Cytat
Radze ci ten patch nie dla ciebie taki shit lepiej wgraj sobie Super Patcha on jest przynajmniej profesjonalnie zrobiony
całkowicie się z tobą zgadzam

z nim nie było problemów jakoś :] a dlaczego ??
Damian.
May 7 2007, 12:51
Mam pytanko. Czy mozna zmieni? loga Ligi A , B , C ,D , Champions League??
Jak zaczynam karier? to te loga odstaja od resszty.
Wiem ze kazdy moze to zrobic w kilak sekund ale poprawice nazwe UEFA Chempions League na UEFA Champions League
P.S. Kazdy wie ze ten patch jest najlepszy jaki powsta?. Nieumiesz zainstalowac to nieznaczy ze patch jest beznadziejny. Twórcy niedosc ze robi? to za darmo i z w?asnej woli nasz? lige , a ty jeszcze sie czepiasz.
Pograj sobie w fife
Cytat
Pograj sobie w fife
coz twoj wiek "14" lat nie powala i nie mow mi co mam robic ok bo tak to mozesz w domu mowic , ty masz 14 lat to idz w fyfe popykac bo to gra na twoim poziomie czyli desek od podlogi w piwnicy
Dominoz
May 7 2007, 13:57
Jak macie jakieś problemy,to se załatwiajcie je na gg, a nie tu...
Patch jest super, a jak sie nie umie go zainstalować, to już wasz problem.
Moze ktos napisac jak podmienic przyspiewki Wisly Krakow, tak, zeby dzialaly w ML ? Z gory dzieki
ComeBack
May 7 2007, 14:07
Z 1 problemem sie juz uporalem:) patch super ale po kilku meczach w Orange ekstraklasie przyspiewki mi nie dziaiala;|tzn caly czas leci jeden zestaw taki dziwny...chyba nawet nie polski...wwie ktos o co chodzi?
POZDRAWIAM;)
multi25
May 7 2007, 16:00
Zrobiłem wszystko ok, ale po przegraniu OFa jest tylko czarne tło i gra się nie włącza. A na innym OFie działa. Co jest nie tak?
Siema. Ja mam pytanie... nie znam sie na wgrywaniu patchy... Sciagnalem 3 czesci kitservery i co z nimi zrobic? (z dkz sie polapalem co zrobic)Licze na wasza pomoc
ComeBack
May 7 2007, 16:51
Znowu mam problem za misat kibicow na trybunach mam biale prostakaty na lala trybune...i to na wszystkich stadionach...co zorbic?
POZDRAWIAM;)
Mariolo
May 8 2007, 10:06
Czy jest możliwość aby patch działał też podczas grania online zakładając, że przeciwnik też będzie go miał zainstalowanego?
19cHojny10
May 8 2007, 19:49
Cytat(Vlod@r @ May 7 2007, 17:17:52) [snapback]145723[/snapback]
Siema. Ja mam pytanie... nie znam sie na wgrywaniu patchy... Sciagnalem 3 czesci kitservery i co z nimi zrobic? (z dkz sie polapalem co zrobic)Licze na wasza pomoc

Dajesz całego kitservera do folderu gdzie zainstalowałeść PES6 (domyślnie C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soocer 6\) wchodzisz do niego i uruchamiasz setup.exe. Dalej już tylko Install. Kitserver gotowy do pracy!!!!!
Pozdro
Siema. Widzewiak zrobilem wszystko tak jak mowiles ty i T-Mac. Gra chodzi...mecze tez... tylko ze nie ma twarzy swoich cala OE i koszulek:/ (wszytsko wgralem)... HILFE

!!
mibats
May 10 2007, 08:15
A jeśli nie instalowałem sobie polskiej wersji językowej tylko angielską, to idzie coś z tym zrobić?
Bo przy instalowaniu przez DKZ Studio próbowałem zmienić nazwę na p_text i dopiero instalować, ale nic to nie dało...
Kamel87
May 10 2007, 10:35
Witam,
Zainstalowałem patch tak jak w pierwszym poście jest to opisane. Są przyśpiewki, twarze, stroje, polska liga ale nie widze stadionów albo nie wiem jak je ustawić.
Wrzuciłem stadiony tam gdzie napisaliście, zaczynam grać lige i gdy gram z Legią to jest Yokohama stadium. Wyedytowałem też map.txt i dalej to samo
Wie ktoś co nie tak zrobiłem?
Kamel87
May 10 2007, 10:57
Opisze jeszcze jak dokłądnie robiłem bo teraz wysokczyły mi białe plamy na jednym z angielskich stadionów

1. wrzuciłem dkz
2. skopiowałem kitserver
3. skopiowalem pes.exe
4. skopiowalem ofa
5. skopiowalem stadiony
6. setup+install kitserver
Co nie tak?
Mariolo
May 10 2007, 20:07
instalowałeś na czystą grę?
artis1990
May 11 2007, 04:30
Tak na wstepie...chciałem pogratulowac ekipie...wiem ze nie jestem juz oryginalny...bo pisało to mnóstwo ludzi...ale

Napaliłem sie strasznie na tego patcha...w pes5 tez instalowałem, wtedy miałem filmik co i jak robic, było z tym wiecej roboty...tutaj szukałem wszedzie...ale nie znalazłem, musiałem robic tak jak w instrukcji podanej w 1 poscie...no nic...ja za bardzo sie tak nie znam na takich rzeczach i wogole, ale poradziłem sobie, wszystko zrobiłem jak potrzeba...mimo tego ze nie dzialaja stadiony chyba...bo naciskałem tam Pg Up Pg Down...i nic sie nie pokazywało...ale gdy wchodzi do mecz, gdy sie ładuje, nagle wychodzi mi z gry...nie wiem moze to wina mojej karty graficznej ( Radeon 9600XT 256 mb) ja sie nie znam wiec nie wiem. Czy da rade jakos to sfixowac ?
Mysle ze nie wina karty bo ja mam R9550 i działa wszystko

mysle ze to wina ilosci zapisów w folderze 1 . Usun je wszystkie do np. folderu 2 tylko zostaw tam plik twojej aktualnej kariery ;D
Cytat(artis1990 @ May 11 2007, 05:34:04) [snapback]146592[/snapback]
Tak na wstepie...chciałem pogratulowac ekipie...wiem ze nie jestem juz oryginalny...bo pisało to mnóstwo ludzi...ale

Napaliłem sie strasznie na tego patcha...w pes5 tez instalowałem, wtedy miałem filmik co i jak robic, było z tym wiecej roboty...tutaj szukałem wszedzie...ale nie znalazłem, musiałem robic tak jak w instrukcji podanej w 1 poscie...no nic...ja za bardzo sie tak nie znam na takich rzeczach i wogole, ale poradziłem sobie, wszystko zrobiłem jak potrzeba...mimo tego ze nie dzialaja stadiony chyba...bo naciskałem tam Pg Up Pg Down...i nic sie nie pokazywało...ale gdy wchodzi do mecz, gdy sie ładuje, nagle wychodzi mi z gry...nie wiem moze to wina mojej karty graficznej ( Radeon 9600XT 256 mb) ja sie nie znam wiec nie wiem. Czy da rade jakos to sfixowac ?
Napewno to nie przez kartę, mi poszedl patch na moim slabszym kompie co ma kartę Radeona 9000, spróbuj zrobić tak jak mówi seen, a powinno pomóc
Kamel87
May 11 2007, 09:07
Cytat(Mariolo @ May 10 2007, 21:11:33) [snapback]146546[/snapback]
instalowałeś na czystą grę?
Oczywiście.
Zainstalowałem jeszcze raz i dalej nie widze stadionów

Reszta wygląda dobrze.
batman10
May 11 2007, 13:11
Jestem tu nowy i nie znam się za bardzo na wgrywaniu Patchy;(
Mam takie pytanie czy ten patch będzie działał na Angielskiej wersji ??
i gdy wgralem ten patch to nie bylo polskich drużyn tylko Holenderskie dlatego , że pewnie nie skopiowałem OFa bo gdy go kopiuje to jak sie ładuje gra to się robi czarne tło i nic się nie dzieje;/
Nie wiem co mam robic , mógłby mi ktoś pomóc z Góry dziękuje.
wonbrz
May 11 2007, 13:15
mia?em taki sam problem kiedy?, pomog?o to, ?e wy??cza?em filmik poprzedzaj?cy gr?, musisz, gdy si? za?aduje ju? gra (to na pocz?tku), nadusic esc lub enter i wtedy powinno dzia?a?

Pzdr
Cytat(Kamel87 @ May 10 2007, 10:39:19) [snapback]146418[/snapback]
Witam,
Zainstalowałem patch tak jak w pierwszym poście jest to opisane. Są przyśpiewki, twarze, stroje, polska liga ale nie widze stadionów albo nie wiem jak je ustawić.
Wrzuciłem stadiony tam gdzie napisaliście, zaczynam grać lige i gdy gram z Legią to jest Yokohama stadium. Wyedytowałem też map.txt i dalej to samo
Wie ktoś co nie tak zrobiłem?
Mam dokładnie taki sam problem. Wszystko zainstalowałem tak jak to jest opisane na czystą grę. Wszystko chodzi dobrze z wyjątkiem stadionów. A dodatkowo na stadionach standardowych wyszły jakieś białe plamy.
Damian.
May 11 2007, 14:30
a macie napsiany map?
Cytat(Damianinho @ May 11 2007, 14:34:40) [snapback]146658[/snapback]
a macie napsiany map?
No ja skopiowałem map ( podany w tym temacie:
http://board.issonline.pl/index.php?showto...20&start=20 ) no i dalej nie ma stadionów.
batman10
May 11 2007, 16:27
Dzięki za pomoc ale mam teraz inny problem:-(Odinstalowałem Pesa i potem znów zainstalowałem patch i gdy włanczam Pesa od razu mi się wyłancza bez żadnego błędu;/
Mogłby ktos mi pomóc.?móJ NR gg 6786762
artis1990
May 11 2007, 19:58
Dzieki...za pomoc ;] Pomogło

Lecz przy moim szczesciu...do komputerów nie ma tak łatwo, otóż...podczas gry...buty sa strasznie zniekształcone...i niektóre głowy, znaczy sie fryzury są w połowie głowy przerywane...i jest grzywka...wyglada to jak Ronaldo na WC 2002...cos takiego

Oraz mam jeszcze jeden problem ;] Stadiony Polskie jak wklejamy tam do kitservera...to powinny byc wszystkie stadiony w jednym folderze...czy to nie gra roli? Poniewaz miałem jeszcze save wczesniej ;]...gralem kariere...i odpalam sobie teraz a tu Inter - Ac Milan, a mecz w Kielcach ;]...da sie cos z tym zrobic ;>?
Damian.
May 11 2007, 20:50
artis1990 w kitsevrerze w lodcfg ustaw tak jak na fotce:
batman10
May 11 2007, 21:30
Móglby mi ktoś pomóc juz wchodzi w menu główne ale nie wgralem tego OFa bo nie umiem tych filmików wyłączyc a juz są loga dla Angielskiej Ligi ale nadal w OE są drużyny Holenderskie co z tym zrobic? napiszcie
jak cos moje GG :6786762
artis1990
May 12 2007, 03:24
Po raz kolejny wielkie dzieki...a mam jeszcze pytanie

Jak ustawie tak jak na fotce dałes, to stadiony typu San Siro, Camp Nou itd itp beda juz normalnie, czy nadal bede rozgywał np w Gliwicach derby Londynu

?
Damian.
May 12 2007, 09:15
BEda normalnei pod warunkiem ze jak chcesz grac arsenalem to masz ten stadion w kitserverze
batman10
May 12 2007, 10:45
No proszę was jak wyłączyc te filmiki w PES 6 wszytko działa sa stroje dla OE ale nie ma herbów i nazw tych klubów czyli potrzebuje tylko tego OFa .Tylko nie wiem jak wylączyc te filmiki !!
Piotrek1992
May 13 2007, 14:55
Czesc panowie ja mam taki problem , ze jak kopiuje option file z patcha to po wlaczeniu gry mam czarny ekran , bez option file gra dziala . Mam stadiony ,stroje , przyyspiewki ( wszystko ladnie wykonane ) ale nie mam skladow polskich druzyn . Wgrywalem wszystko wg instrukcji , dkz patcha na o_sound , o_text i p_text . Z gory dzieki za pomoc .
Pozdro
Vespa64
May 13 2007, 22:46
Wszystko mi chodzi. Tylko w kitserverze jest takie coś ze wszystko mam: stadiony, piłki, twarze, a strojow nie :/ Chodzi tutaj o OE są z Eredivise.
Jak temu zaradzic?
P.S Patch miodzo
Hojrak Red Devil
May 14 2007, 10:12
Cytat(Vespa64 @ May 13 2007, 23:50:24) [snapback]147398[/snapback]
Wszystko mi chodzi. Tylko w kitserverze jest takie coś ze wszystko mam: stadiony, piłki, twarze, a strojow nie :/ Chodzi tutaj o OE są z Eredivise.
Jak temu zaradzic?
P.S Patch miodzo

Z tymi strojami chodzi ci o to że nie masz ich w Edycji czy jak je wybierasz przed meczem?
bo jeśli ich nie masz w edycji to tak każdy ma a jeśli nie masz w meczu to może masz zły map.
Vespa64
May 14 2007, 10:15
Nie było w meczu i w edycji.
EDIT: Juz wszystko działa ok
s1ntex
May 14 2007, 14:18
Witam, chciałbym pogratulować dobrej, nawet wspaniałej roboty, ale niestety mam problem i to dość poważny.
Zainstalowałem grę na czystą grę
[ prawie czystą grę ( hehe ), prawie, bo zainstalowałem sobie tydzień temu znów pesa i wkleiłem OF revolution, tak więc PES był prawie czysty
] i menu, herby, wszystko mi działa, ale gdy włącza mi się Engine meczowy, to pojawia mi się czarny obraz i muszę wyłączać PESa poprzez menadżer zadań.
Zastosowałem się do dwóch rad:
:: Usunięcie plików z folderu sejwowego.
:: Klikanie ESC / Enter na początku gry.
I nie pomaga.
Czy problem tkwi w tym OFie czy mam zboczoną grę..
Pozdrawiam i proszę o pomoc!
werbatin
May 14 2007, 16:08
Ludzie, mam taki problem. Gram sobie na karierze meczyk i gram i gram i wygrałem, po meczu dodaje mi sie kasa i skille. Wchodzi do menu kariery i zdążam tylko zobaczyć że mam następny mecz z Borusią i wywala do win i error, i tak cały czas nawet jak zaczne kariere od innego sejvu to ZAWSZE przy Borusi mi ywala... wiecie co zrboić z tą Borusią?
pikasan_Ns
May 15 2007, 09:44
mam taki problem: wszystko zrobiłem tak jak napisał jeden z użytkowników i ... mam takie stroje jak były na PES-ie bez patchu wszystko twarze, piłki, buty, przyśpiewki itp jest a stroi niema co robić?? pomóżcie
Sith Lord
May 16 2007, 13:15
ja mam inny problem ze strojami. koszulki w menu przed meczem wyswietlaja sie poprawnie, ale w czasie meczu sa tak jakby przekrecone. numer ktory powinien byc na plecach jest na rece, herb na plecach, a poza tym np. jednolite koszulki czerwone wudzewa czy niebieskie gornika w czasie meczu maja biale paski....... co zrobic?????
mic_TS
May 18 2007, 21:03
Jak zmienic score-boardy i "logo stacji"
batman10
May 19 2007, 13:59
No prosz? was pomó?cie mi wgrac tego OFa PROSZ?!!!!
Móg?by kto? stworzycc tego OFa do Angielskiej wersji GRY!!?
batman10
May 20 2007, 15:21
Udalo mi się to zrobic:D
Wszystko działa tylko gdy wchodze do Edycji nie działa ale to i tak mi mało porzebne;p
Karol Johnn
May 21 2007, 13:27
Mysle ze wybralem dobry temat na moj error... wiec czy mozna zainstalowac patcha na zripowana wersje PESa6, bo narazie mi to nie wychodzi jak wklejam OFa to po wejsciu do gry wyskakuje czarny obraz...
pzdr
Siema! No wiadomo, że po pierwsze gratuluję ekipie za zajebistego patcha!!! Naprawdę jest super!!!
Nie przypuszczałem, że będę miał jakiś problem, a jednak . Jak włączam mecz to jest wszystko gitarka, przyśpiewki, wszystko, poza jednym... Nie ma głosu komentatora . Wkurzał mnie często, ale jakoś dziwnie tak bez Borka i Kołtonia

. Wiecie jak temu zaradzić? Tylko proszę nie piszcie, żebym w opcjach gry podgłosił głos komentarza, aż tak głupi nie jestem

:p , hehehe. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź!
siwy1908
May 27 2007, 11:29
zgrałem kitserwer biore setup ale nie moge nacisnac install mam na szaro zaznaczone
siwy1908
May 27 2007, 11:35
Wielka prosba jakby ktos mi mogł pomoc
pawelck91
May 27 2007, 12:04
Siemka
Moglby mi ktos jeszcze raz na spokojnie wytlumaczyc jak zainstalowac ten patch???
Moja sytuacja jest nastepujaca.. otoz mam DKZstudio spatchowalem PESa ale jak wchodze w grze w OE to sa jakies holenderskie druzyny a jak chcenimi zagrac to mi wychodzi z gry ...
Pomocy
niech mi ktos cos doradzi ...
POzdr.
matuzalem
May 27 2007, 18:05
Mam problem wgralem patcha niby wszystko jest ok ale nie ma koszulek cracovia ma np ajaxu itp pomoze ktos??
kacper_
May 28 2007, 20:38
Dołączam się do prośby Pawelck91 czy ktoś by mógł by to spokojnie wytłumaczyć
z góry dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.