Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v.6 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
T-Mac

GooFy, T-Mac, lukasz44, Stuart17

Specjalne podziękowania dla:

JustMe1987, zuraw12, tolox, kamiloxx, ekipy phoenix, daro.

Oraz, podziękowania dla facemakerów, kitsmakerów, stadiummakerów, ballmakerów, bootmakerów i wszystkich osób które tworzą dodatki do PES6.

1. Wersja językowa polska
2. Ligi: Premier League, Ligue 1, Serie A, La Liga, T-mobile Ekstraklasa, Bundesliga oraz silne drużyny z innych lig europejskich.
3. Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów Do Trybu Pucharów
4. Tryb UEFA Europa League W Trybie Pucharów
6. Tryby UEFA Champions League i UEFA Europa League wprowadzone do ML.
5. Stadiony Z Imprez Międzynarodowych Takich Jak: WC 2002, WC 2006, WC 2010, Euro 2008, Euro 2012
7. Zupełnie nową oprawę graficzną, tła, titlescreen, logosy, nową kolorystykę menu, oraz wiele, wiele drobnych ulepszeń graficznych.
8. Największa Bazę Graczy Na Scenie PES'a, Kadry Maksymalnie Roszerzone
9. Dopracowany OF Który Podwyższa Realistyczność Rozgrywki oraz Utrudnia Grę
10. Aktualne Składy Reprezentacji Narodowych oraz Drużyn Klubowych
11. Nowe Reprezentacje w miejsce reprezentacji klasycznych.
12. Nowi gracze w miejsce graczy klasycznych.
13. Uaktualnione Tryby FIFA WC, UEFA Euro, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Africa Cup Of Nations I Inne.
14. Nowe Młode Talenty w Trybie Kariery.
15. Stadiony W O Text Z Nowymi Murawami.
16. Nową Muzykę Dla Każdego Trybu Gry.
17. Nowe intro.
18. Polski komentarz z Fify.
19. Najlepszej Jakości Przyśpiewki Dla Wielu Drużyn Klubowych oraz Narodowych.
20. Największą Bazę Najlepszych Twarzy&Włosów Na Scenie PES'a.
21. Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych.
22. Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn W Edit Mode, Posiadających Własne Sloty.
22. Ballpack z najnowszymi piłkami.
23. Stadiony dla niemal wszystkich drużyn narodowych i klubowych.
24. Aktualne Buty Dla Wszystkich Graczy.
25. Nowe Tablice Wyników, Dla Każdego Trybu Gry.
26. Flagi\ Przyśpiewki dla wszystkich ekip w patchu
27. Aktualny roster online.
28. Twarze dla graczy Master League.
Oraz wiele, wiele innych mniejszych lub większych usprawnień.

1. Plik Exe wrzucić do głównego katalogu z grą.
2. Pliki 0_text, P_text, E_text, 0_sound, P_sound, E_sound skopiować do folderu dat w katalogu z zainstalowaną grą.
3. Katalogi Faces, Hair, Uni, Boots, Stadiums, wrzucić do folderu Kitserver w katalogu z grą.
4. Plik KONAMI-WIN32PES6OPT wrzucić do KONAMI > Pro Evolution Soccer 6 > Save > Folder1 w Moich Dokumentach.
5. Osoby grające w lidze, nie chcące pobierać całego patcha muszą pobrać jedynie Roster i Exe.

Option File
OF

EXE
Pes.exe

EXE z defualtową kamerą 1430.0
Pes.exe

0_text
0_text 1\4
0_text 2\4
0_text 3\4
0_text 4\4

p_text
p_text

0_sound
0_Sound 1\13
0_Sound 2\13
0_Sound 3\13
0_Sound 4\13
0_Sound 5\13
0_Sound 6\13
0_Sound 7\13
0_Sound 8\13
0_Sound 9\13
0_Sound 10\13
0_Sound 11\13
0_Sound 12\13
0_Sound 13\13

p_sound
p_sound 1\13
p_sound 2\13
p_sound 3\13
p_sound 4\13
p_sound 5\13
p_sound 6\13
p_sound 7\13
p_sound 8\13
p_sound 9\13
p_sound 10\13
p_sound 11\13
p_sound 12\13
p_sound 13\13

Kitserver
kitserver 1\8
kitserver 2\8
kitserver 3\8
kitserver 4\8
kitserver 5\8
kitserver 6\8
kitserver 7\8
kitserver 8\8

Roster Online v.5 (do wersji v.5)

Roster Online v.6 (Zimowa Aktualka)

Intro

Stadiums (upload przemosek123)

T-Mobile-Ekstraklasa Stadiums
1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9

Barclays Premier League Stadium Pack
1/12
2/12
3/12
4/12
5/12
6/12
7/12
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12

Serie A Stadium
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Ligue 1 Stadium Pack

1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8

Liga BBVA Stadium Pack
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7

Mixed League Stadium Pack
1/14
2/14
3/14
4/14
5/14
6/14
7/14
8/14
9/14
10/14
11/14
12/14
13/14
14/14

Bundesliga Stadium Pack
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8

National Europe Stadium Pack
1/12
2/12
3/12
4/12
5/12
6/12
7/12
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12

National African & American & Asian Stadium Pack
1/16
2/16
3/16
4/16
5/16
6/16
7/16
8/16
9/16
10/16
11/16
12/16
13/16
14/16
15/16
16/16

map.txt do wszystkich stadionów w tym patchu

T-Mac
to co upne bede udostepnial na bierzaco
tak jak widac na screenach sporo nowych jap graczy ekstraklasy ktorych nie wydalem a sa w patchu smile.gif
Edi092
no prosze jaka niespodzianka smile.gif dziekówa w imieniu wszystkich ! Zabieram się za download wink.gif
kmiron#10
Wielkie dzięki wink.gif Nie wiem tylko, czy zauważyłeś, że nie da się pobrać 0_text, partów 2 i 3.
T-Mac
nom wrzucam jeszcze raz cos sie zwalilo smile.gif
jest OF i KS wiec juz mozna grac smile.gif
B@rt
Kurcze po skrinach widać, że sporo tych twarzy narobiłeś smile.gif Zabieram się za pobieranko.
(L)ukash
No proszę jaka miła niespodzianka we wtorkowe popołudnie smile.gif mam tylko pytanie: czy sloty drużyn i ID zawodników są takie same jak w v5? chodzi mi o to czy jak ściągnę sam OF a kitservera i reszte plików pozostawie z v5 to czy nie będę miał pomieszanych przyśpiewek, logosów, strojów i twarzy? (oczywiście z wyjątkiem Pogoni bo widzę że jest zamiast Warty)
Daro.
Ukłony za wkład pracy. ; )
Fajnie, że dużo nowych jap. Podoba mi się nowy Kiełb.
Nic tylko grać. ; )
kmiron#10
Jeszcze jedno pytanie - T-Mac przy jednej ze swoich prac pokazał strój Jagiellonii. Tymczasem w patchu go nie ma. Więc? biggrin.gif
T-Mac
Goofy go jeszcze meczy
0_text juz jest
przemosekk
czy komentarz będzie w pelni uaktualniony od poprzedniej wersji patcha pes 6.5v5?
__SaNd1__
Swietnie powracam do PES 6 - ki rolleyes.gif Jak bede w domu w czwartek to zabiore sie za pobieranie - beda stadiony ? smile.gif I jescze jedno pytanie bedzie torrent z calym patchem z stadionami i wszyskim ? rolleyes.gif Pozdrawiam wykonaliscie wielkiego moda rolleyes.gif
T-Mac
CYTAT(przemosek123 @ Mar 13 2012, 18:37) *
czy komentarz będzie w pelni uaktualniony od poprzedniej wersji patcha pes 6.5v5?

to co moglem to dodalem i poprawilem, nie ma w tym roku sound master do fify musze odpalac mecz grac i nagrywac dzwiek smile.gif
grajac w fife na ps3 widze ze tam jest wiecej nazwisk wymawianych niz w wersji pc szkoda ze sie tego nie da wyciagnac

CYTAT(__SaNd1__ @ Mar 13 2012, 18:39) *
Swietnie powracam do PES 6 - ki rolleyes.gif Jak bede w domu w czwartek to zabiore sie za pobieranie - beda stadiony ? smile.gif I jescze jedno pytanie bedzie torrent z calym patchem z stadionami i wszyskim ? rolleyes.gif Pozdrawiam wykonaliscie wielkiego moda rolleyes.gif

ja nie udostepnie torrenta za slaby up
ale pewnie damy jeszcze na inne serwery
stadiony wyjda z czasem
B@rt
Kurcze no... przez angielski windows muszę zmieniać nazwy z Ł Ę itp. Ale patch wydaje się ok smile.gif
T-Mac
pare nowych screenow
upload dalej trwa
camel11
bajera biggrin.gif zgodnie z zapowiedziami smile.gif wielkie dzięki za wysiłek włożony w patcha i reupa ;p
__SaNd1__
Ja mam takie pytanie czy PES 6.5 to oddzielna gra tak jak v 4 czy musze miec zainstalowanego PES - a 6-ke ? Czekamy i na stadiony smile.gif
(L)ukash
W p_sound jest dwa razy part06 a brakuje part05
popolupo
Witam i dziękuję za wstawkę.

A teraz pytania:
Jakie zmiany w stosunku do ver.5 - na pewno OF, PES6.exe, kitserver jedynie dla balls/boots/face/hair (w uni nadal nie ma strojów Besiktasu, zamiast Maroka macie Tunezję to tak na szybko) a podmiankę Warty na Pogoń można ręcznie zrobić.
Ściągnąłem 0_text a on ma datę modyfikacji z X.2011, więc chyba też nie musiałem.

Prośba - możecie wrzucić też zwykłą wersję PES6.exe bez zoom'a - wiem, że można ustawić 1430 i niby wraca do normalnych ustawień, ale mam wrażenie, że kamera jest nadal ciut za wysoko wink.gif
T-Mac
CYTAT((L)ukash @ Mar 14 2012, 11:19) *
W p_sound jest dwa razy part06 a brakuje part05

poprawione

CYTAT(popolupo @ Mar 14 2012, 11:21) *
Witam i dziękuję za wstawkę.

A teraz pytania:
Jakie zmiany w stosunku do ver.5 - na pewno OF, PES6.exe, kitserver jedynie dla balls/boots/face/hair (w uni nadal nie ma strojów Besiktasu, zamiast Maroka macie Tunezję to tak na szybko) a podmiankę Warty na Pogoń można ręcznie zrobić.
Ściągnąłem 0_text a on ma datę modyfikacji z X.2011, więc chyba też nie musiałem.

Prośba - możecie wrzucić też zwykłą wersję PES6.exe bez zoom'a - wiem, że można ustawić 1430 i niby wraca do normalnych ustawień, ale mam wrażenie, że kamera jest nadal ciut za wysoko wink.gif

w 0_text dodane flagi herby
Goofy dopiesci jeszcze uni i mam nadzieje ze wyda niedlugo aktualke smile.gif
kitsy Pogoni sa
karwocha
Mam mały problem.
Po ściągnięciu patcha gra zaczęła się strasznie przycinać. Jest może z 5 fps, zarówno w menu jak i w meczu. Zmiana detali też nic nie pomaga (gra i tak powinna chodzić na max).
Macie jakieś pomysły?

P.S. Problem nieoczekiwanie zniknął sam smile.gif
orlando00
pod jak nazwa w folderze "hair" znajduja sie wlosy dla Brana i Elsnera
T-Mac
CYTAT(orlando00 @ Mar 14 2012, 20:04) *
pod jak nazwa w folderze "hair" znajduja sie wlosy dla Brana i Elsnera

nie ma
chodzi chyba o Barana smile.gif
nie skonczylem tych jap ale dalem je
pewnie skoncze kiedys smile.gif
__SaNd1__
Ciescie sie ze ktos cos wogole zrobil bo sa malo dobre mody do 6 ki wiec brawo chlopaki tylko zostaja stadiony i jak niema ktorych z strojow(jezeli jakiesz wogole brakuja) i wszystko mega tongue.gif
barthez9
Szkoda mi tej kamery - zawsze gram na Wide, a teraz to jest całkiem co innego. Ogólnie jest super ale pytanie - da się coś z tym zrobić?

edit: camera zoom niewiele zmienia
T-Mac
pes6zoom i sobie ustaw jak ci wygodnie
barthez9
CYTAT(T-Mac @ Mar 14 2012, 21:52) *
pes6zoom i sobie ustaw jak ci wygodnie

tak właśnie robiłem, i jest już całkiem całkiem, jednak nadal kąt nachylenia kamery nie jest taki, do jakiego jestem przyzwyczajony - odpowiada za to jakiś plik?
kubinho9
Czy jak gram na v5 i sciagne samego OF'a, plik exe i kitserver to będzie smigac? wink.gif
przemosekk
CYTAT(kubinho9 @ Mar 15 2012, 11:40) *
Czy jak gram na v5 i sciagne samego OF'a, plik exe i kitserver to będzie smigac? wink.gif

Jeszcze musisz sciagnac O_texta
naczelnik5
CYTAT(barthez9 @ Mar 14 2012, 22:31) *
tak właśnie robiłem, i jest już całkiem całkiem, jednak nadal kąt nachylenia kamery nie jest taki, do jakiego jestem przyzwyczajony - odpowiada za to jakiś plik?

kat kamery wybierasz normalnie w pesie w ustawieniach kamery, tam gdzie wybierasz normal, wide itp po lewo jest kat kamery smile.gif
barthez9
CYTAT(naczelnik5 @ Mar 15 2012, 12:40) *
kat kamery wybierasz normalnie w pesie w ustawieniach kamery, tam gdzie wybierasz normal, wide itp po lewo jest kat kamery smile.gif

faktycznie, że o tym nie pomyślałem - dzięki serdeczne smile.gif
For3st06
 to juz wszystkie pliki czy cos jeszcze dodajecie ?
T-Mac
wszystko
ja stadionow nie bede upinal
kubinho9
CYTAT(karwocha @ Mar 14 2012, 17:18) *
Mam mały problem.
Po ściągnięciu patcha gra zaczęła się strasznie przycinać. Jest może z 5 fps, zarówno w menu jak i w meczu. Zmiana detali też nic nie pomaga (gra i tak powinna chodzić na max).
Macie jakieś pomysły?

P.S. Problem nieoczekiwanie zniknął sam smile.gif

Mam taki sam problem, niestety sam nie chce zniknąć. Ma ktoś jakiś pomysł?
For3st06
a pliki z dat mozna podmiec za starego patcha czy trzeba od nowa instalowac ?
Johnny134
Może mi ktoś wyjasnic dlaczego p_sound. part 13, ściąga się prędkością 6,5 Kb/s, a reszta partów normalną prędkością (średnio 120 kb/s) ??
PS. Problem nieoczekiwanie zniknął.
__SaNd1__
Juz sciagnelem zaraz przetestuje pytanie do tworcow kiedy beda stadiony do kitservera ? rolleyes.gif
przemosekk
CYTAT(__SaNd1__ @ Mar 16 2012, 13:35) *
Juz sciagnelem zaraz przetestuje pytanie do tworcow kiedy beda stadiony do kitservera ? rolleyes.gif

Jak wiesz Timak nie uploaduje stadionów ja moge ci dac czesc stadionow ktore mam.

Oto linki ze stadionami niemieckimi bez jakości HD (wraz z dołączonym plikiem map.txt, który sam uzupełniłem):

Bundesliga 1/8
Bundesliga 2/8
Bundesliga 3/8
Bundesliga 4/8
Bundesliga 5/8
Bundesliga 6/8
Bundesliga 7/8
Bundesliga 8/8

Proszę oczywiście pousuwac stadiony niemieckie HD i wrzucic te które podalem w linkach. Wszelkie problemy z rozpakowaniem, proszę kontaktowac sie do mnie przez pw lub gg: 8266028
__SaNd1__
P_Sound part 13 pierw popsuty po drugie nie moge go sciagnanc z now z servera rolleyes.gif P.S. juz po problemie
zibii75
CYTAT(__SaNd1__ @ Mar 16 2012, 17:40) *
P_Sound part 13 pierw popsuty po drugie nie moge go sciagnanc z now z servera rolleyes.gif P.S. juz po problemie
Panowie powiem tak, trochę cierpliwości ja zassałem patcha wniecałe 2 godz. i to wszystkie pliki.
Niektóre part- y zaczęły się ściągać za entym razem, więc chyba wszystko działa OK.
Mateusz13
A moze dalby rade ktos wszystkie stadiony upnac ? tongue.gif
poncek
Pierwszy mały "błądzik" jaki zauważyłem to nie ma numerków z przodu na koszulkach naszej kadry.
Jak coś sie wyłapie jeszcze to się da znać. Ogólnie mistrzostwo.
T-Mac
a to juz nie nasza wina
takie kitsy sa na necie i takie dalismy
Johnny134
CYTAT(kubinho9 @ Mar 15 2012, 18:16) *
Mam taki sam problem, niestety sam nie chce zniknąć. Ma ktoś jakiś pomysł?

Ja również mam z tym problem, ogólnie w poprzedniej wersji 6.5 wszystko git było. Teraz gra włącza mi się po 3 minutach i się przycina.
Zaradzi ktoś?
GooFy
CYTAT(poncek @ Mar 16 2012, 21:41) *
Pierwszy mały "błądzik" jaki zauważyłem to nie ma numerków z przodu na koszulkach naszej kadry.
Jak coś sie wyłapie jeszcze to się da znać. Ogólnie mistrzostwo.

I nie będzie numerków z przodu na koszulkach naszej kadry. Pes6 daje możliwość umieszczenia numerków tylko na środku bądź w prawym-górnym rogu koszulki. Nie można też dać innego koloru na przód niż jest z tyłu.
kubinho9
CYTAT(Johnny134 @ Mar 16 2012, 22:27) *
Ja również mam z tym problem, ogólnie w poprzedniej wersji 6.5 wszystko git było. Teraz gra włącza mi się po 3 minutach i się przycina.
Zaradzi ktoś?

Dokładnie taki problem jak napisał kolega. Wcześniej wszystko śmigało. ;X Proszę o jakąś pomoc.
kmiron#10
Pograłem trochę, patch oczywiście świetny. Zrobiliście wszystko, co się dało, nawet powtórki jakieś taki inne, fajniejsze tongue.gif

Tylko znalazłem czterech piłkarzy z Ekstraklasy, którzy mają wykonane twarze, a nie zostaqły one uwzględnione w patchu.
Radosław Cierzniak
Norbert Witkowski
Ondrej Sourek (wysyłałem już lukaszowi44, ale nie dodaliście)
Łukasz Mierzejewski.
Jamnik
Jeszcze nie ściągnałem... kurcze nie spodziwałem się, że doczekam czasów, że grając w PES w grze będzie mój ziomek z podwórka mellow.gif BTW pytanie czy ów Wiśniewski z Pogoni ma twarz ?
portier
A kiedy mniej wiecej mozna sie spodziewac stadionow?

I co robi Pawłowski w kadrze Polski? biggrin.gif
T-Mac
CYTAT(portier @ Mar 17 2012, 13:00) *
A kiedy mniej wiecej mozna sie spodziewac stadionow?

I co robi Pawłowski w kadrze Polski? biggrin.gif

siedzi na lawce
http://www.90minut.pl/rep_kadra.php?id_sezon=79
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.