Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v.6 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Edgar149
Mam pytanie na temat stadionów. Czy stadiony mają murawy HD? Czy też nie, ponieważ waham się czy pobierać.
przemosekk
CYTAT(Edgar149 @ Apr 12 2012, 08:11) *
Mam pytanie na temat stadionów. Czy stadiony mają murawy HD? Czy też nie, ponieważ waham się czy pobierać.

CYTAT(Edgar149 @ Apr 12 2012, 08:11) *

te stadiony są bez muraw HD więc śmialo możesz ściągać. smile.gif
dr_idea
To ja mam pytanie, skąd ściągnąć stadiony z murawą HD?
przemosekk
CYTAT(dr_idea @ Apr 12 2012, 20:24) *
To ja mam pytanie, skąd ściągnąć stadiony z murawą HD?

z tego co wiem to murawy HD byly robione z niemieckiej ligi ale to bylo w poprzedniej wersji patcha ja dalem swoje te które ściągnąlem z poprzedniej wersji patcha prócz z bundesligi gdzie mam nie w jakości HD tylko w zwyklej poprostu krótko mówiąc za slabego kompa mam dla stadiony HD. Tyle mam do powiedzenia
Michcio89
Niewiem jak u innych ale ja mam tak że WBA ma herb Newcastle a Newcastle WBA. I jeszcze jak gram na Loftus Road to się niesamowicie zacina i piłka jest niewidzialna albo czarna .
T-Mac
tylko ty tak masz wink.gif
Michcio89
Aha dzięki
Tolox11
Can someone upload the Intro to other server please ?

Z góry dzieki

JustMe1987
CYTAT(Tolox11 @ Apr 30 2012, 04:59) *
Can someone upload the Intro to other server please ?

Z góry dzieki

http://speedy.sh/GS8tU/opmov
Tolox11
Dziekuje bardzo !
przemopolska
Witam. Mam problem - nie mogę pobrać kitsevera od part3 do part7. Czy ktoś mógłby wrzucić kitserver na jakiś serwer?
Zależy mi panowie na tym, bo już wszystko ściągnięte, prócz właśnie tego kitservera.
Pozdrawiam.

PS. Już wszystko działa smile.gif) pozdro
Nalep
Mam takie pytanie. Sorry, że nie w temacie, ale chodzi mi o tryb Master League.

Zawsze bez problemu wybierałem drużynę i potem przydzielałem ją do 2 ligi. Następnie ręcznie wybierałem drużyny do owej ligi i to samo robiłem z 1 ligą, tak żeby skład był w miarę realny. (np. Rangersi i Celtic w lidze angielskiej et cetera). Jednak teraz nie mogę edytować składów lig przed rozpoczęciem gry. Nie wiem czy to przez kitserver czy przez coś innego. Nie powiem, przeszkadza mi to. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

@down: Dzięki, pomogło smile.gif
kuba12-15
Odblokowuje się to w pes shopie. Wtedy będziesz mógł wszystko spokojnie zmieniać rolleyes.gif
pszemoo
Problem odnośnie wersji v.5.

Gra śmigała ładnie. Jednak od jakiegoś czasu gdy włączam grę , strasznie mi tnie i wyłącza dźwięk , a po jakiś 30 sekundach wyłącza mi grę. Na 100% komp spełnia wymagania gry a co najważniejsze wcześniej wszystko działało. Pomoże ktoś?
Bulka79
Witam.
Moze mi ktos powiedziec jak to usunac???
Kliknij, aby zobaczyć załącznikKliknij, aby zobaczyć załącznik
Znalazłem ładnie zrobiony stadion St. Marys - Southampton i skoro awansowali do Barclaycard Premier League to ten NPOWER na murawie troche nie pasuje!!!
enzo89
Poszukuję stadionów drużyn z ekstraklasy, najbardziej zależy mi na Koronie, jak ktoś ma więcej niż te już uploudowane, proszę o link.
JustMe1987

UNI - drobna aktualka na Euro 2012

Nalezy usunac stare foldery z nazwami panstw oraz folder overlay i wgrac za nie zawartosc aktualki.

Enjoy cool.gif

*
Akutualizowane stroje pochodza z phoenix patcha.
skotar(L)
Szkoda że aktualka nie zawiera także zmian w składach finalistów Euro na te które zostały powołane na tą imprezę.
T-Mac
jutro taka wypuszcze smile.gif
zyga9
Prosze o inny plik pes6.exe ponieważ kiedy ładuje sie ekran z meczem wyrzuca błąd ;/
blazek72
Witam wszystkich po ponad mojej 2 letniej nieobecności tutaj smile.gif Widzę że chłopaki dalej ulepszają najlepszą część PESa , wielki szacunek dla Was jak zawsze patch światowej klasy . Miałbym ogromną prośbę mógłby ktoś wrzucić jeszcze raz plik exe z defualtową kamerą i intro , ponieważ stare linki wygasły . Z góry wielkie dzięki wink.gif
Pozdrawiam
T-Mac
ja tego nie posiadam wiec nie pomoge

mialem juz dac wczesniej update euro ale wstrzymalem sie bo wraz z JustMe1987 przygotowujemy wiekszy dodatek
- sklady euro2012
- duza ilosc nowych twarzy
- nowe stroje (głównie kitsy ekip z euro)
- Piast Gliwice za Łęczna
- oficjalny hymn euro Endless Summer dodany do rozgrywek pucharowych
- troche aktualnych transferow
- i cos tam jeszcze

Edi092
pięknie biggrin.gif
Tolox11
Zaje.. excelente, thanks so much for this update !
kmiron#10
Ok, wiem, że popełniam ciężki grzech, ale update takie piękne biggrin.gif. Kiedy możemy spodziewać się magicznego przycisku "download"? tongue.gif
WKS
Ekstra wink.gif Jest na co czekać ;D
zyga9
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe5cee9346b8a6a2.html

Prosze o ponowną pomoc
T-Mac
PES 6.5 v6 update
>oficjalne składy EURO2012<
>nowe twarze<
>nowe stroje<
>nowy wygląd gry<
>oficjalny hymn EURO2012<
>nowa drużyna Piast Gliwice<
>transfery<

PES6 OPT (of)
download

p_text
download

DKZ_patch
download

Face & Hair
part 1
part 2
part 3

uni (kits)
part 1
part 2
part 3
part 4

EDIT:

Rooster 6,5 v7beta

KLIK

Ligowy scoreboard

Odnosnik do tematu z dodatkiem

*jezeli ktos bedzie mial problemy z instalacja napisze pozniej tutorial
Edi092
dziękować T-Mac smile.gif
lukasz44
Świetna robota ! Zabieram się za ściąganie smile.gif
JustMe1987
W mapie uni jest inna nazwa niz nazwa folderu. Trzeba zmienic nazwe folderu na Schalke 04 Galsenkirchen bo jest inna i rywale BvB beda biegac na golasa tongue.gif To moj blad.

Za pare godzin wydam rooster na bazie nowego ofa. Nazwijmy go 6,5 v7beta - poniewaz posiada sklady na Euro ale transferow jest doslownie kilka.

Dojdzie rowniez pewna niespodzianka dla naszych ligowcow wink.gif Stay tuned cool.gif

Oto i owa niespodzianka Ligowy scoreboard

kuba12-15
Mógłby mi ktoś wytłumaczyc jak zainstalowac ten DKZ patch
JustMe1987
CYTAT(kuba12-15 @ Jun 22 2012, 15:31) *
Mógłby mi ktoś wytłumaczyc jak zainstalowac ten DKZ patch

1. Kliknij na niego dwa razy lpm zeby sie otworzyl w programie dkz studio.
2. Znajdz przycisk apply patch in folder
3. Otrzymasz komunikat ze nie odnalaziono kolejno 3 plikow ktore sa w patchu i musisz wskazac je recznie.
4. Sa to pliki w tym folderze: D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat
WKS
Co zawiera sam DKZ Patch ? Bo nie wiem czy opłaca mi się męczyć z DKZ Studio. Bo coś system sie uparł jak osioł i nie chce go zainstalowac... i nie wiem czy jest większy sens się męczyć jeżeli to pierdółka jakaś biggrin.gif
camel11
dzięki dzięki! fajny patch oby tak dalej!

i jak kolega powyżej zapytam - potrzebny ten DKZ_Patch?
T-Mac
muzyka
przyspiewki
herby
flagi
camel11
a czy można to jakoś inaczej wgrać w sensie jakiejś innej paczki a nie dkz?

Bo teraz żeby znaleźć instalkę dkz muszę łazić po jakichś śmieciowych stronach z googla i jest problem ;p
lukasz44
Tu są istalki DKZ smile.gif
czubinho
Dzięki!
Bardzo fajny apdejt
kmiron#10
Świetne update, wielkie dzięki! wink.gif
Patryk123456789
,
skotar(L)
Transfery? To znaczy że w Legii będzie Saganowski, w Lechu ten nowy gracz i Trałka i inne transfery Jagielloni na przykład?
kmiron#10
I jeszcze jedno pytanie - jak usunąć ikonki pozycji Euro? dry.gif
T-Mac
http://www.mediafire.com/?kobxnuta7gduzbv
wrzuc do p_text
zmienia na ikonki normalne
arm
Dzięki za update! tongue.gif
JustMe1987
CYTAT(skotar(L) @ Jun 23 2012, 13:49) *
Transfery? To znaczy że w Legii będzie Saganowski, w Lechu ten nowy gracz i Trałka i inne transfery Jagielloni na przykład?

Sagan jest w Legii ale transferow w patchu to akurat jest jak na lekarstwo.
W glownej mierze mial to byc update poswiecony euro i zrobieniu Piasta Gliwice.
Najwygodniej robi sie transfery kiedy okienko jest juz zamkniete i wszystko pewne wiec uprzedzam ze fajerwerkow nie ma.
Konkretow nalezy sie spodziewac na jesien wink.gif
kmiron#10
CYTAT(T-Mac @ Jun 23 2012, 15:53) *
http://www.mediafire.com/?kobxnuta7gduzbv
wrzuc do p_text
zmienia na ikonki normalne

Dzięki wink.gif
Dzenar
Zabieram się zaraz za pobieranie, ale mam pytanie. Czemu nie przywiązujecie wagi do ustawiania piłkarzom rzutów wolnych czy karnych ? Dziwnie jest jak gram Brazylią i Ronaldinho stylem nr 1 wykonuje rzut wolny. Ale mogę zrobić dla większości napastników i pomocników te stałe fragmenty. Mam jeszcze dwa pytania, czy w trybie pucharu jak gramy Ligę Mistrzów czy idzie dodać rewanże w fazie grupowej ? I ostatnie pytanie, można jakoś zwiększyć poziom gry rywali ? Bo w tej grze to nie powala na kolana. Liczę na odpowiedzi.
WKS
Oni są patchmakerami a nie Seabassem...
zyga9
Dlaczego nikt nie chce pomóc ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.