Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Comeback;)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
torin
QUOTE(ComeBack @ Feb 2 2007, 21:15:47) [snapback]118987[/snapback]

Ajax Amsterdam alternative
IPB Image
Zmienilem kolor
Ocencie czy lepszy od tamtego smile.gif

P.s zabieram sie za Ac Milan
POZDRAWIAM;)

W sumie zle nie jest...ale musze sie jednak przyczepic do paru rzeczy ktore strasznie szpeca stroj wink.gif Przede wszystkim te biale obrysy, straszna pikseloza tongue.gif A dodatkowo jakas zielen w okol linii szablonu...po co taki efekt...tragedia. Nie bierz sie za nastepny stroj tylko sprobuj dopracowac ten...wygladz obrysy i zrob cos z tymi liniami szablonu. Tyle...Pozdrawiam.
kroczek
A może zrobiłbyś kits jakiegoś polskiego klubu?
ComeBack
Narazie postaram sie dopracowac ta druga wersje stroju Ajaxu(ta z kolorem bez guwna smile.gif ) a pozniej pomysle co nastepne...Mysle, ze ten Ac Milan sie zrobi wink.gif
POZDRAWIAM;)
Flisak
Cześć! Jestem nowy na forum, ale przeglądałem twój temat i widze, że jesteś niewiarygodnie dobry w robieniu stroi!! Z każdym wychodziło ci coraz lepiej i chyba doszedłeś już do perfekcji. Twoje ostatnie kitsy były zawaliste!! PoZdRo biggrin.gif
ComeBack
Ajax Final
IPB Image
Teraz jest juz chyba dobrze smile.gif
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
Pelas
najlepszy twój strój to nie jest biggrin.gif

zrób moze coś z Białą Gwiazdą
ComeBack
Co myslicie o tym
Auxerre away
IPB Image
Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
Pelas
Pojechałeś biggrin.gif mi się bardzo podoba:D
Skrobnij coś może z Evertonem?
dikhet
nom auxerre rewelka nic dodac nic ujac
Flisak
Kolejny piękny strój!! Poprostu rewelka!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Prz3m4s
ostatnie kitsy bardzo dobre wink.gif
prutek
logo bwin.com mi sie nie podoba, wyglada jakby bylo slabej jakosci.
ComeBack
Ono nie jest slabej jakosci tylko zmniejszylem krycie zeby wygladalo bardziej realistycznie smile.gif
THX za wszystkie oceny oceny smile.gif
Oceniajcie dalej wink.gif
POZDRAWIAM;)
Simon
ajax bardzo sie mi podoba. wysoka jakosc i ladnie wyglada smile.gif
ComeBack
Jak sie uporam dzis z pochodnymi to zrobie jakis kits wink.gif
Edit
Troche na szybko ten kits...a zreszta sami ocencie
Aston Villa home prowiev
IPB Image
Oceniajcie...Licze na Was smile.gif
POZDRAWIAM;)
Flisak
Ten kits jest bardzo poprawny, ale oczekuje wersji ostatecznej, bo na szybko zawsze wychodzi troche gorzej wink.gif
AdamSzmulki
Strój Auxerre bardzo fajnniutki biggrin.gif Pozdrawiam smile.gif tongue.gif
ComeBack
Dzieki za oceny smile.gif ale jesli mozecie to ocencie tez Aston Ville i powiedzcie co zmienic...dorobic...polepszyc... wink.gif
POZDRAWIAM;)
Simon
niezle. troche brzydki napis "villa'' na getrach. i herb na koszulce zbyt dlugi
ComeBack
Herb i napis sa tak specjalnie...w grze herb sie rozciagnie i bedzie ok a napis Vila sie wydluzy i tez bedzie ok
P.s w rzeczywistosci na getrach tez jest taki napis taka sama czcionka wink.gif

EDIT
Aston Villa Home FINAL
IPB Image
Oceniajcie:)
POZDRAWIAM;)
maku1988
ja zuploadowałem te literki i numery jakbyś mógł rzuć na to okiem.

http://www.sendspace.com/file/7gzdcy

chodzi mi oczerwone takie jak wisła ma w wyjazdowym stroju. dzięki za zainteresowanie i pomoc w moim problemie
zagroo
Witam ,mam prosbe wykonalbys dla mnie strój Konfeksu Legnica ?? smile.gif)

http://www.konfeks-legnica.com/soccerpictu...2006/lefeks.jpg

Z góry dzięki .
ComeBack
Troszku malo ocenek Aston Villi to narazie nie zaczynam nowego...

maku1988- tu sa przerobione numery i fonty http://s001.wyslijto.pl/?file_id=42680635387161565849
fonty troche slabo wyszly ale zrobilem z tych co mi dales wink.gif

Oceniajcie
POZDRAWIAM;)
maku1988
dzięki za pomoc jednak przy imporcie tych fontów do KS podczas meczu wyskakują zamiast numerów jakieś kwadraty. dlatego myślę że najlepiej by było gdybym przesłał stroje wisełki, a Ty jeśliby niezabrakło Ci ochoty po konfigurował w tych kitsach aby wszystko było cacy

http://www.sendspace.com/file/f17est - stroje wisły

PS. co do Twych produkcji to jak dla mnie auxerre 10/10, jeleń dobrze się w nich prezentuje
aston robiona z ciekawego teamplatu
dikhet
jeali villa byla robiona na szybko to jestes krolem chodzi mi o wersje preview. nie wiem czy moze byc te uko tongue.gif sne logo na kitsie za ville 9/10
ComeBack
Powinno dzialac
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=02287118126828646578
co niezmienia faktu ze nadal sa slabej jakosci tongue.gif jak dasz lepszej to moge przerobic
POZDRAWIAM;)
Kriss91
No skoro widzę, że ktoś używa moich kitsów (nieco starych, ale kitsów tongue.gif), to zrobiłem numery:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Powinny działać ok.

Comeback-Villa ładna, lecz mógłbyś przesunąć logo hummela i herb do góry nieco.
seen
Coraz lepsze stroje! Tak trzymaj Comeback biggrin.gif
ComeBack
Dziekuje za wszystkie oceny i komentarze smile.gif
Od poniedzialku(praktycznie od piatku wink.gif ) zaczynaja mi sie ferie biggrin.gif wiec mysle, ze poszaleje z kitsami tongue.gif
esli macie jakies propozycje co do kitsow to dawac!! cool.gif
POZDRAWIAM;)
maku1988
Comeback jest poprawa co do numerów ale nadal są jakieś czarne prostokąty, niestety nie posiadam lepszej jakości fontów

http://www.sendspace.com/file/ytofkp screen jak u mnie to wygląda

PS. Kriss a może mógł byś zrobić takie czerwone numery

Kriss91
:| Maku-przecież dałem wersję czerwoną, białą oraz niebieską.
maku1988
rzeczywiście mój błąd nie zauważyłem, a mógłbyś dorobić jeszcze fonty
ComeBack
Witam! mam nadzieje, ze powoli wracam do robienia kitsow smile.gif mała przerwa spowodowana byla brakiem czasu...szkola...badania sad.gif Wierze,ze wszystko wroci do normy...mysle o moim "kitsrobieniu" i zdrowiu
POZDRAWIAM;)
ComeBack
Schalke 04 Home priview
IPB Image
Mam zamiar co nieco w nim poprawic wink.gif
Oceniajcie i komentujcie
POZDRAWIAM;)
Xabierr
To jest stroj z poprzedniego sezonu ? tongue.gif Ogolnie ladnie wykonany, tylko te linie ( te ktore tworza ten takjakby trojkat biggrin.gif ) powinny byc mniej widoczne.
Pozdro
Simon
ladny. szczegolnie mi sie podobaja spodenki
dikhet
dokladnie ladne spodenki i mysle ze kolor koszulki moglby byc nieco jasniesniejszy. kits ez wiekszych wad 9.5/10
ComeBack
Kurcze z poprzedniego sezonu huh.gif bylem pewien, ze w takich graja obecnie sad.gif co do Waszych uwag kolor postaram sie zmienic na jasniejszy; planuje tez troche ulepszyc spodenki...zobaczymy czy tez sie wam tak beda podobac wink.gif
Edit
Schalke 04 Home
IPB Image
Teraz lepiej?
Oceniajcie i komentujcie
POZDRAWIAM;)
dikhet
troszke zmian i zdecydowanie lepiej. swietnie
Hades
Brawo ładnie się prezentuje najlepsze spodenki wink.gif
wali-góra
nie znam sie na tym ale wyglądają fajnie
Flisak
Fajny kits, widać kilka zmian w stosunku do pierwszego Schalke. Spodenki poprostu boskie!!! Szkoda tylko, że koszulka z tamtego sezonu.
IPB Image
to są z obecnego sezonu
ComeBack
Bylem przekonany,ze jest z obecnego sezonu sad.gif jesli sie Wam podoba to mozecie se wkleic jako alternative? wink.gif a tak na marginesie to wrzucacie wogule jakies stroje, ktore my robimy?
THX za oceny
POZDRAWIAM;)
dikhet
pewnie ze wrzucamy. ja czekam na paczke twoich stroi wtedy se podmienie. alternative oczywiscie
Varies.
ComeBack mógłbyś zrobić stroje chelsea londyn obojętnie z którego sezonu rolleyes.gif Pozdri
Hades
QUOTE(ComeBack @ Feb 10 2007, 13:48:52) [snapback]121332[/snapback]

Bylem przekonany,ze jest z obecnego sezonu sad.gif jesli sie Wam podoba to mozecie se wkleic jako alternative? wink.gif a tak na marginesie to wrzucacie wogule jakies stroje, ktore my robimy?
THX za oceny
POZDRAWIAM;)

Ja coś tam wrzucam wink.gif , wydasz paczkę ?
ComeBack
Saint-Etienne Home
IPB Image

Prosze o oceny i komentarze

Co do paczki to jak by to miało wygladac?tylko pliki z kitsami czy w osobnych folderach i z plikiem map?

POZDRAWIAM;)
dikhet
łał swietne etienne. dla nas wygodniej byloby w osobnych folderach i z plikiem map. ale to dla ciebie duzo roboty, chociaz z drugiej strony kazdy ma innego OF-a wiec moze same pliki z kitsami bylyby najlepsze. wystarczyloby wrzucic i juz a i dla Ciebie mniej pracy tongue.gif
ComeBack
Ok pany biggrin.gif to piszta tu jakie kitsy chcecie to je fajnie spakuje(postaram sie z fontami) i wydam ta paczke smile.gif
Oceniajcie Saint-Etienne, piszcie co zmienic
POZDRAWIAM;)
dikhet
roznie to mozesz wykombinowac. w tym momencie mowie za siebie: moglbys zrobic ligowo a wiec na poczatek kitsy z La Liga itd. tylko mi bardziej zalezy na alternativach bo oryginaly maja wszyscy. wiem ze duzo pracy ale taka fuche zes se wybral biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.