Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zbieram Ekipe Do Tworzenia Patcha:)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
szolpas
QUOTE(piwlak @ Mar 5 2007, 21:22:21) [snapback]128319[/snapback]

Niepodobają mi sie te menusy IMO mogłby by być ogólnie o piłkarzach np.w angileskiej lidze Henry,Ronaldo itp.itd smile.gif

Pozdro...
bilak
moge pomoc poprawic te menusy ! bo narazie są okropne ( bez urazy ) Imposible is somehting -10 przez to jest wlasciwie parodia
napisz dzis wieczorem na gygy :5212477 i wtedy co pomyslimy wink.gif
kiesiu
jak dla mnie menusy sa spoko jedynie co trzeba zmienic to logo pucharu Afryki na orginalne wink.gif
Kempu
Według mnie, menusy słabe, trza pogadać z JusME Albo pablo. Oni robią fajne, tylko trzeba im dać wytyczne.
piwlak
a wiec tak menusy robi pablo , tylko potrzebuje jakiegos motywu do edit mode i do glownego menu. Patch jest ukonczony w 98 %. Mlodziezowki sa zrobione, teraz koncze pisac mape. Przydalby sie ktos kto moglby przetestowac faceserver(powyrzucac slabe twarze)
szolpas
QUOTE(piwlak @ Mar 10 2007, 21:11:10) [snapback]129654[/snapback]

a wiec tak menusy robi pablo , tylko potrzebuje jakiegos motywu do edit mode i do glownego menu. Patch jest ukonczony w 98 %. Mlodziezowki sa zrobione, teraz koncze pisac mape. Przydalby sie ktos kto moglby przetestowac faceserver(powyrzucac slabe twarze)

NO ja bym mógł przetestować!!!!!! biggrin.gif smile.gif
Kempu
NO i super
piwlak
Ma ktos jakies fajne foty na menu glowne??
Bardzo pilne
Nowin33
Może coś takiego...

Henry
Bayern
Ronaldinho
Klose
Drogba
Totti
Henry2
piwlak
Wolalbym jakis ogolny motyw na gł. menu- bez jakis szczegolnych pilkarzy/druzyn.
tak co do tworzenia to juz samo koncowka pisania mapy, potem faceserver do testow:D
p@blo
http://www.14henry.com/images/1024x768/15.jpg
ja bym polecał to na główne
piwlak
Chcecie szybszej premiery?
Potrzebuje kogos do pomocy przy pisaniu map.txt:)
chetnych prosze o kontakt tu na forum:)

Prawdopodobny termin wyjscia wersji 0.95 beta: 14 marca 2007
piwlak
Sorry za double posta. Szolpas- skontaktuj sie ze mna na GG- 9143909.
Kempu
Zaraz wrzuce

Messi i Ronaldinho
Magia-Nike Footbal
Henry
Henry 2
Polska
Lampard
Steven
KORONA
Premiera patcha juz jutro, tyle ze z faceserverem w wersji 0.9 beta smile.gif Map jest juz prawie skonczony lecz zbieram nowe twarze;)
Kempu
Piwlak ja mam twarze jak chcesz.
piwlak
Patch jest uploadowany na filefronta:) Dzisiaj powinienem sie wyrobic:D
p@blo
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
To zajefajnie
Mooner
Jestem bardzo ciekaw jak wypadnie... Musicie wiedzieć, że będe w 100% szczery.... ;]
Kempu
Ja też bede szczery.. Dlaczego niby miał bym nie być, myśle że bootpack będzie słaby. Tak mi się wydaje.

To czekamy na download
Orange_91
QUOTE(Kempu @ Mar 17 2007, 10:32:53) [snapback]131385[/snapback]

Ja też bede szczery.. Dlaczego niby miał bym nie być, myśle że bootpack będzie słaby. Tak mi się wydaje.

To czekamy na download

Raczej patch a nie bootpack.Jaki bedzie sie zobaczy jak wyjdzie ale z tego co widac to nie wyglada to za specjalnie.
Pelas
zbytnio też wielkich nadziei sobie nie robie z jednego oczywistego faktu:

screenów było mało a jak jakieś były to bardzo chujowe:|
piwlak
Jest problem- 3 razy zrywalo polaczenie przy uploadowaniu:(
Ale probuje dalej;)
lala6000
QUOTE(Orange_91 @ Mar 17 2007, 10:11:06) [snapback]131394[/snapback]

Raczej patch a nie bootpack.Jaki bedzie sie zobaczy jak wyjdzie ale z tego co widac to nie wyglada to za specjalnie.

QUOTE(Pelas @ Mar 17 2007, 10:14:49) [snapback]131396[/snapback]

zbytnio też wielkich nadziei sobie nie robie z jednego oczywistego faktu:

screenów było mało a jak jakieś były to bardzo chujowe:|

Oceniajcie po a nie przed...moze screeny chujowe ale patch git bedzie...albo i tez nie...pozyjemy zobaczymy!
piwlak
Post bedzie aktualizowany wraz z pojawianiem sie nastepnych czesci uploadu:)
ok. 2500 twarzy , ligi hiszp., ang.,franc.,niemcy, hol., z polskich druzyn Wisla, Legia i Korona,przyspiewki dla wielu druzyn
OF: http://rapidshare.com/files/21516071/KONAM...N32PES6OPT.html
Faceserver w wersji 0.9: http://files.filefront.com//;6942226;;/
P_text: http://files.filefront.com/p_textafs/;6954...;/fileinfo.html
balls: http://files.filefront.com/ballsrar/;6955130;;/fileinfo.html
boots:http://files.filefront.com/bootsrar/;6955471;;/fileinfo.html
O_sound part 1 : http://files.filefront.com/0_sound001/;695...;/fileinfo.html
Orange_91
Pasowalo by zebys napisal co ten patch zawiera np jakie druzyny,ile twarzy co nowego przyspiewki itp jakies screnny by sie przydaly.
bilak
moglibyscie wrzucic OF'a na cos innego ?? :|
Mooner
Jak wszystko wrzucisz, napisz ładnego posta-newsa, gdzie będzie ładnie napisane co jest w pachu, screeny no i download..
Pelas
wrażenia po patchu:

MENU DUPNE..........:
OF- wielki pozytyw chociaż całego jeszcze nie przejżałem...:
Facesrver- obadam później.........

Czekam na dalsze części

a jednak - moje wrażenie się zmieniło po odaleniu meczu Barca Vs Arsenal miałek lekki bonusik a dokładnie Smolarek Pennant I Luis Garcia w Barcie:O

na dodatek po wgraniu faceservera ujrzałem w edicie źle dopasowane włosy i mase bugów a także pare pokemoników:|

"Patcha" juz wywaliłem;D xD
Rand
Przeglądałem ofa i jak narazie znalazłem 1 błąd: Błaszczykowski w Dortmundzie. Fakt przejdzie tam ale dopiero w Lato, a jescze prawie połowa sezonu przed nami. Mam nadzieje że nie uwzględniliście innych takich zmian.
jestin
QUOTE(Rand @ Mar 17 2007, 16:07:46) [snapback]131532[/snapback]

Przeglądałem ofa i jak narazie znalazłem 1 błąd: Błaszczykowski w Dortmundzie. Fakt przejdzie tam ale dopiero w Lato, a jescze prawie połowa sezonu przed nami. Mam nadzieje że nie uwzględniliście innych takich zmian.

takich niespodzianek jest mnóstwo krzynówek w hsv jak dobrze pamietam do tego w lidze francuskiej mam flagi druzyn brazylijskich ale twarze sa z ligi francuskiej po zainstalowaniu twarzy z tego patcha i ofa oraz p -text wiec nie wiem o co chodzi na dodatek po wgraniu faceservera ujrzałem w edicie źle dopasowane włosy druzyny jakos porozucane .Jedynie co było dobre to menu.No i co za tym idzie musiałem go wyje....jak to sie mówi z duzej chmury mały deszcz .pozd
E 9
Nie wiem ocb z tym OF'em bo moja ostatnia wersja OF'a jest bez bugow chyba że piwlak użył starej(w której też ich nie bylo bo sami sprawdzaliście. dry.gif dry.gif dry.gif .A jesli nowej to dlaczego ja,boban albo GFF o tym nie wiemy ph34r.gif .??

piwlak możesz napisać jak mogles tak zjeb** OF'a?????Co żeś ty z nim zrobil ze takie bugi?
piwlak
Nie mozliwe- u mnie takich bledow nie ma- poczekajcie na 0_text to dopiero mozna bedzie te loga itp. oceniac.
E9- w OFie nic nie zmienialem poza dodaniem reprezentacji U-21

Zaprzestaje uploadu az do czasu, kiedy dowiem sie czemu sie tak u Was dzieje:/ U mnie i mojego kumpla wszystko jest OK:/ Premiera w takim wypadku jest odlozona:/
Rand
Może to po prostu jakieś nieporozumienie, ja tylko zauważyłem Blaszczykowskiego w Borussi, Krzynówek jest tam gdzie powinien w Wolfsburgu jeżeli ktoś coś zauważy niech konkretnie wypisze na forum. Drużyny u-21 są zrobione świetnie biggrin.gif gratulacje, szkoda tylko że nie ma GKS Bełchatów.
Od razu przyznam nie grałem tym ofem, narazie sprawdzałem tylko przez PESfan edytor.
Orange_91
Ja z tego patcha obejrzalem tylko P-text oraz ofa i wrazenie jest bardzo slabe.Menusy tla i inne grafiki sa slabe jak i np od ligi wloskiej na tle jakies napisy del piero czy cos w tym stylu to wogole nie pasuje.W ofie fatalnie dobrane druzyny nie ma wogole ligi francuskiej fakt za za nia jest bodajze liga argentynska ale zeby takiego Lyonu nie bylo w Others to powazne niepatrzenie.Krzynowek gra w HSV bo gdzie indziej jesli wolfsburgu nie ma wogole a sa jakies druzyny z madrytu.Ja jakos nie widze zadnych druzyn U21 w tym ofie.Co do reszty patcha nie wypowiem sie bo nie sciagalem.
piwlak
Juz wiem:D Zly link musial byc do OFa. Uploaduje jeszcze raz
http://rapidshare.com/files/21516071/KONAM...N32PES6OPT.html
Nowin33
Panowie mozecie dac foldery ze strojami legii,wisły i korony?
szolpas
QUOTE(Nowin33 @ Mar 22 2007, 13:52:04) [snapback]132762[/snapback]

Panowie mozecie dac foldery ze strojami legii,wisły i korony?

Po co piszesz tu i zakładasz nowy temat blink.gif ?....żal dry.gif
Mooner
I jak patch?
Nowin33
QUOTE(szolpas @ Mar 22 2007, 14:13:36) [snapback]132770[/snapback]

Po co piszesz tu i zakładasz nowy temat blink.gif ?....żal dry.gif

Downie do ciebie tego nie napisałem!więc to ciebie mi żal dry.gif to pytanie było do ludzi którzy robią patcha czy wrzucili by foldery z tego własnie patcha!Jesli chciałes zabłysnąc przed innymi to ci nie wyszło...śmieszny jestes.
Nowin33
Aha,a w nowm temacie napisałem o twarze a nie stroje!!!
szolpas
Po 1.Downa se poszukaj w rodzinie:/ dry.gif
a po 2.sory ale nie zauważyłem myślałem że piszesz o twarze huh.gif
Nowin33
Nie wjeżdżaj na rodzinę!bo w tym momencie to przesadziłes...jak masz cos do mnie to trzeba było napisac a nie na rodzine się wpierda....Dla wyrównania sytuacji ty tez poszukaj sobie downa w rodzinie!sora panowie ze zaśmiecamy forum ale juz zamykam ten tmat!
Kempu
I co z tym patchem?
jonhio
Potrzebuje oceny Marcelo, Mata juan, Tebar Marcos z Realu Madryt z góry dzięki
Jacmen
I co wyjdzie ten patch czy nie ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.