Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: kits by torin-->Flota i Katowice 2010/2011
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Hal
Cytat(sebinho22 @ Apr 28 2008, 22:31:24) *
jak żywe wink.gif

To stroje żyją?! ohmy.gif

Świrna robota Torin wink.gif
Arek.PL
Nie masz sobie równych w tej dziedzinie wink.gif

Pozdro
Orange_91
Po prostu zajebiste stroje, nic więcej nie trzeba dodawać. wink.gif
Flisak
Stroje zajebiaszcze. Trzymasz się na tronie polskich kitsmakerów biggrin.gif
torin
Dziekuje za wszystkie komentarze smile.gif

MaTi10
Znów cud miód i Bóg wie co jeszcze;]pzdr
sayek
Torin stroje wiadomo od dawna że robisz bardzo dobre, ale ja i reszta czekamy na stroje mistrzów xD
kostek
Arka, Górnik, Sosnowiec...
Wszystkie miażdżą jakością.
Jacmen
Co tu dużo gadać, stroje są wykonane bardzo dobrze. Czekam na resztę stroji do patcha wink.gif
Orange_91
Cytat(sayek @ Apr 29 2008, 21:47:01) *
Torin stroje wiadomo od dawna że robisz bardzo dobre, ale ja i reszta czekamy na stroje mistrzów xD

Stroje mistrzów będą nie martw sie o to. tongue.gif
Stroje oczywiście super. blink.gif wacko.gif ohmy.gif
torin

Kapusta1908
Cytat(Kapusta1908 @ Apr 26 2008, 21:35:37) *
Czy moglbys zrobic stroje niebiesko czerwone dla ŁKS w jakich ostatnio grają?? Normalna niebieska koszulka od wyjazdowego i te czerwone spodenki od domowego. A i numery ŁKS sa takie http://www.lkslodz.com.pl/img/galeria/15/25.jpg a wy daliscie takie jak ma wisla(to istotne plis wiec jakbys mogl) Stroj bramkarski jeszcze zamiast takiego blekitnego jest caly zielony spodenki czarne i reszta tak jak w domowym.

Ponawiam prośbe, torin wszystkie stroje są ale eŁKSy niema sad.gif proszę cię!
torin
Cytat(Kapusta1908 @ Apr 30 2008, 20:42:20) *
Ponawiam prośbe, torin wszystkie stroje są ale eŁKSy niema sad.gif proszę cię!

Myslisz ze w OE beda wszystkie stroje z wyjatkiem LKS'u dry.gif
Wyluzuj mad.gif Wszystko w swoim czasie
jano
Swietne stroje Płocka...Nareszcie coś rodzinnego wink.gif
arm
Kolejne świetne stroje! Tak trzymaj! cool.gif
Zagłębiak
Torin, a jaki jest model strojów Zagłębia S-c?
bo na kitsach mam tak czarne numery na białych strojach ale tylko na koszulkach a na spodenkach mam niebieskie ale w pliku map. mmam black.png dla koszulek i spodenek.
Hal
Świetna robota torin! wink.gif
Jeśli chodzi o bandy do OE Patcha, to podejrzewam, że znajdę chwilkę czasu dżyszaj wink.gif
Strzałka
torin

T-Mac
mistrzostwo smile.gif
MaTi10
Świetne kitsy ostatnie czekam na (L);] bramkarskei i do PE;]pzdr
perONE
śliczniutkie wink.gif
rescore
obie Wisły świetnie wykonane wink.gif pzdr
enzo89
Brawo torin jestem pod wrażeniem. Dawno nie było mnie na forum, prawie rok, gdy teraz wchodziłem myślałem, że już niczego nie będzie do kultowej szósteczki, że już wszyscy zajarali się 2008, a tu praca wre nad nowym patchem do szósteczki, brawo chłopaki.
arm
Wisła piękna! wub.gif
sayek
mistrzowskie stroje wink.gif super Torin
kroczek
Genialne stroje,a mógłbys pokazac chociaz jeden bramkarski?
ComeBack
T Y L K O W I S Ł A ! ! !
kroczek
Mam tylko jedna mała uwage a mianowicie getry sa przekrecone tak ,że zanaczek UMBRO jest z boku.
artysta germanista
CYTAT(ComeBack @ May 2 2008, 08:06:05) *
T Y L K O W I S Ł A ! ! !

co to wniosło do dyskusjii??

ja też moge napisać T Y L K O W A W E L K R A K O W

Ps. Torin super stroje
Orange_91
Genialne stroje mistrzów. tongue.gif
potter
Wszystkie swietne
Czekamy na stroje ktorym nie brakuje N tongue.gif
Flisak
Cytat(kroczek @ May 2 2008, 08:21:51) *
Mam tylko jedna mała uwage a mianowicie getry sa przekrecone tak ,że zanaczek UMBRO jest z boku.

No nie powiedziałbym. Daj inny model, bo te getry są tak zrobione, że widać getry z lewej i prawej nogi.

Torin, jedno zastrzeżenie. Dlaczego ściągałeś szycia od kogoś innego?
Cytat(Da Gee971;1127658)
Model 13, with collar

artysta germanista
CYTAT(Flisak @ May 2 2008, 13:44:25) *
No nie powiedziałbym. Daj inny model, bo te getry są tak zrobione, że widać getry z lewej i prawej nogi.

może i podobne ale nie ściągnięte i przestań się kłócić bo nigdy nie dorównasz Goofiemu a co mówić Torinowi
DZIKU
Cytat(Flisak @ May 2 2008, 13:44:25) *

Te szycia są inne pajacu. Sam nie potrafisz zrobić dobrego stroju to innych krytykujesz. Żałosny jesteś.
Flisak
Cytat(e.adrian @ May 2 2008, 13:49:48) *
może i podobne ale nie ściągnięte i przestań się kłócić bo nigdy nie dorównasz Goofiemu a co mówić Torinowi

Gofi to dobry kitsmaker, a ty to ciota.

Cytat(DZIKU @ May 2 2008, 14:37:20) *
Te szycia są inne pajacu. Sam nie potrafisz zrobić dobrego stroju to innych krytykujesz. Żałosny jesteś.

Ty jesteś pajacem i jak nie widzisz, to musisz iść do okulisty. A nie oceniaj moich stroi, bo g.. wiesz o nich.

PS wiedziałem, że będziecie wrzucać na mnie mięsem, ale i tak to zrobiłem, bo uważam, że mam prawo do własnej opinii.
TreworBG
dobra robota Torin, Górnik i Wisła rozmiękczają grunt pod nogami biggrin.gif pzodro i czekamy na kolejne produkcje smile.gif

musiałem to dodać: stroje Orange mistrzostwo, dopiero teraz cofnąłem się o kilkadziesiąt topiców wstecz biggrin.gif wymiatasz! szacunek wink.gif
nieto
Siemka jestem tu nowy i za bardzo nie wiem jak się tym posługiwać. Ale bym BARDZO, BARDZO prosił o stoje zenitu st. petersburg. Jeżeli ktoś jest n atym forum zajefajny niech mi pomoze. PROSZĘ!!!!
torin

Owszem @Gee wybral chyba najlepszy model dla tych koszulek, wiec zwrocilem sie do niego z prosba o wykorzystanie jego pomyslu na ten kits. Stad wszelkie podobienstwa, ktorych specjalnie nie staralem sie uniknac, bo wrecz sie nie dalo. Poprawilem natomiast pare szczegolow. Stroj jest robiony calkowicie od podstaw.
artysta germanista
no i od razu wiedziałęm żę ten [cenzura] Flisak wali głupoty. Mówiłęm mu, że jak ma coś do mnie to niech idzie sie lać ale zdygał więc sam do niego przyjde
Hal
Cytat
no i od razu wiedziałęm żę ten [cenzura] Flisak wali głupoty.

Nie wali głupot, bo ma rację. Zresztą torin to potwierdził.

Cytat
bo nigdy nie dorównasz Goofiemu a co mówić Torinowi

Hmm...A dlaczego miałby nie dorównać? Trening czyni mistrza.

Cytat
Mówiłęm mu, że jak ma coś do mnie to niech idzie sie lać ale zdygał więc sam do niego przyjde

........

Świetna Wisła Kraków torin wink.gif
artysta germanista
CYTAT(Hal @ May 4 2008, 13:42:14) *
Nie wali głupot, bo ma rację. Zresztą torin to potwierdził.

Hmm...A dlaczego miałby nie dorównać? Trening czyni mistrza.

........

Świetna Wisła Kraków torin wink.gif

Torin powiedział, że roibł od podstaw za zgodą tamtego typka co wymyślił szycia a Flisak powiedział że je ukradł
Flisak
Cytat(e.adrian @ May 4 2008, 13:49:15) *
Torin powiedział, że roibł od podstaw za zgodą tamtego typka co wymyślił szycia a Flisak powiedział że je ukradł

Ja nie pisałem nic o tym, że "ukradł".

PS Czekam na ciebie
Szybki1410
Witam.
Jak Wogule Tu Pobrac np. Stroje czy loga bo nie wiem jak sie to robi prosze o szybka odpowiedz
Kamilsoltys
Klikasz prawym zapisz jako i już biggrin.gif
TreworBG
klikasz prawym i dajesz zapisz jako biggrin.gif najszybszy tutorial jaki kiedykolwiek czytałem biggrin.gif ale skuteczny wink.gif
torin
Dosc juz tych postow nie na temat i innych jalowych dyskusji, przejdzmy do konkretow tongue.gif

Jacmen
CYTAT(torin @ May 8 2008, 20:08:46) *
Dosc juz tych postow nie na temat i innych jalowych dyskusji, przejdzmy do konkretow tongue.gif

Stroje naprawdę świetne, mam pytanie czy już wszystkie stroje są wykonane dla naszych klubów, czy jeszcze jakaś drużyna ci została ?
torin
Legia i Belchatow czekaja w kolejce smile.gif
ronaldo_9
Miażdżysz torin! Czekam na (L), wydaje mi się że to tylko dodanie n i jakieś kosmetyczne zmiany, pozdro.
Truix1
posiada ktos nowe stroje Chelsea? tylko nie z GAMING ACCESS

sory za zasmiecenie moim postem tego tematu rzeczywiście się pomylilem
RONALDO 9 thanks za przekierowanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.