Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v.6 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
portier
przemosek dzieki wielkie i szacun, tylko w Ligue1 part6 nie wczytuje, popraw jak mozesz
przemosekk
CYTAT(portier @ Mar 21 2012, 21:08) *
przemosek dzieki wielkie i szacun, tylko w Ligue1 part6 nie wczytuje, popraw jak mozesz

PART 6 POPRAWIONY!!!!!!!
strazakosp
Nie chciałbym spamować więc proszę osoby które mogłyby pomóc mi z tym patchem o powrót o 8 postów wstecz smile.gif
For3st06
moze ktos zrobic screena z old trafford z angielskich boisk ? bo ja mam slaba wersje a moze warto sciagnac smile.gif
chyzon
witam, da się na tym patchu grać w sieci? Jeżeli tak to proszę o jakiś odnośnik jak to zrobić. dziękuję z góry.
heaton
Witam,

Sciagmałem i zainstalowałem patcha i mam problem. Gra po prostu mi tnie

moj komp
http://allegro.pl/notebook-asus-17-3-x73s-i2218423536.html
camel11
CYTAT(heaton @ Mar 22 2012, 09:58) *
Witam,

Sciagmałem i zainstalowałem patcha i mam problem. Gra po prostu mi tnie

moj komp
http://allegro.pl/notebook-asus-17-3-x73s-i2218423536.html

A skorzystam z okazji i podepnę sie pod problem ;] gra mi najzwyczajniej tnie podczas meczów, przez ekran przebiega co chwile coś jakby pasek odświeżania biggrin.gif
próbowałem grzebać w programie loadcfg, w pliku kload.cfg, w ustawieniach samej gry, ale kurcze nic jak dotąd nie rozwiązało problemu.

Miałem tak na wersji 4 pesa 6.5, mam tak i teraz dalej na tej aktualce ;p a sprzęt dobry procek i5, grafika 5730, 4gb ramu

Ma ktoś pomysł czego by tu jeszcze spróbować?
lukasz44
Według mnie problem leży w pliku kload.cfg w kitserverze.

T-Mac zapewne go edytował na swoje potrzeby bo tylko dzięki niemu działają te najlepsze stadiony które mają duże wymagania i pewnie przed wrzuceniem patcha nie zmienił tego na wartość standardową co może wywołuje problemy z zacinaniem.

Spróbujcie zrobić tak:
Znaleźć w folderze kitserver plik kload.cfg i otworzyć go notatnikiem, następnie skasujcie to co tam jest i wklejcie to:

KOD
# Loader configuration file
#############################

gdb.dir = ".\"
ReservedMemory=200000000

DLL.num = 12
DLL.0 = "kitserver\zlib1.dll"
DLL.1 = "kitserver\libpng13.dll"
DLL.2 = "kitserver\afs2fs.dll"
DLL.3 = "kitserver\kserv.dll"
DLL.4 = "kitserver\bserv.dll"
DLL.5 = "kitserver\fserv.dll"
DLL.6 = "kitserver\lodmixer.dll"
DLL.7 = "kitserver\dxtools.dll"
DLL.8 = "kitserver\stadium.dll"
DLL.9 = "kitserver\bootserv.dll"
DLL.10 = "kitserver\clock.dll"
DLL.11 = "kitserver\psc.dll"

# DirectX options
dx.force-SW-TnL = 0
dx.emulate-HW-TnL = 0
#dx.fullscreen.width = 1920
#dx.fullscreen.height = 1200

# End of loader configuration

Napiszcie czy pomogło, czy też nie...
neziwa
Dlaczego mam w Ekstraklasie Pogoń, Bogdanke Łęczna? Instalowałem wszystko tak jak trzeba.
WKS
Tak ma być. Wszystko jest dobrze.
heaton
CYTAT(lukasz44 @ Mar 22 2012, 18:39) *

T-Mac zapewne go edytował na swoje potrzeby bo tylko dzięki niemu działają te najlepsze stadiony które mają duże wymagania i pewnie przed wrzuceniem patcha nie zmienił tego na wartość standardową co może wywołuje problemy z zacinaniem.

Spróbujcie zrobić tak:
Znaleźć w folderze kitserver plik kload.cfg i otworzyć go notatnikiem, następnie skasujcie to co tam jest i wklejcie to:

KOD
# Loader configuration file

gdb.dir = ".\"
ReservedMemory=200000000

DLL.num = 12
DLL.0 = "kitserver\zlib1.dll"
DLL.1 = "kitserver\libpng13.dll"
DLL.2 = "kitserver\afs2fs.dll"
DLL.3 = "kitserver\kserv.dll"
DLL.4 = "kitserver\bserv.dll"
DLL.5 = "kitserver\fserv.dll"
DLL.6 = "kitserver\lodmixer.dll"
DLL.7 = "kitserver\dxtools.dll"
DLL.8 = "kitserver\stadium.dll"
DLL.9 = "kitserver\bootserv.dll"
DLL.10 = "kitserver\clock.dll"
DLL.11 = "kitserver\psc.dll"

# DirectX options
dx.force-SW-TnL = 0
dx.emulate-HW-TnL = 0
#dx.fullscreen.width = 1920
#dx.fullscreen.height = 1200

# End of loader configuration

Nie pomogło a moze nawet jest i gorzej;/
camel11
CYTAT(lukasz44 @ Mar 22 2012, 18:39) *

(...)

Nie pomogło, dalej niestety to samo. Mogą mieć coś wspólnego z tym stadiony? Może to one tak tną? ;p
B@rt
A na jakich grałeś?
neziwa
Wrzuciłem stadiony bundesligi z tym map.txt i w ogóle nie ma ich w grze. Jest tylko 37 stadionów jak wcześniej. Możecie napisać dokładnie co skopiować i jak do folderu X:\Konami\PES6\kitserver\GDB\stadiums?
camel11
CYTAT(B@rt @ Mar 22 2012, 20:51) *
A na jakich grałeś?

Stadiony mam nieruszane od PES6.5 v4 czyli dokładnie to co wtedy w tym patchu było. A jeśli chodzi o to na jakich w grze tnie to na wszystkich bez wyjątku choć w sumie nie pamiętam jak np. na treningowym się gra zachowuje ;p

edit: na treningowym też tnie ;p
neziwa
CYTAT(neziwa @ Mar 22 2012, 21:09) *
Wrzuciłem stadiony bundesligi z tym map.txt i w ogóle nie ma ich w grze. Jest tylko 37 stadionów jak wcześniej. Możecie napisać dokładnie co skopiować i jak do folderu X:\Konami\PES6\kitserver\GDB\stadiums?

Już sam doszedłem. Page up i Page down wink.gif
portier
Pierwszy part z tych z FIFA nie dziala tongue.gif
przemosekk
dodalem kolejne stadiony
Demari
świetna robota.brakuje mi tylko jednego z większych talentów który gra w liverpoolu.17 letniego rahema sterlinga
przemosekk
CYTAT(portier @ Mar 23 2012, 21:54) *
Pierwszy part z tych z FIFA nie dziala tongue.gif

portier sprawdzalem ten part i mi bez problemu śmiga
Mati1416
Co to w ogóle za serwer?!
Najpierw ładnie mi leciało 200kb/s, a teraz 24kb/s. mellow.gif
B@rt
Nie narzekać, tylko pobierać smile.gif
arek16lodz
Mógłby ktoś zrobić tą ,,trybunę'' na łks-ie pod łukiem na którym jest zegar , dla chętnych daje foty

I przy okazji , mógłby ktoś zrobić kibiców takich jak są na stadionach legii czy cracovii tych nowych ,zrobić też kibiców łks-u zamiast tych szarych ?
Mati1416
CYTAT(B@rt @ Mar 24 2012, 21:41) *
Nie narzekać, tylko pobierać smile.gif

24kb/s - tak, napisze za miesiąc że skończyłem pobierać pierwszego parta.
przemosekk
CYTAT(Mati1416 @ Mar 25 2012, 10:43) *
24kb/s - tak, napisze za miesiąc że skończyłem pobierać pierwszego parta.

mati to najlepiej zaloż sobie konto na rapideo.pl i tam kup za 3,69 sms i będziesz mial ok 5gb na uploadowanie i ściąganie tam chodzi maks pobieranie. Napisz czy to pomoglo
pszemoo
Nie wiem gdzie napisać więc piszę tutaj. Chodzi o KS do PES'a 5.

Witam. Mam problem. W kitserverze nie czyta mi gry. Wie ktoś co zrobić by działało? Dodam że próbowałem wielu kitserverów i na każdym tak samo. Załączam screena.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.
master.7
Czy mógłby mi ktoś pomóc. Otóż podczas meczów na środku ekranu jest taki pasek przezroczysty, jakby przycinało... Zdarza sie że gra jest płynna, ale częściej ten pasek jest i przeszkadza. Komputer jest za dobry także nie wiem ocb. czytałem temat i ponoć jest już podobny problem. Teraz gram na starym kitserverze tak jak gdzies przeczytalem edytowalem tez kload i dalej nic;) Dziekuje za odpowiedzi smile.gif
T-Mac
CYTAT(master.7 @ Mar 25 2012, 15:33) *
Czy mógłby mi ktoś pomóc. Otóż podczas meczów na środku ekranu jest taki pasek przezroczysty, jakby przycinało... Zdarza sie że gra jest płynna, ale częściej ten pasek jest i przeszkadza. Komputer jest za dobry także nie wiem ocb. czytałem temat i ponoć jest już podobny problem. Teraz gram na starym kitserverze tak jak gdzies przeczytalem edytowalem tez kload i dalej nic;) Dziekuje za odpowiedzi smile.gif

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=13884
Abu17
Jak wrzucić do patch'a swoje piłki?
camel11
CYTAT(T-Mac @ Mar 25 2012, 16:50) *

dzięki T-Mac! Na moje problemy z przycinającą się grą pomógł programik Direct3D Override wymuszający na grafice prawidłowy Vsync.
O programiku wspomniał tam Tomas w temacie podanym przez Ciebie smile.gif

Jeśli ktoś potrzebuje to program jest do pobrania z: http://www.mediafire.com/?ia3wiao4yparrpy
kubinho9
Wrzuci ktoś stadiony z Hiszpańskiej? ;>
Mati1416
CYTAT(przemosek123 @ Mar 25 2012, 12:03) *
mati to najlepiej zaloż sobie konto na rapideo.pl i tam kup za 3,69 sms i będziesz mial ok 5gb na uploadowanie i ściąganie tam chodzi maks pobieranie. Napisz czy to pomoglo

Co mi da płacenie za transfer na rapideo.pl, jeżeli te pliki są na hostingu mediafire.com? ;>
przemosekk
CYTAT(kubinho9 @ Mar 26 2012, 14:40) *
Wrzuci ktoś stadiony z Hiszpańskiej? ;>

Kubinho patrz strona 5 tam masz stadiony z ligi hiszpańskiej nazywaja sie Liga BBVA
kubinho9
O dzięki wielkie i przepraszam, zerknąłem tylko na stronę 1. smile.gif
Andzi
Pliki pobrałem bez problemu, jednak z odpaleniem gry nie jest już tak różowo. Patcha "instalowałem" na PES 6.5 ver. 3 (chyba, bo nie pamiętam). Po prostu podmieniłem wszystkie pliki. Zainstalowałem kitservera i spróbowałem odpalić grę - wtedy następuje totalne zmulenie kompa, po chwili otwiera mi się okno z grą, ale od razu znika. Jak odinstaluje kitservera, to gra odpala, jednak przy składach wyłącza się. Proszę o pomoc smile.gif
Abu17
Czy stadiony z v6 to te same co w v5? I chciałem zapytać czy doszły jakieś nowe?
przemosekk
CYTAT(Abu17 @ Mar 27 2012, 13:27) *
Czy stadiony z v6 to te same co w v5? I chciałem zapytać czy doszły jakieś nowe?

sa takie jakie byly w poprzedniej wersji patcha pes 6.5 v 5, tylko zostaly mi do uploadowania stadiony nerodowe, reszta jest juz dostepna na stronie 5 przeze mnie
skotar(L)
Pobrałem patcha i zainstalowałem, jednak gdy chcę uruchomić grę wyskakje tradycyjny komunikat "Wystąpił błąd z aplikacją i zostanie ona zamknięta". Jaka może być przyczyna i co mógłbym zrobić aby patch działał ?

edit. Jeżeli nie zainstaluje kitservera to gra uruchamia się, jednak po instalacji już wyskakuje ten błąd.
Abu17
Czy byłby ktoś taki miły i zrobiłby upload kitservera z v5? Bo z tym w wersji v6 jest problem.
Abu17
Poradziłem już sobie smile.gif
skotar(L)
A może podzielisz się jak to zrobiłeś ? Miałeś taki sam problem jak ja powyżej napisałem ?
Abu17
Jasne że się podzielę smile.gif pobierz kitserver https://rapidshare.com/#!download|487p6...FE85CB75EEB|0|0 usunąłem folder GDB stamtąd i wkleiłem ten pobrany z patch'a v6, zainstalowałem i wszystko gra.
Patryk123456789
Dajcie na hellshare p_sound part 13 albo obojętnie na jaki serwer bo nie moge pobrać.
Shoushan
Podrzucił by mi ktoś swój map.txt z folderu stadium? wink.gif
przemosekk
dodane kolejne stadiony wraz z map.txt na 5 stronie!!!!
Shoushan
przemosek, wytłumaczysz mi krok po kroczku jak wgrywać te stadiony?
Nie mogę, próbuje na wszystkie sposoby, i nie chcą działać :|
Abu17
kitserver --> GDB stwórz tutaj folder stadiums i tam wklejasz stadiony np. POL - PGE Baltic Arena , Gdansk.
Michcio89
Mógłby ktoś wrzucić na torrenta poprzednia wersja była świetna super się gra biggrin.gif
T-Mac
a ta jest chu.. bo sa nowe sklady itp
no i trzeba uzyc mozgu zeby cos zainstalowac
B@rt
A przede wszystkim złe jest to, że w nowej działają flagi, cóż...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.