Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 v.6 DOWNLOAD
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
adriano91
Mam ogromny problem ...

Czy to zwykły PES 6.5 v6 czy Euro 2012 update to nie moge odpalić bo jest czarny obraz... Odpalam z ikonki , wczytuje plik opcji i czarno...

Da radę coś z tym zrobić ? ;/// Będe zaglądał tu co godzinkę sprawdzać czy jest odpowiedź
Dzenar
Można się spodziewać w najbliższych dniach uaktualnień ? Znalazłem błąd w Scoreboardzie,w tym Polskiej Ligi. Pisze Sagres i jeszcze w nim złych miejscach są wyniki i ikony klubów/reprezentacji. Jeszcze jedno,Amauri z Juventusu ma Borkowy komentarz.Patch na wysokim poziomie,szacunek.

EDIT: Mógłby ktoś dać link z Polskimi ikonkami pozycji ?
Patryk123456789
Jeszcze kasują posty co to jest ! prawdy sie boicie hahaha
T-Mac
jezeli nikt nie odpisuje to nie zna odpowiedzi
jak mam poradzic na czarny ekran jak sie nie spotkalem nigdy z tym problemem u siebie
co do jakis bugow to beda poprawione w kolejnym up (kiedy nie wiem)

Patryk123456789 jeszcze raz napiszesz nie na temat to zostana wyciagniete konsekwencje
Galaktyczny
Masakra! Nie wiem jak wam dziękować! Genialna robota!

Mógłby ktoś podrzucić pliki odpowiedzialne za czcionkę?
CristianoRonaldo9
Witam, mam pytanie odnośnie do scoreboard'u, a mianowicie jak podmienić dany scoreboard w owym Patchu?
Patryk123456789
Grozisz mi wyciągaj te konsekwencje

--------------------------------------------
10% na ochłodę, jeszcze jeden taki post a już więcej tego forum nie pooglądasz jako prawowity użytkownik.

lukasz44
CristianoRonaldo9
OK, już dobrze mi sie scoreboard wgrał.biggrin.gif xD
A co do Up'a jest bomba biggrin.gif
#Chałwa
wie ktoś jak podmienić w 0_text'cie pliki unknow_000535 i unknow 000_536 aby to wyglądało tak: http://img59.imageshack.us/img59/4774/beztytuufsy.png ?
albo link z neta ? błagam bardzo poczebne, z góry thx ;]
przemosekk
CYTAT(Janush @ Jul 1 2012, 14:08) *
wie ktoś jak podmienić w 0_text'cie pliki unknow_000535 i unknow 000_536 aby to wyglądało tak: http://img59.imageshack.us/img59/4774/beztytuufsy.png ?
albo link z neta ? błagam bardzo poczebne, z góry thx ;]

za pomoca dkz studio bądz jak umiesz sie obslugiwac Game Graphic Studio
Jaxok
Dzięki wielkie za ten patch! smile.gif
Zauważyłem kilka błędów w Piaście np. Matras nie ma pozycji bocznego obrońcy oraz jest kapitanem choć taką osobą jest Podgórski. smile.gif Ale i tak update wspaniały.
#Chałwa
CYTAT(przemosek123 @ Jul 1 2012, 15:19) *
za pomoca dkz studio bądz jak umiesz sie obslugiwac Game Graphic Studio

umiem podmieniać przez ggs'a ale jak to robię to jest flaga z czarnym tłem a na zdjęciu co dałem jest fajnie bez tła ;]
B@rt
Będzie update z GieKSą? biggrin.gif
Dzenar
Czemu w folderze uni brakuje stroji reprezentacji jak np. Brazylii ?
T-Mac
zapodzialy sie poprostu smile.gif
Dzenar
T-Mac
Będzie jakaś aktualka uni, tych stroji? Jeszcze jedno mogę dać w tym temacie OF'a z tego patcha ? Zmienione będzie tylko to że większość piłkarzy będzie miała przyporządkowane rzuty wolne i karne.

EDIT: Byłby ktoś zainteresowany tym OF'em ?
JustMe1987
CYTAT(Dzenar @ Jul 6 2012, 13:47) *
Czemu w folderze uni brakuje stroji reprezentacji jak np. Brazylii ?

piwlak
Albo mi sie wydaje, albo stroje PES Atlethic, tez sa walniete- Zamiast normlnych, mam "popsutą" koszulkę(chyba Reprezentacji Czech)
Dzenar
CYTAT(JustMe1987 @ Jul 7 2012, 18:29) *

Wielkie dzięki smile.gif

EDIT:

Patcha wgrałem według poleceń ale scoreboardy coś źle się wgrały, jak to naprawić ?
Dzenar
Pomoże ktoś ?
T-Mac
0_text wgrany ?
Dzenar
CYTAT(T-Mac @ Jul 11 2012, 17:15) *
0_text wgrany ?

Tak, wgrywałem 3 razy i bez skutku, reszta scoreboardów działa bez zarzutu.

EDIT: Mógłby ktoś mi dać działający 0_text ?
Dzenar
Wrzuciłby ktoś 0_text z patcha ?
(L)ukash
Mam dokładnie ten sam problem ze scoreboardami. Większość działa prawidłowo ale nie wszystkie. 0_text rzecz jasna wgrałem, więc nie wiem co może być tego przyczyną
przemosekk
może to nie przez 0_text tylko pojedyncze pliki do kitsa a jak to nie pomoże to trzeba patrzec na wersje językową gry jak polska to wgrać p_texta jak angielska to e_text. Jak Dzenar i Lukash nie poradzicie sobie to napiszcie na gg: 8266028
(L)ukash
Mógłby ktoś napisać które dokładnie sloty w plikach 0_text bądź p_text odpowiadają za scoreboardy?
CKMKING
Witam, na samym początku chciałem podziękować za po raz kolejny świetny patch i dodatek. Znakomita robota.
Jeżeli chodzi o dodatek euro to mam mały problem. Zainstalowałem wszystko tak jak trzeba bo chyba innaczej nie można i nie mam ani w menu głównym ani w menu rozgrywek pucharowych hymnu euro, przeszukałem O_sound i nie znalazłem tam tego hymnu, czy tylko jak tak mam czy rzeczywiście hymnu tam nie ma?
Jaxok
CYTAT(CKMKING @ Jul 14 2012, 14:32) *
Witam, na samym początku chciałem podziękować za po raz kolejny świetny patch i dodatek. Znakomita robota.
Jeżeli chodzi o dodatek euro to mam mały problem. Zainstalowałem wszystko tak jak trzeba bo chyba innaczej nie można i nie mam ani w menu głównym ani w menu rozgrywek pucharowych hymnu euro, przeszukałem O_sound i nie znalazłem tam tego hymnu, czy tylko jak tak mam czy rzeczywiście hymnu tam nie ma?

W trybie edycji jest smile.gif
CKMKING
CYTAT(Jaxok @ Jul 14 2012, 18:05) *
W trybie edycji jest smile.gif

Też nie.

EDIT: Problem rozwiązany. W panelu sterowania trzeba ustawić zgodność programu Dkz, wtedy podmienia wszystko jak trzeba
#Chałwa
kiedy update z KP Katowice za Polonie ?
T-Mac
o 22 podpisali umowe ty piszesz 20min pozniej z zapytaniem o update
smieszne
nie wiadomo jak bedzie wygladal sklad, herb, itd... wiec co ty chcesz ? smile.gif
#Chałwa
CYTAT(T-Mac @ Jul 17 2012, 09:05) *
o 22 podpisali umowe ty piszesz 20min pozniej z zapytaniem o update
smieszne
nie wiadomo jak bedzie wygladal sklad, herb, itd... wiec co ty chcesz ? smile.gif

źle sformułowałem pytanie. czy będzie update z KP Katowice SSA za Polonie ?
enzo89
Panowie czy update euro można instalować na świeżą grę czy najpierw należy zainstalować podstawową wersję patcha?
vodkabringer
Witam wszystkich!

Jestem wielkim fanem tego przedsiewziecia i podziwiam jego tworcow za włożoną pracę i jej efekty. W 6.5v5 grałem po prostu 24/7. Mam jednak problem ponieważ nie mogę zainstalować v6. Ściągnąłem WSZYSTKIE pliki z pierwszej strony. Rozpakowałem je i skopiowałem tak jak było napisane. Niestety, raz nie mam koszulek, raz stadionów, raz w ogole menu. Domyślam się, że może brakować mi pliku e_text(???), który był do pobrania w v5 a teraz go tu nie widzę. Tak czy inaczej błagam kogoś o pomoc, żeby łopatologicznie mi wytlumaczyl jak to trzeba wgrac (nie interesuje mnie dodatek EURO). Moje gg 9227659. Moge sie odwdzieczyc ew. piwkiem (lub 2-oma wink.gif w Krakowie. Pozdrawiam serdecznie.

Ktokolwiek? Błagam Was...bardzo bym chciał pograć bo v5 już mi się "przegrała", a mam nowego Windowsa...Proszę o kontakt!
poncek
Wie ktoś czy istnieje możliwość edycji ML? Chodzi mi konkretnie o zmianę parametrów danego zawodnika, bo przykładowo: w edytorze dodałem sobie Salamona za innego zawodnika, w ML jest nazwisko, pozycje, zdolności specjalne, ale nie są zmienione zdolności normalne, tylko zostają od oryginalnego gracza. Jeśli ktoś wie jak to rozwiązać to bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam!
T-Mac
CYTAT(poncek @ Jul 27 2012, 18:12) *
Wie ktoś czy istnieje możliwość edycji ML? Chodzi mi konkretnie o zmianę parametrów danego zawodnika, bo przykładowo: w edytorze dodałem sobie Salamona za innego zawodnika, w ML jest nazwisko, pozycje, zdolności specjalne, ale nie są zmienione zdolności normalne, tylko zostają od oryginalnego gracza. Jeśli ktoś wie jak to rozwiązać to bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam!

musisz zaczac od nowa ML zeby byly jego prawidlowe staty
inaczej sie nie da
fAMe
Świetna robota chłopaki wink.gif W zamierzchłych czasach, gdy zaczęły wychodzić pierwsze mniejsze-większe patche zamarzył mi się taki update, jak właśnie PES 6.5. Jestem więc bardzo wdzięczny i naprawdę wyszło to dobrze wink.gif

Mam tylko jeden komentarz odnośnie wrzucania kolejnych edycji. Proponuję, żeby od v7 (o ile takowa oczywiście będzie, a mam taką nadzieję) wrzucać tylko update do kitservera, w sensie - to, co zostało dodane i zmienione, zamiast wrzucać kolejny raz 800-megowy plik. Myślę, że instalacja takiej mniejszej paczki nie sprawi nikomu trudności, a i serwery trochę odpoczną.

Pzdr
Nerevar
Witam.

Parę dni temu pobrałem wasz dodatek do gry, jest po prostu doskonały.
Postanowiłem zrobic upload plików na chomikuj.pl

Mam słaby internet, więc trochę potrwa, ale mam nadzieję, że komuś się przyda.
Na początek wrzucę stadiony.

chomikuj.pl - PES6.5 v6

Już wrzuciłem :
stadiony Barclays Premier League
stadiony Ligi BBVA
stadiony Serie A
stadiony Bundesligi
stadiony Ligue 1
stadiony Ekstraklasy
stadiony z innych lig
stadiony narodowe z Europy
stadiony narodowe z Ameryki, Afryki i Azji

Wszystkie piliki, które wrzucę będę wpisywac tutaj.
Sieron94
Mam pytanie nie wiecie może czy jest taka lista z przyśpiewkami klubowymi do patch 6.5 v 6 bo chce grać w karierze i mieć te przyśpiewki klubu którym gram.
kmiron#10
Przepraszam za lekki OT, ale czy posiada ktoś map pliku 0_sound?

CYTAT
Mam pytanie nie wiecie może czy jest taka lista z przyśpiewkami klubowymi do patch 6.5 v 6 bo chce grać w karierze i mieć te przyśpiewki klubu którym gram.

Kilka/kilkanaście stron temu było to podane wink.gif. Albo jeszcze w wątku z v5.
#Chałwa
OF na sezon 12/13 będzie po zakończeniu okienka transferowego ? wink.gif
Bulldozer
Witam.

Pobrałem i skopiowałem wszystkie pliki tam gdzie trzeba jednak po włączeniu PES6.EXE wyskakuje błąd:

"The game is not properly installed".

Co mam zrobić?

Kitserver załączony na pes6.exe i nie działa :/
#Chałwa
CYTAT(Bulldozer @ Aug 28 2012, 12:40) *
Witam.

Pobrałem i skopiowałem wszystkie pliki tam gdzie trzeba jednak po włączeniu PES6.EXE wyskakuje błąd:

"The game is not properly installed".

Co mam zrobić?

Kitserver załączony na pes6.exe i nie działa :/

masz zainstalowanego pesa 6 ? D:
T-Mac
CYTAT(Janush @ Aug 18 2012, 20:30) *
OF na sezon 12/13 będzie po zakończeniu okienka transferowego ? wink.gif

nie
zycie pokaze czy cos wogole jeszcze zrobimy
#Chałwa
dlaczego ? sad.gif
skotar(L)
Bo mają swoje życie, które nie jest związane tylko z grą PES.
TheUnitedVibe
Witam.
Mam pewien problem z przyśpiewkami. Przez pewien czas po wgraniu patcha 6.5 v.6 wszystko działało jak należy, kluby miały swoje przyśpiewki. Od niedawna, niezależnie jakim zespołem rozgrywam mecz towarzyski, słyszę na trybunach różne śpiewy, niewłaścwe dla danego klubu -np. grając Sevillą zdarza mi się w jednym meczu słyszeć przyśpiewki Betisu w kolejnym Getafe. Czy ktoś miał może podobny problem lub wie jak go rozwiązać?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
malarkey
Witam
Chcialbym zapytac czy dodatek z euro instalowac na czystego pesa ? czy na wersje z patchem ?
pozdrawiam
kmiron#10
Myślicie coś o v7? ; )
Kubbas.
Myśle żeby się wziąc za to z Gufiakiem, ale poszukujemy też pomocy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.