Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zainstalować Patcha Poprawnie
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
T-Mac
Do instalacji patcha bedzie nam tylko potrzebne DKZ Studio - http://download.issonline.pl/index.php?act...egory&id=87

Otwieramy DKZ Studio-File-Open File
i wskazujemy OE_Patch.dkz

nastepnie klikamy na zakladke patch - Apply patch in folder i wskazujemy folder dat z naszego PES

DKZ patch zainstalowany smile.gif

teraz folder z kitserverem ktorego nalezy skopiowac do PES6 (pamietajcie ze pozniej trzeba go wlaczyc klikajac na setup-install)

teraz PES6.exe ktore nalezy skopiowac do gry i podmienic
Option file mamy dwa do wyboru z kasa w pes shop i bez kasy smile.gif wybieramy sobie jeden i kopiujemy go do C:\Documents and Settings\nazwa uzytkownika\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1

Stadiony
wypakowujemy i kopiujemy do folderu PES6/kitserver/GDB/

PATCHA INSTALUJEMY NA CZYSTA GRE

jesli zrobiłes wszystko zgodnei z instrukcja a efekt koncowy nie przyniosl pozytywnego rezultatu idz zagrac w fife
Sądzę, iż pomimo instrukcji sporo osób nie poradzi sobie z aplikacją patcha smile.gif
grzyb11115
Ja mam jedno pytanie. Dlaczego na czystą grę??
Peras
zeby dzialalo prawdilowo zapewne
grzyb11115
A dlaczego map.txt stadionów jest pusty???
..::STING::..
Własnie ? mam to samo co kolega wyżej sad.gif
Szarzan
Poniewaz za jakis czas wyjdzie pokazna ilosc stadionów i dopiero bedzie map.txt
Wo(L)aN
zaistalowalem tak jak pisze i moge wybierac tylko stroje, a nie pilki i stadiony. Co mam zrobic dokladniej ? dzieki za pomoc
Damian.
nacisnij page down a pozniej jak dojedziesz np. do stadionow x
El_Magic
Ano wciśnij Page Up lub Page Down, na dole wyświetli Ci się obrazek stadionu, a później 0 i 9 przełączasz na następne.
Bartolek
Dlaczego mam takie cos bialego ? :/

http://img87.imageshack.us/my.php?image=beztytuukv1.png

powie mi ktos ?? jak to zrobic normalnie unsure.gif
D4vID
ludzie o co chodzi?????? sad.gif sad.gif
wszystko sciaglem i jak rozpakowuje to winrarem to wyskakuje mi takie cos:
Orange_Patch_dkz.part06.rar: Unexpected end of achiwe

HELP plis
Dominoz
Najwyraźniej plik źle Ci sie ściągnał...
Ściągnij part6.
El_Magic
Cytat(D4vID @ May 5 2007, 14:50:27) [snapback]144767[/snapback]
ludzie o co chodzi?????? sad.gif sad.gif
wszystko sciaglem i jak rozpakowuje to winrarem to wyskakuje mi takie cos:
Orange_Patch_dkz.part06.rar: Unexpected end of achiwe

HELP plis

Mam to samo z DKZ 6 i 7, musisz pobrać jeszcze raz, bo Rar nie znalazł archiwów. Pewnie ściągałeś parę części na raz?
Damian.
ODradzam sciagania kilku czesci naraz , scaigalem 4 na raz to wszystkie sie popsuły:/
El_Magic
Ja miałem identycznie, nawet jak przed chwilą ściągałem dwie na raz.
Bartolek
CZEMU TAKIE COS JEST i jak temu zaradzic pomoze ktos ??
El_Magic
Nie skopiowałeś pliku .exe zapewne.
Zawiszak
Podmieniles pes6.exe?

@up

Aj, za pozno
D4vID
tak sciagalem po kilka naraz rolleyes.gif no to zassysam jeszcze raz wink.gif
dzieki wielkie ale mi ulzylo smile.gif smile.gif
Zawiszak
Słuchajcie. Mam DKZ Studio po hiszpańsku. W ktorej zakladce u gory jest patch (3?) i Apply patch in folder?
Grabi
Witam ! Ja mam problem nast?puj?cej natury. Przy wskazywaniu folderu dat wyskakuje mi " The file "0_Sound.afs" is not found in the selected folder". ?ci?gn??em wszystkie party i nie mia?em problemu z rozpakowaniem ?adnego. Ma kto? jakie? sugestie ? Z góry dzi?ki. Pozdrawiam. P.S - wskaza?em r?cznie w dat plik 0_sound, mo?e zadzia?a.
Bartolek
teraz mam taki problem skopiowalem plik .exe i jak zmieniam ustawienia to mi przychodzi komunikat wysylaj nie wysylaj co zrobic mad.gif
JuveR
Cytat(Zawiszak @ May 5 2007, 13:23:49) [snapback]144791[/snapback]
Słuchajcie. Mam DKZ Studio po hiszpańsku. W ktorej zakladce u gory jest patch (3?) i Apply patch in folder?

KLIK
To będzie trzeci przycisk od lewej u góry i później pierwszy w podmenu. Zresztą masz screena tongue.gif
tsw.michal
Patch jest zajebisty, bardzo mi się podoba, ale doskwiera mi jedno, dlatego chciałbym prosić was o pomoc, gdy włanczam mecz i jest prezentacja drużyny to na trubunie są kibice a na płotach flagi, a jak zaczynam mecz i jest ta normalna kamera to znikaja kibice i flagi z płotów. A np. jak jest powtóeka akcji to kibice znów są a flagi na płotach. Wie ktoś co mogło się stać, a może ktoś ma taki sam problem jak. bardzo bym prosił o pomoc.... Pozdrawiam i gratulacje twórcą OE Patch jest poprostu super.
Dominoz
W KitServerze masz plik "lodcfg.exe"
Wejdz w niego i zaznacz pole: Show crowd on all cameras.

Powinno być ok wink.gif
El_Magic
Mam olbrzymi problem. Zainstalowalem patcha na czysta wersje i nie mam prawie nic, kitserver dziala, stadiony rowniez, ale nie ma prawie w ogole herbow, scoreboardow nie ma, tel tez nie, co robic?
Dominoz
Musiałeś coś skopać z wgrywaniem z DKZ...
Spróbuj jeszcze raz (wywal całego PES'a oczywiście...)

Po prostu skopałeś instalacje wink.gif
El_Magic
Drugi raz z rzedu dry.gif Probuje jeszcze raz, nie chce na razie nic pomoc sad.gif
Kubus91
Ja zainstalowalem wszytsko ok. Wszytsko bardzo ladnie smiga, ale nie ma przyspiewek:(. Dlaczego?
Dominoz
Na pewno skopałeś coś z instalacją DKZ, skoro nie masz herbów itd...
Bo to właśnie tam są one umieszczone...
El_Magic
Mozliwe, ze wina tkwi w samym programie DKZ, mam wersje 0.91?
Dominoz
Ja mam 0.92...
Ściągnij stąd: http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=373

Pozdro!
El_Magic
Instalowac trzeba dokladnie tak jak napisal na poczatku T-mac? Zobaczymy, probuje. Powinny byc wszystkie loga klubow w HD, itd.? Dzwina sprawa, bo u mnie O_text wazy 100 iles MB.
Orange_91
Cytat(El_Magic @ May 5 2007, 18:05:07) [snapback]144874[/snapback]
Instalowac trzeba dokladnie tak jak napisal na poczatku T-mac? Zobaczymy, probuje. Powinny byc wszystkie loga klubow w HD, itd.? Dzwina sprawa, bo u mnie O_text wazy 100 iles MB.

I dobrze ze tyle wazy bo powinien 100mb. Tylko herby HD sa w 0_text reszta log HD to P_text. Jak kazdy zainstaluje patcha tak jak napisal T-Mac to musi zadzialac.
PiotreQ9
A oto moj problem:
-niemam podgladu pilek,
-pilki zle mi sie wyswietlaja OBRAZEK
jestin
Cytat(Kubinho1916 @ May 5 2007, 17:52:21) [snapback]144864[/snapback]
Ja zainstalowalem wszytsko ok. Wszytsko bardzo ladnie smiga, ale nie ma przyspiewek:(. Dlaczego?

Skopiowałes plik Pes.exe
El_Magic
Genialny patch, tylko dlaczego po zainstalowaniu na niektorych stadionach zamiast trybun sa biale tekstury?
PiotreQ9
Cytat
ciapeczek666
Patch zajebisty. Mam tylko takie pytanko.: Czy grając w Tryb Kariery przyspiweki są takie same nie zależnie od tego jaki zespól wybierzemy? Ja grając Wisła K. i KSZO miałem przyśpiwewki jakieś takie bezpólciowe, a kiedy grałem towarzysko mięcy tymi drużynami było oki. Czy ktoś wie coś na ten temat????
T-Mac
wlasnie to jest jakos dziko w pes6 ;/ w karierze gra sama przypisuje przyspiewki nie korzystajac z przypisania naszego ;(
tsw.michal
Cytat(Dominoz @ May 5 2007, 16:11:08) [snapback]144845[/snapback]

Powinno być ok wink.gif

dzięki wielkie pomogło! pozdrawiam. Jeszcze raz gratulacje i podziękowania dla twórców Orange Ekstraklasa!!!
Szymanzo
Cytat(T-Mac @ May 5 2007, 21:39:40) [snapback]145012[/snapback]
wlasnie to jest jakos dziko w pes6 ;/ w karierze gra sama przypisuje przyspiewki nie korzystajac z przypisania naszego ;(

a da sie to poprawic? i cz bedzie w upload??
ciapeczek666
T-MAC wielkie dzięki za informacje, tak to kombinowałbym co mam nie tak. SZKODA gdyby nie to to byłby wypas że bania mała.
majekmajek
ja to mam z tym problem,zainstalowałem tak jak trzeba(a już mam pewną wprawe w obsłudze DKZ) i na początku wszystko wygląda ok do kiedy chce zagrać szybki mecz,wybieram orange ekstraklasa a tam ciągle Holenderskie kluby,a kiedy biorę bundes lige to są znaczki klubów poprawne ale bez zrobinych piłkarzy i statystyk,miał ktoś coś takiego już bo to troche dziwne
norek
Cytat(majekmajek @ May 5 2007, 22:10:08) [snapback]145042[/snapback]
ja to mam z tym problem,zainstalowałem tak jak trzeba(a już mam pewną wprawe w obsłudze DKZ) i na początku wszystko wygląda ok do kiedy chce zagrać szybki mecz,wybieram orange ekstraklasa a tam ciągle Holenderskie kluby,a kiedy biorę bundes lige to są znaczki klubów poprawne ale bez zrobinych piłkarzy i statystyk,miał ktoś coś takiego już bo to troche dziwne

Jestes pewny ze podmieniles Option File oraz wgrales wszystkie elementy do O_tex?
majekmajek
jestem na 100% pewien że podmieniłem to jak trzeba(to znaczy jak pisze na forum).No nic ale zpróbuje coś z tym jeszcze zrobić
Szymanzo
Cytat(majekmajek @ May 5 2007, 22:19:28) [snapback]145050[/snapback]
jestem na 100% pewien że podmieniłem to jak trzeba(to znaczy jak pisze na forum).No nic ale zpróbuje coś z tym jeszcze zrobić

a instalowales to na czysta gre ?? bo to jest wazne niestety ... ja instalowalem to z jakims innym dodatkiem i wogole sie wlaczyc nie chciala smile.gif pisalo mi ze plik AFS nie jest aktywny ;|
majekmajek
na czystą gre,usunołem wszystkie savy a nawet foldery z sejwami!
Szymanzo
Cytat(majekmajek @ May 5 2007, 23:07:03) [snapback]145071[/snapback]
na czystą gre,usunołem wszystkie savy a nawet foldery z sejwami!

no tak, ale jak np. podmieniales juz kiedys 0_text na tym zainstalowanym pes to juz nie jest "czysta gra" to samo z podmienianiem OF'a , zainstaluj wszystko od nowa razem z PES
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.