Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zainstalować Patcha Poprawnie
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Orange_91
CYTAT(Felo @ Jul 2 2008, 11:38) *
Dlaczego u mnie jest tak że gdy gram Polską drużyną to zawodnicy są Holenderscy. Tak samo jest z Bundesligą.

Bo źle zainstalowałeś patcha? Najprawdopodobniej nie wgrałeś ofa. wink.gif
kacper_
Dobra spróbuję jeszcze raz.

----------------------

Piszę poprawnie po Polsku... przynajmniej staram się tongue.gif

Olimpia Elbląg
kacper_
Ok już wszystko działa dzięki Orange.

-----------------------------

Piszę poprawnie po Polsku... przynajmniej staram się tongue.gif

Olimpia Elbląg
PiterFKS
CYTAT(Karol Johnn @ May 21 2007, 14:31) *
Mysle ze wybralem dobry temat na moj error... wiec czy mozna zainstalowac patcha na zripowana wersje PESa6, bo narazie mi to nie wychodzi jak wklejam OFa to po wejsciu do gry wyskakuje czarny obraz...
pzdr

Mam to samo, tez gram na ripie. Chyba musimy ściągnąć pełną wersję wink.gif . Jak udało ci się uruchomić tego patcha to napisz jak to zrobiłeś, z góry dzięki
Orange_91
CYTAT(PiterFKS @ Jul 7 2008, 11:07) *
Mam to samo, tez gram na ripie. Chyba musimy ściągnąć pełną wersję wink.gif . Jak udało ci się uruchomić tego patcha to napisz jak to zrobiłeś, z góry dzięki

Aby patch zadziałał poprawnie trzeba go zainstalować na pełna wersję gry.
Amstaf
Mam taki problem, zainstalowalem patcha i niby wszystko jest dobrze, ale jak wczytuje kariere to np. druzyny wloskie sa "porozżucane" po innych ligach tak samo jest z innymi ligami... da sie to jakos naprawic ?
hak23
CYTAT(Amstaf @ Jul 14 2008, 22:34) *
Mam taki problem, zainstalowalem patcha i niby wszystko jest dobrze, ale jak wczytuje kariere to np. druzyny wloskie sa "porozżucane" po innych ligach tak samo jest z innymi ligami... da sie to jakos naprawic ?

W trybie kariery masz 4 ligi A B C D i w tych ligach są losowo generowane zespoły na początku jak zaczynałeś kariere, więc raczej nie da się tego poprawić.
Orange_91
CYTAT(Amstaf @ Jul 14 2008, 22:34) *

Musisz wykupić w PES Shopie opcje dzięki której sam ustalasz jakie drużyny mają grać w ligach A, B, C i D.
8bula8
jestem poczatkujacy i nie mam zielonego pojecia jak zainstaliowac oe 4.0. czy moglby mi ktos napisac dokladna instrukcje?? sciagnalem patcha od T-Maca
WKS
1. OF_EXE_INTRO
a) rozpakowac
cool.gif kopiuj KONAMI-WIN32PES6OPT i przenies do C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
c) kopiuj opmov i przenies do \KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat
d) kopiuj PES6.exe i przenies do \KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\ (podmien)

2. KitServer
a) rozpakowac
cool.gif kopiuj folder kitserver do \KONAMI\Pro Evolution Soccer 6
c) wejsc w folder kitserver, odnalesc setup.exe kliknac 2xppm i instal
d) kitserver zainstalowany

3. DKZ_Patch
a) otworzyc za pomoca programu DKZ Studio
cool.gif wybrac z zakladek Patch-Apply patch in folder wskazac folder dat i kliknac OK
c) odczekac chwile az zaladuje wszystkie pliki i gotowe

4. P_sound_i_p_text
a) kopiuj p_sound.afs i p_text.afs i przenies do folderu \KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat (podmien)

PATCHA NAJLEPIEJ INSTALOWAC NA CZYSTA GRE
8bula8
wszystko by bylo dobrze gdybym mial tego dkz patch i kitserver. sciagnalem stadiums, intro, uni, balls, boots, face & hair, of & exe, opmov. nie bylo kitservera ani dkz patch. patch sciagnalem stad : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11491
Qrk
To ściągnij stąd:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=11512
8bula8
dzieki wielkie tongue.gif
8bula8
a w tym patchu nie ma herbow czy ja cos zle zrobilem? bo wszystko mi smiga ale herbow nie ma, sa tylko te z orginalnego pesa
Orange_91
CYTAT(8bula8 @ Aug 13 2008, 11:42) *
a w tym patchu nie ma herbow czy ja cos zle zrobilem? bo wszystko mi smiga ale herbow nie ma, sa tylko te z orginalnego pesa

Są.
8bula8
no tylko gdzie te herby?
Orange_91
CYTAT(8bula8 @ Aug 13 2008, 18:49) *
no tylko gdzie te herby?

W instalatorze DKZ a dokładniej w 0_texcie w plikach unnamed 00535 i 00536.
8bula8
aha to dzieki
Dj_Dario
Pytanko nr 1

Jeżeli gram Master League Widzewam to dlaczego nie ma przyśpiewek WIDZEWA?

Prośba nr 1

Proszę o udostępnienie numeru slotu przyśpiewki do danej drużyny

Potrzebuje to do tego iż chcę zmienić przyśpiewki standardowe przypisane do gry w Master League na przyśpiewki
Widzewa, dobrze kombinuje? pozdrawiam

ps. Dawno mnie nie było na tym forum dlatego trochę pozapominałem co i jak, dlatego proszę o pomoc. pozdr.
Orange_91
CYTAT(Dj_Dario @ Aug 30 2008, 00:21) *
Pytanko nr 1

Jeżeli gram Master League Widzewam to dlaczego nie ma przyśpiewek WIDZEWA?

Prośba nr 1

Proszę o udostępnienie numeru slotu przyśpiewki do danej drużyny

Potrzebuje to do tego iż chcę zmienić przyśpiewki standardowe przypisane do gry w Master League na przyśpiewki
Widzewa, dobrze kombinuje? pozdrawiam

ps. Dawno mnie nie było na tym forum dlatego trochę pozapominałem co i jak, dlatego proszę o pomoc. pozdr.

Poszukać też byś mógł: http://board.issonline.pl/index.php?showto...t=0&start=0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.