QUOTE(ComeBack @ Jan 22 2007, 20:41:38) [snapback]115534[/snapback]
Jestem ze sląska i odp ci tak
"...bele tys sie mamie udol..."
nie chcialem tego pisac ale jesli ktos mnie atakuje to musze sie bronic...jesli masz takie sokole oko i wszystko widzisz to powiedz czemu nie zauwarzyle w temacie prz3m4sa ze Marsylia nie jest jego??mial mi na gg wyslac link PSD ale sie przyznal ze tylko pokolorowal template(ty twierdzisz ,ze jest jego bo sa male niediciagniecia

)...jak widac na guwnie sie znasz, chodzi ci tylko o to zeby mi dogryzc bo jestem za Wisła

(ale o to sie klocil nie bede bo raz juz zalowalem)
P.s 1 wcale sie nie uwazam za super kitsmakera
P.s 2 pokaz, ze jestes lepszym to pogadamy
POZDRAWIAM;)
Gratuluje Ci pochodzenia, ja jestem z Łodzi, miło mi
na guwnie sie nie znam, ale na gównie troche...
Do kitsa prz3m4sa się pomyliłem, bo strój rzeczywiście nie był rewelacyjny...a jezeli było tak jak mówisz to zwracam honor.Poprostu zachował sie jak dzieciak kłamiąc w żywe oczy...
I nie dogryzam Ci dlatego że jesteś za Wisłą( mam do tego klubu szacun np: za p.uefa), tylko dlatego, że napisałem grzecznie propozycje, na którą mi brzydko odpowiedziałeś
A co do Twojego p.s 2: to nie pokaże, bo nie umiem robić kitsów, ale widziałem już ich bardzooo dużo....
I zamiast napisać coś w stylu "ok sory, zapomniałem napisać, że ja ic nie zrobiłem" to zaatakowałeś mnie, więc pozdrawiam Cie Lewis

i postaram sie już nie zaśmiecać Ci tematu...