Cytat(sebinho22 @ Apr 28 2008, 22:31:24)

jak żywe

To stroje żyją?!
Świrna robota Torin
Arek.PL
Apr 29 2008, 09:05
Nie masz sobie równych w tej dziedzinie

Pozdro
Orange_91
Apr 29 2008, 12:10
Po prostu zajebiste stroje, nic więcej nie trzeba dodawać.
Flisak
Apr 29 2008, 12:44
Stroje zajebiaszcze. Trzymasz się na tronie polskich kitsmakerów
MaTi10
Apr 29 2008, 20:10
Znów cud miód i Bóg wie co jeszcze;]pzdr
Torin stroje wiadomo od dawna że robisz bardzo dobre, ale ja i reszta czekamy na stroje mistrzów xD
kostek
Apr 29 2008, 22:00
Arka, Górnik, Sosnowiec...
Wszystkie miażdżą jakością.
Jacmen
Apr 30 2008, 06:24
Co tu dużo gadać, stroje są wykonane bardzo dobrze. Czekam na resztę stroji do patcha
Orange_91
Apr 30 2008, 14:42
Cytat(sayek @ Apr 29 2008, 21:47:01)

Torin stroje wiadomo od dawna że robisz bardzo dobre, ale ja i reszta czekamy na stroje mistrzów xD
Stroje mistrzów będą nie martw sie o to.
Stroje oczywiście super.
Kapusta1908
Apr 30 2008, 19:38
Cytat(Kapusta1908 @ Apr 26 2008, 21:35:37)

Czy moglbys zrobic stroje niebiesko czerwone dla ŁKS w jakich ostatnio grają?? Normalna niebieska koszulka od wyjazdowego i te czerwone spodenki od domowego. A i numery ŁKS sa takie
http://www.lkslodz.com.pl/img/galeria/15/25.jpg a wy daliscie takie jak ma wisla(to istotne plis wiec jakbys mogl) Stroj bramkarski jeszcze zamiast takiego blekitnego jest caly zielony spodenki czarne i reszta tak jak w domowym.
Ponawiam prośbe, torin wszystkie stroje są ale eŁKSy niema

proszę cię!
Cytat(Kapusta1908 @ Apr 30 2008, 20:42:20)

Ponawiam prośbe, torin wszystkie stroje są ale eŁKSy niema

proszę cię!
Myslisz ze w OE beda wszystkie stroje z wyjatkiem LKS'u
Wyluzuj

Wszystko w swoim czasie
Swietne stroje Płocka...Nareszcie coś rodzinnego
Kolejne świetne stroje! Tak trzymaj!
Zagłębiak
May 1 2008, 10:36
Torin, a jaki jest model strojów Zagłębia S-c?
bo na kitsach mam tak czarne numery na białych strojach ale tylko na koszulkach a na spodenkach mam niebieskie ale w pliku map. mmam black.png dla koszulek i spodenek.
Świetna robota torin!

Jeśli chodzi o bandy do OE Patcha, to podejrzewam, że znajdę chwilkę czasu dżyszaj

Strzałka
mistrzostwo
Świetne kitsy ostatnie czekam na (L);] bramkarskei i do PE;]pzdr
śliczniutkie
rescore
May 1 2008, 20:50
obie Wisły świetnie wykonane

pzdr
Brawo torin jestem pod wrażeniem. Dawno nie było mnie na forum, prawie rok, gdy teraz wchodziłem myślałem, że już niczego nie będzie do kultowej szósteczki, że już wszyscy zajarali się 2008, a tu praca wre nad nowym patchem do szósteczki, brawo chłopaki.
Wisła piękna!
mistrzowskie stroje

super Torin
kroczek
May 2 2008, 07:02
Genialne stroje,a mógłbys pokazac chociaz jeden bramkarski?
ComeBack
May 2 2008, 07:02
T Y L K O W I S Ł A ! ! !
kroczek
May 2 2008, 07:17
Mam tylko jedna mała uwage a mianowicie getry sa przekrecone tak ,że zanaczek UMBRO jest z boku.
artysta germanista
May 2 2008, 08:50
CYTAT(ComeBack @ May 2 2008, 08:06:05)

T Y L K O W I S Ł A ! ! !
co to wniosło do dyskusjii??
ja też moge napisać T Y L K O W A W E L K R A K O W
Ps. Torin super stroje
Orange_91
May 2 2008, 11:22
Genialne stroje mistrzów.
Wszystkie swietne
Czekamy na stroje ktorym nie brakuje N
Cytat(kroczek @ May 2 2008, 08:21:51)

Mam tylko jedna mała uwage a mianowicie getry sa przekrecone tak ,że zanaczek UMBRO jest z boku.
No nie powiedziałbym. Daj inny model, bo te getry są tak zrobione, że widać getry z lewej i prawej nogi.
Torin, jedno zastrzeżenie. Dlaczego ściągałeś szycia od kogoś innego?
Cytat(Da Gee971;1127658)
artysta germanista
May 2 2008, 12:45
CYTAT(Flisak @ May 2 2008, 13:44:25)

No nie powiedziałbym. Daj inny model, bo te getry są tak zrobione, że widać getry z lewej i prawej nogi.
może i podobne ale nie ściągnięte i przestań się kłócić bo nigdy nie dorównasz Goofiemu a co mówić Torinowi
Cytat(Flisak @ May 2 2008, 13:44:25)

Te szycia są inne pajacu. Sam nie potrafisz zrobić dobrego stroju to innych krytykujesz. Żałosny jesteś.
Cytat(e.adrian @ May 2 2008, 13:49:48)

może i podobne ale nie ściągnięte i przestań się kłócić bo nigdy nie dorównasz Goofiemu a co mówić Torinowi
Gofi to dobry kitsmaker, a ty to ciota.
Cytat(DZIKU @ May 2 2008, 14:37:20)

Te szycia są inne pajacu. Sam nie potrafisz zrobić dobrego stroju to innych krytykujesz. Żałosny jesteś.
Ty jesteś pajacem i jak nie widzisz, to musisz iść do okulisty. A nie oceniaj moich stroi, bo g.. wiesz o nich.
PS wiedziałem, że będziecie wrzucać na mnie mięsem, ale i tak to zrobiłem, bo uważam, że mam prawo do własnej opinii.
TreworBG
May 2 2008, 16:26
dobra robota Torin, Górnik i Wisła rozmiękczają grunt pod nogami

pzodro i czekamy na kolejne produkcje

musiałem to dodać: stroje Orange mistrzostwo, dopiero teraz cofnąłem się o kilkadziesiąt topiców wstecz

wymiatasz! szacunek
Siemka jestem tu nowy i za bardzo nie wiem jak się tym posługiwać. Ale bym BARDZO, BARDZO prosił o stoje zenitu st. petersburg. Jeżeli ktoś jest n atym forum zajefajny niech mi pomoze. PROSZĘ!!!!

Owszem
@Gee wybral chyba najlepszy model dla tych koszulek, wiec zwrocilem sie do niego z prosba o wykorzystanie jego pomyslu na ten kits. Stad wszelkie podobienstwa, ktorych specjalnie nie staralem sie uniknac, bo wrecz sie nie dalo. Poprawilem natomiast pare szczegolow. Stroj jest robiony calkowicie od podstaw.
artysta germanista
May 4 2008, 12:23
no i od razu wiedziałęm żę ten [cenzura] Flisak wali głupoty. Mówiłęm mu, że jak ma coś do mnie to niech idzie sie lać ale zdygał więc sam do niego przyjde
Cytat
no i od razu wiedziałęm żę ten [cenzura] Flisak wali głupoty.
Nie wali głupot, bo ma rację. Zresztą torin to potwierdził.
Cytat
bo nigdy nie dorównasz Goofiemu a co mówić Torinowi
Hmm...A dlaczego miałby nie dorównać? Trening czyni mistrza.
Cytat
Mówiłęm mu, że jak ma coś do mnie to niech idzie sie lać ale zdygał więc sam do niego przyjde
........
Świetna Wisła Kraków torin
artysta germanista
May 4 2008, 12:45
CYTAT(Hal @ May 4 2008, 13:42:14)

Nie wali głupot, bo ma rację. Zresztą torin to potwierdził.
Hmm...A dlaczego miałby nie dorównać? Trening czyni mistrza.
........
Świetna Wisła Kraków torin

Torin powiedział, że roibł od podstaw za zgodą tamtego typka co wymyślił szycia a Flisak powiedział że je ukradł
Cytat(e.adrian @ May 4 2008, 13:49:15)

Torin powiedział, że roibł od podstaw za zgodą tamtego typka co wymyślił szycia a Flisak powiedział że je ukradł
Ja nie pisałem nic o tym, że "ukradł".

PS Czekam na ciebie
Szybki1410
May 6 2008, 14:54
Witam.
Jak Wogule Tu Pobrac np. Stroje czy loga bo nie wiem jak sie to robi prosze o szybka odpowiedz
Kamilsoltys
May 6 2008, 15:31
Klikasz prawym zapisz jako i już
TreworBG
May 6 2008, 22:07
klikasz prawym i dajesz zapisz jako

najszybszy tutorial jaki kiedykolwiek czytałem

ale skuteczny
CYTAT(torin @ May 8 2008, 20:08:46)

Stroje naprawdę świetne, mam pytanie czy już wszystkie stroje są wykonane dla naszych klubów, czy jeszcze jakaś drużyna ci została ?
Legia i Belchatow czekaja w kolejce
ronaldo_9
May 8 2008, 20:25
Miażdżysz torin! Czekam na (L), wydaje mi się że to tylko dodanie n i jakieś kosmetyczne zmiany, pozdro.
posiada ktos nowe stroje Chelsea? tylko nie z GAMING ACCESS
sory za zasmiecenie moim postem tego tematu rzeczywiście się pomylilem
RONALDO 9 thanks za przekierowanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.