Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Comeback;)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Nelson
No nie wiem, może się nie znam, ale dla mnie po prostu nazywanie takich strojów " super ", jest conajmniej nieporozumieniem, gdyż "super" stroje robi np. Kriss91 czy coley.
Każdy sądzi inaczej smile.gif .
Pozdro smile.gif .
Andrew2407
Comeback mam do ciebie prosbe/"zamowienie":
moglbys zrobic te trzy stroje arsenalu?:
http://www.witominska.net/~arsenal/grafa/s...001homekit2.gif

http://www.witominska.net/~arsenal/grafa/s...0102awaykit.jpg

http://www.witominska.net/~arsenal/grafa/s...2002awaykit.jpg

z gory dzieki mam nadzieje ze sie tego podejmiesz:)
ComeBack
Cytat(Nelson @ Aug 18 2007, 12:44:45) [snapback]175307[/snapback]
No nie wiem, może się nie znam, ale dla mnie po prostu nazywanie takich strojów " super ", jest conajmniej nieporozumieniem, gdyż "super" stroje robi np. Kriss91 czy coley.
Każdy sądzi inaczej smile.gif .
Pozdro smile.gif .

Wydaje mi sie ze bardzo lubisz Gooofiego...nie podoba mu sie ze oceniam jego kitsy tak jak mysle to poprosil ce zebys i mnie gorzej ocenil (zeby nie byl osamotniony huh.gif )
napisales u niego "swietny stroj" to przybliz i zobacz kto kaniciaste szycia robi...tyle w temacie...
zegnam.
POZDRAWIAM;)
Nelson
Cytat(ComeBack @ Aug 20 2007, 14:18:00) [snapback]175886[/snapback]
Wydaje mi sie ze bardzo lubisz Gooofiego...nie podoba mu sie ze oceniam jego kitsy tak jak mysle to poprosil ce zebys i mnie gorzej ocenil (zeby nie byl osamotniony huh.gif )
napisales u niego "swietny stroj" to przybliz i zobacz kto kaniciaste szycia robi...tyle w temacie...
zegnam.
POZDRAWIAM;)

loooll... laugh.gif Nigdy z tym człowiekiem nie gadałem i nie wiem co on do tego ma, więc nie gadaj takich bzdur.
Po prostu mam swoje zdanie i tyle wink.gif .
Nie oczekuję odpowiedzi na tego posta, bo będziemy to ciągnąć w nieskończoność.
Pozdro;) .
11A
Nelson wez ty sie zastanow czasem co gadasz szycia napewno nie sa krzywe a loga nike na jakiej podstawie sa fatalne huh.gif ?albo gdzie ty masz wyblakly kolor? zanim cos napiszesz pomysl co gadasz (wcale nie pisze tego zeby bronic ComeBack'a) tylko twoje oceny sa bez podstawne

w zaznaczonych miejscach musisz poprawic kolorek bo wyglada tak jakbys wcale go nie pokolorowal

pozdro
ComeBack
Cytat(Andrew2407 @ Aug 18 2007, 19:38:14) [snapback]175413[/snapback]
Comeback mam do ciebie prosbe/"zamowienie":
moglbys zrobic te trzy stroje arsenalu?:
http://www.witominska.net/~arsenal/grafa/s...001homekit2.gif

http://www.witominska.net/~arsenal/grafa/s...0102awaykit.jpg

http://www.witominska.net/~arsenal/grafa/s...2002awaykit.jpg

z gory dzieki mam nadzieje ze sie tego podejmiesz:)

Liniki mi nie dzialaja...
Alek tam jest kolor tylko jest tez dodany inny material...smile.gif
POZDRAWIAM;)
Bardock
A ja tam się zgadzam z Armeńczykiem.
PS : Pozdro Nelson.
Paput
Strój FC PORTO ZA******Y

Pozdro
ComeBack
Tak z nudow...

Jasli sie spodoba to go dokoncze...tylko niewiem dkladnie jak na nim ida szycia wiec jsli ktos jest zainteresowany to niech podesle jakas fotke
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
Rossinho
Mi się bardzo podoba biggrin.gif Tutaj masz fotki:
http://www.zaglebie.org/galeria/
dj_adriano
fajne smile.gif ale bez herbu na spodenkach wink.gif
coley
tu masz sporo fot http://www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php...eria&art=84
w stroju brakuje czarnych pionowych pasków na spodenkach
opaska to czarna nike w czarnym kole
pomaranczowe obrysy brzydko wyglądaja szczególnie na napisie "KGHM"
reszta w sumie git
pozdr0
INTELEKT
Jak dla mnie bardzo ładny.
Pelas
fajny ten kits...: ale ja o wiele bardziej preferuje twoje alternativy....smile.gif
dj_adriano
Cytat(swiatek @ Aug 23 2007, 11:02:57) [snapback]176955[/snapback]

tak napewno ci je ktoś zrobi blink.gif jak jest masa wykonanych tych strojów i chyba nie ma potrzeby robic ich poraz "enty"

pzdr.. wink.gif
ComeBack
Prawdpodobnie niedlugo skoncze ze pokazywaniem swoich kitsow na forum poniewaz systematycznie dostaje % ... za co? ostatni % jest za " bezsensowne posty"
huh.gif
Dla jednych moje wypowiedzi maja sens dla innych nie, ale zeby zaraz za to karac?
P.s ten post tez prawdopodobnie jest bez sensu...
POZDRAWIAM;)
swiatek
Cytat(dj_adriano @ Aug 23 2007, 14:14:10) [snapback]177049[/snapback]
tak napewno ci je ktoś zrobi blink.gif jak jest masa wykonanych tych strojów i chyba nie ma potrzeby robic ich poraz "enty"

pzdr.. wink.gif

jak jestes taki madry to moze wrzuc tutaj stroj wyjazdowy. wkurzaja mnie takie typy jak ty
dj_adriano
niezaśmiecaj może tematu ComeBack'a ..no jakbys ty był mądry to byś poszukał w odpowiednim temacie bo były już dawane nawet przeze mnie i pewnie nie raz przez kogoś innego.. dry.gif i to by było na tyle tej bezsensownej dyskusji..

sorry ComeBack..
mata-on

Co tu dużo komentować PERFEKTO. TAK TRZYMAJ!!!
ComeBack
Ze wczorajszego meczu

To dopiro priview...dodam jeszcze szycia i inne bajery
Mam nadzieje ze tym razem bedzie wiecej komentow
POZDRAWIAM;)
.:KUNA:.
Dobrze, ze ktos sie p0odjal zrobienia tego kitsa, dodasz kilka bajerow i bedzie koniec;]
the-bhoys
Zajebisty kits wink.gif
seen
Narazie nie jest źle, ale będzie duzo lepiej jak wydasz finala biggrin.gif
PS. To juz 800 postów na tym forum biggrin.gif:D
Flisak
Ja ci powiem, że miałem takie dziwne wrażenie, że te paski były czerwone. Może się mylę, ale tak mi się wydaje. A poza tym, to oceny jeszcze nie dam, bo za mało jeszcze w ten kits włożyłeś

A i jeszcze jedno, trzeba wyciąć wzorek na samym dole koszulki, bo oni mieli wycięte wink.gif
ComeBack
Wg paski byly szare biggrin.gif troszke juz meczylem ten kits
- wybielilem templete
- loga chyba juz tez takie zostana(chodzi o efekty)
- dorobie jeszcze czarna opaske
- drobne szycia
- obente koszulke od spodu i spodenki
- dorobie colar i getry
i to chyba na tyle
Jesli macie jeszcze jakies spostrzezenia to dawac
Dzieki za komenty...licze na wiecej
POZDRAWIAM;)
Kriss91
Paski były ciemnoczerwone. Fotki:

Jeśli dostatecznie przybliżymy sobie fotki to widać, że paski są bordowe.

PZDR
Flisak
Cytat(Kriss91 @ Sep 1 2007, 12:49:49) [snapback]180569[/snapback]

czyli byłem bliski prawdy biggrin.gif
ComeBack

Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
INTELEKT
Cytat(..::Igor::.. @ Sep 1 2007, 13:11:24) [snapback]180529[/snapback]
Dobrze, ze ktos sie p0odjal zrobienia tego kitsa

Dokładnie, dla mnie się podoba, brawo, także za pomysł.
Hojrak Red Devil
Bardzo fajny kits , brawo za pomysl 10\10
grzesio1712
ComeBack ładny strój, jaki model?
coley
Cytat(the-bhoys @ Sep 1 2007, 11:14:27) [snapback]180530[/snapback]
Zajebisty kits wink.gif

jeszcze dobrze kitsu nie zrobił a ten juz ze zajebisty OMG
Kriss91
Hmm. Wg mnie niepotrzebnie publikowałeś nieukończoną pracę, bo jak na razie jest strasznie biednie huh.gif
grzesio1712
według mnie te paski mają za małe odstępy... i napis Puerta za nisko, powinien być pod od razu pod numerem
Vadiim
Cytat(ComeBack @ Sep 1 2007, 15:40:30) [snapback]180625[/snapback]

Oceniajcie
POZDRAWIAM;)

Żes się napracował ; DD
ComeBack
Staralem sie odwzorowac ten kits tak jak w realu...pozornie duzo pacy przy nim nie bylo...no i bajerow tez niema ale to nie ja wymyslilem ten stroj...zrobilem go ze wzgledu na tych userow ktorzy beda chcieli pograc z nazwiskiem Purety na koszulce
P.s vadim czy wartosci wizualne stroju zaleza od tego czy sie ktos przy nim napracowal blink.gif RZAL

Jak dace fajne foty to zrobie kits Milanu z superpucharu
POZDRAWIAM;)
Vadiim
Cytat(ComeBack @ Sep 2 2007, 08:45:51) [snapback]180838[/snapback]
P.s vadim czy wartosci wizualne stroju zaleza od tego czy sie ktos przy nim napracowal blink.gif RZAL

Jak dace fajne foty to zrobie kits Milanu z superpucharu
POZDRAWIAM;)

Nawet ten napis Puerta robiony ala w Paincie swiadczy o tym, ze zupelnie to Ty sie do tego nie przylozyles ;-)
Dlatego wez nie piernicz głupot, bo gdyby człowiek dał 100 % swoich mozliwosci ( a raczej wiedzy w photoshopie) no to stroj był by extra jak sie patrzy smile.gif
A tutaj ..
Źle "zmapowane" linie te bordowe, ten napis o którym pisalem, jak i równiez słabe logo.
Wiec wink.gif
Widocznie to maximum Twoich mozliwosci .
Bywa.
ComeBack
Cytat(Vadiim @ Sep 2 2007, 14:57:43) [snapback]180931[/snapback]
Nawet ten napis Puerta robiony ala w Paincie swiadczy o tym, ze zupelnie to Ty sie do tego nie przylozyles ;-)
Dlatego wez nie piernicz głupot, bo gdyby człowiek dał 100 % swoich mozliwosci ( a raczej wiedzy w photoshopie) no to stroj był by extra jak sie patrzy smile.gif
A tutaj ..
Źle "zmapowane" linie te bordowe, ten napis o którym pisalem, jak i równiez słabe logo.
Wiec wink.gif
Widocznie to maximum Twoich mozliwosci .
Bywa.

Widzisz to tylko twoje zdanie...niektorym sie podoba drugim nie...ja tez nie sadze ze ten kits jest super extra wybajerowany bo niejest...staralem sie go jaknajlepiej odwzorowac...a jesli ty widzissz zle zmapowane linie slabe loga i napis z painta to widocznie twoj mozg jest juz za maly jak na 201 m.
Bez odbioru.

POZDRAWIAM
demiano7
Sorki że pytam ale jestem zielony... tongue.gif dlaczego jak daje "zapisz obrazek jako" na tym stoju sevilli to nie jest to obraz podręcznej grafiki komputerowej tylko JPEG? sad.gif nie da sie tego obrazka tak zapisać żeby działał w grze? aha comeback świetny jest ten strój PUERTA, dla mnie bomba! i nie przejmuj sie tego typu postmi bo po prostu żal nawet ich czytać tongue.gif genailny strój! szkoda że nie moge wgrać (a raczej nie umiem) sad.gif
ScOuT
Daj na "wszystkie pliki" i w nazwie zapisz np. all.gif

Fajny kits biggrin.gif
demiano7
dziki dzięki za rade ale jak tak daje to i tak to nie zastępuje starego stroju sad.gif jest dalej ten co był...
zembi
Niestety muszę poprzeć vadiima, strój sevilli słaby jak na twoje możliwości. Porto znacznie lepsze.
qwerte
Cytat(demiano7 @ Sep 4 2007, 20:27:39) [snapback]181566[/snapback]
dziki dzięki za rade ale jak tak daje to i tak to nie zastępuje starego stroju sad.gif jest dalej ten co był...

jpeg zmień na png
ComeBack
Chetnie bym wrzucal pliki png ale mam z tym ogromny problem...niewiem czemu ale gdy uploaduje png to zawsze gubi mi strone...
POZDRAWIAM;)
demiano7
ok, spróbuje, nic nie szkodzi, jakoś dam rade (chyba tongue.gif ) pozdro wink.gif
seen
Cytat(ComeBack @ Sep 4 2007, 21:04:10) [snapback]181582[/snapback]
Chetnie bym wrzucal pliki png ale mam z tym ogromny problem...niewiem czemu ale gdy uploaduje png to zawsze gubi mi strone...
POZDRAWIAM;)

A jakbys spróbował spakowac do archiwum rar te pliki png? i je wkładał, a previevy w bmp smile.gif
demiano7
mam jeszcze pytanko do tego stroju sevilli... mam taki rozciągnięty ten strój... czy mam zmienić model? (jak tak to na jaki?) bo ja sie niezbyt orientuje w tych strojach sad.gif POZDRAWIAM wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.