kmiron#10
Sep 22 2012, 11:11
Też mógłbym co nieco pomóc.
kmiron#10
Oct 20 2012, 17:42
Panowie, żyjecie?
zyja zyja
jak bym mial jakas pomoc to mozna by zrobic OF
ekstraklase mam zrobiona
tylko te inne ligi ;/
przemosekk
Oct 22 2012, 12:43
mam pare pytan:
Czy planowane jest oprócz zrobieniu OF - a, jakaś nowa szata graficzna? Chodzi mi o zmiane scoreboardów itp. Czy będą w nowej wersji patcha nowi beniaminkowie z lig co są w patchu? Czy do ligi Others beda zmienione teamy? Pozdrawiam
Umiesz czytać? Póki co nie jest planowane nic.
kmiron#10
Oct 22 2012, 19:08
@T-Mac - chętnie pomogę przy OFie. Staty z PSD by były?
Które sloty odpowiadają za przyśpiewki ekstraklasy?
Gutek7
Oct 28 2012, 14:07
Witam.
Czy byłaby możliwość upnięcia całego pacza jako torrent?? Bo zauważyłem, że wiele linków wygasło i nie za bardzo można całego pobrać. Np. kitserver part1 - link wygasł.
Albo jeżeli już ktoś upnął pacza na torrenty to prosiłbym o linka do tego.
Z góry dzięki.
karwocha
Oct 29 2012, 09:53
CYTAT(Gutek7 @ Oct 28 2012, 14:07)

Witam.
Czy byłaby możliwość upnięcia całego pacza jako torrent?? Bo zauważyłem, że wiele linków wygasło i nie za bardzo można całego pobrać. Np. kitserver part1 - link wygasł.
Albo jeżeli już ktoś upnął pacza na torrenty to prosiłbym o linka do tego.
Z góry dzięki.

dołączam się do prośby
Nerevar
Nov 1 2012, 19:51
PES6.5 v6 na Chomikuj.plco prawda nie torrent, ale wszystko jest i nic nie wygasło
Kubbas.
Nov 1 2012, 20:33
Zuploaduje ktoś w końcu ponownie patcha na jakiś porządny serwer?...
nynek51
Nov 8 2012, 14:20
ej no niech ktos sie zmiluje i zrobi jakis reupload, niektore linki nie dzialaja ;/ a najlepiej wszystko wrzuci w jakas paczke i moze w jakis torrent, z gory dziekuje
przemosekk
Nov 8 2012, 15:09
CYTAT(nynek51 @ Nov 8 2012, 14:20)

ej no niech ktos sie zmiluje i zrobi jakis reupload, niektore linki nie dzialaja ;/ a najlepiej wszystko wrzuci w jakas paczke i moze w jakis torrent, z gory dziekuje
nynek wszystko jest 2 posty wyżej na chomikuj.pl wystarczy się zajerestrować kupic pakiet 5 gb do pobierania. Czy to taką trudność sprawia?
nynek51
Nov 10 2012, 14:14
CYTAT(przemosek123 @ Nov 8 2012, 16:09)

nynek wszystko jest 2 posty wyżej na chomikuj.pl wystarczy się zajerestrować kupic pakiet 5 gb do pobierania. Czy to taką trudność sprawia?
a moze jakies inne zrodlo?
karol1119
Nov 18 2012, 13:01
CYTAT(nynek51 @ Nov 10 2012, 14:14)

a moze jakies inne zrodlo?
podbijam. Proszę kogos z szybkim internetem o reupload calego patcha na jakies normalne serwery. z gory dzieki. czekam
nynek51
Nov 21 2012, 11:27
CYTAT(karol1119 @ Nov 18 2012, 14:01)

podbijam. Proszę kogos z szybkim internetem o reupload calego patcha na jakies normalne serwery. z gory dzieki. czekam
ew. torrent
karol1119
Nov 25 2012, 09:42
Proszę o pomoc!!!
zainstalowałem czystego pesa 6 i wgrałem na niego patch Pes6.5 v.6.
Po właczeniu gry jest dzwiek a nie ma obrazu. Co moze byc nie tak? nie wgrywalem pliku roster, nie wiem moze to przyczyną. Wkleilem folder kitserver do katalogu z grą, zainstalowalem go, pozmienialem w nim wszystko na low i to samo. Kopa mam slabego bo sempron 2600 1.86GHZ 1gb ramu ddr1 i karta grafiki Radeon 9200. Ale poprzednie odslony pesa mi chodzily.
Proszę Was o pomoc.
Outqer
Nov 25 2012, 10:08
Spróbuj usunąć plik "opmov"
karol1119
Nov 26 2012, 19:21
CYTAT(Outqer @ Nov 25 2012, 10:08)

Spróbuj usunąć plik "opmov"
usunąłęm plik opmov i nadal to samo. Zaisntalowalem od nowa czystego Pesa i odziwo jest ten sam problem na czystej grze, ze po uruchomieniu czarny ekran ale dzwiek slychac. Wylaczenie antywirusa, przeinstalowanie sterownikow karty graficzniej nie pomaga. Macie jeszcze jakies pomysly moze ktos z was mial taki problem?
popolupo
Nov 27 2012, 10:22
witam
Mam prośbę z innej beczki - na pewno wielu z was powrzucało sobie nowe scoreboard'y LM, Ligi Europejskiej, EPL, Serie A i innych rozgrywek znalezionych chciażby na evo-web. Pomimo wielu prób zgodnie z załączonymi opisami jak je wrzucić nie udało mi się zrobić tego dla PES 6.5 v.6. Nie wiem z czego to wynika - czy jakieś inne przyporządkowanie plików jest w tym patch'u czy coś - nie znam się, ale jak np. jeden z "naszych" chłopaków zrobił nowy scoreboard dla Ekstraklasy to działa bez problemu.
Może znajdą się tu dobrzy ludzie, którzy podpowiedzą jak to zrobić? Chodzi o scoreboardy alleintera i Daniela_Juve.
pozdro
Ja zrobiłem scoreboard ekstraklasy. Tak sloty dla scoreboardów są różne w różnych patchach, więc trzeba mieć wiedzę co na którym się znajduje. Dodatkowo u nas w patchu są logosy na scoreboardach a większość evo-web'owych jest robiona pod 3 literowe skróty.
Nie jestem pewien czy to jest aktualna lista, ale znalazłem ją na dysku:
593 mecz towarzyski
594 bundesliga
595 premier league
596 bbva
597 serie a
598 europa league
599 ligue 1
600 ekstraklasa
601 cup mode
602 world cup
603 master league 1
604 master league 2
605 LM Master League
606 europa league ML
607 nippon
608 world
popolupo
Nov 28 2012, 10:16
Dzięki.
A masz może jeszcze listę kolejnych teksturek w pliku o numerze chyba 151 (z głowy piszę), za które trzeba podmienić?
Piszesz, że są dla 3-literowych - jaka jest różnica? Herby będą tylko przesunięte względem zegara ci wyniku, czy może cały scoreboard będzie skaszaniony?
Tak na chłopski rozum to scoreboard wczytuje w dane miejsce to, co jest w pliku z flagami a czy to jest herb czy 3-literowy skrót to chyba nie powinno mieć znaczenia? No chyba, że ma i tu chodzi o hexedit czy coś tam?
Nie mam listy, ale można sobie sprawdzić w grze jaka teksturka jest do jakiej ligi i porównać to z listą. Jeśli scoreboard jest robiony pod 3 literki herby będą rozciągnięte.
karol1119
Nov 28 2012, 21:04
mam taki problem ze gdy wlaczam mecz nie mam dzwieku komentarza ani przyspiewek zespolow. co jest nie tak? wszystkie pliki przekopiowane prawidlowo.
CYTAT(karol1119 @ Nov 28 2012, 21:04)

mam taki problem ze gdy wlaczam mecz nie mam dzwieku komentarza ani przyspiewek zespolow. co jest nie tak? wszystkie pliki przekopiowane prawidlowo.
Może głos wyłączony? :>
karol1119
Nov 29 2012, 20:55
Glos jest juz wszystko ok z dzwiekiem. Teraz mam problem taki ze gdy przechodze do meczu mam czarny ekran i wywala mi do windowsa i wyskakuje blad z aplikacją pes6.exe i jest wysylaj, nie wysylaj.
Co moze byc nie tak?
no moj komp nie jest juz najnowszy.
Procesor 1.84 Sempron
1gb ram
karta radeon 9200 128mb.
Zmieniałeś wartość w kload?
Tolox11
Dec 1 2012, 23:58
Does someone have an OF updated (of Polish Ekstraklasa) or at least some clubs updated. The idea would be to have at least polish teams updated.
I upload my OF with some polish teams updated.
http://www.mediafire.com/?zqv51cs4w028foi Pozdro
karol1119
Dec 2 2012, 14:33
CYTAT(B@rt @ Nov 30 2012, 14:34)

Zmieniałeś wartość w kload?
tak dalem na nawet na 8000. Problemu z wywalaną grą juz nie mam ale za to przyspiewek nie mam i komentarza, ale jest to spowodowane ze gre mi przycina i w ogole dzwiek w meczu mam zawieszony, slychac tylko puste sluchy z trybun. W przerwie nieraz odezwie sie komentarz ale jak juz ropoczne 2 polowe to juz cisza. Wiekszosc mam ustawione na low w kitserwerze. Nie wiem moze mam za slabego kompa by pociagnal tego patcha.
kmiron#10
Dec 2 2012, 20:35
@Tolox - muchas gracias por update fantastico!
And one question, just being curious - why are you so interesed in our bullshit Polish football?
Tolox11
Dec 3 2012, 23:37
CYTAT(kmiron#10 @ Dec 2 2012, 16:35)

@Tolox - muchas gracias por update fantastico!
And one question, just being curious - why are you so interesed in our bullshit Polish football?
I like polish football not for the quality of the game, but i like for the passion of fans and the atmosphere at the kibice side. And cos hope soon ill be there also at R22.
Socrates
Dec 9 2012, 02:11
Witam,
Panowie prosze o pomoc. Ściągam z chomika (link stronę nizej) tego patcha i w pliku p_sound part 7 jest błąd. Mógłby ktoś wrzucić part 7 pliku p_sound? Już jedna osoba zgłaszała w komentarzu pod tym plikiem na chomiku że part7 nie działa. Kurdę zapłaciłem tylko dlatego że chciałem z chomika ściągnąć tego patcha a tu lipa. Pomóżcie bo wieczory długie i niema w co grać.

Dzięki.
#Chałwa
Dec 9 2012, 10:38
CYTAT(Socrates @ Dec 9 2012, 03:11)

Witam,
Panowie prosze o pomoc. Ściągam z chomika (link stronę nizej) tego patcha i w pliku p_sound part 7 jest błąd. Mógłby ktoś wrzucić part 7 pliku p_sound? Już jedna osoba zgłaszała w komentarzu pod tym plikiem na chomiku że part7 nie działa. Kurdę zapłaciłem tylko dlatego że chciałem z chomika ściągnąć tego patcha a tu lipa. Pomóżcie bo wieczory długie i niema w co grać.

Dzięki.
http://chomikuj.pl/WujekDolan/Gry+i+Progra...tki/PES+6.5+v.6 tutaj masz cały p_sound w jednym pliku
jak ktos posiada duzo wolnego czasu i zna sie na edycji of niech pisze 2174966
projekt wraca do zycia
Socrates
Dec 9 2012, 12:08
Janush wielkie dzieki. No to wieczory już nie będą się dłużyły.
Pozdrawiam
kuba12-15
Dec 23 2012, 11:39
Timak, a może by tak w aktualce zrobić tak jak jest teraz w phoenixie tzw. że np zamiast ligue 1 dac druzyny z drugich lig. Sądzę że byłoby to dobre posunięcie szczególnie jeżeli ktoś chciałby pograc ML.
karol1119
Dec 23 2012, 16:53
Jakim programem otworzyc pliki afs?
U mnie na kompie niestety ten patch nie poszedl, strasznie tnie. Wgralem sobie wczesniejszą wersje patcha i folder GDB przekopiowalem od najnowszego patcha i wrzucilem nowego ofa. Sklady są ok, tylko ze przy wyborze klubów nie zgadzają mi sie cherby. Np najezdzam na piast gliwice a pisze lechia gdansk, jak i gdzie moge to zmienic?
CYTAT(kuba12-15 @ Dec 23 2012, 11:39)

Timak, a może by tak w aktualce zrobić tak jak jest teraz w phoenixie tzw. że np zamiast ligue 1 dac druzyny z drugich lig. Sądzę że byłoby to dobre posunięcie szczególnie jeżeli ktoś chciałby pograc ML.
Proponowałem Timakowi już takie rozwiązanie. Ja uważam, że to super pomysł.
CYTAT(karol1119 @ Dec 23 2012, 16:53)

Jakim programem otworzyc pliki afs?
U mnie na kompie niestety ten patch nie poszedl, strasznie tnie. Wgralem sobie wczesniejszą wersje patcha i folder GDB przekopiowalem od najnowszego patcha i wrzucilem nowego ofa. Sklady są ok, tylko ze przy wyborze klubów nie zgadzają mi sie cherby. Np najezdzam na piast gliwice a pisze lechia gdansk, jak i gdzie moge to zmienic?
DKZ Studio.
Miej litość
Herby.
#Chałwa
Dec 24 2012, 18:49
To jak ewentualnie będziecie robić 1 ligę za Ligue 1 to może zrobić Ekstraklasa Patch jako Pol-Evo ?
kuba12-15
Dec 24 2012, 22:26
Nie chodzi tu o polską ligę, lecz o druzyny z drugich lig europejskich tzw. 4 druzyny z Serie A, 4 z Premier League, 4 z Primera Division itd
Nerevar
Dec 27 2012, 10:11
Też uważam, że po 4 zespoły z innych lig do spokojnego grania ML to super pomysł, przydałoby się to
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.