
Świetny secik - poprostu nic dodać nic ując...zresztą jak za każdym razem

. Zostało podziękować ładnie ;P ;P
Czekam na następne

EDIT:
Orange tak na przyszłość ;P :
Cytat
Stroje Jagiellonii po prostu kosmiczne
I jak? Skusisz się na zrobienie kitsów dla Mali i Gwinei?
Cytat(arm @ Jan 29 2008, 00:48:52)

I jak? Skusisz się na zrobienie kitsów dla Mali i Gwinei?
Jezu czlowieku ale Ty nudzisz, juz powiedzialem ze sie skusze.
Prace sa dosc zaawansowane, ale to jeszcze nie jest wersja ostateczna:
kroczek
Feb 6 2008, 16:49
Bardzo fajne Mali ale wolałbym zebys robil to co wychodzi Ci najlepiej a mianowicie kitsy polskich druzyn.Pozdro
Cytat(torin @ Feb 6 2008, 14:53:26)

Jezu czlowieku ale Ty nudzisz, juz powiedzialem ze sie skusze.
Prace sa dosc zaawansowane, ale to jeszcze nie jest wersja ostateczna:

Powiedziałeś, że może się skusisz a to jest różnica
Kits super!!! Nie mogę się doczekać wersji finalnej! Stroje bramkarskie też zrobisz? Ja niestety nie znalazłem dobrych fotek

Mam jeszcze pytanie...Planujesz zrobić nowe stroje dla naszej reprezentacji?
Kolorki jakby nieco wyblakłe.
Poza tym to jak zawsze - gites.
take_me_bite_me
Feb 10 2008, 23:11
A zrobiłbyś nowy komplet strojów reprezentacji Polski + bramkarski ?
Jacmen
Feb 11 2008, 09:28
Już jest komplet Polski zrobił go Goofy

Idz to jego tematu
Jakiś postęp w pracach nad Mali i Gwineą???
demiano7
Feb 19 2008, 19:41
Torin a mógłbyś usunąć logo i herb albo samo logo z kitsów manchesteru z tamtego sezonu? i wtedy wyjdzie coś takiego...

prosze, to dla mnie dość ważne, pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.