Ełkaesiak
Sep 3 2009, 13:11
witam,mam pewien problem z stadionami polskimi z Ekstraklasa Patch 5.0 sciągnołem i nie wiem jak je zainstalować i przemienić itp.Proszę o pomoc to moje gg pisać jak najszybciej w sprawie ze stadionami PROSZĘ gg:8311279 PROSZĘ O POMOC
pawlik0
Sep 5 2009, 16:48
mam EP 5.0 ale nie działa intro nie wiem czemu możliwe że w ripach nie działa
Na początek wielke gratulacje dla chłopaków którzy wkładają swój cały wysiłek w to żeby najlepsza piłka jaką jest bez wątpienia seria PES była wzbogacona o nasze "podwórko" i naszą Ekstraklase. Szacunek Chłopaki!
Mam pewien problem z którym chciałbym się uporać, otóż posiadam lapa ( tak wiem że laptopy nie są najlepszym sprzętem do gier ...) moja karta graficzna to Ge Force 9300 MGS , demo Pesa 6 śmiga bez zarzutu , pełna wersja tej gry również , postanowiłem ściągnąć patch ... i gra wygląda beznadziejnie ... wiesza się i traci płynność , co ciekawe PES 2009 chodzi bez zarzutów nawet po zainstalowaniu dodatku z Ekstraklasą ( co prawda na low , ale śmiga). Próbowałem każdą rozdzielczość w grze , obniżałem detale w lodcfg i nic ... czy problemem może być windows vista? a może karta jednak? Ram nie wchodzi w gre bo mam go 4 gb i procesor też raczej nie - intel core duo ... wiem że podobno problemy były poruszane , jednak licze że może ktoś coś podpowie. Gdbym miał pewność że XP rozwiąże problem napewno przeinstalowałbym system bo Pes09 mi się "przejadł" . Licze na jakąś odpowiedż i pozdrawiam wszystkich fanatyków Pro Evo!
pawlik0
Sep 12 2009, 21:14
wgralem 0 text chce włączyć mecz i gra mi sie wyłacza wiecie czym to może byś spowodowane??
Polares
Sep 29 2009, 17:31
Witam
Mam taki problem
Po zainstalowaniu patcha wszystko fajnie śmiga , sa wszystkie polskie drużyny itp..
Ale gdy zaczynam grę w karierę wybieram sobie zespoły do ligi to jaki kol wiek zespól bym nie wybrał to mam zawodników z Arsenalu
Próbowałem już rożnych zespołów nazwa zespołu jest np Widzew ŁKS Legia jaki kol wiek stadiony tez się pokazują jakby ich ale jak wchodzę w skład to sa zawodnicy Arsenalu
Juz dwa razy przeinstalowywałem grę i za każdym razem tak jest
A dodam jeszcze ze jak wchodzę w głównym menu w edycje zespołów i wybieram np Widzew to zawodnicy sa z Widzewa ja jak tylko włączam karierę to juz lipa
Jesli odpowiedz na moje pytanie juz padła top sory ale jej nie umiem najwidoczniej znaleźć wiec proszę o pomoc
Pozdrawiam Polares
RoNN!E
Sep 29 2009, 19:38
a rozpoczynajac kariere wybierasz prawdziwe sklady zespolow?
krzychuqn
Oct 15 2009, 13:42
Witam wszystki pesoManiaków
Mam taki mały problem a dokladniej to jak gram u siebie po szczeleniu gola jest super wrzawa i wogule ale jak gram na wyjedzie jest tak samo jak to zmienic i czy wogule sie da
prosze o szybko odpowiedz
PES 06 RZADZI
Zanim napiszesz post na forum skorzystaj ze słownika.///Orange_91
krzychuqn
Oct 16 2009, 16:10
a jak już zajrzałeś to możesz mi chociaż odpowiedzieć na moje pytanie
kostek
Oct 16 2009, 20:12
Da się.
W menu jak wybierasz czas/stadion/pogodę to masz takie gwiazdki.
Pierwsze odpowiadają za doping gospodarzy, drugie za gości.
W Master League też się to chyba da ustawić.
Poszperaj.
krzychuqn
Oct 17 2009, 05:16
to juz sobie sprobowałem i nic nie wiem o co chodzi
Witam.
Mam pewien problem, ktory byl juz tutaj nie raz opisywany przez innych.
Posciagalem i wypakowalem wszystkie pliki z Patcha, wrzucilem gdzie trzeba.. Odpalam PESa, dziala!

Wszystko do momentu ladowania meczu, czy tam karnych. Zaczyna sie ladowac i wywala mnie do pulpitu.
Na pierwszej stronie czytalem, ze moze miec to zwiazek z za slaba karta graficzna, oraz z duza iloscia dodatkowych pilek w patchu. Jest to mozliwe, poniewaz tym klopotliwym plikiem jest konkretnie 0_text.afs i przez niego wywala.. a w nim chyba tez sa modele pilek

Tylko teraz mam pytanie, co mam zrobic aby patch mi ruszyl? Bo przyznam jest to kawal dobrej roboty i spodobal mi sie

pilek nie musze miec az tylu.. nawet i 3/4 moge wywalic, tylko pytanie jak?

chyba ze jest jakis inny sposob zeby rozwiazac moj problem

Bo bez tego pliku brak mi tez herbow klubow i odpowiednich strojow.. chyba ze by sie znalaz sam taki 0_text.afs z aktualnymi w miare strojami i herbami pasujacymi do tego patcha, ale bez pilek np.
Czekam na odpowiedz i serdecznie pozdrawiam
zyje tu ktos w ogole? ;p prosilbym o pomoc bo naprawde tak sie grac nie da za bardzo ;/ a patch nie ukrywam ze mi sie spodobal ;p popatrzcie sami..

to bez tego pliku ktory stwarza problemy, bo gdy zostawie go to w ogole pograc nie moge.. ;/ agrr doradzcie cos no! bo nie chce rezygnowac z calego patcha w sumie jeszcze najlepszego ze wszystkich dostepnych na sieci..
Bundesliga wyglada jeszcze gorzej, chociaz sam nie wiem czy to gorzej jak w ogole herbow nie ma ;/
halo? jest tam kto? ;x czy tylko ja gram jeszcze w PES 6? ;x
sciągnij herby od nowa ! ty uzywasz EP Wiosna ??
To sciągnij a jak nie pomoze to pisz tu to pomoge:D
DKZ PATCH 60 MB
Nie, w EP wiosna jeszcze sie nie bawilem

sciaglem normalnie tutaj z linkow z tematu glownego Ekstraklasa Patch Pes6 tylko ;p dalej sie nie bawilem bo najpierw bym chcial zeby to mi dzialac zaczelo xD
Ok juz sciagam i zaraz dam znac czy pomoglo

Tylko.. do czego to tak w ogole jest i co mam z tym zrobic? ^^
Szczerze mowiac sam gram pierwszy raz w PESa dlatego nie bardzo sam to jeszcze ogarniam, ale staram sie jak moge

edit:
ok juz sciagam DKZ studio do tego ;p
edit:
uff troche sie nameczyc trzeba zeby w ogole miec aktualna wersje w jezyku angielskim tego DKZ xD no ale udalo sie!
Wgralem patch ten do ktorego dales mi linka i wszystko dziala! Dzieki, jestes wielki!

Mozesz mi jeszcze tylko powiedziec, do czego to w ogole jest patch?

bo widze ze niektore rzeczy sie pozmienialy, jak wyglad a raczej tapety w tle ;p to jest starsza wersja ekstraklasy?
kamildhino
Nov 20 2009, 08:01
siemano, mam taki problem, pobrałem juz prawie wszystko, czekam jeszcze na stadionu i soundy. Podczas meczu są stroje wszystko ładnie pięknie, ale w edycji są te stare, i nie moge zmienic koloru kibiców. bo np. za druzyne która została podmieniona za ruch chorzów miała barwy zołte i kibice ruchu są zółci. Jak poprawic zeby byli na niebiesko
? czy popełniłem gdzies błąd czy moze 0_text nie odpowiada za koloru fanów ? czekam na szybko pomoc
CYTAT(kamildhino @ Nov 20 2009, 08:05)

siemano, mam taki problem, pobrałem juz prawie wszystko, czekam jeszcze na stadionu i soundy. Podczas meczu są stroje wszystko ładnie pięknie, ale w edycji są te stare, i nie moge zmienic koloru kibiców. bo np. za druzyne która została podmieniona za ruch chorzów miała barwy zołte i kibice ruchu są zółci. Jak poprawic zeby byli na niebiesko
? czy popełniłem gdzies błąd czy moze 0_text nie odpowiada za koloru fanów ? czekam na szybko pomoc
Spróbuj pobrac jeszcze raz o_text a jak nie to pobierz to co dałem u góry jak cos nie tak nadal to pisz

pozdro
Do Zyzia: To jest o text p text i p sound jak sie nie myle tylko ze RP wiosna a to sie zmieniają tylko menu
nynek51
Nov 21 2009, 12:43
zainstalowalem i mam problem z pilkami obojetnie jaka sobie ustawie to i tak zawsze jest taka zolta nike. co jest??
kamildhino
Nov 21 2009, 21:52
Witam, dam sobie spokój z tym kolorem kibiców, a co tam ważne że są przyśpiewki. teraz bd pobierał stadiony powiedzcie mi jak sie je instaluje??? I jeszcze jedno , kiedy bedzie to EP 09 jesień? i czy OF w nim bedzie oddzielnie i czy bd nowe twarze, bo szczerze mowiąc troche sie zawiodłem tym szkopółem;d
Ja mam jeszcze tylko jeden malutki w sumie problemik. Wszystko juz mi dobrze smiga dzieki temu DKZ, dzieki CR8

Dla pewnosci wywalilem jeszcze wszystkie swoje pliki z folderu save, tam gdzie OF. Mimo to, nie zaleznie od tego jaka druzyne wybiore przy rozpoczeciu kariery, zawsze mam ten sam sklad ;/ tak ma byc?
Gdy zaczynam cokolwiek innego, puchar, lige itp wszystko jest normalnie, aktualne sklady, ale tylko przy rozpoczeciu nowej kariery mam sklad zawsze taki sam jak za pierwszym razem gdy gralem jeszcze na czystym PES6 i zaczalem kariere grajac MU.
Co mam zrobic zeby miec aktualne sklady w druzynie takze przy rozpoczeciu kariery? ;x
Licze na Wasza pomoc
Po Pierwsze CR9
Po drugie gdy są do wybrania ustawienia kariery tzn. rozwoj czestotliwosc transferow to tak gdzie bedzie do wybrania jakie druzyny tzn. orginalne druzyny trybu kariery czy jakos tak wybierz zespoły trybu dopasowania ale wczesniej chyba wyierz nie graj w trybie sieciowym i wszystko bedzie smigac ;D jak cos nie jasno to gg 9823206 Pozdr
sorki, szybko pisalem i nie przeczytalem po sobie, dlatego taka literowka mi sie wkradla ;/ oczywiscie CR9

ok sprobuje, jakby co to odezwe sie na gg, dzieki wielkie raz jeszcze ;p
kamildhino
Nov 22 2009, 21:06
elo mam sprawe. problem jest z żółtą piłką, bo jest tylko ona nawet jak wybieram inna to gram zawsze żóltą nike co musze zrobic??
widmo11
Jan 1 2010, 20:28
masz nie wgranego ofa raczej
widmo11
Jan 2 2010, 10:11
dzięki za pomoc
krystian1990
Mar 12 2010, 12:36
ja mam taki problem z EP V5.0 gdy gram w ML Lechem Poznań wszystko jest spoko.co 5 meczy gdy skonczy sie 1 połowa daje zeby rozpoczat 2 połowe to wywala mnie do windowsa i pokazuje sie problem z aplikacja pes6.exe.dajcie odp jak to zlikwidowac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.