Fajnie że daliście też KORONE KIELCE!
W tym momencie:
Ja- mecze sie z map.txt zeby bylo jak najwiecej twarzy;) W tym momencie jest ok. 2400 a bedzie jeszcze wiecej
gavi- tworzy przyspiewki dla Korony
E 9- Tworzy Korone(z tego co wiem)

Mamy jeszcze jednego goscia (nie z tego forum) który zajmuje sie grafiką(dopiero dzis go zwerbowalem i zaczyna tworzyc menu)
E9 mecz oglądał

.
Mój plan dzialania:
-jutro aktualne transfery i dorobienie kilka mlodych gwiazd.
-sobota po treningu zaczynam robic koronę
-niedziela koncze korone i piwlak wrzuca herb korony(nie mam Pes Fan Edytor) ;/
-następny tydzein to malutkie poprawki kosmetyczne i próba dorobienia jak najwiecej mlodzieńców i ustawienie drużynom formacji.
WOLNE ;p
Nie zapomnij o GKSie ;P
Jak się nie wyrobisz to ja go zrobie;)
A tak z czystej ciekawości to kiedy planujecie premiere jakoś w lutym czy później??
Już sie nie mogę doczekać :]
No to znowu nie mamy grafika:/
Naprawde nikt nie pomoze przy patchu?? Tam potrzeba tylko kilka rzeczy zrobic:/
Tak BTW. To mam blisko 100% Twarzy z Bundesligi:D
Pro player
Feb 2 2007, 13:41
QUOTE(piwlak @ Feb 1 2007, 12:36:49) [snapback]118453[/snapback]
Chcecie miec jak najwiecej przyspiewek w patchu?? Rzucajcie tu albo linki, albo najlepiej gotowe przyspiewki- mozemy zrobic aby kazda druzyna miala swoje przyspiewki- tylko potrzeba nam materialu:)
Mamy juz: Arsenal,MU,Chelsea,Liverpool,Lyon,Bayern,Stuttgart,Milan,Lazio,Roma,Juve,Inter,Legia,Wisła,Anglia,Brazylia,Francja,Hiszpania,Włochy,Argentyna,Korea,Japonia)
Korone i GKS.
A skąd znasz numery plików odpowiedzialnych za przyśpiewki Wisły i Legi(bo przecież je podmieniacie za inne zespoły?)-masz jakiś wykaz przyśpiewek odpowiedzialnych za nie numery plików?-jak tak to weż mi zapodaj!-przydały by mi się!!
Chyba że tylko tak podpuszczasz, a numerów wcale nie znasz!
Sam też mam Legie i Wisłe, ale podmienione za PES United i WE United!
hehe - to dosc skomplikowane i nie na rozmowe na forum- chcesz to odezwij sie na GG- 9143909
Moge tylko powiedziec, że jeżeli tylko dostane przyspiewki, to moge dodac do kazdej druzyny- dowiedzialem się jak każdej druzynie mozna ustalic swoje sloty;D
Nowin33
Feb 2 2007, 14:21
Pro-player tu masz
listę 
Mi się wydaje ze jesli np wisłe zastępujesz za druzenę np Celticu to za przyspiewki celticu wgrywam powiedzmy wisły i ok...
Ja mogę pomóc przy robieniu Korony, Jako konsultant. Niestety nie mam gg, mój mail
[email protected]
Pro player
Feb 2 2007, 17:59
QUOTE(Nowin33 @ Feb 2 2007, 14:25:00) [snapback]118819[/snapback]
Pro-player tu masz
listę 
Mi się wydaje ze jesli np wisłe zastępujesz za druzenę np Celticu to za przyspiewki celticu wgrywam powiedzmy wisły i ok...
Wielkie dzięki!!
Nic trzeba dalej podrasowywac swojego Pesika!!
Jeszcze raz thanx!!
Wolicie żeby w patchu bylo 99% twarzy bundesligi, lecz niektore w kiepskiej jakosci, czy zeby bylo 50% twarzy wszysstkie w dobrej jakosci??
P.S Dajcie nam grafika;d
mi szczerze mówiąc obojętnie. A jak możesz to pokaż jak wygląda twarz w kiepskiej jakości??
jak dla mnie to wolalbym tylko w dobrej jakosci. ale to zalezu co kto mysli mowiac slaba jakosc. lepiej dac wsyzstkie twarze a jak komus nie bedzie pasowala to sobie usunie z mapy
Zaraz pokaze:D
Tak BTW To jezeli bede te slabe z bundesligi to razem bedzie ok 3000 twarzy;D
Przykladowe slabe twarze:
http://img407.imageshack.us/img407/5236/twarzeqc3.jpg - Maja byc te czy nie??
nie są takie złe. W sumie to zależy kogo masz w dobrej jakości bo w sumie jeśli dobrą jakość twarzy masz przy bardziej znanych piłkarzach to lepiej wziąć tak żeba tylko dobra jakość była. Bo w sumie i tak nikt nie zna piłkarzy z Duisburga czy tam np. Alumini czy kto tam teraz jest w 1 Bundeslidze. Więc nie ważne że jest jego prawdziwa twarz czy nie, lepiej zrobiona czy nie. Natomiast Takiego Podolskiego, klose czy Maakaya lepiej mieć w ładnej jakości ich sie przynajmniej pozna :]
Ale jak juz wczesniej pisałem mi to w sumie obojętne ustalcie w zespole który robi patcha, albo opisz dokładniej jakich drużyn macie dobrą jakość twarzy, czy jak wyglądają te pozostałe "brzydkie" twarze.
PS w tym linku mogłeś dać twarze bardziej znanych piłkarzy bo szczerze mówiąc i tak nie wiem jak ci wyglądają co ich wkleiłeś
Wlasnie chodzi o to że tych znanych piłkarzy mam dobrą jakość(oni beda i tu i tu) a mozecie zdecydować czy dodatkowo maja byc mniej znani w pilkarze w jakosci pokazanej wyzej ;D
oto screen tych znanych :
http://img75.imageshack.us/img75/5695/twarzexl8.jpg
Super takie twarze jak dla mnie mogą być. Skoro nic na tym nie tracimy to czemu nie? Może być 50% w dobrej jakości a reszta w średniej. Ja z takiego patcha byłbym zadowolony :]
PS Tak z ostatniej chwili transfer jakiegoś młodzika do Liverpoolu moze go uwzględnicie:
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=67101
Mi tam nie pasują te 'średniej' jakości, dla mnie to one są fatalnej jakości, a twarz Podolskiego jest właśnie średniej... Pokażcie jakieś mordki Realu jakie macie, ogólnie lepszych klubów (bardziej znanych z lig europejskich), pooglądamy sobie.

Wracając do pytania - NEIN! Chociaż i tak chyba jeszcze nigdy w PESie nie grałem niemiecką drużyną to w Master League się z jakąś spotkam i będe płakał.
Co do oprawy muzycznej to w patchu znajdą się takie przeboje jak " It's coming home" (oficjalny przebój Euro 96') a także hity z Fif (np. Ms. Dynamite-"Dy-Na-Mi-te" czy Paul Van Dyk-"Nothing but you").
Aż mi łezka poleciała jak ich słuchałem
QUOTE(gavi @ Feb 3 2007, 20:16:42) [snapback]119314[/snapback]
Co do oprawy muzycznej to w patchu znajdą się takie przeboje jak " It's coming home" (oficjalny przebój Euro 96') a także hity z Fif (np. Ms. Dynamite-"Dy-Na-Mi-te" czy Paul Van Dyk-"Nothing but you").
Aż mi łezka poleciała jak ich słuchałem

Co do muzyki z Fify to mi się to mi najbardziej z nią sie kojarzy utwór Fat Boy Slima rockafeller skank, bodaj była to fifa 99, ale głowy nie dam.
A możecie pokazać twarze zawodników Korony Wisły Legi i GKS Bełchatowa?
Kempu- narazie jeszcze nie sa w mapie i nie moge Ci ich pokazac.
Tak się zastanawiam i chyba wydam z tym patchem 2 paczki hair i faces(jedne same w dobrej jakosci, a drugie z tymi slabymi;)
Piwlak kiedy dokładnie wyjdzie ten patch
Nie moge powiedziec kiedy,poniewaz nie wiem kiedy znajdzie się grafik:/. Im szybciej ktos sie zglosi tym szybciej wyjdzie patch
Nowin33
Feb 4 2007, 10:52
QUOTE(piwlak @ Feb 3 2007, 14:02:14) [snapback]119189[/snapback]
Wolicie żeby w patchu bylo 99% twarzy bundesligi, lecz niektore w kiepskiej jakosci, czy zeby bylo 50% twarzy wszysstkie w dobrej jakosci??
P.S Dajcie nam grafika;d
Zdecydowanie mniej a lepsze!Sam miałem 500 twarzy bundesligi i było tyle beznadziejnych twarzy
A do czego Ci potrzebny grafik? Popytaj face makerów, bo oni są grafikami!. Pelas norek, T-Mac może pomogą?
Piwlak a ilu tych grafików potrzeba?Już nie moge się doczekać jak bede pykać.mam młodą gwiazdę Daniel Sikorski gra w Bayern Monachium II obywatelstwo Polska i Austria.Wiek 19 lat wzrost 184 cm
Do zrobienia menu itp. rzeczy ;]
Moje prace nad OF'm trwają ciągle

.JAk chcecie moge wrzucic kilka screenów z tym co zawira jak narazie OF.Pozdro
E 9 jak możesz to zarzuć na image shack pare screenów z gory dzieki
Moze ktoś zajrzeć w mój temat
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=7641
a co z talentami, chcesz jeszcze nazwiska?? szczególnie polecam Michała Janotę, w tym roku kończy 17 lat, miałem okazję gerac przeciwko niemu gdy występował w UKP Zielona Góra. Zajebisty lewo skrzydłowy
Kolejny to młody Szczęsny, bramkarz 2 drużyny Arsenalu. Oni musza się tam znalezc w tym patchu
A więc pierwsza dawka screenów:

Nie wiem zbytnio co wrzucać,a wiec piszcie co chcielibyście zobaczyć na screenach z OF'a to takie screeny wykonam.

Walcie śmiało.
PS:T-mac i inni zajebiści facemakerzy:czy możemy użyć wasze twarze w tym patchu?Te samo pytanie do torina i krissa91 dotyczące strojów.Pozdro
czarek:
to nie zmieniliscie menusow? te w edit mode sa brzydkie
QUOTE(Simon @ Feb 4 2007, 14:11:19) [snapback]119550[/snapback]
to nie zmieniliscie menusow? te w edit mode sa brzydkie

własnie szukają grafikow zeby to pozmieniali
QUOTE(E 9 @ Feb 4 2007, 14:05:31) [snapback]119544[/snapback]
czarek:

wiesz jak się da to rozjaśnij mu nieco włosy, bo on jest taki ciemny blondynek nieco, wiesz na wierzchu blond, a pod spodem nieco czarne
Czarek takie cuś mi wyszło:

PS:Nikt nie chce nic zobaczyć??
Czarek jak mozesz to zamiesc mi dane tego Szczęsnego(waga,wiek wzrost,) i jakąś fotke gdzie twarz widać.Możesz też innych dać

.POzdro
PS2:Dalej czekam na odpowiedź od facemakerow i kitsmakerów.
o teraz Janota bardzo ładnie wygląda, zara podzukam na temat szczęsnego i zedytuje posta
Szczęsny ma 181 cm wzrostu i 72 wagi, takie info znalazłem, a wiek taki sam jak janota (grali u mnie w miescie sparing z niemcami)
PS:Nikt nie chce nic zobaczyć??
ja bardzo chętnie zobacze zawodników Barcy, oczywiście nie wszystkich tylko tych co sami zrobiliście, ewentualnie jak kogoś mocno zmieniliście w statsach to tez bardzo chetnie zobacze np Iniesta jak wyglada :]
Wrzuce ci jutro bo troszq ich jest tych zawodników a dokladnie:
-JEffren
-Thiago Alcantara
-Bojan Krkic
-Gai Y. Assulin
-Marc Valiente
-Dennis Krol
-Armand Ella
-Olivier Moussima
chyba wszyscy

.Mozliwe że cuś jeszcze dorobie.POzdro jutro wrzuce ich screeny.
EDIT:eee masz pierwszego z Juvenil reszta jutro:
a tych 3 polaków co do realu poszli będą??
A wywaiłeś Becka do Galaxy? do Shalke 04 Kevina Kuranyi? i brazylijczyka Lincolna? Słyszeliscie że Riquelme ma odejść do ManU lub Mayernu?
QUOTE(Kempu @ Feb 5 2007, 12:15:42) [snapback]119770[/snapback]
A wywaiłeś Becka do Galaxy? do Shalke 04 Kevina Kuranyi? i brazylijczyka Lincolna? Słyszeliscie że Riquelme ma odejść do ManU lub Mayernu?
jak narazie beckham jest piłkarzem realu madryt
QUOTE(czarek @ Feb 4 2007, 21:31:42) [snapback]119713[/snapback]
a tych 3 polaków co do realu poszli będą??
NIe znam ich

tzn.slychalem o nich ale nie znam danych i wygladu.Jesli jestes łaskawy mi pomoc w sposob jak ze Szczęsnym to wal.A no i ich fotki

poszukaj jak mozesz.POzdro
E 9 ja moge dac info o tych trzech polakach w realu w walne ci na pm
Dzięki MAdrista ;* pewnie ich zrobie tylko nie wiem jak z twarzami tych 2 innych bo nie wiem który to który

.
Dziś nie mam zbyty wiele czasu bo rozprawka i test z Angola jutro wieć zrobiłem narazie Wojtka Szczęsnego:

Pozdro
EDIT:Ktoś chciał Iniestę
sory że pytam bo wiem że to wkurzające (kiedyś sam robiłem patche do innej gry

) kiedy bedzsie wstępna wersja patcha ?
No wiesz, ale Beck juz koszulke na konferencji prasowej Galaxy załorzył, wiec można go wywalić, Bo to jest już przesądzone!!
Bilak, już mówił, ze jak się znajdzie grafik!
Co z tego że załozył tą koszulke do konca roku gra w Realu
Ale ja sie pytałem o przewidywaną date jesli nic niewiesz do siedz cicho
Powiedzcie mi co miałby robić ten grafik bo kiedys sie tym zajowałem i mam kilku znajomcyh ;P
Czytaj wyżej, do tworzenia menu,
Co do Beckhama to on podpisał kontrakt z LA Galaxy.W realu jest do końca sezonu ale teraz tylko becks trenuje z realem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.