Dobra skończmy dyskusję o Beckamie, a powiecie czy będą te drużyny z ligi tej co jest tam mieszanka, Celtic Anderlecht itd? Proszę również o to abyście twarze zawodników z polskich klubów zadbali barzdeo dobrze, żeby były wszystkie.
Ps. Żeby żadnego grafika nie było.... Wstyyyd.
Piwlak macie już jakiegoś grafika
Bo jeszcze możecie uwzgędnić taki wariant że wydacie patha BEZ nowego menu, a potem jak się menu zrobi to sie od razu zarzuci menu i poprawkę na ewentualne błędy, chyba że użycie menu jakiegoś dobrego grafika za jego zgodą, albo zapytać można również tych z Superpatha czy by sie nie zgodzili żeby użyć ich menu, bo było zajebiste moim zdaniem.
Co o tym myślicie, bo menu to też każdy sobie w sumie może jeszcze wgrać sam.
E_9 Jesteś fanem KORONY?
QUOTE(Kempu @ Feb 5 2007, 20:46:56) [snapback]119976[/snapback]
Bo jeszcze możecie uwzgędnić taki wariant że wydacie patha BEZ nowego menu, a potem jak się menu zrobi to sie od razu zarzuci menu i poprawkę na ewentualne błędy, chyba że użycie menu jakiegoś dobrego grafika za jego zgodą, albo zapytać można również tych z Superpatha czy by sie nie zgodzili żeby użyć ich menu, bo było zajebiste moim zdaniem.
Co o tym myślicie, bo menu to też każdy sobie w sumie może jeszcze wgrać sam.
E_9 Jesteś fanem KORONY?
JEstem ;] bo Sobolek do niej przeszedl

D.A co?
albo zapytać można również tych z Superpatha czy by sie nie zgodzili żeby użyć ich menu, bo było zajebiste moim zdaniem.
Właśnie nad tym myślałem I nie wiem czy tak nie zrobie ;D
@Madrista100 - Niestety nie mamy:/
Dla mnie to byłoby ŚWIETNE rozwiązanie, bo 1. nie chcem ściągać całego ich patha, a podoba mi się menu, 2. Wcześniej by wyszedł wasz path który chcę ściągnąć.
3. byłoby fajnie gdybym miał te menu w tym właśnie pathu!!
Ciekawe czy sie zgodzą, ale myślę że tak, a jeszcze jedno, jak się zgodzą to i tak potem możecie wydać swoje menu, tylko później już po wydaniu patha.
Witam,ze strony dźwiękowej patch jest w 70% ukończony.(zostało tylko pare utworów do skompletowania i śpiewy Korony,gorzej z GieKSą bo to tak zamulona ekipa,że nawet w necie ich śpiewów nie ma... ale poradzimy sobie jakoś)
Ps. A jak Gavi jest za (L) to co ;>
A, jeszcze uwzględnijcie Grzelaka w (L)
Grzelak oczywiście uwzględniony;D
A jeszcze jesli chodzi o facjatki polsich piłkarzy to według mnie T-Mac robi najlepsze, czyje macie twarze? Możecie go zapytać jeśli nie macie lub macie średnie,
Ps: Pozdrawiam, czy macie teraz ferie, ja już do budy od tygodnia>>Łeee
Potrzebuje jakis spis butów dla Wisły, Legii, Korony i Bełchatowa
sory że pisze tu ale rozpaczliwie poszukuje kitsów Legii
możesz dac dowload do tych które teraz masz przy grzelaku ?
xD xD

.Te przy Grzelau to zrobione są w edit mode.PRawdziwe są w kitserverze,których przed wydaniem patcha nie mogę dać

.pPOzdro
W tej chwili tworze map do faceservera (ta paczka z "brzydkimi twarzami") Jak ja skonczę, biorę się za usuwanie "pokemonów" i tworze paczke z samymi "ładnymi" twarzami
QUOTE(piwlak @ Feb 5 2007, 21:40:07) [snapback]120013[/snapback]
W tej chwili tworze map do faceservera (ta paczka z "brzydkimi twarzami") Jak ja skonczę, biorę się za usuwanie "pokemonów" i tworze paczke z samymi "ładnymi" twarzami
A czy robicie go kompletnego ze wszystkim np przyspiewki ,piłki itp
jestin- przyspiewki sa w 0_sound, ale kitserver bedzie kompletny- 1000 piłek ponad 750 par butów itd.;D
QUOTE(piwlak @ Feb 5 2007, 22:11:52) [snapback]120033[/snapback]
jestin- przyspiewki sa w 0_sound, ale kitserver bedzie kompletny- 1000 piłek ponad 750 par butów itd.;D
tak tylko chodzi mi oto czy on bedzie pasował to waszego patcha czy wydacie swój łocznie z przyspiewkami legi korony itp
wydajcie bez nowego menu
fajnie to wyglada. ale nie spieszcie sie z tym patchem. dla mnie liczy sie tylko to zeby byl dopracowany bez bubli. i dajcie temu paczowi jakas fajna nazwe
Narazie wstepna nazwa to Polish Mega Patch ;D Ma ktos lepszą nazwę??
Faners Hit The First O-F Path
Fajnie brzmi Faners Hit, A dlatego The First O-F bo tam mamy mieć najlepszego O-Fa ze wszystkich paczy, ale Faners lub Fanners fajnie brzmi, może być też Fan(n)ers Patch, lub coś w tym stylu.
Pozdrawiam, mam nadzieje że wymienicie tych co pomagali przy pathu, np. Madriste.
Moglibyscie wydać ten path w częściach, np. Face serwer osobno, ball serwer osobno, Kits Serwer osobno, ale wszystko z O-F. ale też może być wszystko w jednym.
Chociaż wolałbym wszystko osobno, bo wydaje mi sie że większość juz ma np. balls i nie chcieliby ściągać jeszcze raz.
Aha, czy będzie Stadium Serwer, nic o nim nie Słychać, czy został pominięty?
PS: Napiszcie co myslicie o mojej nazwie.
Piwlak sorry że znowu pytam ale kiedy wyjdzie patch
Super Polish Patch ?
Tak sie nazywał patch do fify manager miałem w nim udział
Piwlak co myślisz o mojej nazwie.
Calkiem spoko tylko troche za dluga i za trudna ;D
@Madrista100 - prawdopodobnie na poczatku marca
No to może właśnie Fanners Patc 2007 Albo cuś w tym stylu.
jesli juz to Fan's patch 2007 bo fanners to nie ma takiego slowa
ja bym go nazwal "medżik pacz" i bym jebnal koperfilda w ekranie tytulowym

zatuje. zrobcie taka nazwe jaka wam sie podoba. to nie istotne. wazne zeby pacz byl fajny
Pierwsze screeny z Koroną

Skład jest gotowy w 50 %.Pozdro
PS:Pytanie do fanow Korony:Czy Czerkas jest zawodnikiem Korony?Bo albo Korona albo Odra W.

?Proszę o pomoc.
Potrzebuje skladow reprezentacji U-21 Polski, Argentyny,Brazylii, Anglii, Niemiec, Hiszpanii i Włoch
Małe inFO że prace trwają

POzdro
To co że nie ma takiego słowa?
Moim zdaniem dobry ten pomysł z tym "fans" bo to by było coś w stylu "od fanów dla fanów"
Nazwa jest mało istotna byle by był dobry ale np dajcie ją od twórców jego
lala6000
Feb 6 2007, 22:10
Jak patrze na screeny to patch dosc wyjebany bedzie

zrob lepszego Łatke w koncu to jagiellonczyk
michal_f
Feb 6 2007, 23:23
QUOTE(lala6000 @ Feb 7 2007, 00:14:20) [snapback]120253[/snapback]
Jak patrze na screeny to patch dosc wyjebany bedzie

zrob lepszego Łatke w koncu to jagiellonczyk

no, wyglada na to, ze to bedzie swietna robota

, ale zobaczymy jak wyjdzie wersja finalna. Mam nadzieje, ze zrobiliscie tych 3 mlodych polakow, ktorzy przeszli do rezerw realu
QUOTE(piwlak @ Feb 6 2007, 18:58:44) [snapback]120209[/snapback]
Potrzebuje skladow reprezentacji U-21 Polski, Argentyny,Brazylii, Anglii, Niemiec, Hiszpanii i Włoch
Tu masz U-21 Polski z zeszłego roku:
http://www.kadra.pl/index.php?strona=news&id=67212http://www.kadra.pl/index.php?strona=news&id=59844Włoch z tego roku:
http://www.pilka.pl/index.php?mid=1&sh...0&sid=55675A to szczerze mówiąc nie wiem skad chyba z tego roku, jest to z relacji live wiec stronka sie uaktualnia lae po lewej masz składy w danym meczu:
http://www.eurosport.com/football/under-21...mtc156646.shtmlhttp://www.eurosport.com/football/under-21...mtc166399.shtmlhttp://www.eurosport.com/football/under-21...mtc166405.shtmlhttp://www.eurosport.com/football/under-21...mtc166406.shtmlhttp://www.eurosport.com/football/under-21...mtc166400.shtmlCięzko cośznaleźć ale jak mi sie uda to podam linki. Można też zawsze spojrzeć do nowego Of z Revolution patch, ostatnio wyszła jego nowa wersja z U-21, wiec można troche od nich sciagnąć jak coś to mam Ofa.
Co do nazwy - samo '
MegaPatch' by było najlepsze

Jak najprostsza nazwa, tak jak jest Superpatch, Powerpatch, Revolution Patch...
Poza tym łatwo jest fajne logo do niego walnąć

O albo
UltraPatch,
GoodPatch
QUOTE(Rand @ Feb 6 2007, 23:50:02) [snapback]120263[/snapback]
TO jest najnowszy skład reprezentacji Polski U-21 ;
Bramkarze: Łukasz Fabiański (Legia Warszawa), Paweł Linka (Lech Poznań).
Obrońcy: Piotr Celeban (Pogoń Szczecin), Mariusz Pawelec (Górnik Łęczna), Jakub Rzeźniczak (Widzew Łódź), Marcin Kowalczyk (GKS Bełchatów), Dawid Kucharski (Lech Poznań), Błażej Telichowski (Dyskobolia Grodzisk Wlkp.), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Adam Kokoszka (Wisła Kraków)
Pomocnicy: Tomasz Podgórski (Piast Gliwice), Mariusz Zganiacz (Korona Kielce), Tomasz Bandrowski (Energie Cottbus), Grzegorz Bartczak (Zagłębie Lubin), Łukasz Żyrkowski (Piast Gliwice), Marcin Smoliński (Odra Wodzisław).
Napastnicy: Łukasz Piszczek (Zagłębie Lubin), Sebastian Szałachowski (Legia Warszawa)
Kriss91
Feb 7 2007, 18:53
A nie lepiej by było dać loga HD??
PRzydałyby mi się te loga ale ich nie posiadam

możesz pomóc :]
Hehe kolejny pomysł na nazwę "Ultras Patch"
Ps. Jutro na światło dzienne wyjdą śpiewy Korony z Kielc.
mam nadzieje że do WSZYSTKIEGO będą kitsy
screeny zajebiste

jak mozesz to zapodaj jakimis z Werderu

Znalezliscie juz kogos do tworzenia menu ??
Jak tam patchmakerzy ?? Jak wasz patch co?
Bo sie doczekac nie moge
Menu głowne;D:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.