Wczesniej pisales ze zrobisz stroj AC MILANU ale nie doczekalem sie. Moze powrocisz do tego ??
ComeBack
Apr 7 2007, 10:21
Moze
P.s jesli ktos chce zebym mu jakis but zedytowal to niech pisze;)
POZDRAWIAM;)
kroczek
Apr 7 2007, 12:23
Mało masz stroi Milanu?Niech lepiej robi stroje z OE.Pozdro
no chlopie utrzymujesz caly czas ten sam swietny poziom. stroje HD wychodza Ci genialnie. ja sie wylamie i powiem zebys nie robil strojow OE. zdanie swe motywuje tym iz nie mam zamiaru w nia grac. ale to oczywiscie tylko moje skromne zdanie

odra jak najbardziej 9
Hej cos cisza w temacie

a moze ComeBack bys zrobil kitsa Lechii Gdansk albo Slaska Wrocław ( HD )

???
milano
Apr 22 2007, 14:47
nie niech wrescie milanu jakis ladny zrobi... moze byc wymyslony.. na jego stronie nie widzialem jeszcze zadnego stroju Milanu
ComeBack
Apr 22 2007, 18:33
Narazie nie przewiduje zadnich kitsow poniewz 4 maja zaczynaja mi sie matury i na tym teraz skupiam swoj caly czas...
POZDRAWIAM;)
Cytat(ComeBack @ Apr 22 2007, 19:37:29) [snapback]140985[/snapback]
Narazie nie przewiduje zadnich kitsow poniewz 4 maja zaczynaja mi sie matury i na tym teraz skupiam swoj caly czas...
POZDRAWIAM;)
Oczywiscie powodzienia zycze

Po maturze zrób wejscie smoka
Michu90
Apr 28 2007, 18:53
Witam ComeBack
Czy mógłbyś zrobić dla mnie stroje FC Predator i F50+ Tunit
W PESIE zamierzam zrobić te dwie drużyny
Proszę cię o to z racji tego że jesteś lepszym i bardziej doświadczonym kitsmakerem
Poniżej znajdują się linki do zdjęć które mogłyby ci się przydać
PredatorPredator IIF 50+ TunitF 50+ TunitProszę ! jest to mi bardzo potrzebne Siemka!!!
jar3k-1987
Apr 29 2007, 12:02
kits Wisły Kraków wyszedł ci SUPER!!! jeżeli mógł bym cię prosić to wykonaj pozostałe stroje wyjazdowy, trzeci, bramkarski dom i wyjazd

ps: ale jednak będziesz musiał coś poprawić
Cytat(jar3k-1987 @ Apr 29 2007, 13:06:45) [snapback]142416[/snapback]
kits Wis?y Kraków wyszed? ci SUPER!!! je?eli móg? bym ci? prosi? to wykonaj pozosta?e stroje wyjazdowy, trzeci, bramkarski dom i wyjazd

Spokojnie. Jak COmeback napisze mature to mysle ze zrobi takie kitsy
Ja bardzo, bardzo prosze o zrobieniu kitsow WKS do OE i CL i UEFA CUP. Tzn. zamiast loga Meble Gawin loga tych co juz wymienilem. To samo prosze zrobic z kitsem Polonii Warszawa.
ComeBack i jak tam maturka ??
ComeBack
May 19 2007, 16:54
Dzieki, jakos leci... we wtorek koncze...xD
Aha teraz bede tez tutaj wstawial swoje buty...
POZDRAWIAM;)
dikhet
May 23 2007, 05:51
hej. mam pytanie a mianowicie czy wstawilbys mi loga serie a do pieciu koszulek romy?
P.S jak tam maturka no i ile pkt z ustnych ??
ComeBack
May 23 2007, 08:10
Dawaj te koszulki Romy i jak mozesz to logo Serie A tez...
Matura?kiedy to bylo..juz nie opamietam xD nie no mysle, ze nie jest zle; z ustnych z pola 55% z angla 75%
POZDRAWIAM;)
dikhet
May 23 2007, 09:15
gratuluje zdania.
Roma 1Roma 2Roma 3Roma 4Roma 5Roma 6
dalem szesc ale to chyba nie problem.
ComeBack
May 26 2007, 10:40
Sory, ale narazie nie bede robil kitsow(a co za tym idzie nie zrobie tych z Romy) zrozumcie, jestem po maturze, mam wakacje...wreszcie...niechce mi sie siedziec przed kompem...
POZDRAWIAM;)
ComeBack zrobisz mi persona na tych butach dla kaki zloto czarnych tylko ze mna byc na jezyku napis alan i nr 11 a z boku اـلـاـن takie cos. zrobisz ? to nie zajmie ci duzo czasu P L I Z
ComeBack
May 27 2007, 12:01
Cytat(alek @ May 27 2007, 12:47:44) [snapback]150074[/snapback]
ComeBack zrobisz mi persona na tych butach dla kaki zloto czarnych tylko ze mna byc na jezyku napis alan i nr 11 a z boku اـلـاـن takie cos. zrobisz ? to nie zajmie ci duzo czasu P L I Z
To daj texturke ktora ci odpowiada to przy niedzieli cos machne
POZDRAWIAM;)
ComeBack
May 27 2007, 12:38
A tak moze byc?

POZDRAWIAM;)
tylko ten znak adasia wiekszy i ten wzorek troszeczke i na 2 jezyku tez napis alan
Cytat(ComeBack @ May 27 2007, 13:42:44) [snapback]150087[/snapback]
A tak moze byc?

POZDRAWIAM;)
No ladnie zes go zedytowal;p
Moglby ktos ostatnia prace wrzucic na www.xs.to albo jakies inne cudo uploadujace grafike gdyz na imageshack za przeproszeniem gowno widac.
Varies.
May 29 2007, 14:15
Cytat(norek @ May 28 2007, 21:34:19) [snapback]150337[/snapback]
Moglby ktos ostatnia prace wrzucic na www.xs.to albo jakies inne cudo uploadujace grafike gdyz na imageshack za przeproszeniem gowno widac.
Prosze:
mati_910
May 29 2007, 17:47
ComeBack
May 30 2007, 11:27
Po dlugiej przerwie
Arsenal alternative

Jak widac jeszcze nie skonczony, ale chcialem Wam go pokazac bo jak sie juz na tym etapie nie spodoba to nawet konczyl nie bede...
Wiec prosze o grad ocen i komentarzy...
POZDRAWIAM;)
Mi się bardzo podoba

,bardzo fajnie wygląda ten gradient na koszulce..Dokończ go bo końcowy efekt zapewne będzie świetny

pzdr
elotto
May 30 2007, 11:39
Super kits. Swietnie sie zapowiada. Czekam na Final
Swietny stroj Arsenalu, nowego zespolu L. Fabianskiego!!!
ComeBack
May 30 2007, 14:01
Jeszce go nieco poprawie...

Oceniejcie..
POZDRAWIAM;)
Bardock
May 30 2007, 14:08
Spox gites szmites

zajebiście wygląda.... tak dalej..:
matthew
May 30 2007, 14:39
O żesz Ty... 0_0 ekstra strój! Tak dalej!
wtop troche bardziej ten napis arsenal i to logo (to sa chyba rekawy) i bedzie git
artysta germanista
May 30 2007, 15:37
o kurde ten przód koszulki to jak w prawdziwym świecie:D:D:D
mimo ze sie na gg klocimy ciagle pozdro i szacunek za te prace
Flisak
May 30 2007, 16:39
Bardzo dobry strój. Popraw getry, bo coś nie są za dobre(zwłaszcza logo nike które jest po prostu za duże no i powinno być spłaszczone). Ten strój w wersji final z pewnością będzie extra
Fajne szmatki Levis

TAk trzymaj. Jestes master
Kriss91
May 30 2007, 21:49
Pomimo tego, że praktycznie cała koszulka jest wycięta ze zdjęcia to wygląda to ładnie. Popraw niektóre części templatu i dokończ strój, a będzie bajerek.
Bravo

Nieźle wygląda ta fotka na Template, kończ go... Czekamy
Superowe

kończ
kostek
May 31 2007, 11:59
No no, całkiem fajnie to wygląda.
Zajebisty pomysł.
ComeBack a moze zacząl bys robic kitsy HD do oe patcha??
zajebisty alternativ
ComeBack
May 31 2007, 14:39
Dzieki za wszystkie oceny i komentarze

faktycznie przod koszulki powstal przez wkomponowanie wycietego kawala ze zdjecia...zrobilem to nie dlatego, ze niechcialo mi sie robic takiego "wzorka" a dlatego, ze chcialem zobaczyc czy takie polaczenie wyjdzie...poprostu chcialem zrobic bardziej realistyczne i chyba mi sie udalo

Kits napewno jeszcze poprawie(tzn byl juz dzis gotowy ale PS mi sie zacial..a drigi raz dzis mi sie niechce robic..)
Co do kitsow do OE to proponowalem swoja pomoc...niechcieli to nie..
POZDRAWIAM;)
kroczek
Jun 1 2007, 11:12
Cytat(ComeBack @ May 31 2007, 15:43:21) [snapback]150719[/snapback]
Co do kitsow do OE to proponowalem swoja pomoc...niechcieli to nie..
POZDRAWIAM;)
Zrób je dla Nas a nie dla Nich
Cytat(kroczek @ Jun 1 2007, 12:16:51) [snapback]150884[/snapback]
Zrób je dla Nas a nie dla Nich

no własnie!! Tak slicznie prosimy
ComeBack
Jun 1 2007, 11:43
Koszulka Germany alternative

Cos poprawic cos dorobic?
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
Moim zdaniem powinieneś coś dorobić do spodenek, bo jakoś tam pusto. Możesz mu zrobić takie rękawy jak w tej focie
artysta germanista
Jun 1 2007, 16:20
no COmeback rob dla nas kitsy oe i wtapiaj te motywty ze zdjec fjanie to wyglada na koniec pozdro no i te twoje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.