Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zainstalować Patcha Poprawnie
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Dominoz
Macie na początku świetne wytłumaczenie, nie wiem czego więcej chcecie...
Przecież to jest tak banalnie proste...Tak myślałem, że 50% ludzi nie będzie umiało tego w ogóle zainstalować xDDD
Alcántara
Cytat(Dominoz @ May 28 2007, 21:44:00) [snapback]150342[/snapback]
Macie na początku świetne wytłumaczenie, nie wiem czego więcej chcecie...
Przecież to jest tak banalnie proste...Tak myślałem, że 50% ludzi nie będzie umiało tego w ogóle zainstalować xDDD

Ja nie mam żadnego doświadczenia w wygrywaniu patchów do PESa a z tym poradziłem sobie bez żadnego problemu biggrin.gif
Wystarczy czytać ze zrozumieniem!!!
k4mil
sorka za pytanie, ale nie moge sie doszukac, tzn ;P skad mam wziac plik exe i czy jest do tego OF?
Dominoz
Jaki plik exe...?? xDDD
k4mil
oj tam mowi sie na poczatku zeby skopiowac exe smile.gif ale to juz niewazne
servinho
mam problem: Mam wgrane stadiony wraz z uzupełnionym mapem w stadtium serverze, ale w lidze nie działają. Czemu??
rybosz
dzięki zapatcha wszyslo działa tylko stadionów nie mam ,na poczatku tego tematu ktoś napisał że trzeba wejść w menu nacisknąć pageup lub pagedowm i wybrac przyciskami od 0 do 9
mam pytanie gdzie się znajduje te menu?
rybosz
dzięki zapatcha wszyslo działa tylko stadionów nie mam ,na poczatku tego tematu ktoś napisał że trzeba wejść w menu nacisknąć pageup lub pagedowm i wybrac przyciskami od 0 do 9
mam pytanie gdzie się znajduje te menu?
Orange_91
Potrzebne ci do tego pytania byly az dwa posty? Menu znajdziesz podczas wyboru stroji na dole ci sie pokaze.
Dominoz
Mógłby ktoś wsadzić DKZ STUDIO na jakiś serwer (byle nie Rapip i MegaUpload)?
Miałem formata i nie mam tego programu, a na waszej stronce jest na rapidzie.

Pozdro
snok3r
masz w download, na glownej IO
GOPA
zrobilem wszystko tak jak bylo napisane w 1 poscie i odpukac narazie smiga bez zarzutow.

tylko mam jedno ale : panowie odpowiedzialni za statystyki pilkarzy, wy chyba czesto naszej ligi nie ogladacie nie laugh.gif
Jesli w Ruchu zaden napadzior nie ma sily strzalu ponad 80 to szacunek.
Sokolowski tez orzniety ze statystyk az zal patrzec mad.gif
Orange_91
Cytat(GOPA @ Jun 20 2007, 20:24:52) [snapback]155905[/snapback]
zrobilem wszystko tak jak bylo napisane w 1 poscie i odpukac narazie smiga bez zarzutow.

tylko mam jedno ale : panowie odpowiedzialni za statystyki pilkarzy, wy chyba czesto naszej ligi nie ogladacie nie laugh.gif
Jesli w Ruchu zaden napadzior nie ma sily strzalu ponad 80 to szacunek.
Sokolowski tez orzniety ze statystyk az zal patrzec mad.gif

Staty byly przeliczane z gry FM i to jest najlepsze zrodlo statystyk.
marissaw
Cytat(Orange_91 @ Jun 21 2007, 10:34:27) [snapback]155986[/snapback]
Staty byly przeliczane z gry FM i to jest najlepsze zrodlo statystyk.

Nie moge zainstalowac samego pkt pierwszego mianowicie z programem DKZ wszystko ladnie idze do momentu kiedy daje na Apply Patch in Folder, zaznaczam folder dat i wyskakuje mi cos takiego:
" The file :0_Sound.afs" is not found in the selected folder. Would you like to locate it manually?"

i mam do wyboru tak albo nie, je\sli dam nie to koneic instalacja zakonczona niepowodzeniem ( cos napsiane po hiszpansku ) a jesli dam tak to wyswietla mi sei ten folder dat z tym ze jest caly pusty ( a w rzeczewstosci nie ) i moge co najwyzej cos otworzyc, nie zabardzo weim o co chodzi.
Dominoz
Wtedy musisz wskazać folder z PES'a DAT, w którym masz o_sound, p_teksty itd...
I zaznaczasz to, co masz napisane na okienku takim w DKZ biggrin.gif

Mam nadzieje, że kumasz...
marissaw
Cytat(Dominoz @ Jun 21 2007, 19:16:58) [snapback]156164[/snapback]
Wtedy musisz wskazać folder z PES'a DAT, w którym masz o_sound, p_teksty itd...
I zaznaczasz to, co masz napisane na okienku takim w DKZ biggrin.gif

Mam nadzieje, że kumasz...

Kumam biggrin.gif juz zrobiłem biggrin.gif teraz chwila prawdy biggrin.gif czy bedzie dzialalo smile.gif

hmmm mam tylko 5 polskich druzyn i..... nigdize tam nie widze zeby w trybie kariery mozna bylo zagrac Orange ekstraklasa.... Polskich stadionow tez jakos brak.
Damian.
A masz kitserver i polskie stadiony:]???
Czy tylko sam dkz?
GOPA
a ja mam problem troszke innego typu : gdy gram przez neta nie mam normalnych stadionow tylko zawsze gram na polskich :/ jak mozna to wylaczyc ??
marissaw
Cytat(Damianinho @ Jun 21 2007, 21:10:18) [snapback]156220[/snapback]
A masz kitserver i polskie stadiony:]???
Czy tylko sam dkz?

juz wszystko mam i dizla dobrze smile.gif po prostu nie doczytałem tongue.gif kozak patch smile.gif
kryzek
Czesc
Mógłby ktoś dać screnna który pokazuje gdzie wybrać stadiony.
Bo robie wszystko tak jak jest napisane a nie moge stadionów wybrac tam gdzie stroje
A tam gdzie sie normalnie wybiera to mam te stare
Prosze o pomoc!!!
chudox
Kod
...po kilku meczach w Orange ekstraklasie przyspiewki mi nie dziaiala;|tzn caly czas leci jeden zestaw taki dziwny...chyba nawet nie polski...wwie ktos o co chodzi?
POZDRAWIAM;)

Mam ten sam problem. Czy ktoś może wie dlaczego sie tak dzieje ?
MaTiX89
Witam.Mam problem, a mianowicie wszystko zgodnie zgrałem tak, jak zostało to opisane na str. 1, ale nie pojawia mi się menu (pojawia się czarny ekran, a na dole biały pasek opisujący daną kategorię) oraz gdy chce rozegrać mecz to wywala mnie do windowsa. Nie pokazuje się boisko ani nic. Może ktoś mi pomóc ?!

Oto, jak wgrywałem :
1. wrzuciłem dkz
2. skopiowałem kitserver do folderu z grą PES 6
3. skopiowalem pes.exe
4. skopiowalem stadiony do folderu kitserver
5. włączyłem grę.
6. wyłączyłem grę.
7. skopiowałem OF'a do Moich Dokumentów folder KONAMI..itd.
8. setup kitserver

Czy coś zrobiłem nie tak ?! Wgrywałem PES'a po raz pierwszy, bo ostatnio robiłem formata, więc na czystą grę wrzuciłem ten patch. Robiłem już tak dwa razy, pamiętając, aby gra została wgrana na czystego PES'a.

PS. I niech nikt nie piszę, że nie potrafię stosować waszych instrukcji.

Pozdrawiam.
bartek-brt
Masz komp za słabego. U mojego ciotecznego brata też żaden patch nie działa a kompa nie ma dobrego.
MaTiX89
Niestety Twoje przypuszczenia są raczej złe. Gram na laptopie (Intel Celeron 1,5 GHz, 256 MB DDR2). I już wiem, jaka była przyczyna tego, są to piłki. Tylko dwanaście piłek wczytuje mi bez żadnych problemów, reszta poprostu wychodzi do windy.
Zagłębiak
MAM problem jak ściągnąłem pliki DKZ to mi Winrar nie chce tego wypakować
krzysiu
mi się robi tak samo robi jak Matixowi 89 a inne patche mi w pes5 działały jak Superpatch a mam kompa AMD Duron 750mhz,512 ram i ATI Radeon 9250??pomóżcie
janwoda
Przepraszam, że niepokojęsmile.gif, ale gdzie w tym całym patchu jest plik pes6.exe i option file? Bo nie ma ani w części dzl, ani w kitserverze ani w stadionach, a tylko te części są do ściągnięcia.
janwoda
?
Dominoz
Jest tam, gdzie kitserver...
janwoda
O rany, sorry, głupie niedopatrzenie
Bogas
jak wybrac fajne korki bo te co sa w edit mode to takie sobie a w foldzerze sa extra
unikat
Ej a Mi sie niechce odpaliś Player GBR Manger 1.7 czy jakoś tak pomocy gg 1487901 T-Mac Pomuż;]
P@vel
Zainstaluj .NET Frameworks 2.0 . Jest w Downloadzie na gównej wink.gif
unikat
Sprubuje ale wątpie bo juz instalowałem jednego .NET Frameworks ale niewiem jakiego sprubuje tego i zobacze
unikat
[quote name='P@vel' date='Oct 23 2007, 17:26:12' post='192286']
Zainstaluj .NET Frameworks 2.0 . Jest w Downloadzie na gównej wink.gif
[/quote

Ej a co do tego Dowando to niema niewiem jak widzisz to gdzieś to podaj link prosze;]
P@vel
Prosze wink.gif
unikat
Wielkie Dzięki smile.gif
Klamka1922
Witam instaluje zgodnie z instrukcja patcha wszytsko pisze że dobrze.Wiec wybieram mecz ustawiam wszytsko robie skład daje mecz pokazują się sklady i wychodzi do windowsa a gre instaluje na czystego ps
spidi133
Mam ten sam problem co klamka na czysciutkiego pesa wgrywalem wszystko po kolei w dkz musialem recznie to podmieniac ; /ale sie udalo kitserver tes SUCCES exe intro wszystko zrobilem wchodze do gry pieknie ladnie chce zagrac meczi mnie wyrzuca do windy ktos pomoze ? ?

OLALI NAS : P
spidi133
ODP plis 2 raz robilem i dalej robi mi gre w okienku i czarny ekran jak chce uruchomicz mecz
francuz88l
Ja dorzucam sie do prosby mojego poprzednika....
Mam identyczny problem z gory dzieki biggrin.gif
spidi133
OLALI NAS OLALI NAS NAS NAS NAS : PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
BiG
Takie moje zapytanie odnośnie tych piłek, bo mam GeForce'a MX i wywala mnie z gry, cóż mam począć ?
Orange_91
CYTAT(BiG @ czw, 22 maj 2008 - 17:57) *
Takie moje zapytanie odnośnie tych piłek, bo mam GeForce'a MX i wywala mnie z gry, cóż mam począć ?

Zagrać na tych domyślnych z gry albo ściągnąć jakąś paczkę pod MXy.
BiG
Tymczasowo gram na standardowych. A skąd mogę pobrać paczkę na MX'y, bo znajduję jedynie na nieMX'y.
Orange_91
CYTAT(BiG @ czw, 22 maj 2008 - 18:37) *
Tymczasowo gram na standardowych. A skąd mogę pobrać paczkę na MX'y, bo znajduję jedynie na nieMX'y.

W temacie Krissa_91 powinieneś coś znaleźć.
BiG
oka, dzięki. xP
Wopek
witam mam jakis problem.... wszystko dobrze zainstalowalem (patch) czysta gra.... ale jak wlaczam mecz i sie wczytuje to nagle zmiejsza mi sie ekran robi czarny i wyskakuje jakis blad.... ;/ co z tym zrobic...?? wina karty....??? to wazne... pisac.... dzieki
hak23
CYTAT(Wopek @ Jul 1 2008, 21:29) *
witam mam jakis problem.... wszystko dobrze zainstalowalem (patch) czysta gra.... ale jak wlaczam mecz i sie wczytuje to nagle zmiejsza mi sie ekran robi czarny i wyskakuje jakis blad.... ;/ co z tym zrobic...?? wina karty....??? to wazne... pisac.... dzieki

Napisz jaki komonikat Ci wyskakuje i jaka masz konfiguracje sprzętu. Jak chcesz to odezwij się na moje gg 760135, spróbuje cos pomóc
kacper_
Dlaczego u mnie jest tak że gdy gram Polską drużyną to zawodnicy są Holenderscy. Tak samo jest z Bundesligą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.