a macie juz Menu w Edicie ?? jak tak to pokaz screena
Jeszcze nie:/ - to narazie pierwsze menu i nie wydaje mi sie zebysmy szybko sie z tym wyrobili:/. Jezeli znajdzie sie ktos jeszcze- bedzie szybciej
Moim zdaniem menu jest bardz0 cienkie (z naciskiem na słowo bardzo). Ci z Superpatha sie nie zgodzili?
Cos ostatnio ucichło, A jeszcze 1 pytanko, czy bedziecie wstawiali też muze? I czy zrobicie tak jak ja pisałem z podzieleniem wszystkiego na cześci?
A ja tam do menu nic nie mam, zresztą mi to wisi jak ono wygląda, ważne żeby reszta była dobra, juz nie moge sie doczekać gry w Master League z tymi perełkami
@Kempu- 1Nieodpisali:/
2 tak wstawiamy muzę

3.Patch bedzie podzielony na części i umieszczony na rapidshare
Wybaczcie chłopaki, ale menu jest beznadziejne, a z parametrów piłkarzy śmiać mi się chce, zrobieni pewnie są tak żeby szybko w ML ich parametry szły... Prawdopodobnie te polskie kluby będą lepsze od tych co grają w Lidze Mistrzów...
SWiergi
Feb 10 2007, 01:19
Proponował bym zrobić Gillesa Sunu najnowszy zakup Arsenalu

Podobno niezły talent
michal_f
Feb 10 2007, 01:45
NIe wiem co wam w statystykach nie pasuje

po jesli patrząc na statsy z OE PAtch to troszq są lepsze.Tam Korona czy inna drużyna jest lepsza od niektórych z Ligi MIstrzów wiec nie wiem po co te sranie za przeproszeniem.PRzecież np.Zganiaczowi nie ustawię takich statsów jak Gago czy komuś innemu trzeba patrzec na to racjonalnie.A zresztą jak wam nie pasuje zróbcie nowy OF i wszycho nowe.Tyle z mojej strony.
lala6000
Feb 10 2007, 11:05
Dobre statsy,trzeba porownac do umiejetnosci innych graczy....jedynie mozna dawac im lepszego "speeda" bo w grze jest tak ze np jelen ma speed np 80 a RONALDO 90...a przeciez polscy pilkarze moga byc tak szybcy jak on .....tyle na temat statsow...
QUOTE(lala6000 @ Feb 10 2007, 11:09:33) [snapback]121219[/snapback]
Dobre statsy,trzeba porownac do umiejetnosci innych graczy....jedynie mozna dawac im lepszego "speeda" bo w grze jest tak ze np jelen ma speed np 80 a RONALDO 90...a przeciez polscy pilkarze moga byc tak szybcy jak on .....tyle na temat statsow...

Dokładnie

EDit:Lala ty grasz w w Jadze?I ile masz lat?odp
szolpas
Feb 10 2007, 11:18
QUOTE(E 9 @ Feb 10 2007, 10:51:17) [snapback]121216[/snapback]

po jesli patrząc na statsy z OE PAtch to troszq są lepsze.Tam Korona czy inna drużyna jest lepsza od niektórych z Ligi MIstrzów wiec nie wiem po co te sranie za przeproszeniem.PRzecież np.Zganiaczowi nie ustawię takich statsów jak Gago czy komuś innemu trzeba patrzec na to racjonalnie.A zresztą jak wam nie pasuje zróbcie nowy OF i wszycho nowe.Tyle z mojej strony.
Tak jest,zgadzam sie z tobą!!!!!!!
QUOTE(E 9 @ Feb 10 2007, 10:51:17) [snapback]121216[/snapback]

Zgodze się z Tobą, przecież komu nie pasuje zawsze może sam poprawic ofa, ja i tak zawsze poprawiam :] Zawsze mnie denerwuje jak Ronaldinho ma rzuty wolne na 83, przecież razem z Juninho są wg mnie najlepszymi wykonawcami wolnych (oczywiści teraz Ronnie jest bez formy,a Pernambucano zawsze w tym był najlepszy :]) Dlatego ja sie ciesze że wogóle patcha robicie, statsy kto chce se poprawi i koniec
QUOTE(lala6000 @ Feb 10 2007, 11:09:33) [snapback]121219[/snapback]

Ale zgodze sie też z kolegą bo np. Speed nie jest umiejętnością która jest zależna od ogólnej techniki zawodnnika. Przecież nawet jakaś Estonia może miec piłkarza szybszego od któregoś z brazylijczyków, dlatego takich umiejętności jak przyspieszenie czy własnie szybkość powinno sie dobierać starannie. Ale z drugiej strony jak tu to dobrac umiejętnie skoro ich wyników w bieganiu nie znajdziesz w internecie. Najlepiej jak się oglądało czyjś mecz i na takiej podstawie można ocenić jak szybki jest zawodnik. mnie o ile pamięć nie myli to na MŚ 2006 w meczu z Niemcami taki Jeleń potrafił wygrać wyścig z Odonkorem który jest jednym z szybszych graczy w niemczech. Dlatego wg mnie speed takiego Jelenia powinien być koło 85 może nawet lepiej, co nie znaczy ze reszte musi mieć powyżej 80
Dzięki Rand

Szczera prawda z twojej strony

speed t nie umiejętność tylko cecha czy jakoś tak

.
POtrzebne mi jest zdjęcie i jakieś info o Gillesie Sunu tz.wzrost i waga

.Z góry dzięki za pomoc.
EDIT:Dziś zrobiłem młodą gwiazdę R.Huelva
Orange_91
Feb 10 2007, 11:31
QUOTE(piwlak @ Feb 9 2007, 20:55:44) [snapback]121085[/snapback]
Menu głowne;D:

To menu jest straszne jesli mam byc szczery poproscie lepiej jakiegos grafika zeby zrobil jakies menu bo w takim wypadku to juz lepiej zostawic to z Adriano niz dodawac to menu.Co do statow tych mlodych pikarzy to chyba sa w miare dobre chociaz moze z deka powinny byc nizsze.
zgadzam się z tym panem powyżej. Pogadajcie moze z Krissem ?
a co do samego patcha to szczerze mówiąc wątpie żeby wyszedł .
Organizacji to tu brak:| no cóż pozostaje życzyć szcześcia
lala6000
Feb 10 2007, 12:13
QUOTE(E 9 @ Feb 10 2007, 11:16:15) [snapback]121222[/snapback]
Dokładnie

EDit:Lala ty grasz w w Jadze?I ile masz lat?odp
Co ty...ja mam 19 lat na wsp mieszkam...nie lubie grac bo nie lubie sie pocic bo strasznie smierdze wtedy...wole na koputrze czasem pograc..
QUOTE(lala6000 @ Feb 10 2007, 12:17:10) [snapback]121255[/snapback]
Co ty...ja mam 19 lat na wsp mieszkam...nie lubie grac bo nie lubie sie pocic bo strasznie smierdze wtedy...wole na koputrze czasem pograc..

A bo w Jadze tez jest lala :] to myślałem że to on.A się pytam bo we wtorek mam trening pierwszy z JAgiellonią

.Należało mi się po 4 latach w Hetmanie i wreszcie ktoś mnie zauważyl, chociaż moglem już rok temu odejść po kadrze podlasia

.
Lala wpadaj we wtork o 13 30 na hale Włókniarza trening mam to się pogada hehe.
piwlak
Feb 10 2007, 13:59
Patch wyjdzie na 100%. Jezeli sie uda(tworcy sie zgodza) to menusy beda z SP.
Mysle ze patch zostanie wydany na początku marca:)
lala6000
Feb 10 2007, 15:48
QUOTE(E 9 @ Feb 10 2007, 12:28:56) [snapback]121262[/snapback]
A bo w Jadze tez jest lala :] to myślałem że to on.A się pytam bo we wtorek mam trening pierwszy z JAgiellonią

.Należało mi się po 4 latach w Hetmanie i wreszcie ktoś mnie zauważyl, chociaż moglem już rok temu odejść po kadrze podlasia

.
Lala wpadaj we wtork o 13 30 na hale Włókniarza trening mam to się pogada hehe.
Ja mam mature wiec musze zapierdalac jak dziki osioł....a szczerze to wole to swej girl pojechac
Orange_91
Feb 10 2007, 17:34
QUOTE(piwlak @ Feb 10 2007, 14:03:03) [snapback]121339[/snapback]
Patch wyjdzie na 100%. Jezeli sie uda(tworcy sie zgodza) to menusy beda z SP.
Mysle ze patch zostanie wydany na początku marca:)
Moim zdaniem to bez sensu brac wszystkie menusy z SP bo to w koncu ma byc nowy patch i powinnien miec wlasny klimat.Pozatym watpie zeby autorzy SP od tak dali wam te menusy.
piwlak
Feb 10 2007, 17:42
Naprawde nikt nie moze nam pomoc przy tym menu??;/
Orange_91
Feb 10 2007, 17:44
QUOTE(piwlak @ Feb 10 2007, 17:46:03) [snapback]121420[/snapback]
Naprawde nikt nie moze nam pomoc przy tym menu??;/
Zagadaj do Krissa_91 on ostatnio zrobil takie fajne menu jakbys napisal to pewnie by pozwolil zamiescic je w patchu.
Nie macie co pisać do nt89 on nie odpisuje
Witam prace z mojej strony trochę się opóźniły przez pewną imprezę(pozdro Domo!

)
ale już przesłałem Piwlakowi śpiewy Korony.
pzdr.
menu glowne mi tez sie nie podoba. koniecznie usuncie ten napis MEGA PATCH
wali-góra
Feb 11 2007, 17:33
widze że sparwa idzie szybko ale mało dokładnie menu beznadziejne...

a pozatym wszystko fajne...

fajnie to nawet wygląda tylko trza zmienić menu
Varies.
Feb 11 2007, 17:52
menu lipa...

Zróbcie Ben'a Sahara do Chelsea.pozdrawiam
QUOTE(CRISS123 @ Feb 11 2007, 17:56:22) [snapback]121753[/snapback]
menu lipa...

Zróbcie Ben'a Sahara do Chelsea.pozdrawiam
Jest już ten pan zrobiony

w ukrytych zawodnikach z pes shop
don rxf
Feb 11 2007, 22:40
Widze ze robota wam niezle idzie :-) nie chce sie powtarzac ale...menu troche slabe :-)
Nie wiem gdzie i kiedy kończą się okienka transferowe, ale w razie jakbyście juz przestali śledzić transfery to:
J. Riquelme Villarreal - Boca Juniors
No i oby tak dalej, czekam niecierpliwie do początku marca :]
On już został wczoraj usuniety z Villareal
to dobrze, ale mam nadzieje że zostawiliście go gdzieś, bo ogólnie pewnie wkrótce wróci do europy, no i do reprezentacji

Zresztą szkoda by było gdyby go w Master League nie było :]
wali-góra
Feb 14 2007, 09:12
zaraz jak na rzaie wydaliście tylko of a co z resztą??...
Of to tylko wersja beta po to, żeby każdy mógł przejrzeć jego zawartość, spojrzeć na składy i znaleźć jakieś ewentualne błędy. Chodzi o to żeby of był jak najbardziej dopracowany. Dzięki opiniom i radom innych of będzie coraz lepszy
piwlak
Feb 18 2007, 21:12
Prace idą b. dobrze- jutro wielka dawka screenów;)
Moze ja wykonam menu ??
Zgłos sie ktos do mnie na gg;:5212477
pzdr,
Ja mam małą propozycje. Właśnie przeglądałem nowego ofa jaki pojawił sie na głównej stronce issonline i musze przyznać że jedna rzecz mi sie spodobała. W tym ofie w Pes shopie wykupieni są wszyscy zawodnicy którzy aktualnie grają oraz wszystkie perełki (np Kerlon) natomiast reszta zawodników (Laudrupy, Broliny, Di Stefano itd) nie są wykupieni. Jak dla mnie to idealna sprawa gdyż nie lubie w master League grać takimi Herosami jak właśnie Laudrup, natomiast gdy sam wykupuje zawodników to niestety nie wszystkich znam więc mi sie nigdy nie chce bawić, to też wykupuje wszystkich. moglibyście tak u siebie zrobić, kto by chciał to by sobie wykupił kogo chce a od początku wykupieni byliby tylko piłkarze aktualnie grający...
Przecież jest tak dokładnie zrobione

. A no i jakie tam sa zrobione perełki???
To dobrze, musiałem tego nie zauważyć jak sprawdzałem wersje beta. Perełek w sumie dużo nie ma, jest np Krkić w Barcelonie, po za tym podobnie jak u was dodana Wisła i GKS Bełchatów, ale za to gdzieniegdzie brakuje paru mniej ważnych zawodników, ale podoba mi sie jak zrobili np reprezentacje Polski, nie jest za słaba ale też nie zasilna. W końcu Portugalie pokonaliśmy więc bez sensu robić Polaków jako totalnych słabeuszy.
piwlak
Feb 19 2007, 20:00
QUOTE(piwlak @ Feb 19 2007, 20:04:36) [snapback]124126[/snapback]
Super robota

brawo.Wal na gadu to mi przeslesz
brawo ale prosze was nie dawajcie takich słabych twarzy jak Hoyte
A sprawa z menu załatwniona?
Pozdro, fajne screeny
kiesiu
Feb 24 2007, 16:21
po screenach widac ze menusy sa z Super Patcha
NO fajnie, możecie pokazać stadion korony, aha, te stadiony polskich zespołów to mozecie dać np. Napis Legia z krzesełek, i barwami żeby się wyróżniał np. jeśli KORONA to czerwono żółte? Czy to jest możliwe.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.