Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zbieram Ekipe Do Tworzenia Patcha:)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Kempu
Fajnie że daliście też KORONE KIELCE!
piwlak
W tym momencie:
Ja- mecze sie z map.txt zeby bylo jak najwiecej twarzy;) W tym momencie jest ok. 2400 a bedzie jeszcze wiecej
gavi- tworzy przyspiewki dla Korony
E 9- Tworzy Korone(z tego co wiem)biggrin.gif
Mamy jeszcze jednego goscia (nie z tego forum) który zajmuje sie grafiką(dopiero dzis go zwerbowalem i zaczyna tworzyc menu) biggrin.gif
E 9
E9 mecz oglądał tongue.gif.
Mój plan dzialania:
-jutro aktualne transfery i dorobienie kilka mlodych gwiazd.
-sobota po treningu zaczynam robic koronę
-niedziela koncze korone i piwlak wrzuca herb korony(nie mam Pes Fan Edytor) ;/
-następny tydzein to malutkie poprawki kosmetyczne i próba dorobienia jak najwiecej mlodzieńców i ustawienie drużynom formacji.

WOLNE ;p
piwlak
Nie zapomnij o GKSie ;P
Jak się nie wyrobisz to ja go zrobie;)
Rand
A tak z czystej ciekawości to kiedy planujecie premiere jakoś w lutym czy później??
Już sie nie mogę doczekać :]
piwlak
No to znowu nie mamy grafika:/
Naprawde nikt nie pomoze przy patchu?? Tam potrzeba tylko kilka rzeczy zrobic:/
Tak BTW. To mam blisko 100% Twarzy z Bundesligi:D
Pro player
QUOTE(piwlak @ Feb 1 2007, 12:36:49) [snapback]118453[/snapback]

Chcecie miec jak najwiecej przyspiewek w patchu?? Rzucajcie tu albo linki, albo najlepiej gotowe przyspiewki- mozemy zrobic aby kazda druzyna miala swoje przyspiewki- tylko potrzeba nam materialu:)

Mamy juz: Arsenal,MU,Chelsea,Liverpool,Lyon,Bayern,Stuttgart,Milan,Lazio,Roma,Juve,Inter,Legia,Wisła,Anglia,Brazylia,Francja,Hiszpania,Włochy,Argentyna,Korea,Japonia)
Korone i GKS.

A skąd znasz numery plików odpowiedzialnych za przyśpiewki Wisły i Legi(bo przecież je podmieniacie za inne zespoły?)-masz jakiś wykaz przyśpiewek odpowiedzialnych za nie numery plików?-jak tak to weż mi zapodaj!-przydały by mi się!!

Chyba że tylko tak podpuszczasz, a numerów wcale nie znasz! mad.gif

Sam też mam Legie i Wisłe, ale podmienione za PES United i WE United!

piwlak
hehe - to dosc skomplikowane i nie na rozmowe na forum- chcesz to odezwij sie na GG- 9143909

Moge tylko powiedziec, że jeżeli tylko dostane przyspiewki, to moge dodac do kazdej druzyny- dowiedzialem się jak każdej druzynie mozna ustalic swoje sloty;D
Nowin33
Pro-player tu masz listę wink.gif

Mi się wydaje ze jesli np wisłe zastępujesz za druzenę np Celticu to za przyspiewki celticu wgrywam powiedzmy wisły i ok...
Kempu
Ja mogę pomóc przy robieniu Korony, Jako konsultant. Niestety nie mam gg, mój mail [email protected]
Pro player
QUOTE(Nowin33 @ Feb 2 2007, 14:25:00) [snapback]118819[/snapback]

Pro-player tu masz listę wink.gif

Mi się wydaje ze jesli np wisłe zastępujesz za druzenę np Celticu to za przyspiewki celticu wgrywam powiedzmy wisły i ok...

Wielkie dzięki!!

Nic trzeba dalej podrasowywac swojego Pesika!!

Jeszcze raz thanx!! wink.gif
piwlak
Wolicie żeby w patchu bylo 99% twarzy bundesligi, lecz niektore w kiepskiej jakosci, czy zeby bylo 50% twarzy wszysstkie w dobrej jakosci??

P.S Dajcie nam grafika;d
Rand
mi szczerze mówiąc obojętnie. A jak możesz to pokaż jak wygląda twarz w kiepskiej jakości??
Simon
jak dla mnie to wolalbym tylko w dobrej jakosci. ale to zalezu co kto mysli mowiac slaba jakosc. lepiej dac wsyzstkie twarze a jak komus nie bedzie pasowala to sobie usunie z mapy
piwlak
Zaraz pokaze:D
Tak BTW To jezeli bede te slabe z bundesligi to razem bedzie ok 3000 twarzy;D
Przykladowe slabe twarze: http://img407.imageshack.us/img407/5236/twarzeqc3.jpg - Maja byc te czy nie??
Rand
nie są takie złe. W sumie to zależy kogo masz w dobrej jakości bo w sumie jeśli dobrą jakość twarzy masz przy bardziej znanych piłkarzach to lepiej wziąć tak żeba tylko dobra jakość była. Bo w sumie i tak nikt nie zna piłkarzy z Duisburga czy tam np. Alumini czy kto tam teraz jest w 1 Bundeslidze. Więc nie ważne że jest jego prawdziwa twarz czy nie, lepiej zrobiona czy nie. Natomiast Takiego Podolskiego, klose czy Maakaya lepiej mieć w ładnej jakości ich sie przynajmniej pozna :]
Ale jak juz wczesniej pisałem mi to w sumie obojętne ustalcie w zespole który robi patcha, albo opisz dokładniej jakich drużyn macie dobrą jakość twarzy, czy jak wyglądają te pozostałe "brzydkie" twarze.
PS w tym linku mogłeś dać twarze bardziej znanych piłkarzy bo szczerze mówiąc i tak nie wiem jak ci wyglądają co ich wkleiłeś wink.gif
piwlak
Wlasnie chodzi o to że tych znanych piłkarzy mam dobrą jakość(oni beda i tu i tu) a mozecie zdecydować czy dodatkowo maja byc mniej znani w pilkarze w jakosci pokazanej wyzej ;D

oto screen tych znanych : http://img75.imageshack.us/img75/5695/twarzexl8.jpg
Rand
Super takie twarze jak dla mnie mogą być. Skoro nic na tym nie tracimy to czemu nie? Może być 50% w dobrej jakości a reszta w średniej. Ja z takiego patcha byłbym zadowolony :]

PS Tak z ostatniej chwili transfer jakiegoś młodzika do Liverpoolu moze go uwzględnicie: http://www.pilka.pl/?mid=1&show=67101
Oran
Mi tam nie pasują te 'średniej' jakości, dla mnie to one są fatalnej jakości, a twarz Podolskiego jest właśnie średniej... Pokażcie jakieś mordki Realu jakie macie, ogólnie lepszych klubów (bardziej znanych z lig europejskich), pooglądamy sobie. smile.gif

Wracając do pytania - NEIN! Chociaż i tak chyba jeszcze nigdy w PESie nie grałem niemiecką drużyną to w Master League się z jakąś spotkam i będe płakał. biggrin.gif
gavi
Co do oprawy muzycznej to w patchu znajdą się takie przeboje jak " It's coming home" (oficjalny przebój Euro 96') a także hity z Fif (np. Ms. Dynamite-"Dy-Na-Mi-te" czy Paul Van Dyk-"Nothing but you").
Aż mi łezka poleciała jak ich słuchałem wink.gif
Rand
QUOTE(gavi @ Feb 3 2007, 20:16:42) [snapback]119314[/snapback]

Co do oprawy muzycznej to w patchu znajdą się takie przeboje jak " It's coming home" (oficjalny przebój Euro 96') a także hity z Fif (np. Ms. Dynamite-"Dy-Na-Mi-te" czy Paul Van Dyk-"Nothing but you").
Aż mi łezka poleciała jak ich słuchałem wink.gif

Co do muzyki z Fify to mi się to mi najbardziej z nią sie kojarzy utwór Fat Boy Slima rockafeller skank, bodaj była to fifa 99, ale głowy nie dam.
Kempu
A możecie pokazać twarze zawodników Korony Wisły Legi i GKS Bełchatowa?
piwlak
Kempu- narazie jeszcze nie sa w mapie i nie moge Ci ich pokazac.
Tak się zastanawiam i chyba wydam z tym patchem 2 paczki hair i faces(jedne same w dobrej jakosci, a drugie z tymi slabymi;)
MaTi10
Piwlak kiedy dokładnie wyjdzie ten patch
piwlak
Nie moge powiedziec kiedy,poniewaz nie wiem kiedy znajdzie się grafik:/. Im szybciej ktos sie zglosi tym szybciej wyjdzie patch
Nowin33
QUOTE(piwlak @ Feb 3 2007, 14:02:14) [snapback]119189[/snapback]

Wolicie żeby w patchu bylo 99% twarzy bundesligi, lecz niektore w kiepskiej jakosci, czy zeby bylo 50% twarzy wszysstkie w dobrej jakosci??

P.S Dajcie nam grafika;d

Zdecydowanie mniej a lepsze!Sam miałem 500 twarzy bundesligi i było tyle beznadziejnych twarzy dry.gif
Kempu
A do czego Ci potrzebny grafik? Popytaj face makerów, bo oni są grafikami!. Pelas norek, T-Mac może pomogą?
MaTi10
Piwlak a ilu tych grafików potrzeba?Już nie moge się doczekać jak bede pykać.mam młodą gwiazdę Daniel Sikorski gra w Bayern Monachium II obywatelstwo Polska i Austria.Wiek 19 lat wzrost 184 cm
E 9
Do zrobienia menu itp. rzeczy ;]

Moje prace nad OF'm trwają ciągle tongue.gif.JAk chcecie moge wrzucic kilka screenów z tym co zawira jak narazie OF.Pozdro
MaTi10
E 9 jak możesz to zarzuć na image shack pare screenów z gory dzieki

Moze ktoś zajrzeć w mój temat http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=7641
czarek
a co z talentami, chcesz jeszcze nazwiska?? szczególnie polecam Michała Janotę, w tym roku kończy 17 lat, miałem okazję gerac przeciwko niemu gdy występował w UKP Zielona Góra. Zajebisty lewo skrzydłowy

Kolejny to młody Szczęsny, bramkarz 2 drużyny Arsenalu. Oni musza się tam znalezc w tym patchu
E 9
A więc pierwsza dawka screenów:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Nie wiem zbytnio co wrzucać,a wiec piszcie co chcielibyście zobaczyć na screenach z OF'a to takie screeny wykonam.wink.gif Walcie śmiało.
PS:T-mac i inni zajebiści facemakerzy:czy możemy użyć wasze twarze w tym patchu?Te samo pytanie do torina i krissa91 dotyczące strojów.Pozdro

czarek:IPB Image
Simon
to nie zmieniliscie menusow? te w edit mode sa brzydkie tongue.gif
kiesiu
QUOTE(Simon @ Feb 4 2007, 14:11:19) [snapback]119550[/snapback]

to nie zmieniliscie menusow? te w edit mode sa brzydkie tongue.gif

własnie szukają grafikow zeby to pozmieniali tongue.gif
czarek
QUOTE(E 9 @ Feb 4 2007, 14:05:31) [snapback]119544[/snapback]

czarek:IPB Image

wiesz jak się da to rozjaśnij mu nieco włosy, bo on jest taki ciemny blondynek nieco, wiesz na wierzchu blond, a pod spodem nieco czarne
E 9
Czarek takie cuś mi wyszło:
IPB Image

PS:Nikt nie chce nic zobaczyć?? rolleyes.gif

Czarek jak mozesz to zamiesc mi dane tego Szczęsnego(waga,wiek wzrost,) i jakąś fotke gdzie twarz widać.Możesz też innych dać wink.gif.POzdro

PS2:Dalej czekam na odpowiedź od facemakerow i kitsmakerów.
czarek
o teraz Janota bardzo ładnie wygląda, zara podzukam na temat szczęsnego i zedytuje posta

Szczęsny ma 181 cm wzrostu i 72 wagi, takie info znalazłem, a wiek taki sam jak janota (grali u mnie w miescie sparing z niemcami)
Rand
PS:Nikt nie chce nic zobaczyć??

ja bardzo chętnie zobacze zawodników Barcy, oczywiście nie wszystkich tylko tych co sami zrobiliście, ewentualnie jak kogoś mocno zmieniliście w statsach to tez bardzo chetnie zobacze np Iniesta jak wyglada :]
E 9
Wrzuce ci jutro bo troszq ich jest tych zawodników a dokladnie:
-JEffren
-Thiago Alcantara
-Bojan Krkic
-Gai Y. Assulin
-Marc Valiente
-Dennis Krol
-Armand Ella
-Olivier Moussima

chyba wszyscy tongue.gif.Mozliwe że cuś jeszcze dorobie.POzdro jutro wrzuce ich screeny.

EDIT:eee masz pierwszego z Juvenil reszta jutro:
IPB Image
czarek
a tych 3 polaków co do realu poszli będą??
Kempu
A wywaiłeś Becka do Galaxy? do Shalke 04 Kevina Kuranyi? i brazylijczyka Lincolna? Słyszeliscie że Riquelme ma odejść do ManU lub Mayernu?
calwin
QUOTE(Kempu @ Feb 5 2007, 12:15:42) [snapback]119770[/snapback]

A wywaiłeś Becka do Galaxy? do Shalke 04 Kevina Kuranyi? i brazylijczyka Lincolna? Słyszeliscie że Riquelme ma odejść do ManU lub Mayernu?

jak narazie beckham jest piłkarzem realu madryt
E 9
QUOTE(czarek @ Feb 4 2007, 21:31:42) [snapback]119713[/snapback]

a tych 3 polaków co do realu poszli będą??

NIe znam ich biggrin.gif tzn.slychalem o nich ale nie znam danych i wygladu.Jesli jestes łaskawy mi pomoc w sposob jak ze Szczęsnym to wal.A no i ich fotki rolleyes.gif poszukaj jak mozesz.POzdro
MaTi10
E 9 ja moge dac info o tych trzech polakach w realu w walne ci na pm biggrin.gif
E 9
Dzięki MAdrista ;* pewnie ich zrobie tylko nie wiem jak z twarzami tych 2 innych bo nie wiem który to który tongue.gif.

Dziś nie mam zbyty wiele czasu bo rozprawka i test z Angola jutro wieć zrobiłem narazie Wojtka Szczęsnego:
IPB Image
Pozdro

EDIT:Ktoś chciał Iniestę
IPB Image
bilak
sory że pytam bo wiem że to wkurzające (kiedyś sam robiłem patche do innej gry wink.gif ) kiedy bedzsie wstępna wersja patcha ?
Kempu
No wiesz, ale Beck juz koszulke na konferencji prasowej Galaxy załorzył, wiec można go wywalić, Bo to jest już przesądzone!!

Bilak, już mówił, ze jak się znajdzie grafik!
bilak
Co z tego że załozył tą koszulke do konca roku gra w Realu
Ale ja sie pytałem o przewidywaną date jesli nic niewiesz do siedz cicho
Powiedzcie mi co miałby robić ten grafik bo kiedys sie tym zajowałem i mam kilku znajomcyh ;P
Kempu
Czytaj wyżej, do tworzenia menu,
MaTi10
Co do Beckhama to on podpisał kontrakt z LA Galaxy.W realu jest do końca sezonu ale teraz tylko becks trenuje z realem sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.