kmiron#10
Mar 30 2012, 20:37
CYTAT(T-Mac @ Mar 30 2012, 21:25)

no i trzeba uzyc mozgu zeby cos zainstalowac
Nie, nie trzeba. Wystarczy go mieć.
Michcio89
Mar 30 2012, 20:46
Nom hehe
CYTAT(Andzi @ Mar 26 2012, 18:03)

Pliki pobrałem bez problemu, jednak z odpaleniem gry nie jest już tak różowo. Patcha "instalowałem" na PES 6.5 ver. 3 (chyba, bo nie pamiętam). Po prostu podmieniłem wszystkie pliki. Zainstalowałem kitservera i spróbowałem odpalić grę - wtedy następuje totalne zmulenie kompa, po chwili otwiera mi się okno z grą, ale od razu znika. Jak odinstaluje kitservera, to gra odpala, jednak przy składach wyłącza się. Proszę o pomoc

Podbijam pytanie.
Shoushan
Mar 30 2012, 22:33
Upnie mi ktoś folder stadiums?
przemosekk
Mar 31 2012, 09:05
CYTAT(Shoushan @ Mar 30 2012, 22:37)

Upnie mi ktoś folder stadiums?
stadiony masz na stronie 5 a jeżeli nie dajesz sobie rady ze stadionami to ich nie instaluj i graj na tych co są w grze
adziksts
Mar 31 2012, 10:12
Jak przywrócić starą kamerę? Próbuje przez program do zmiany kamery, ale coś nie wychodzi.
CYTAT(adziksts @ Mar 31 2012, 11:16)

Jak przywrócić starą kamerę? Próbuje przez program do zmiany kamery, ale coś nie wychodzi.
W programie zmieniasz odległość kamery. Jeśli chcesz zmienić kąt kamery to w rodzaj kamery jak grasz zmieniasz kąt przyciskami Q i E.
Luukka
Mar 31 2012, 12:34
Witam!
Mam dwa pytania dotyczące patcha.
1. Czy tylko mi nie chce się pobrać 6 part "Kitservera"?
2. Ile maksymalnie można wgrać stadionów do gry?
Pozdrawiam!
przemosekk
Mar 31 2012, 12:49
CYTAT(Luukka @ Mar 31 2012, 13:38)

Witam!
Mam dwa pytania dotyczące patcha.
1. Czy tylko mi nie chce się pobrać 6 part "Kitservera"?
2. Ile maksymalnie można wgrać stadionów do gry?
Pozdrawiam!
na drugie pytanie moge odpowiedziec ile chcesz to tyle mozna wgrac stadionów, lecz ja tylko uploadaowalem te stadiony co w poprzedniej wersji patcha były.
Zaś na pierwsze pytanie nie bede mógł odpowiedziec
Wszystkie stadiony znajdujące się w patchu PES 6.5 v 6 zostały uploadowane i są na 1 i 5 stronie do sciągnięcia!!!!!
Luukka
Mar 31 2012, 13:03
CYTAT(przemosek123 @ Mar 31 2012, 13:53)

na drugie pytanie moge odpowiedziec ile chcesz to tyle mozna wgrac stadionów, lecz ja tylko uploadaowalem te stadiony co w poprzedniej wersji patcha były.
Zaś na pierwsze pytanie nie bede mógł odpowiedziec
Wszystkie stadiony znajdujące się w patchu PES 6.5 v 6 zostały uploadowane i są na 5 stronie do sciągnięcia!!!!!
OK, dzięki za info.
Mógłby ktoś wrzucić ten 6 part na inny serwer czy coś? Męcze się z tym od rana ...
E: Ja także już pobrałem.
Michcio89
Mar 31 2012, 13:42
Mi też sie part 6 od kitservera nie chce się pobrać możecie wrzucić na hellshare?? Albo na zipshare
EDIT: Już pobrałem
harus10
Mar 31 2012, 15:03
siemanko

mam prośbe czy ktos mógłby wystawic patcha na thepiratebay.se??
myślę że większość użytkowników była by za tym
Pozdrawiam
skotar(L)
Mar 31 2012, 15:06
CYTAT(B@rt @ Mar 31 2012, 10:24)

W programie zmieniasz odległość kamery. Jeśli chcesz zmienić kąt kamery to w rodzaj kamery jak grasz zmieniasz kąt przyciskami Q i E.
Przepraszam, ale jestem zielony w temacie edycji PESa. W jakim programie ? Bo poprzednia kamera była dużo lepsza.
CYTAT(skotar(L) @ Mar 31 2012, 16:10)

Przepraszam, ale jestem zielony w temacie edycji PESa. W jakim programie ? Bo poprzednia kamera była dużo lepsza.
Program się nazywa pes6zoom, a kąt kamery zmieniasz normalnie w grze.
skotar(L)
Mar 31 2012, 16:03
Nie chodzi o kąt, tylko raczej o odległość bo wydaje mi się że na wersji v6 nie ma takiej kamery na jakiej grałem w wersji v5. Zmieniane zostało coś w tej sprawie w nowej wersji czy jak to możliwe ?
Odległość zmieniasz właśnie programem pees6zoom.
lukasz44
Mar 31 2012, 17:52
Wrzuciłem exe z defualtową kamerą 1430. W tym co dał T-Mac kamera była ustawiona na 900 i dlatego mieliście problemy z ustawieniem jej w grze.
Tutaj link do normalnie ustawionego exe:http://download.hellshare.pl/pes-6-5-patch...s6-exe/6425790/Dodałem również w 1 poście.
Galaktyczny
Apr 1 2012, 08:52
Patch mega!
Szkoda tylko ,że stadiony wrzuciliście na takie ciężke serwery. Nawet do rapideo nie idzie ich przerzucić
przemosekk
Apr 1 2012, 11:22
CYTAT(Galaktyczny @ Apr 1 2012, 08:56)

Patch mega!
Szkoda tylko ,że stadiony wrzuciliście na takie ciężke serwery. Nawet do rapideo nie idzie ich przerzucić

Powinno ich przerzucic a u mnie dobrze idzie czy na rapideo czy tak normalnie;p Coś u Ciebie moze byc nie tak
P.S. Zresztą tak i tak lukasz44 będzie wrzucał te stadiony na inny hosting bodajże na hellshare, więc nie ma się o co martwic
karwocha
Apr 1 2012, 11:28
czy w tych stadionach co wrzuciłeś jest stadion Celticu? bo nie mogę go znaleźć
przemosekk
Apr 1 2012, 11:34
CYTAT(karwocha @ Apr 1 2012, 12:32)

czy w tych stadionach co wrzuciłeś jest stadion Celticu? bo nie mogę go znaleźć
tak powinien sie nazywac: SCO - Celtic Park, Glasgow
karwocha
Apr 1 2012, 13:41
a w której części on może się znajdować? bo ściągnąłem wszystko i nie ma
w map.txt jest napisane że jest chyba 203 stadiony, a u mnie jest 198
Witam!
Niestety nie mogę włączyć meczu. Gdy uruchamiam grę na początku w menu nie mam napisów, jednak w dalszych "trybach" jest wszystko w porządku. Po wybraniu składów, przechodzę do gry i w tym momencie wywala mnie do Windowsa.
Mój komputer powinien bez problemu odtwarzać grę. Dodam również, że ustawiłem wszystkie detale na niskie.
Czy wie ktoś co może być przyczyną?
Pozdrawiam!
v4 jeszcze u mnie gości na dysku więc zabieram się za update

wielkie dzięki, kawał dobrej roboty!
CYTAT(Luukka @ Apr 1 2012, 19:55)

Witam!
Niestety nie mogę włączyć meczu. Gdy uruchamiam grę na początku w menu nie mam napisów, jednak w dalszych "trybach" jest wszystko w porządku. Po wybraniu składów, przechodzę do gry i w tym momencie wywala mnie do Windowsa.
Mój komputer powinien bez problemu odtwarzać grę. Dodam również, że ustawiłem wszystkie detale na niskie.
Czy wie ktoś co może być przyczyną?
Pozdrawiam!
podbijam, mam ten sam problem.
tak, właśnie przed wrzuceniem p_text wszystko chodziło. u mnie już wszystko ok, nie podmieniałem .exe i działa
CYTAT(B@rt @ Apr 4 2012, 14:11)

p_text wrzucne?
Tak, wrzucone. Robiłem dokładnie wszystko, co jest napisane w instrukcji. Ciągle ten sam problem ...
harus10
Apr 4 2012, 18:16
CYTAT(harus10 @ Mar 31 2012, 16:07)

siemanko

mam prośbe czy ktos mógłby wystawic patcha na thepiratebay.se??
myślę że większość użytkowników była by za tym
Pozdrawiam
odświeżam pytanie czy można będzie liczyć na torrent tego patcha czy nici z tego??
czemu nie moge z nikim grac w sieci poza moimi 3 kumplami ktorzy maja to samo wgrane co ja - pes 6.5 v.6
Reszta w Online nie moze ze mną grać. Mam ciagle błąd roster mismatch
A pamietam ze przed reinstalka pesa mogłem grac w sieci ale miałem zwykłego pesa 6.5.
to wkurzające bo nic nie moge zagrac z ekipą z Europy.
kuba12-15
Apr 5 2012, 19:00
Najwyraźniej mają innego rostera i nie będziesz mógł z nimi zagrać
to troche ogranicza swobode bo wychodzi na to by zagrac to najlepiej nie miec zadnego rostera aktywnego lub miec podtsawowego tyle ze neiwiem ktory to jest i gdzie go dostac.
harus10
Apr 6 2012, 13:21
zabralem sie za sciaganie w partach (jak pobiorę mogę utworzyc torrent). i mam pytanie czy jest tylko jeden part p_text??
Tak, p_text waży ok. 24 mb.
harus10
Apr 6 2012, 14:13
mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś pobral wszystkie party stadionow?? czy moglby wrzucic na serwer mediafire.com?
zibii75
Apr 6 2012, 16:51
CYTAT(adonim @ Apr 5 2012, 20:11)

to troche ogranicza swobode bo wychodzi na to by zagrac to najlepiej nie miec zadnego rostera aktywnego lub miec podtsawowego tyle ze neiwiem ktory to jest i gdzie go dostac.
Jeśli masz czystego Pes-a przeciwnik musi mieć tak samo inaczej nie połączy, więc ograniczenia są zawsze te same.
To co Ty masz w Pes-ie to samo musi mieć przeciwnik
a co trzeba zrobić żeby grać w sieci ? tak jak to kolega pisze
Jason Bourne
Apr 6 2012, 18:56
CYTAT(chyzon @ Apr 6 2012, 19:27)

a co trzeba zrobić żeby grać w sieci ? tak jak to kolega pisze
masz wszystko wytłumaczone
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry343289
szczepekmehdi21
Apr 6 2012, 20:37
Bardzo proszę o dodanie e_text i e_sound do pobrania... w każdym bądź razie wszystkiego z początkiem " e_ " niestety usunąłem 6.5 v5 wersję i taka lypa

a tamte linki już wygasły, pozdrawiam twórców i Wesołych Świąt
e-Adiss.
Apr 7 2012, 09:17
Mógłby ktoś wrzucić EXE z defualtową kamerą 1430.0 na inny serwer bo ten HellShare to porażka..
przemosekk
Apr 7 2012, 10:11
CYTAT(e-Adiss. @ Apr 7 2012, 09:21)

Mógłby ktoś wrzucić EXE z defualtową kamerą 1430.0 na inny serwer bo ten HellShare to porażka..
mi jakoś dobrze pobiera z hellshare więc nie wiem o co kaman.
CYTAT(szczepekmehdi21 @ Apr 6 2012, 21:41)

Bardzo proszę o dodanie e_text i e_sound do pobrania... w każdym bądź razie wszystkiego z początkiem " e_ " niestety usunąłem 6.5 v5 wersję i taka lypa

a tamte linki już wygasły, pozdrawiam twórców i Wesołych Świąt

Dołączam się do prośby.
przemosekk
Apr 8 2012, 07:32
CYTAT(zyga9 @ Apr 7 2012, 21:06)

Dlaczego party wygasły ?
które?
Kiedy wrzucam pliki do jdownloadrea nie znajduje ich ;/.Pozatym kiedy otworze jakiś link wklejając do przeglądarki po kilku sekundach strona przełącza sie i pisze ze nie ma pliku albo jest usunięty .
CYTAT(zyga9 @ Apr 9 2012, 00:15)

Kiedy wrzucam pliki do jdownloadrea nie znajduje ich ;/.Pozatym kiedy otworze jakiś link wklejając do przeglądarki po kilku sekundach strona przełącza sie i pisze ze nie ma pliku albo jest usunięty .
Ja wczoraj ściągnąłem wszystko elegancko
CYTAT(B@rt @ Apr 7 2012, 16:30)

Angielskie wersje macie?
Ja mam polską. A o co chodzi?
W takim razie e_text i e_sound Ci nie potrzebne
CYTAT(B@rt @ Apr 9 2012, 19:46)

W takim razie e_text i e_sound Ci nie potrzebne

Aha, ale nadal nie mam pojęcia dlaczego gra mi nie działa. W menu nie mam napisów, a gdy chcę włączyć mecz "wywala" mnie do Windowsa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.