Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy Z Ekstraklasa Patch V5.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
MaKu23
CYTAT(Bartolek91 @ Dec 21 2008, 15:20) *
nie wiecie czemu jak jestem w menu lub gram jakis mecz to muzyka/komentarz jest spoznione? ;/

nie wiem co ludzie mają za problemy, ale ja żadnych spóźnień muzyki/komentarza nie mam..
No Swear
To ja niewiem usune calego pesa zainstaluje jeszcze raz i skopiuje te pliki i zobaczymy smile.gif no ja tez niewiem od czego to jest
Kenny
No tam troszke sie nieznam biggrin.gif
Napisze te z moj komputer:
Intel® Core™2 CPU
6400 @ 2.13GHz
2.14 GHz,2,00 GB RAM
Rozszerzenie adresu fizycznego

Prosze o pomoc smile.gif
maciag
CYTAT(JuveR @ Dec 21 2008, 17:26) *
Ale jak? W przypadku OE 5.0 tutaj nie ma prawa coś niedziałać. Ja pobrałem 0_sound dopiero przed chwileczką, wrzuciłem do folderu dat, włączyłem grę. Ustawiam mecz Wisła - Legia no i przyśpiewki są. Co ciekawe nawet kibice krzyczą "Wisłaaa! Wisłaaa!", a o Chelsea ani słowa tongue.gif

A grałeś może mecz Piast - Lechia? To zagraj usłyszysz jak śpiewają Hiszpanie wink.gif
Kenny
No,w master lidze narazie ten blad nie wyskakuje.Tylko że zagrałem pierwszy mecz to przyspiewki byly bardzo dobre.Gram 2 mecz z Odra to mam jakies hiszpanskie przyspiewki.Ocb?

Pozdrawiam
No Swear
MI juz wszystko dobrze dziala usunolem pesa zainstalowalem od nowa ijest git juz niemam caly czas przyspiewek chelsea smile.gif
artysta germanista
A ja coś zwaliłem jak chciałem napis do scoreboarda chciałem zamienic i nie mam zadnego teraz. Mógłby mi ktoś wyciagnac z o_texta ale przez ggsa pliki : unknow_00535.flg i to samo z końcówką 536 i wrzucic na jakis serwer? Byłbym niezmiernie wdzięczny closedeyes.gif
ArturPB
Mam problem.
Gdy prubuje włączyc mecz (np.towarzyski lub kariere) to wybieram normalnie druzyny, skład , ale gry juz przechodze do meczu to gra mi sie sama wyłącza.

PROSZE O POMOC !.
F.C. Barcelona
kurde no zainstalowalem patcha na czysta gre i mam przyspiewki chelsea tak jak poprzednicy tylko ze ja na czystego instalowalem i to nie pomoglo to co mam zrobic?wie ktos?
Kamilbialego
ja też podmieniałem przyśpiewki aby w master lidze mieć te jagiellonii i teraz jak biorę mecz towarzyski to zero kibiców na trybunach pomimo że w kitserverze ustawione inaczej co robić?
Windziak
a przekopiowaliście Pes6.exe, który jest dołączony do patcha??? mi to swego czasu pomogło..
ArturPB
Mam problem.
Gdy prubuje włączyc mecz (np.towarzyski lub kariere) to wybieram normalnie druzyny, skład , ale gry juz przechodze do meczu to gra mi sie sama wyłącza.

PROSZE O POMOC !.
F.C. Barcelona
CYTAT(Windziak @ Dec 21 2008, 21:15) *
a przekopiowaliście Pes6.exe, który jest dołączony do patcha??? mi to swego czasu pomogło..

no wlasnie przekopiowalem i pomoglo tlyko jest nastepny problem w karierze spiewaja jakies hiszpanskie i HSV o co chodzi? mialo wszystko grac a tu problemy nie wiem moze to z mojej winy ale juz wszystko wgralem jak trzeba na czystego pesa moze ktos wie o co chodzi?
lukasz44
Ja mam wielki problem z opóżnionym komentarzem , czy przez to że nie ściągnąłem jeszcze O_Sound tak może być ??
A jeżeli nie to przez co, proszę o pomoc.
perONE
PO raz pierwszy mam problem z instalacja jakiegokolwiek patcha. Instaluję na czystego pesa, według rady Torina (najpierw .afs's, pozniej OF opmov, exe, kitserver). Niby ok. Odpalam PESa , wczytywanie OFa i czarny ekran :/ usunięcie opmov nic nie dało. Jakieś rady?

dodam jeszcze, że instalowałem na ang. wersję, zmieniłem tylko nazwy o_sound i o_text na e_.... i e_.. z EP 5.0 i przekopiowałem.
potter
Sciagnalem wszystko, zrobilem jak pisalo i dziala ok
Takze ci co maja problemy to albo zle instaluja albo maja cos z kompem bo patch w 100% sprawny
alvaro
CYTAT(perONE @ Dec 21 2008, 22:28) *
dodam jeszcze, że instalowałem na ang. wersję, zmieniłem tylko nazwy o_sound i o_text na e_.... i e_.. z EP 5.0 i przekopiowałem.

o_sound i o_text są uniwersalne dla każdej wersji językowej, więc jeśli chesz zmieniać przez edycje nazw plików to tylko p_sound <-> e_sound itd. o_sound i o_text nie ruszaj...
Patch był robiony na wersji pl i na taką powinien być nakładany, aby uniknąc komplikacji. Podczas instalacji tworzony jest wpis do rejestru, gdzie oznaczany jest język gry. Jeśli więc instalujesz pl na en to nic dziwego, że nie śmiga...
perONE
sorry mój błąd wink.gif Oczywiscie zmienilem defaultowe nazwy z OE 5.0 z p_... na e_... i podmnieniłem z tymi z gry z wersji ang.
Windziak
CYTAT(F.C. Barcelona @ Dec 21 2008, 21:32) *
no wlasnie przekopiowalem i pomoglo tlyko jest nastepny problem w karierze spiewaja jakies hiszpanskie i HSV o co chodzi? mialo wszystko grac a tu problemy nie wiem moze to z mojej winy ale juz wszystko wgralem jak trzeba na czystego pesa moze ktos wie o co chodzi?

Polecam temat: DŹWIĘK W EKSTRAKLASA PATCH ... tam jest wszystko opisane czarno na białym jak przeimportować przyśpiewki żeby wszystko działało wink.gif
JagielloniaFan
Jak odpalam program do przypisania stadionów to pokazuje mi się error. Robię to przy wyłączonej grze może temu tak się dzieje? I powiedziecie mi w jaki sposób przypisać stadion do klubu?
Kamilbialego
no jak i jak ktoś ma pomysł co z tym zrobić?
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 21 2008, 21:04) *
ja też podmieniałem przyśpiewki aby w master lidze mieć te jagiellonii i teraz jak biorę mecz towarzyski to zero kibiców na trybunach pomimo że w kitserverze ustawione inaczej co robić?
JagielloniaFan
Zauważyłem, że podczas meczu niektórzy gracze mają krzywe twarze. W edycji zawodnika już nie. Jak zrobić, aby mieli normalne twarze podczas meczu? W ustawieniach kitservera wszystko mam na very high.
Orange_91
CYTAT(wujek @ Dec 22 2008, 11:47) *
Zauważyłem, że podczas meczu niektórzy gracze mają krzywe twarze. W edycji zawodnika już nie. Jak zrobić, aby mieli normalne twarze podczas meczu? W ustawieniach kitservera wszystko mam na very high.

Może pokaż screen jak wygladająte "krzywe twarze".
lukasz44
Raczej to wina kitservera, ale to dziwne że na very high tak się robi, a wgrywając nowy kitserver skasowałeś wcześniej stary ????
JagielloniaFan
Proszę bardzo. Choto kanciasta głowa i jakaś mało prosta smile.gif

Patcha instalowałem na świeżo zainstalowaną grę.
mietek_
A ja mam problem z O_text part 4 jak go wypakowuje to mi wyskakuje bled!!sciagalem juz go z hostuje i z sendspace ca mam zrobic?moze mi ktos tu wrzucioc plik ktory chodzi?
alvaro
CYTAT(wujek @ Dec 22 2008, 12:11) *
Proszę bardzo. Choto kanciasta głowa i jakaś mało prosta smile.gif

Patcha instalowałem na świeżo zainstalowaną grę.

Nie masz większych problemów?
CYTAT(mietek_ @ Dec 22 2008, 12:38) *
A ja mam problem z O_text part 4 jak go wypakowuje to mi wyskakuje bled!!sciagalem juz go z hostuje i z sendspace ca mam zrobic?moze mi ktos tu wrzucioc plik ktory chodzi?

Jaki błąd konkretnie? pokaż komunikat jaki Ci wyskakuje...
frodo998
CYTAT(mietek_ @ Dec 22 2008, 12:38) *
ściągnij wszystkie części z jednego (tego samego serwera) miałem to samo,jak będzie wszystko z jednego źródła powinno się bez problemów wypakować;]
mietek_
Blad CRC w pliku Otext afs.PLik uszkodzony. ok sprobuje z jednego serwera
perONE
Było już napisane, że O_text należy pobrac z jednego servera żeby działał normalnie.
unikat
Ej tak jest zrobione czy to błąd że C.R biega cały czas z głową w ziemi bo jak grałem na innych patchach to tak nie było ;]
Windziak
K^$#A ludzie szukacie igły w stogu siana! :| ja ściągnąłem całość i muszę przyznać, że rewelacja smile.gif Jak znajdę jakieś błędziki w statsach to zapodam wink.gif
X_Climber
Mam taki oto problem. W patchu są only polskie stadiony. Skąd mogę pobrać paczkę reszty stadionów? Może dałby kto jeszcze linka do OE v.4 na torrent (nie mogłem znaleźć).
karol1119
CYTAT(perONE @ Dec 21 2008, 22:28) *
PO raz pierwszy mam problem z instalacja jakiegokolwiek patcha. Instaluję na czystego pesa, według rady Torina (najpierw .afs's, pozniej OF opmov, exe, kitserver). Niby ok. Odpalam PESa , wczytywanie OFa i czarny ekran :/ usunięcie opmov nic nie dało. Jakieś rady?

ja mialem to samo, zaisntalowalem wszystko od nowa na czystą gre i jest ok. Po jeynczo kazdy plik zamieniaj
JagielloniaFan
Proszę kolego. Tu masz dużo stadionów: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12388&st=0
Jak można usunąć komentarz Borka? Bo rzadko, ale trochę gada u mnie.
JuveR
CYTAT(wujek @ Dec 22 2008, 18:34) *
Proszę kolego. Tu masz dużo stadionów: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12388&st=0
Jak można usunąć komentarz Borka? Bo rzadko, ale trochę gada u mnie.

Tego nie usuniesz niestety smile.gif
alex89
Nie działa mi 4 partt 0_texta występuje mi jakis błąd crc wiecie moze ocb??

sciagalem juz kilka razy i dalej nic
lukasz44
alex89
Wiele razy był już ten temat - albo któryś plik ci się nie pobrał do końca, albo musisz ściągnąć z jednego żródła wszystkie pliki ( np. z rapidshare lub hostuje) powinno pomóc.
alvaro
CYTAT(alex89 @ Dec 22 2008, 20:49) *
Nie działa mi 4 partt 0_texta występuje mi jakis błąd crc wiecie moze ocb??

sciagalem juz kilka razy i dalej nic

Poszczególne pliki rar są niezgodne ze sobą. Skasuj je, a potem ściągnij od nowa z JEDNEGO źródła. Nie ma takiej możliwości, że nie zadziałą...
JagielloniaFan
Jest jakiś program. którym można przydzielić wolnych zawodników do klubu? Np: Grosicki i Frankowski. Są w patchu, ale nie mogę ich do Jagi za pomocą edycji bo są wolnymi zawodnikami. Jest na to jakiś sposób?
Filippo123321
Jak nie mozna jak sam w edycji dzisiaj ich dopasowywalem... Wystarczy wejsc w zarejestruj gracza do klubu i znalezc frankowskiego i przerzucic do Jagi.
Pozdrawiam.
sayek
Gdy wypakowuje plik 0_sound to part 8 i 12 się wysypuje i jest błąd archiwum, co zrobić ?
lukasz44
A mógłbyś dać jakiś screen albo szerzej opisać ten błąd wink.gif
EjPii
Jak jest z tym śpiewem kibiców? Wszystko na czystą grę wrzuciłem no i wszystko pięknie chodzi. Tylko jak włączę mecz np. Barca-Real to kibice śpiewają "Jesteśmy tam gdzie blabla" no i zawsze mam "wisłaa" :/ Macie normalne śpiewy w lidze hiszpańskiej?
JagielloniaFan
CYTAT(Filippo123321 @ Dec 22 2008, 23:10) *
Jak nie mozna jak sam w edycji dzisiaj ich dopasowywalem... Wystarczy wejsc w zarejestruj gracza do klubu i znalezc frankowskiego i przerzucic do Jagi.
Pozdrawiam.

A gdzie ich znajdę? Jak Grosik jest bez klubu a Franek grał jeszcze w MLS?
arzu
to ze C.ronadlo biega z glowa w dol to dlatego ze zapewne zemienony w edycji zostal styl dryblingu nie ma co plakaz ze to blad : O
lukasz44
CYTAT(wujek @ Dec 23 2008, 10:24) *
A gdzie ich znajdę? Jak Grosik jest bez klubu a Franek grał jeszcze w MLS?

Wchodzisz do Edit Mode, póżniej do Zarejestruj piłkarza, Drużyny klubowe, Inni (na samym dole), Szukasz Bez Przyporządkowania, Klikasz w Bez przyporządkowania, Tam masz 18 czy ileś stron (są tam
Franek,Matusiak,itp.) wystarczy znależć, zarejestruj do drużyny jakiej chcesz i gotowe, czy takie trudne tongue.gif tongue.gif tongue.gif
pozdro dla wszystkich graczy. tongue.gif
sayek
CYTAT(lukasz44 @ Dec 23 2008, 09:13) *
A mógłbyś dać jakiś screen albo szerzej opisać ten błąd wink.gif

Proszę..

To jest ten błąd kiedy wypakowuje.

marcin_p
Nie wiem dlaczego, ale często mam tak, ze w przewrwie lub po meczu nagle jest czarny ekran i komentarz oraz muzyka są cały czas, ale nie da sie nic zrobic i tak samo miałem w OE 4.0 ale raz na 50 meczy, a teraz jest raz na 5 meczy;/
alvaro
CYTAT(sayek @ Dec 23 2008, 12:21) *
Proszę..

To jest ten błąd kiedy wypakowuje.

plik nr 8 ma zły volumin, ściągałeś go z tego samego źródła co inne?
plik nr 12 jest uszkodzony
CYTAT(PREZES_KSG @ Dec 23 2008, 12:44) *
Nie wiem dlaczego, ale często mam tak, ze w przewrwie lub po meczu nagle jest czarny ekran i komentarz oraz muzyka są cały czas, ale nie da sie nic zrobic i tak samo miałem w OE 4.0 ale raz na 50 meczy, a teraz jest raz na 5 meczy;/

Ustaw taką samą rozdzielczość dla pulpitu i dla gry...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.