Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Comeback;)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Kriss91
Z jednej strony zgadzam się z Zygą, ale z 2giej w końcu jesteś jeszcze początkującym. Ale w sumie co tu oceniać?? Dałeś tylko jeden kolor+logosy. Jeśli nie robisz szyć to dawaj jakieś wzorki, wstawki czy coś. W takiej postaci jak teraz kitsy są żmudne jak papier toaletowy za PRLu.

PS. Nie wiedzieć czemu ten logos/wzorek(?) czy jak to nazwać na kitsie Reeboka przypomina mi logo SS tongue.gif
PS2. Qmple zdradzili jednak twoja xywe Levis biggrin.gif A tak się wypierałeś... tongue.gif
Simon
stroje sa troche ubogie. prosze cie nie rob takich wyblaklych kolorow. musza one byc bardziej glebokie i wykontrastowane.nike 5/10; reebok +3/10
BoBaN
Podobają mi sie te stroje smile.gif skromne i fajne, tylko tak jak Simon napisał, popraw ten kolor, bo ta wyblakła czerń mi sie nie podoba.
ComeBack
Co do kolorow to ustawilem specjalnie takie kolory wink.gif a jesli chodzi o ten wyblakly czarny(chyna na RBK) tododalem na niego gradient, myslalem ze zwiekszy jego atrakcyjnosc wink.gif
dzieki za oceny smile.gif
Oceniajcie i komentujcie dalej

P.s Kriss91 kto Co powiedzial, ze ja Levis jestem?

POZDRAWIAM;)
Kriss91
QUOTE(E 9 @ Jan 7 2007, 14:44:08) [snapback]110735[/snapback]

Siema LEvis tongue.gif.BArdzo ładne stroje good job.Pozdro

tongue.gif
Nie wiem jak reszta, ale ja za cholerę nie mogę się dopatrzeć tego gradientu blink.gif
ComeBack
Załóż okulary....
POZDRAWIAM;)
Kriss91
Nie bardzo mam możliwość, gdyż nie posiadam ich. Z chęcią wysłucham, gdzie się ukrył ten gradient tongue.gif
ComeBack
Ukryl sie sprytnie na koszulce RBK smile.gif od spodu koszulki delikatnie do gory biggrin.gif
Komentujcie i oceniajcie
POZDRAWIAM;)
matthew
Ten RBK byłby ok, gdybyś przyciemnił trochę kolor, i lepiej "wtopił" logo w tło. pozdro wink.gif
ComeBack
Dzis sobota smile.gif postaram sie poprawic 2 poprzednie stroje no i jak starczy sil i czasu to popracuje nad jakims nowym template tongue.gif
Jesli komus zalezy na stroju jakies druzyny to niech napisze moez sie podejme wyzwania smile.gif
POZDRAWIAM;)
matthew
QUOTE(ComeBack @ Jan 13 2007, 10:00:29) [snapback]112370[/snapback]

Dzis sobota smile.gif postaram sie poprawic 2 poprzednie stroje no i jak starczy sil i czasu to popracuje nad jakims nowym template tongue.gif
Jesli komus zalezy na stroju jakies druzyny to niech napisze moez sie podejme wyzwania smile.gif
POZDRAWIAM;)

Bardzo fajnie, gdybyś mógł Atletico Madryt zrobic.
Pozdro wink.gif
ComeBack
Przysiadlem i wyszlo cos takiego
Atletico Madrid priview
IPB Image
jeszcze dopracuje smile.gif
P.s czy z tylu koszulki jest jeszcze logo Kyocera?kiedys bylo a teraz?
Oceniajcie i komentujcie!
POZDRAWIAM;)
Góra fajna, dół zwyczajny tongue.gif Wymyśl cos na getry, całe białe słabo się prezentują.
Prz3m4s
dobra robota Athletico Madryt, moze tylko troche za pusty smile.gif
Pelas
fajny ale alter ma racje biggrin.gif dodaj jakieś bajery na spodenki no i jakieś fajne logo wrzuć na getry. Ogólnie mi się podoba
matthew
Dzieki za spełnienie mojej prosby! Wspaniały kits smile.gif wink.gif
ComeBack
Atletico Madrid Final
IPB Image
Juz zabieram sie do nastepnego smile.gif podrzucajcie propozycje kogo zrobic tongue.gif
Oceniajcie i komentujcie
POZDRAWIAM;)
matthew
teraz to już wogole wyczes smile.gif dzieki wink.gif

Dałbyś parę {ze 3, np. przód, tył itd} małych screenów w miniaturkach jak ów kits prezentuje się w grze.

Kits podoba mi się smile.gif
kostek
QUOTE(ComeBack @ Jan 13 2007, 21:11:47) [snapback]112587[/snapback]

Atletico Madrid Final
IPB Image
Juz zabieram sie do nastepnego smile.gif podrzucajcie propozycje kogo zrobic tongue.gif
Oceniajcie i komentujcie
POZDRAWIAM;)

Jeden z Twoich lepszych kitsów.
Moze machnął byś jakiego alternativa dla Villarrealu cool.gif ?
ComeBack
Pare małych screenow z gry
IPB Image
Oceniajcie i komentujcie
POZDRAWIAM;)
dikhet
plis zrob manu alternative blagam rolleyes.gif tongue.gif bede wdzieczny

praktycznie kits bez wad i kolorystyka i estetyka na najwyzszysz poziomie. wg mnie 9/10 nikt nie jest idealny tongue.gif
Myślę że herb na piersi jest za szeroki w grze, i mógłbyś jeszcze coś z opaską kapitana wymyślić.. kolor jest dobry, ale opaska taka pusta...

Moja ocena 8/10 smile.gif
ComeBack
ManUTD alternative priview
IPB Image
Mysle,ze wrzuce jeszcze cos na tyl koszulki no i rekawy zrobie
Uwagi i komentarze milewidziane smile.gif
POZDRAWIAM;)
dikhet
nom interesujaco to wyglada. jak dla mnie fajnie czekam na koncowa wersje. wiesz mysle ze getry moglyby byc biale chyba lepiej by to wygladalo zreszta zrobisz jak chcesz tongue.gif biggrin.gif
matthew
QUOTE(ComeBack @ Jan 14 2007, 11:33:44) [snapback]112718[/snapback]

ManUTD alternative priview
IPB Image
Mysle,ze wrzuce jeszcze cos na tyl koszulki no i rekawy zrobie
Uwagi i komentarze milewidziane smile.gif
POZDRAWIAM;)

Kolejna dobra praca, thx smile.gif
ComeBack
Manchester United final version
IPB Image
Oceniajcie i komentujcie smile.gif
P.s THX za wszystkie dotychczasowe komenty i oceny biggrin.gif
POZDRAWIAM;)
Pelas
Podoba mi siębiggrin.gif szkoda że kolory takie tradycyjnie:D może coś w niebieskim:D??
dikhet
heh fajnie ze zmieniles kolor getrow prezentuje sie super i rzeczywiscie moglbys dac jakis inny kolor koszulki np. zolty czrny niebieski... tongue.gif prosze o collar i model
Simon
ekstra template, ladnie sie prezentuje. tylko to logo manu na spodenkach mi nie pasuje. jest za nim taka czarna plama
ComeBack
Niebieski alternative
IPB Image
Model: 64
Collar: no
Masz racje Simon, plama jest bo mialem zamiar zrobic herb na takim tle ale mi sie odwidzialo tongue.gif i przypadkowo polaczylem warstwy i nie da sie juz tego cofnac sad.gif ale niewidac tego zabardzo
Oceniajcie i komentujcie!
POZDRAWIAM;)
dikhet
kurcze ComeBack rewelka. swietnie pomyslane chyba lepszy od tego czerwonego. moglbys walnac jeszcze jakis kolorek dla mnie 10/10 fajne tongue.gif biggrin.gif
ComeBack
Fajnie, ze wam sie podoba:)ciesze sie biggrin.gif
Inny kolor? pomyslimy... tongue.gif
postaram sie uszyc cos jeszcze dzis
No ale oceniac mozecie...nawet powinniscie tongue.gif
POZDRAWIAM;)
dikhet
mam taka uwage znalazlem ja dopiero po wrzuceniu do gry. spodenki i kolnierze sa za jasne musisz je przyciemnic bo ten czarny wypada blado i jalowo. pomysl o tym ComeBack dry.gif
matthew
ten niebieski alternative jest super. brawo!
ComeBack
Dzieki za oceny smile.gif
Dzis juz nic mi sie nie udalo "uszyc" ale mysle, ze jutro wydam jakiegos kitsa tongue.gif
Jesli macie jakies propozycje co do druzyny to piszcie bo ja niemam zabardzo pomyslu... wink.gif
Oceniajcie i komentujcie dalej cool.gif
POZDRAWIAM;)
dikhet
wez popraw kolor spodenek i kolnierza na tych dwoch alternativach i zarzuc zolta koszulka jesli nie sprawi ci to problemu albo czarna. wez nasyc kolor czarny bo wychodzi za jasny iscie szary
ComeBack
Pisalem Ci na PW...
Oceniajcie i piszcie wasze propozycje do nastepnego kitsu... cool.gif
POZDRAWIAM;)
kksm
Zrób może celtic alternative.Pomysł na kits pozostawiam tobie.
P.S Pozostałe kitsy MENU są fullwypas ohmy.gif
bobex77
Super strój cool.gif
Hayalet
Weź gumke i wytrzyj te cienie i będzie spoko, pomysł niezły, chociaż jak dla mnie troche mało profesjonalny.
Pelas
dla mnie kits jest " fpytke"
Prz3m4s
bardzo ładny kits, tylko ramka na AIG troszke nierówna tongue.gif za gruba na górze smile.gif
ComeBack
Ktos proponowal Celtic alternative...wiec sprobowalem go zrobic
IPB Image
jeszce nie ukonczony biggrin.gif
ale mysle, ze i tak niejest najgorszy tongue.gif choc cos mi w nim nie pasi wink.gif
Oceniajcie i komentujcie
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
moze i fajny, ale cos mi w nim nie pasuje tongue.gif
Pelas
nie jest zły. 6\10. Wolałem te Man U
kksm
Extra ten celtic ale daj coś więcej na niego może jakiś pasek,bo strój strasznie pusty.Więc dodaj coś jeszcze to będzie zarąbisty kits GK.Narazie 8,5/10.Z góry dzięki.
ComeBack
Jesli ma to byc GK to dorzuce jedne bajer, ktory zapoczatkowal Torin w strojach GK smile.gif
POZDRAWIAM;)
dikhet
hmm bramkarski moze i bedzie gut. sproboj zrobic alternativa dla valencii. fajny pomysl z tym polkolem na koszulkach moze wypuscisz cala paczuszke alternativow mysle ze zainteresowanie bedzie ogromne sietna robota
ComeBack
Celtic GK final
IPB Image
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.