Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Comeback;)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
ComeBack
Dziekuje za oceny smile.gif
niemialem weny przez weekend...ale jestem pewien, ze przez tydzien przyjdze wink.gif
to cos walne
POZDRAWIAM;)
BoBaN
obydwa stroje FC Sevilla bardzo udane, pozdro!
mata-on
Bardzo ładne te stroje sevilli, 8/10

PS. masz jakieś czyste templaty??
ComeBack
Po przerwie
Lyon alternative priview
IPB Image
Prosze o oceny i komentarze
POZDRAWIAM;)
jestin
QUOTE(ComeBack @ Jan 22 2007, 14:42:59) [snapback]115433[/snapback]

Po przerwie
Lyon alternative priview
IPB Image
POZDRAWIAM;)

8\10 znaczek bedzie mało widoczny w grze ale moge sie mylić ,daj screena z gry to sie zobaczy.pozd
matthew
QUOTE(ComeBack @ Jan 22 2007, 14:42:59) [snapback]115433[/snapback]

Po przerwie
Lyon alternative priview
IPB Image
POZDRAWIAM;)

Nieźle, i like it smile.gif
CVino
wydaje mi sie ze troszku lekko nie dopracowany
tak poza tym to srednio mi sie podoba

pozdro smile.gif
dikhet
mi tez sie srednio podoba. ale daje 8/10. kits ladny ale byly lepsze
Kempu
A zrobiłeś może kits Arsenalu?
ComeBack
Kolejna praca
Chelsea alternative priview
IPB Image
Oceniajcie i komentujcie
POZDRAWIAM;)
matthew
QUOTE(ComeBack @ Jan 22 2007, 17:52:51) [snapback]115508[/snapback]

Kolejna praca
Chelsea alternative priview
IPB Image
Oceniajcie i komentujcie
POZDRAWIAM;)

nawet nawet. Ale nie podoba mi się "połączenie" kolorów (czarnego z niebieskim). Coś tu jest do poprawy.
Pozdro wink.gif
BoBaN
QUOTE(Kempu @ Jan 22 2007, 17:06:33) [snapback]115480[/snapback]

A zrobiłeś może kits Arsenalu?

17. Zakazane jest używanie w podpisie grafik[zdjęc].!!!

Comeback dobre ostatnie prace!!
ComeBack
Jesli Ci chodzi,ze niebieski jest troche za ciemny to sie zgodze...ale jesli i to ,ze czarny i niebieski lacza sie takim"wzorkiem" to nie dry.gif to tak ma byc...troche sie nad tym pomeczylem...myslalem, ze fajnie wyszlo...
POZDRAWIAM;)
matthew
QUOTE(ComeBack @ Jan 22 2007, 18:01:25) [snapback]115516[/snapback]

Jesli Ci chodzi,ze niebieski jest troche za ciemny to sie zgodze...ale jesli i to ,ze czarny i niebieski lacza sie takim"wzorkiem" to nie dry.gif to tak ma byc...troche sie nad tym pomeczylem...myslalem, ze fajnie wyszlo...
POZDRAWIAM;)

w takim razie zwracam honor. wink.gif
Pozdro
ComeBack
Jesli chcesz moge pomyslec nad jakism innym przejsciem?
POZDRAWIAM;)
Pelas
fajny ten kits Chelsea. Nie mam zastrzeżen
matthew
QUOTE(ComeBack @ Jan 22 2007, 18:07:14) [snapback]115519[/snapback]

Jesli chcesz moge pomyslec nad jakism innym przejsciem?
POZDRAWIAM;)

Chodzi mi o to, czy mógłbys to tak...hm... rozmyć?
krolu
hehehe...tak podejżewałem ale nie chciałem cie oskarżać...jeżeli uważasz sie za takiego dobrego kitsoroba to dlaczego w prawie każdym stroju getry nie sa twoje??
widać to doskonale na chelse, jak odstają one od reszty stroju...ehh beznadzieja....
ComeBack
Jestem ze sląska i odp ci tak
"...bele tys sie mamie udol..."

nie chcialem tego pisac ale jesli ktos mnie atakuje to musze sie bronic...jesli masz takie sokole oko i wszystko widzisz to powiedz czemu nie zauwarzyle w temacie prz3m4sa ze Marsylia nie jest jego??mial mi na gg wyslac link PSD ale sie przyznal ze tylko pokolorowal template(ty twierdzisz ,ze jest jego bo sa male niediciagniecia blink.gif )...jak widac na guwnie sie znasz, chodzi ci tylko o to zeby mi dogryzc bo jestem za Wisła smile.gif (ale o to sie klocil nie bede bo raz juz zalowalem)

P.s 1 wcale sie nie uwazam za super kitsmakera
P.s 2 pokaz, ze jestes lepszym to pogadamy
POZDRAWIAM;)
dikhet
easy krolu cos sie tak uczepil? kits fajnie pomyslany ale z regu nie xierpie wojkow romkow wiec wiesz. 8/10
ComeBack
Wiesz powiem Ci ,ze ja tez nie przepadam za Manchesterem UTD wink.gif a jednak zrobilem Ich kitsy smile.gif
dzieki ze oceniles...liczy sie dla mnie Twoje zdanie
POZDRAWIAM;)
dikhet
spoko cieszy mnie to biggrin.gif
Simon
troche jasniejszy niebieski kolor powinien byc. bo sie troche gryzie z tym czarnym
krolu
QUOTE(ComeBack @ Jan 22 2007, 20:41:38) [snapback]115534[/snapback]

Jestem ze sląska i odp ci tak
"...bele tys sie mamie udol..."

nie chcialem tego pisac ale jesli ktos mnie atakuje to musze sie bronic...jesli masz takie sokole oko i wszystko widzisz to powiedz czemu nie zauwarzyle w temacie prz3m4sa ze Marsylia nie jest jego??mial mi na gg wyslac link PSD ale sie przyznal ze tylko pokolorowal template(ty twierdzisz ,ze jest jego bo sa male niediciagniecia blink.gif )...jak widac na guwnie sie znasz, chodzi ci tylko o to zeby mi dogryzc bo jestem za Wisła smile.gif (ale o to sie klocil nie bede bo raz juz zalowalem)

P.s 1 wcale sie nie uwazam za super kitsmakera
P.s 2 pokaz, ze jestes lepszym to pogadamy
POZDRAWIAM;)

Gratuluje Ci pochodzenia, ja jestem z Łodzi, miło mi smile.gif
na guwnie sie nie znam, ale na gównie troche...
Do kitsa prz3m4sa się pomyliłem, bo strój rzeczywiście nie był rewelacyjny...a jezeli było tak jak mówisz to zwracam honor.Poprostu zachował sie jak dzieciak kłamiąc w żywe oczy...
I nie dogryzam Ci dlatego że jesteś za Wisłą( mam do tego klubu szacun np: za p.uefa), tylko dlatego, że napisałem grzecznie propozycje, na którą mi brzydko odpowiedziałeś smile.gif
A co do Twojego p.s 2: to nie pokaże, bo nie umiem robić kitsów, ale widziałem już ich bardzooo dużo....
I zamiast napisać coś w stylu "ok sory, zapomniałem napisać, że ja ic nie zrobiłem" to zaatakowałeś mnie, więc pozdrawiam Cie Lewis wink.gif i postaram sie już nie zaśmiecać Ci tematu...
Sorry, ale dla mnie ostatnie 3 kitsy są słabe... spadła ci forma... moze odpocznij tongue.gif ?
Prz3m4s
jak dla mnie spadek formy sad.gif dwa ostatnie kitsy bardzo słabe moim zdaniem, o ile Lyon uszedł by w tłoku, to Chelsea nawet nie będę komentował tongue.gif
ComeBack
Liverpool Home
IPB Image
Nie wiem czy nie jest to juz moj ostatni kits... sad.gif
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
matthew
QUOTE(ComeBack @ Jan 23 2007, 16:49:56) [snapback]115774[/snapback]

Liverpool Home
IPB Image
Nie wiem czy nie jest to juz moj ostatni kits... sad.gif
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)

Mysle, ze nie jest źle.

P.S. Widze, ze spotkałes sie z krytyka i ciezko w takim momencie robic dobre stroje jak inni tylko gnoją, a sami nic nie robia. wiem cos o tym. ale nie poddawaj się, idzie Ci naprawde niezle.
pozdro wink.gif
ComeBack
Wiesz nie chodzi o krytyke...mozliwe, ze juz nie zostalo mi duzo czasu...jesli tak jest to niechce go spedzic przed monitorem sad.gif
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
dikhet
liverpool rewelacyjny trzymaj sie i pozdrawiam biggrin.gif wink.gif
ComeBack
Ze stlumionym logiem Carslberga
IPB Image
POZDRAWIAM;)
Kriss91
Muszę przyznać, że ostatnie kitsy są dobre. Co do Liverpoolu to również jest dobry, ale mam kilka sugestii. Tak dałeś ten żółto-kremowy (?), że nie widać templatu. Jakoś nie mogę strawić także tych cieniów przy logosach. Daj również inną czcionkę LFC na getry oraz logo adidasa. Co do logosa adidasa na koszulce to wg mnie lepsze byłoby z napisem. Nie przestawaj robić kitsów.
mata-on
Bardzo dobry strój Liverpoolu
fajne szycia
POZDRO
ComeBack
Dzieki za wszystkie oceny smile.gif kolejna moja praca
Werder Brema Home
IPB Image
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
dikhet
stroj szykowny i elegancki. te ostatnie stroje sa udane za werder 8,5/10 bez wiekszych uwag tongue.gif
ComeBack
Czemu nikt nie ocenia? Jesteście na mnie źli...obrażeni...czy co?
POZDRAWIAM;)
norek
QUOTE(ComeBack @ Jan 24 2007, 16:20:36) [snapback]116039[/snapback]

Dzieki za wszystkie oceny smile.gif kolejna moja praca
Werder Brema Home
IPB Image
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)

Ten ładny. Schludne szycia no i wygląda bardzo dobrze. Tak 3maj.
Pelas
Werder Brema - jednym słowem twoja najlpesza praca. Naprawdę zrobiła na mnie wrażenie . Dawaj model i Collar:D
ComeBack
Ciesze sie smile.gif
tu wersja w *.png i poprawione logo na getrach
IPB Image

model- 0
collar- no
name shape- type2
Moze macie jakies propozycje na nastepny kits?
POZDRAWIAM;)
Pelas
skrobnij coś może dla Białej Gwiazdy?
bobex77
ładnie stroje
pozdro
ComeBack
Białą Gwiazde zrobie wtedy kiedy bede robil kitsy na dobrym poziomie tongue.gif nie mam zamiaru uczyc sie na Wiśle wink.gif moze Bayern Monachium zrobie...albo juz sam nie wiem kogo
POZDRAWIAM;)
dikhet
moze zrobisz psv?
ComeBack
PSV??chodzi Ci o jakis konkretny(home away)?
widzialem kiedys na allegro taki stary stroj PSV z adidasa...taki oldschool`owy byl cool.gif
dikhet
home oczywiscie ten bialo-czerwony. mysle ze fajnie mozna sie z tym pobawic. a ten o ktorym mowisz to czemu nie dawaj oba tongue.gif biggrin.gif
ComeBack
PSV priview
IPB Image
jest to bardzo wczesna wersja do zrobiena sa rekawy spodenki no i jakis wzorek na koszulce walne jeszcze tongue.gif
Ale i tak oceniajcie...piszcie co zmienic
POZDRAWIAM;)
prutek
niekiepawy, nawet fajny (szkoda ze nie w HD)
seen
Ohohoho !! Wyjebany PSV
9/10 biggrin.gif Tak trzymaj cool.gif
ComeBack
Co znaczy "niekiepawy"??

PSV - może zrób ciemniejsze te spodenki? Myślę ze są za jasne wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.